test

Opinie o 1001 Drobiazgów S.C. Maria Wolska, ul. Cybisa 37, Głogów

Korzystałeś z usług 1001 Drobiazgów S.C. Maria Wolska, ul. Cybisa 37, Głogów? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2011-01-01 22:05

Wizyt: 12451
Komentarzy: 806
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

1001 Drobiazgów S.C. Maria Wolska, ul. Cybisa 37, Głogów

APEL DO SUG-owców o SOLIDARNOŚĆ:

Panowie musimy wszyscy razem "pomóc" pracodawcy i niejako wymusić na nim dwie istotne zmiany:

1. Za przepracowane święta bezwzględnie należy się dodatkowe wynagrodzenie, a nie tylko niezapłacony dzień do wybrania - APELUJĘ O (kategoryczne i konsekwentne) NIE PODEJMOWANIE PRACY W DNI WOLNE DO MOMENTU OSIĄGNIĘCIA POROZUMIENIA W TEJ KWESTII ZE ZWIĄZKAMI ZAWODOWYMI

2. Jak najszybciej wręcz bezzwłocznie musi wzrosnąć stawka godzinowa - już teraz jak na warunki pracy pod ziemią jest śmiesznie niska, a co dopiero jak wejdzie mająca obowiązywać od nowego roku 12zł (powierzchniowa) stawka minimalna.

Chyba można na Was liczyć - bo chyba każdy z nas umie liczyć (nie tylko zarząd).

P.S.
przeklejajcie ten apel gdzie tylko się da - w jedności siła
użytkownik
13.11.2018 (2 miesiące temu)
13.11.2018 (2 miesiące temu)
Są przez firmy. Może ktoś się wypowie tutaj która lepsza ? Liner czy Remagum ?
użytkownik
13.11.2018 (2 miesiące temu)
13.11.2018 (2 miesiące temu)
Jak w każdym zakładzie, przyjmują zwłaszcza na dół. Kryteria:
- brak znajomości i umiejętności górniczych: SUG (najniższa stawka), Remagum, Linter ( nie jest tak źle)
- podstawowe umiejętności górnicze lecz brak znajomości: SUG (najniższa stawka), Remagum, Linter ( wyższa stawka)
-brak znajomości i umiejętności górniczych lecz masz znajomego"" wójka"" średni dozór: SUG 3-mc i TAURON (......BĘDĘ ROBIŁ NIC NIE BĘDĘ ROBIŁ......)
-brak znajomości i umiejętności górniczych lecz masz znajomego"" wójka"" WYSOKI dozór:Od razu TAURON (......BĘDĘ ROBIŁ NIC NIE BĘDĘ ROBIŁ......)
Od lat nic się w tym temacie nie zmieniło.
użytkownik
26.11.2018 (miesiąc temu)
26.11.2018 (miesiąc temu)
Wiadomo cos o balonqch na barborke i kartkach na swieta?
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Szczęść Boże,
Mam pytanie. Jestem kobietą co żadnej pracy się nie boi.
Czy jest na Śląski gdzieś sortowania (nie wiem czy tak to się nazywa) węgla do której przyjmują kobiety? Będę wdzięczna za każdą informację.
Pozdrawiam
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
podanie do sugu w Jaworznie maja siedzibę
autor
11.06.2018 (7 miesięcy temu)
11.06.2018 (7 miesięcy temu)
Witam. A są może przyjęcia dla kobiet?.
autor
11.11.2018 (2 miesiące temu)
11.11.2018 (2 miesiące temu)
Coś słabo szukacie:
http://www.tauron-wydobycie.pl/kariera
https://sug.org.pl/#section-5

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin