test

Opinie o 4FRAME - Warszawa

Korzystałeś z usług 4FRAME - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2011-12-08 18:28

Wizyt: 7477
Komentarzy: 36
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
08.12.2011 (7 lat temu)
08.12.2011 (7 lat temu)

4FRAME - Warszawa

wymaganie maja wysokie, ale dzieki temu mozna sie sporo nauczyc. Duzo fajnych osob, z ktorymi dobrze sie pracuje
autor
02.03.2013 (5 lat temu)
02.03.2013 (5 lat temu)
Plusy:
Zupełnie niezłe kompetencje shopper marketingowe
Kilka kompetentnych osób. W zasadzie w każdym z działów ktoś się znajdzie.

Minusy:
Brak pomysłu na działanie agencji
Fatalna organizacja i kultura pracy
Centralne sterowanie
Więcej approverów niż osób pracujących w zespole na projektach
Za mało czasu, by stworzyć cokolwiek sensownego

To może być niezłe miejsce, by zbudować trochę wiedzy i kompetencji w obszarze shopper mktg. Spore wyzwanie dla accountów. Raczej krótkoterminowo.
użytkownik
05.04.2013 (5 lat temu)
05.04.2013 (5 lat temu)
plusy:
- dobra lokalizacja (jak ktoś mieszka w Sochaczewie)
- duży parking
- ciepła woda w kuchni
- rodzinna atmosfera (jeśli ktoś miał do czynienia z rodzinami patologicznymi to zrozumie)
- jest się od kogo uczyć (jeśli się wcześniej niczego nie umiało)
- praca nad projektami dla marek (to ważne - dla marek)

minusy:
- nie znajduję
autor
11.05.2013 (5 lat temu)
11.05.2013 (5 lat temu)
Hej, próbował ktoś ostatnio aplikować do 4FRAME? Udało mu się i może napisać jak to przebiegało? Interesuje mnie również jak wygląda praca i czy jest zadowolony. Ile zaproponowali na początku? Istnieje jakiś system socjalny? Co z nadgodzinami, są jakoś lepiej płatne, zdarzają się w ogóle (w jakiej ilości?)?
użytkownik
27.06.2013 (5 lat temu)
27.06.2013 (5 lat temu)
Yyyy a dlaczego tamto pytanie biało być prowokacją...?
Co rozumiesz przez system socjalny...? moim zdaniem jak najbardziej istnieje:
- angielski dla zainteresowanych pracowników
- znacznie tańsza sieć siłowni, bez opłat wpisowych, deklaracja dalszego uczestnictwa co miesiąc
- własny dział prawny i finansowy, który tworzą normalni ludzie - Twoi koledzy i koleżanki, którzy chętnie Ci pomogą gdy masz prywatne problemy albo nie umiesz pita rozliczyć. Nie wspominając już o odpowiedzialności jaka z Ciebie schodzi gdy trzeba podpisać umowę z klientem, który podrzucasz tylko za ścianę do prawnika
- szkolenia..jak ktoś chce to mu się przydają
- kawa w kuchni dla każdego w przynajmniej 4 rodzajach, profesjonalny ekspres, herbata zielona, czarna, czerwona itd. Zapraszam w miejsca gdzie każdy ze swoim podpisanym słoikiem z kawą przychodzi i kubkiem zamykanym w biurku.
- kwiatki na dzień kobiet, pączki w tłusty czwartek, huczne imprezy integracyjne, równie huczne pożegnania pracowników, turniej typowania meczów piłkarskich z nagrodami sponsorowanymi przez firmę
- bilety na koncerty, na mecze piłkarskie, wina....- jedyny warunek to zrób coś pożytecznego, a nie wychodź z założenia, że wszystko Ci się należy.

Darmowy Medicover w najtańszej opcji albo karta Benefit?? - nie dzięki, na szczęście firma nie wciska nam tego by podnieść swój prestiż w oczach innych, a ustanowić pomniejszone o te przywileje pensje. Jak myślisz, że to jest socjal i za to nie płacisz w innej firmie, to dzięki bogu że już nie pracujesz bo idiotów nie potrzeba.
użytkownik
03.07.2013 (5 lat temu)
03.07.2013 (5 lat temu)
No to system socjalny rozbudowany, chociaż raczej standardowy. Ogółem polecacie 4Frame? Czy coś jest nie tak (szef, opóźnienia w wypłatach)?
użytkownik
04.07.2013 (5 lat temu)
04.07.2013 (5 lat temu)
Make love not war. Większosc komentujacych ma pewnie tutaj sie w znajomych na fejsie i koleguje na codzien. Przezylem z wami ponad 2 lata. Bywalo roznie, jak to w agenturach. Bywaly lepsze i gorsze projekty. Czasem sie nienawidzilismy czasem wspieralismy. Dzieja sie normalne rzeczy jak to w pracy o podwyzszonym poziomie stresu. Czasem mam spora beke z tych komentarzy, ale badzmy czasem ludzmi. Cisnac calej strukturze cisnie sie czesto ludziom/kolegom. Kazdy sobie radzi jak moze. Rynek nie jest latwy, a majac pod skrzydlami ponad 50 osob mozna cos czasem przeoczyc. Opisywanie firmy troche mija sie z celem. Mozna pojsc na okres probny i wyrobic sobie opinie. Pozdrawiam kolegow bylych i obecnych, wyluzujcie juz :)
autor
25.07.2013 (5 lat temu)
25.07.2013 (5 lat temu)
Możecie napisać, czy te kursy angielskiego są w firmie, czy jak to wygląda? Można się dokształcać, czy uczą od zera? Bo mam już wyrobione kilka modułów. Ile trwa okres próbny w 4frame, 3 miesiące?
autor
05.08.2013 (5 lat temu)
05.08.2013 (5 lat temu)
nowy, może jednak skusisz się na kilka słów o 4frame? Jak czesto sa te wykłady, czy tam szkolenia, to czas pełno płatny?
użytkownik
08.08.2013 (5 lat temu)
08.08.2013 (5 lat temu)
Hahaha, anonim chętnie bym odpowiedział na twoje pytania, gdyby rzeczywiście Cię to interesowało, a nie było elementem wdrożonego planu zwalczania złego PR-u w sieci ;) Grunt to zadawać właściwe pytania i omijać te niewygodne, pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na tym polu ;) PS/ ciąg dalszy podszywania się osób z Zarządu pod szeregowych pracowników bądź osoby nie związane z firmą - co ty na to oburzony xxxxxxx ?
autor
08.08.2013 (5 lat temu)
08.08.2013 (5 lat temu)
@nowy, Nie wiem co to PR, ale szukam pracy i uwierz, że nie mam nic wspólnego póki co z firma 4Frame, szukam jedynie opinii, możesz odpisać? Nie musza byc pozytywne... Nawet wolę usłyszeć co tam jest nie tak... Pozdro.
autor
27.08.2013 (5 lat temu)
27.08.2013 (5 lat temu)
xxxxxxx Pracujecie chłopaki w 4Frame? Serio jest tak źle? Bo nie chcę się wpakować w kolejne sami wiecie co...
autor
28.08.2013 (5 lat temu)
28.08.2013 (5 lat temu)
To jest właśnie "world of mouth" w stylu 4Frame :)

Jasne jest, że ktoś szukający pracy już dawno by ją dostał albo nie, nie bujałby się z decyzją dwa miesiące czekając na odpowiedzi na Najlepszym Fachowcu :):):)
autor
29.08.2013 (5 lat temu)
29.08.2013 (5 lat temu)
Nie wiem, co to world of mouth, ale szukam pracy od 4 dni, także poprzednie wpisy nie były moje. To 4frame pisze tutaj pozytywne komentarze, czy jak to jest? Nadal są umowy śmieciowe?
użytkownik
19.01.2014 (4 lata temu)
19.01.2014 (4 lata temu)
Dawno tu nie zaglądałem, ale to co się tu wydarzyło przez ostatnie miesiące to jakaś kpina. Poznikały wszystkie negatywne wpisy, nawet te napisane w dość neutralny sposób, a została tylko ordynarna propaganda w ramach projektu sobowtóra Sandu Ciorba i jego figurantów. W tej chwili ten serwis nie ma sensu, bo gdy znika 80% komentarzy i zostają tylko jednostronne "artykuły sponsorowane" to jaką to przedstawia wartość dla potencjalnych pracowników szukających rzetelnej informacji? Naprawdę szkoda...
użytkownik
24.03.2014 (4 lata temu)
24.03.2014 (4 lata temu)
@nowy, akurat chyba serwis miał jakies problemy z serwerem, 4Frame tutaj nic nie usuneło i wpisy zostają, trzeba zwyczajnie napisac ta prawdę, gdyby usuwali wpisy to i Twój by usunięto.
użytkownik
31.03.2014 (4 lata temu)
31.03.2014 (4 lata temu)
Haha, i właśnie usunęli mój wpis!

Napisałem: to nie problemy z serwerem tylko dalsze działania mające poprawiać wizerunek 4Frame autorstwa np. nie Romana, a Tomasza :) Pr na bardzo niskim poziomie.

Będę pisał ten wpis do oporu w różnych formach do momentu jak nie zostanie usunięty. Bo to jest po prostu żenada, potem się dziwicie drogi Frejmie, że klienci od Was uciekają. Znacie się na marketingu, a na swoim własnym forum popełniacie podstawowy błąd.
użytkownik
07.05.2014 (4 lata temu)
07.05.2014 (4 lata temu)
Chaos, chaos, chaos, dziadowanie (tak dziadowanie to dobre słowo), brak sensownej osoby, która mogłaby tym bałaganem kierować. Potrafią nie wypłacić pensji na umowie zleceniu z wydumanych powodów. Nie polecam osobom z doświadczeniem bo wyrwiecie sobie włosy z głowy po tygodniu. Narastający i eskalujący się konflikt: dział handlowy kontra kreacja. Wszyscy robią wszystko czyli nic - kompletne pomieszanie kompetencji i odpowiedzialności. 3 kroki wstecz...
użytkownik
26.05.2014 (4 lata temu)
26.05.2014 (4 lata temu)
ale że co? Jestem kreatywną studentką, mam już jakieś doświadczenie i chcę się uczyć. Jakieś plusy/minusy w 4Frame?
użytkownik
28.10.2014 (4 lata temu)
28.10.2014 (4 lata temu)
dział kreacji - tam myślę że bym się dobrze czuła. wiecie konkretnie co robi ten dział kreacji? bo "kreacja" to wiecie że może to być różnie rozumiane...
użytkownik
28.10.2014 (4 lata temu)
28.10.2014 (4 lata temu)
dział kreacji pracuje, póki ich nie zwolnią bez ostrzeżenia i nie wymienią :D Kreacja przekłada pomysły "śledzika za wycieraczką" i sobowtóra Sandu Ciorby, a potem dostaje za to po głowie ;)
użytkownik
14.11.2014 (4 lata temu)
14.11.2014 (4 lata temu)
@hehe Niespecjalnie rozumiem twoj wpis. Jestem co prawda niezwiazany z firma, ale na moj gust kazda pracujaca i dzialajaca preznie jednostka czy dzial musi spelniac konkretne zadania. Czy w tym przypadku zadaniem ludzi jest tylko i wylacznie obawianie sie o swoja prace? Brzmi to nieracjonalnie i do konca nie chce mi sie w to wierzyc...
użytkownik
12.12.2014 (4 lata temu)
12.12.2014 (4 lata temu)
jeśli chodzi o to co 4frame ma do zaoferowania swoim pracownikom to jsą to: - wielkie wyzwania i równie wielkie marki - dużą niezależność i możliwość samorealizacji - wyjątkowo dobrą atmosferę i pracę w ciekawym zespole. Tyle wynika z oferty którą przedstawili bodajże na swojej stronie internetowej jakiś czas temu
użytkownik
06.02.2015 (3 lata temu)
06.02.2015 (3 lata temu)
@szkalownik - co za bzdura... pracujesz tam nadal? :)
użytkownik
15.12.2014 (3 lata temu)
15.12.2014 (3 lata temu)
Niezależność i samorealizacja w 4Frame? Dobra bajka :D
użytkownik
02.01.2015 (3 lata temu)
02.01.2015 (3 lata temu)
Byłam jakiś czas temu na rozmowie na stanowisko AE Wrażenia niejednoznaczne. Najpierw nie do końca podobało mi się to że wejście do firmy jest jak wejście na bazar, ludzie latają w tą i z powrotem, hałas niesmowity a co za tym idzie na bank chaos w tym miejscu. Druga sprawa, czekałam na rozpoczęcie rozmowy około 15-20minut i powiem szczerze że nie kupuję argumentu który wszyscy sprzedają w agencjach reklamowych "u nas dużo się dzieje" "nie ma czasu" itd. W każdej agencji jest presja i brak czasu ale nie jest to żadna wymówka, kandydaci mogą poczuć się na maksa zlekceważeni. Rozmowa na ogół ok, poza dziwnymi pytaniami rodem z testów psychologicznych. W rezultacie nie otrzymałam tej pracy, w sumie może i dobrze się stało, myślę że nie do końca bym się tam odnalazła
użytkownik
30.03.2015 (3 lata temu)
30.03.2015 (3 lata temu)
przed Wielkanocą pojechałem na zakupy do Wola Parka kupić śledzie dla rodziny i trochę karmy dla kota.
ale przez nieuwagę zamiast na halę główną, trafiłem do agencji 4frame.
i muszę przyznać, że zostałem oczarowany.
koty są zachwycone zdjęciami i ich zapachem.
użytkownik
05.06.2015 (3 lata temu)
05.06.2015 (3 lata temu)
bardzo trafna diagnoza
użytkownik
05.06.2015 (3 lata temu)
05.06.2015 (3 lata temu)
agencja mieści się w Wola Park, bo marzeniem prezesa było mieć parking na kilkaset aut.
agencja zatrudnia najlepszych w swoim fachu - trudno tylko stwierdzić, czy ten fach ma cokolwiek wspólnego z marketingiem i reklamą, bo ich poziom merytoryczny w tym temacie jest porównywalny do poziomu Bagien Nadbużańskich.
a agencji wszystko jest proste i nieskomplikowane - tak jak ludzie, którzy tam pracują. ale jak lubisz piłkę nożną i kosmetyki kolorowe to dasz tam radę.

ale poważnie - jeśli stoisz nad przepaścią, jest Ci źle i nie masz wyboru to idź tam pracować. jeśli masz jakikolwiek wybór - wybierz go. gorzej niż tam być nie może. poważnie.
użytkownik
21.07.2015 (3 lata temu)
21.07.2015 (3 lata temu)
No plany trzeba przyznać, że były ambitne, no i firma sama w sobie nadal dobrze sobie radzi, wiadomo, że aby był tak wysoki poziom firmy to potrzeba jeszcze dużo pracy, no ale jak narazie nie jest źle, pracownicy chyba też źle nie mają, nie ma żadnych problemów z pieniędzmi a zarobki nie są takie złe.
użytkownik
21.01.2016 (2 lata temu)
21.01.2016 (2 lata temu)
cienizna!!!
użytkownik
25.04.2016 (2 lata temu)
25.04.2016 (2 lata temu)
@Natur, co to znaczy umowy o pracę na dobrym poziomie? Załamuje mnie to polskie myślenie, umowa o pracę na w miarę wysoką kwotę to dobra firma? Umowa o pracę na pełną kwotę to powinien być standard, a półsrodki to nadal kombinatorstwo i dziadowanie...
użytkownik
05.05.2016 (2 lata temu)
05.05.2016 (2 lata temu)
as czy ten New Business Manager musi mieć prawo jazdy?
użytkownik
5 lut (10 miesięcy temu)
5 lut (10 miesięcy temu)
Zastanawiam się dlaczego przestaliście pisać. Jaki jest powód?
użytkownik
30 mar (8 miesięcy temu)
30 mar (8 miesięcy temu)
dużo się złego tam dzieje.
autor
30 mar (8 miesięcy temu)
30 mar (8 miesięcy temu)
@diagop, co masz na myśli? Twój komentarz niewiele mówi osobom zainteresowanym pracą w firmie, a jest dość niepokojący. Czy możesz wyjaśnić?

Poza komentarzem diagop dawno już nikt z was nie wypowiadał się na forum. Co Wy sądzicie o pracy w tym miejscu? Jak ją oceniacie?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Warsaw media house

idg poland

Tmg

Eurovia szczecin

Eurovia

intel

edge

SZUSTER

two-m
comarch

comarch lublin

Mondelez plonsk

Mondelez

Mondelez Płońsk

wilhelmsen szczecin

coloplast szczecin

profit fresh

Terg

refresco kety

HCL

sandoz

lek

Hexeline

kuziemski

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin