test

Opinie o A New Therapy Sp. z o.o. Sklep nr 2, ul. Waszyngtona 29, Białystok

Korzystałeś z usług A New Therapy Sp. z o.o. Sklep nr 2, ul. Waszyngtona 29, Białystok? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): patric
Data: 2014-12-14 21:00

Wizyt: 4573
Komentarzy: 39
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
14.12.2014 (3 lata temu)
14.12.2014 (3 lata temu)

A New Therapy Sp. z o.o. Sklep nr 2, ul. Waszyngtona 29, Białystok

Praca ogólnie ciężka, na terenie całego kraju, wekendy tylko w domu, szefowa ma zawsze racje, potrafi się czepiać nie toleruje picia alkoholu nawet piwka, we wszystkich sprzętach założony GPS więc wszystko widzi jedyny plus to kasa zawsze na czas tj. pierwszego z zaliczkami też raczej nie ma problemu, można wyciągnąć około 3000 zł na rękę ale w domu jest się gościem.
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
pracowałam już w wielu firmach, teraz musze sobie dorobic do emerytury, znlazłam prace u pani Moniki i z czystym sumieniem moge polecić każdemu, uczciwy pracodawca, wypłacalny traktuje ludzi po ludzku, najlepsza firma w jakiej dotychczas pracowałam, szkoda ze nie ma więcej takich firm, szukajcie widać ze sa jeszcze normalni pracodawcy. polecam
użytkownik
03.04.2017 (rok temu)
03.04.2017 (rok temu)
Dobra uczciwa firma
autor
04.11.2017 (rok temu)
04.11.2017 (rok temu)
uczciwy pracodawca, porządna firma pracuje się bardzo bobrze, płacą na czas
użytkownik
6 lut (9 miesięcy temu)
6 lut (9 miesięcy temu)
Co sądzicie o poziomie wynagrodzenia w Przedsiębiorstwo Usług Komunalnych LE-MO Monika Lenik? Czy w ostatnim czasie uległ on zmianie?
użytkownik
9 mar (8 miesięcy temu)
9 mar (8 miesięcy temu)
@nowa wymieniłaś bardzo istotne cechy pracodawcy. Czy jeszcze chciałabyś coś dodać do swojej opinii o firmie Przedsiębiorstwo Usług Komunalnych LE-MO Monika Lenik? Może oferują jakieś benefity swoim pracownikom?
użytkownik
22 mar (7 miesięcy temu)
22 mar (7 miesięcy temu)
nie m strony, albo nie mogę znaleźć
użytkownik
22 kwi (6 miesięcy temu)
22 kwi (6 miesięcy temu)
Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w Przedsiębiorstwo Usług Komunalnych LE-MO Monika Lenik. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.
użytkownik
9 lis (11 dni temu)
9 lis (11 dni temu)
Dobra firma żeby dociągnąć do emerytury, ogólnie na plus
użytkownik
12.03.2015 (3 lata temu)
12.03.2015 (3 lata temu)
Jak jest tak źle to ciekawe dlaczego ludzie pracują latami, nikt się jeszcze nigdy w historii firmy sam nie zwolnił, a to o czymś chyba świadczy, ogólnie Hania twój post nie ma raczej nic wspólnego z rzeczywistością.
użytkownik
18.03.2015 (3 lata temu)
18.03.2015 (3 lata temu)
Nie jest tak źle, nie przesadzajcie może warunki nie marzenie, ale na pewno z wodą do picia, środkami wynagrodzeniem, umowami, warunkami pracy, traktowaniem personelu itd nie ma problemu, a szefowa raczej osoba bardzo spokojna i nie zwalnia nikogo bez powodu, chyba że za picie alkoholu, lub kradzieże
użytkownik
30.03.2015 (3 lata temu)
30.03.2015 (3 lata temu)
Firma jak wiele w kraju, nie ma z niczym raczej większych problemów, pracować trzeba, normalne i uczciwe podejście do pracownika,szefowa w porządku tylko ciężko się dostać chyba że ktoś cie poleci, wszystko po znajomości.
użytkownik
07.04.2015 (3 lata temu)
07.04.2015 (3 lata temu)
Ja się dostałam bez znajomości, praca spokojna bezstresowa, wynagrodzenie na czas.
użytkownik
21.06.2015 (3 lata temu)
21.06.2015 (3 lata temu)
Ja też dostałam się bez znajomości, co do kasy to zawsze można zarobić więcej, ale tutaj chociaż kasa na czas, szefowa spokojna, raczej w najbliższy czasie trochę tu popracuje.
użytkownik
15.09.2015 (3 lata temu)
15.09.2015 (3 lata temu)
Żadna filozofia, pojawia się ogłoszenie o pracę i ludzie korzystają z ogłoszenia, nikt nie mówił że trzeba być członkiem rodziny, czy też że trzeba posiadać jakieś znajomości... wiadomo, zawsze ze znajomościami łątwiej się dostać do takiej firmy, no ale nie jest to coś niezbędnego aby móc w tej firmie pracować.
użytkownik
10.11.2015 (3 lata temu)
10.11.2015 (3 lata temu)
Warunki pracy w porównaniu z innymi firmami nawet względne, szefowa ok. Pracuje dopiero trzy miesiące, ogólnie da się wytrzymać.
użytkownik
12.11.2015 (3 lata temu)
12.11.2015 (3 lata temu)
@ela, super, że napisałaś od razu mam inna opinie. Własnie teraz usługi komunalne są popularniejsze, wiec nic dziwnego, że i atmosfera się poleprzyła. Podobno u nich też od razu dostaje się umowe o prace, a dla mnie to mega udogodnienie jest jednak. Czekam na Wasze koemnatarze dalsze jak to wygląda wszystko.
użytkownik
18.11.2015 (3 lata temu)
18.11.2015 (3 lata temu)
oni zawsze dawali umowę, nie zatrudniają na czarno, mogliby tylko więcej płacić, ale da się wytrzymać nie jest źle.ciężko się tylko dostać.
użytkownik
29.11.2015 (2 lata temu)
29.11.2015 (2 lata temu)
Firma spoko, tylko nie ma przyjęć do roboty
użytkownik
09.12.2015 (2 lata temu)
09.12.2015 (2 lata temu)
@pool to prawda, ze nie m przyjęć tylko zastanawiam się jak to wszystko wygląda pod względem zatrudnienia, bo wiem, że kasa tak z 2500 zł jest mniej wiecej do ręki.
użytkownik
19.12.2015 (2 lata temu)
19.12.2015 (2 lata temu)
Czy zarobisz 2500 to bym sie nie do końca zgodził, zalezy co i gdzie robisz, oni zajmują się wieloma rzeczami, sprzataniem, koszeniem, odsnieżaniem i niewiadomo czym jeszcze ale głównie obsługują fabryki i szalety miejskie, na pewno niema roboty na czarno choć dają też ozusowane umowy-zlecania ale do emerytury się liczy miałem taka przez pół roku, ogólnie nie ma tragedi chociaz ja napewno nie zarabiam 2500 na reke, ale innej roboty narazie nie szukam szefowa bardzo miła i grzeczna kobitka
użytkownik
20.12.2015 (2 lata temu)
20.12.2015 (2 lata temu)
Teraz trochę słabo z tymi ofertami dorywczymi u nich bo i nie ma śniegu za dużo. Trochę mnie to martwi bo zwykle na zimę tak sobie dorabiałem czy to u nich czy u innych.
użytkownik
27.01.2016 (2 lata temu)
27.01.2016 (2 lata temu)
inda chyba coś ci się pomyliło, u nich dorywczo raczej nie ma roboty, mają stałych pracowników, na pewno nie przyjmują dorywczo, gdyby udało ci się dostac do nich do roboty to na pewno byś tam robił
użytkownik
19.03.2016 (2 lata temu)
19.03.2016 (2 lata temu)
Ciężko się do nich dostać, tylko po znajomości jak ktoś cie poleci. Ogólnie firma w porządku.
użytkownik
31.03.2016 (2 lata temu)
31.03.2016 (2 lata temu)
Wypłacalni, płacą na czas
użytkownik
03.04.2016 (2 lata temu)
03.04.2016 (2 lata temu)
Firma i szefowa ok
użytkownik
14.04.2016 (2 lata temu)
14.04.2016 (2 lata temu)
Fajnie, że można liczyć na wypłaty na czas @Natan, ale jakich warunków można się spodziewać? Dzięki.
użytkownik
05.05.2016 (2 lata temu)
05.05.2016 (2 lata temu)
Warunki w miarę, spokojna robota p Monika bardzo miła i konkretna osoba, mogłaby tylko trochę więcej płacić, jak pisali wcześniej wypłata zawsze na czas firma wypłacalna.
użytkownik
17.05.2016 (2 lata temu)
17.05.2016 (2 lata temu)
@jarek s. zgadzam się dużo osób nie narzeka co w tego typu firmach jest rzadkością :) a mógłbyś napisać jakie to są zarobki? nawet w przybliżeniu nie musisz pisać konkretnych kwot ale spoko byłoby wiedzieć ile to tak naprawdę jest i czy warto czekać na ogłoszenia
użytkownik
18.05.2016 (2 lata temu)
18.05.2016 (2 lata temu)
Kasa to zależy co i gdzie będziesz robił, na swoim przykładzie moge powiedzieć że przy opryskach i koszeniu spokojnie wyciągniesz z 2,5 tys, jak bedziesz robił w soboty i masz prawo jazdy C to i więcej, zawsze mogłoby być więcej podobno szykują się podwyżki, ale spokojna atmosfera szefowa słowna i konkretna kobitka. Ogłoszenia o pracy u nich to rzadkość, lepiej próbuj dostać się przez kogoś.
użytkownik
22.05.2016 (2 lata temu)
22.05.2016 (2 lata temu)
robiłem u nich w tamtym roku we wrocławiu przy drogach, płaca 100 dniówki więc mozna sobie policzyc ile sie zarobi, płacą za hotel i dojazdy, szefowa wszystko wie nie wychodząc z biura,osobiście wszystko nadzoruje przez telefon, donosiciele donoszą , każą poprawiac dany odcinek aż do bólu, kazda trawke trzeba wyrwac i każde ziarnko pisku sprzątnąć to troche denerwujące, kase wypłacili na czas, za wypicie piwka wywalała chłopaków bez sentymentów. dzwoniłem do niej to na razie nie ma przyjęć.
użytkownik
07.07.2016 (2 lata temu)
07.07.2016 (2 lata temu)
Potwierdzam, jeden z nielicznych uczciwych pracodawców
użytkownik
14.07.2016 (2 lata temu)
14.07.2016 (2 lata temu)
porządek musi być, ja to sobie chwalę bardzo. czy ktokolwiek może mi pomóc zna;eźć w sieci stronę internetową tej firmy? z góry dziękuję za podanie namiarów
użytkownik
20.10.2016 (2 lata temu)
20.10.2016 (2 lata temu)
Wreszcie po kilkutygodniowych poszukiwaniach znalazłam pracę w LEMO trafiła mi sie całkiem niezła fucha i na razie nie powiem złego słowa na ta firma, warunki przyzwoite praca ok ludzie w porządku
użytkownik
31.10.2016 (2 lata temu)
31.10.2016 (2 lata temu)
kokosów nie ma, ale da sie wytrzymać
użytkownik
02.12.2016 (rok temu)
02.12.2016 (rok temu)
szefowa Monika taka życiowa kobitka, wszystko mozna z nią załatwić, cięzko wyprowadzić ją z równowagi, jak przyjedzie to usiądzie pogada, nie wywyzsza się, rzecz świeta wypłata zawsze ostatniego, ogólnie moge polecić, nie ma rotacji wszyscy robią latami
użytkownik
21.12.2016 (rok temu)
21.12.2016 (rok temu)
Potwierdzam, pracuje się w porządku, normalna atmosfera
użytkownik
24.12.2016 (rok temu)
24.12.2016 (rok temu)
właśnie dostaliśmy podwyżki, jeden z lepszych pracodawców i płatników
użytkownik
04.01.2017 (rok temu)
04.01.2017 (rok temu)
dokładnie dostaliśmy od nowego roku aneksy do umów i podwyżki, oby tak dalej

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin