test

Opinie o ABB - Łódź

Korzystałeś z usług ABB - Łódź? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Pracownik ABB WINDS
Data: 2012-11-07 20:48

Wizyt: 2277
Komentarzy: 186
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
07.11.2012 (6 lat temu)
07.11.2012 (6 lat temu)

ABB - Łódź

Jestem monterem na dziale tz Wiatrów
Ogolnie fabryka nowoczesna i dział Wiatrów robi wrazenie
Ale niestety pensja i to po podwyzkach ok 1970 zł
Kadra jak xxxxxxx r to absolutne dno.Brak wiedzy technicznej i kompetencji nie mowiac o doswiadczeniu w czymkolwiek.
Wiec taki ma nastepnego zastepce ktpry ma miec na wszystko oko a ten ktos to dopiero kwiatek ze szkoda gadac...I wyobrazcie sobie Panstwo ze ten ktos znowu ma kogos nastepnego ktory ma pracowac za niego.Ten ostatni to juz nic nie potrafi i promuje swoich bliskich kolegow a tak sie składa ze to w duzej mierze tez kwiatki.Ogolnie poprostu szkoda gadac.
Jak nie masz wyjscia to zatrudnij sie w ABB...
Jeszcze jedno-porownywalnie do innych firm technicznych pracuja tu ludzie ze słaba wiedza techniczna albo zupełnie bez niej-tacy sa nawet promowani
Wielka szkoda bo urzadzenia tam produkowane sa drogie i praca przy nich mogła by dac zadowolenie.Ale coz-kolesiostwo i promowanie nieudacznikow...Takze znecanie sie psychologiczne i zastraszanie i lista jest długa
Naprawde szkoda bo fabryka fajna
Pozdrowienia dla Pana Jacka
autor
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
teoretycznie 416 h w roku kalendarzowym, czyli 104 na kwartał, ale jak przekroczysz w kwartale 104 to i tak zapłacą. Byleby rocznie się zgadzało. Nadgodziny płatne 50, 100 i 200 %.
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy w ABB dostają pracownicy jakieś talony/bony na święta ?
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie. Odpuściłem temat.
Te wszystkie zmiany personalne jakoś mnie zniechęciły.
Krążą też słuchy, że ABB chce sprzedać tę część biznesu.
autor
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Kiedyś było coś takiego jak bony lub paczki. Teraz świadczenie socjalne od 488 do 732 zł brutto w zależności od dochodu na członka rodziny
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Nalezy dodac bardzo ważna informacje. To że nie ma paczek i paru innych kwestii fabryka zawdzięcza negocjacjom zwiazkowym. Ja Trzm zalatwil ze te rzeczy beda doliczone do pensji. Tyle ze ludzie szybko o tym zapomnieli i teraz wieszaja psy na ABB.
autor
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Na temat J. T. wolę się nie wypowiadać. Za dużo już szkód narobił, poza tym należę do innego związku
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
To lepiej się nie wypowiadaj i pilnuj swojego związku, zapewne jednego z klakierów na smyczy pracodawcy.
Akurat J.T robi coś, czego nie robią inni, walczy o prawa pracownika.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
A co zabronisz mu się wypowiadać ? J.T. i jego związek to może nie są na pensji zakładu ??? Tą jego walkę i poświęcenie możesz sobie w buty wsadzić...
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
A co to są za działy FF Z1 Z2 o co chodzi?
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
A praca na FF w biurze?
Jak jest?
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
FF jaki to dział firmy? A Z1 Z2 ?
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
To nazwy zakładów.
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
To zakład w którym spawają to który to ?
autor
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Z-2 Spawalnia - WPK czyli Wydział Produkcji Kadzi
autor
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Już niedługo na naszych koszulkach zamiast ABB będzie Hitachi, zobaczymy czy to będzie zmiana na lepsze czy gorsze
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
No raczej. Taki xxxxxxx jak ma ABB to nieczęsto się spotyka.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Ja pierdykam... Na jakich tabsach są ludzie piszący ogłoszenia do ABB. Proponuję naprawdę zmienić tych ludzi bo styl pisania jest aż niesmaczny.
Poniżej treść NA ASYSTENTKĘ BIURA

Asystent/Asystentka Biura
Workplace: Łódź
Stawiamy czoła wyzwaniom technologicznym i tworzymy inteligentne rozwiązania, które chronią, kontrolują i optymalizują zasoby w ramach infrastruktury sieci elektrycznej. Do naszego Centrum Analiz Finansowych w Łodzi, poszukujemy kandydatów/kandydatek na stanowisko Asystenta / Asystentki Biura. Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za prawidłowe funkcjonowanie biura, wsparcie biura w bieżących zadaniach oraz monitorowanie spraw bieżących.
Zadania:
Jeżeli:
Jesteś energiczną osobą, która lubi widzieć cel zadania, a nie ścieżkę dojścia do niego;
Swobodnie komunikujesz się w języku angielskim;
Bez problemu korzystasz z poczty elektronicznej, komunikatorów, pakietu Office;
Lubisz ludzi i wiesz, że praca w zespole oznacza, że mimo iż nie jesteś szefem, jesteś zawsze istotna/istotny;
Umiesz dopiąć szczegóły każdego spotkania/wydarzenia na ostatni guzik;
Masz zawsze pełną głowę pomysłów, jak zorganizować kilkugodzinne lub kilkudniowe atrakcje motywacyjno-integracyjne dla grupy 100 osób;
Cechujesz się wysokim poziomem odpowiedzialności za powierzone zadania i ponad przeciętnymi zdolnościami organizacyjnymi;
Wiesz, jak kierować „przedstawieniem” zza kulis … i masz ogromne wyczucie taktu;
Umiesz pracować w dużej grupie młodych ludzi i znaleźć z nimi wspólny język…niezależnie ile Ty masz lat;
Masz pasję … nieistotne w jakiej dziedzinie;
Oraz:

Odpowiedzialność za koordynację spotkań, prezentacji, komunikacji oraz podróży służbowych traktujesz jak pracę w pit stop’ie F1;
Redagowanie i formatowanie prezentacji w języku angielskim;
Zaproszenie do dzielenia się pomysłami na usprawnienie pracy, na wspólne inicjatywy wpływające na to, że nasze biuro jest miejscem, do którego przychodzimy z przyjemnością, potraktujesz na serio..

"traktujesz jak pracę w pit stop’ie F1;" Serio???
Prawda jest taka, że będziesz "głupkiem" na posyłki. Pracowałam tam na takim stanowisku dość długo.
Za długo. Nie dopisano o sprzątaniu? Głównie kuchni bo bandzie KORPOTROLI co nawet nie umieją kubka do zmywarki wsadzić. Walną do zlewu. Ręcznik papierowy się udarł? Upadł na ziemię? Nie szkodzi! Niech leży. Ja jestem w końcu specjalistą! Woda z czajnika się ulała na blacik jak herbatka była robiona? Przecież nie wytrę bo jeszcze sobie ten cenny paluszek uszkodzę co enterek naciska... Sałateczkę jadłem i z miseczki w zlewie na sitku zostały warzywka? Nie opłuczę ! To już nie moje! Poza moją miseczką! Po sobie nie sprzątam! Niech robi to plebs! Zero kultury. Będąc asystentką jesteś najgorszym sortem - "Lubisz ludzi i wiesz, że praca w zespole oznacza, że mimo iż nie jesteś szefem, jesteś zawsze istotna/istotny" TO NAJGORSZE KŁAMSTWO Z TEGO OGŁOSZENIA! Każdy Cię olewa i wymaga Bóg wie czego a sam nic nie daje przekonany o swojej wspaniałości.
Dramat. To ogłoszenie powinno mieć inny tytuł - sprzątaczko - usługiwaczkę co nie zna sprzeciwu.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Faktycznie robi - po pierwszych jego "świetnych" działaniach niedziele i święta zakład zaczął płacić zgodnie z kodeksem... Wcześniej było ok i wszystkim pasował ten układ - ci co nie chcieli to po prostu nie przychodzili... Ale ktoś chciał się bardzo wykazać na początku swojej kariery a stracili wszyscy łącznie z tymi co związki maja wiecie gdzie... Prawda jest taka ze Janek poszedł w związki bo od dawna był kandydatem do odpału. Kiedy działał jako społeczny to było ok, i miał sukcesy oraz ochronę kodeksową przed zwolnieniem potem jakby coraz gorzej...
Chyba ze za sukces uznajemy kalendarze wiszące na produkcji i wycieczki na tzw grzyby. Ale akurat na grzyby mogę pojechać sam bez udziałów związków. Raz będę zdrowszy bo pooddycham świeżym powietrzem zamiast powietrzem przesiąkniętym dymem papierosowym a dwa będę bogatszy o parę złotych - wszak nie muszę kupować grzybów w drodze powrotnej od handlarzy przy drodze.
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Prawda. I każdy z pracowników uważa, że to on jest szefem dla asystentki. I są różni ludzie. Są normalni i podchodzą do Ciebie jak do człowieka. Ale są też WIELCY SPECJALIŚCI BARDZO ZAROBIENI(w kuchni średnio 2-3 h dziennie pracusie spędzają) co z każdą xxxxxxx przyjdą i do wszystkiego się doczepia. Strażnicy biura. Są pionkami tylko z wielką potrzeba zarządzania kimś. A że nikim nie mogą to wyładuja te emocje na asystentce.
użytkownik
25.12.2018 (miesiąc temu)
25.12.2018 (miesiąc temu)
Serdecznie nie polecam, osrywnie i olewanie ludzi, składałem papiery na operatora produkcji ( mam duże dośw.w podobnej branży 12lat) byłem umówiony na spotkanie rekr. o konkretnej godzinie gdy przyszedłem kazano mi poczekać.... no i czekałem ponad godzinę, xxxxxxx drzwiami i wyszedłem
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
A ja czekałem 10 min i polecam, cały proces rekrutacji jak najbardziej na plus.
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Witam,czy ktoś wie coś na temat tego całego przejęcia przez hitachi?np:co się stanie z pracownikami?,jak będzie wyglądało przejęcie pracowników itp.pozdro
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
a jak jest ze stanowiskiem Project Managera/kierownika projektu bo już bardzo długo obserwuje ogłoszenia ABB i regularnie co jakis czas pojawia sie to ogłoszenie o prace? Czy to az tak duza rotacja czy tyle kontraktów...tak sie zastanawiam...Dziękuje za wszystkie podpowiedzi
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
No cóż, rotacja, nikt normalny zbyt długo tam nie wytrzyma takich przełożonych, szczególnie na Z-1
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Witam na jakie pieniądze można liczyć w konstrukcyjnym/stacji prób na stanowisku inżynierskim?
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Były pracownik działu konstrukcyjnego Z-1,

Nie ma "atmosfery" do pracy.
Funkcjonowanie firmy na zasadzie "Broń Boże współpracować z innymi, każdy jest Twoim przeciwnikiem".

Nie polecam.

Unikajcie starej gwardii:
Grzegorz D. , Deputy Manager,
Marek O. Electrical Designer,
Ireneusz K. Princical Electrical Designer,

Przy tych ludziach naprawdę, powtórzę jeszcze raz, naprawdę niczego się nie nauczycie.

Jedna z powyższych osób lubi kłamać.

Są też mili ludzie ale zwykle była to jedna osoba na pięć.

Przekroczone normy hałasu w biurze.
Może czas poinformować PIP.

Czy suwnica na "FF" już przestała się uginać i grozić zawaleniem?
Czy w celu wykonania piątego poziomu izolacji pracownicy nadal wczołgują się pod transformator zawieszony na suwnicy?

Jedyne co w tej firmie wygląda ładnie to reklama na tramwaju i szyld na słupie przed płotem.
Polecam chodzić na co miesięczny kurs pierwszej pomocy. Warto. W godzin pracy(chyba 14-18).
Kierownik nie ma prawa zabronić się zapisać a godziny nie są do odpracowania.

Ostatnia klatka schodowa w budynku głównym(ta dobudowana przy parkingu wewnętrznym) nie ogrzewana. Zimą lodówka. Ciekawe kiedy wejdzie grzyb.
Ogólnie super projekt. Ciekawe czyj podpis z ABB widnieje na projekcie. Chyba ani jednego kaloryfera tam nie było.
Na starej portierni w ulewy akwarium. Może projektował ten sam człowiek co nową klatkę schodową.
Dajcie mu awans na projektanta mostów.

W biurach mają obowiązek zgłaszać po dwa "zagrożenia" lub zdarzenia "o mało co" raz do roku.
Nie martwcie się. Dopóki nie stawiacie ciężaru 400kg na wózku o nośności 100 kg nie będzie afery na co półrocznym spotkaniu z kierownikiem Z-1.
Inne "zagrożenia" ktoś klepnie że rozwiązane i będzie dalej po staremu.
A i tak na spotkaniu z zarządem najważniejsze będzie "nadzwyczajne" wystąpienie dyrektora finansowego całego ABB na temat tego jak mało firma zarabia
i dlaczego nie będzie podwyżek dla takich leni jak my.

Nie liczcie na zgodę na płatne nadgodziny. "Co z tego że siedzi Pan po godzinach i ma termin? Przecież Ja (kierownik) nie kazałem Panu siedzieć".
Kierownik i menadżer wyżej wiedzieli że krótki termin i sami sugerowali żeby posiedzieć dłużej.

Czuć że firma żałuje kasy na pracowników.
........

Ps. Na Z-2 jeszcze gorzej.
Ps.2 Natomiast na "FF" kierownicy do tamtejszych pracowników biurowych używają sformułowań "Pani jest głupia". "Dlaczego Pani tu pracuje?".
Ps.3 Współpracowałem też z działem IT(Technology Center) w ramach jednego projektu. Pieniądze podobno dobre ale jest "ciśnienie na wyniki"
a drobne błędy w programie zamiast być poprawiane zostają bo już trzeba robić kolejną wersję żeby "odtrąbić kolejny sukces". Można się dogadać na umowę B2B
i nawet dostać zgodę na pracę zdalną (nie wiem czy każde stanowisko).
Można spotkać kilku zagranicznych pracowników,indie to piękny kraj, w dziale IT którzy "nie wiadomo co Oni tu robią ale ktoś ich tu posadził przy tych biurkach".
Ps.4 Jedna z głównych Pan w HR to głąbica.
Zagraniczne standardy podejścia do pracownika to fikcja.
Raczej jak w wojsku.

Moje sugestie dla ABB:
przycisnąć kierowników

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
pzycisnąć kierowników
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Wziąłbyś się lepiej za robotę a nie wypłakujesz swoje żale na forum.
Kolejny z tych wychowanych bezstresowo...
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Dlaczego niby wypłakuje żale ? Każdy ma prawo pisać i osądzać pracodawcę tym bardziej że zgadzam się z większością jego wypowiedzi ponieważ pracuje w ABB około 15 lat na Z-2 i takiego xxxxxxx to jeszcze nie widziałem odkąd pracuję. Kadra zarządzająca - karierowicze, robią xxxxxxx i odchodzą i mają gdzieś dobro firmy. O przepraszam, nie odchodzą tylko postanawiają kontynuować karierę poza strukturami ABB jak to było ostatnio ładnie powiedziane ws. pani dyrektor Z-2.
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Niestety potwierdzam. Kadra kierownicza do wymiany. To specyficzna grupa ludzi chodzacych po korytarzach z gniewna mina. Każdy z nich narzeka, że tak złej firmy nie widzieli, że bałagan i chaos. Tylko czemu nie zmienia pracy? Z miłości do ABB? Nie sądzę. Potwierdzam źle i niekulturalne zachowanie do pracowników niższego szczebla. Multum ludzi na agencjach. Traktowanych jak zło konieczne. Szczęśliwie za dni kilka zamkną się za mną drzwi tej "wspaniałej" firmy. Moja decyzja.
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
A skąd te opinie o FF? To fakty czy wymysły?
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Czy firma oferuje jakieś szkolenia dla pracowników?
Jak wygląda praca na FF?
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Paczki na święta mają być również od tego roku - to prawda?
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Ale jaja, Burasek z Pawulonem :)

https://aleo.com/pl/firma/jakub-bury-lodz

Tylko nie mówcie że firma zaczyna pracę po godz 16:00.
autor
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Dobre, dobre. Karierowicze pewnie czują że powoli tracą grunt pod nogami i się zabezpieczają ...
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Sama prawda !!
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Żadne wymysły. Miejsce najgorsze ze wszystkich. Ignorancja i zachowanie pracujących tam kierowników poniżej krytyki. Znam osobę, która tam już nie pracuje, ale jak mi opowiedziała co tam się działo to szok. Duża "konkurencja" w złym traktowaniu pracowników biurowych dla Z-1(choc tu też bardzo się starają aby nie być na 2 miejscu w tym temacie ????)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin