test

Opinie o Adampol S.A. - Zaścianki

Korzystałeś z usług Adampol S.A. - Zaścianki? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): jol
Data: 2015-02-12 10:49

Wizyt: 4791
Komentarzy: 45
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
12.02.2015 (3 lata temu)
12.02.2015 (3 lata temu)

Adampol S.A. - Zaścianki

dajcie znac jak wyglada praca kierowcy w tej firmie
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Czy Adampol poszukuje aktualnie kierowców? Czy trasy są również po europie? Jakie stawki obowiązują? Wiem, że dobrze się u nich pracuje i mam chęć zmienić firmę.
użytkownik
14.03.2017 (rok temu)
Przyjmiemy pracowników do dodatkowych/okazjonalnych prac na uz do obsługi placu transportowego w Tychach.
Tel kontaktowy 508 464 716
użytkownik
23.03.2017 (rok temu)
23.03.2017 (rok temu)
Czy dowiem się coś więcej o pracy z najnowszej oferty Adampol-u dla operatora koparki? Ile dostane na poczatku i jak sie pracuje?
użytkownik
29.04.2017 (rok temu)
29.04.2017 (rok temu)
Siema Sławek. Pracuje się dobrze. Paczki na swieta są. Pampersy też. Zależy pod jakim spedytorem będziesz.jezdzil..bo jeśli pod Marcinem Koz...to przejebane Bolka trampki..gościu najwyżej nadaje się do operowania dziećmi w piaskownicy..A i to zadanie może go przerosnac...Adampol dobrze 'produkuje' awizacje w Atessie:) pozdro dla kumatych:)
użytkownik
29.04.2017 (rok temu)
29.04.2017 (rok temu)
Siema Sławek. Pracuje się dobrze. Paczki na swieta są. Pampersy też. Zależy pod jakim spedytorem będziesz.jezdzil..bo jeśli pod Marcinem Koz...to przejebane Bolka trampki..gościu najwyżej nadaje się do operowania dziećmi w piaskownicy..A i to zadanie może go przerosnac...Adampol dobrze 'produkuje' awizacje w Atessie:) pozdro dla kumatych:)
użytkownik
02.05.2017 (rok temu)
02.05.2017 (rok temu)
Czy ktoś ma wiedzę na temat pracy w biurze z językiem francuskim? Co to za praca? Jak prowadzą rekrutację? Zależy mi na pracy w Adampol-u bo słyszałam, że to dobra firma.
użytkownik
03.06.2017 (rok temu)
03.06.2017 (rok temu)
Jak jesteś zainteresowana pracą za 2000 PLN na start i pierwsżyczę rok to polecam. Potem może dostaniesz 2500.
użytkownik
03.06.2017 (rok temu)
03.06.2017 (rok temu)
Jak jesteś zainteresowana pracą za 2000 PLN na start i pierwsżyczę rok to polecam. Potem może dostaniesz 2500.
autor
04.06.2017 (rok temu)
04.06.2017 (rok temu)
Czy może ktoś napisać jakie warunki do pracy mają kierowcy C+E? Czy firma ma jeszcze jakieś dodatkowe wymagania? Czy jest obowiązek znajomości jakiego języka? Może są jeszcze jakieś ważne informacje, z góry dzięki.
użytkownik
06.07.2017 (rok temu)
06.07.2017 (rok temu)
Do Ochotnik . Praca nie jest lekka w porownianiu z tym co mówią osoby pracujące w biurze. Na 10 zaczynajacych prace po przeszkoleniu zostaje 2 . Atmosfera, stres, pijanstwo, nie jasny sposób naliczania . Jezyk nie jest wymagany. Kiedys to byla dobra firma, teraz to jest kołhoz.
użytkownik
14.07.2017 (rok temu)
14.07.2017 (rok temu)
Interesuje mnie robota dla kontrolera jakości w Bremerhaven. Czy może ktoś podpowiedzieć coś o tej pracy? Jakie Adam-Pol załatwia mieszkania dla ludzi? Jaką umowę podpisujemy? Będę bardzo wdzięczny za info.
użytkownik
10.08.2017 (rok temu)
10.08.2017 (rok temu)
Czy ktoś może opisać warunki zatrudnienia na stanowisko Kierowcy C+E? Właśnie pojawiło się kilka ofert pracy dla osób zainteresowanych tego typu posadą. Czy Adampol S.A. daje możliwość podpisania umowy o pracę? Jak wygląda kwestia wynagrodzenia? Te informacje będą cenne i pomocne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
użytkownik
27.09.2017 (rok temu)
27.09.2017 (rok temu)
tak piszą tylko pracownicy z biura . nie ma kierowcy który narzeka! a 5tyś NA LORACH to na kraju zarobisz i w piątek w domu.
użytkownik
28.09.2017 (rok temu)
28.09.2017 (rok temu)
@ADAM Z POLA - a jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w Adampol S.A.? Jak oceniasz warunki zatrudnienia na swoim stanowisku? Wszelkie konkretne i merytoryczne uwagi będą cenną wskazówką dla innych użytkowników, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie. Warto dzielić się jak największą ilością szczegółów, ponieważ ułatwi to poznanie sytuacji w firmie "od środka".
użytkownik
6 sty (11 miesięcy temu)
6 sty (11 miesięcy temu)
Czy jest tak dobrze w firmie, że nie chce się nikomu pisać?
użytkownik
4 mar (9 miesięcy temu)
4 mar (9 miesięcy temu)
Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Adampol S.A. o opisanie świeżej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
użytkownik
15 mar (8 miesięcy temu)
15 mar (8 miesięcy temu)
Kasa nieadekwatna do wlozonego wysilku. Na kraju przy mniejszym zapierdzielu tyle samo mozna zarobic. Po okresie probnym, jak nie chcesz kontynuowac wspolpracy, probuja zmusic do osobistego odwiezienia ubran robiczych do zasciankow, oczywiscie na wlasny koszt. Nie dajcie sie w balona zrobic.
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
Popieram sam doświadczyłem tego
użytkownik
18 mar (8 miesięcy temu)
18 mar (8 miesięcy temu)
@Ziomeczel, jak długo pracowałeś w Adampol S.A.? Czy praca jest bardzo wymagające? Czy potrzebne są do niej jakieś szczególne umiejętności?
Na stronie internetowej firmy znajduje się naprawdę wiele aktualnych ofert pracy - jeśli ktoś jest zainteresowany, zapraszam: http://www.adampolsa.com.pl/oferty_pracy
użytkownik
13 cze (5 miesięcy temu)
13 cze (5 miesięcy temu)
So true!
użytkownik
13 cze (5 miesięcy temu)
13 cze (5 miesięcy temu)
Tak rzadko tu zaglądacie, czyli dobrze się pracuje?
użytkownik
2 lip (5 miesięcy temu)
2 lip (5 miesięcy temu)
Jeszcze po okresie próbnym kadrowa M Kozłowska powie do kierowcy cytuję "przez rok nie zadawaj pytań tylko patrz i słuchaj" o tych z spedycja już nie wspomnę . Do młodych nie doświadczonych kierowców liznijcie pracy kierowcy między narodowego podczas szkolenie i szukajcie innej firmy . Lora to najcięższy typ transportu i niebezpieczny .Pozdrawiam
użytkownik
3 lip (5 miesięcy temu)
3 lip (5 miesięcy temu)
@Henryk Też mnie to zastanawia, bowiem firma Adampol zdaje się funkcjonować w sposób normalny. Jesteś zainteresowany tym pracodawcą? Na ich oficjalnej stronie zauważyłam, iż poszukują aktualnie nowych pracowników http://www.adampolsa.com.pl/oferty_pracy Jeśli się zdecydujesz aplikować, to daj nam znać.
użytkownik
8 lip (5 miesięcy temu)
8 lip (5 miesięcy temu)
Ale glupki kto wam tu prawde napisze
użytkownik
12 wrz (2 miesiące temu)
12 wrz (2 miesiące temu)
@Mark Dlaczego tak uważasz? Na forum można przecież wyrażać swoje szczere opinie. Może Ty byś właśnie taką pozostawił? Jeśli jesteś albo byłeś pracownikiem firmy Adampol i dysponujesz aktualne wiedzą na temat tego pracodawcy, to śmiało się nią z nami podziel. Na pewno użytkownicy, którzy chcą tam podjąć pracę będą Ci wdzięczni.
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
Dobra robota na 3 miesiące pojeżdzić w podwójnej liznąć tematu i xxxxxxx gdzie indziej .
użytkownik
23.02.2015 (3 lata temu)
23.02.2015 (3 lata temu)
ja szukam teraz właśnie pracy jako kierowca, jak najpilniej, a w związku z tym że Adampol S.A. jest dużą korporacją zajmującą się transportem, licze że znajdzie się tam u nich dla mnie miejsce. jakie trzeba mieć doświadczenie i kwalifikacje żeby dostać u nich zatrudnienie jako kierowca? a ogólnie to kobiety przyjmują na takie stanowiska?
użytkownik
09.03.2015 (3 lata temu)
09.03.2015 (3 lata temu)
heeejo, rozjaśnijcie mi proszę bardzooo, Adampol ten z Zaścianek, to oni zajmują się szeroko pojętym transportem samochodowym międzynarodowym, czy tylko sprowadzają samochody z zagranicy co? jak to wygląda? ktoś pracuje i opowie? a no i własnie cyz np. konkretny model i markę są w stanie ściągnąć wiecie?
użytkownik
08.04.2015 (3 lata temu)
08.04.2015 (3 lata temu)
adampol w tej chwili w Gliwicach poszukuje pracownika na stanowisko specjalisty ds obsługi transportu. To dobre stanowisko , aby rozpocząć karierę poprzez te firmę. To czego głównie wymagają: -bardzo dobra znajomość j.angielskiego (dodatkowym atutem będzie znajomość j.rosyjskiego), -doświadczenie zawodowe w obszarze logistyki, -praktyczna wiedza dotycząca zagadnień transportowych,
użytkownik
10.08.2015 (3 lata temu)
10.08.2015 (3 lata temu)
no wlasnie aktualnie poszukuja na stanowisko Kierowca C+E w tychach. no jais wielkich wymagn to oni maja do przyjecia do pracy bo nalezy posiadac Prawojazdy C+E oraz Zaświadczenie o niekaralności. i widze ze jeszcze nikt nie napisal ale co to znaczy ze wysokie wynagrodzenie? bo to tak brzmi dosyc interesujaco?
użytkownik
17.09.2015 (3 lata temu)
17.09.2015 (3 lata temu)
Witam jestem pracownikiem-kierowcą firmy Adampol,i muszę powiedzieć że jest sporo nie prawdziwych plotek o firmie.Ja osobiście nie narzekam i robie swoje. Zarobki ok 5ts.mc 2-3 tygodnie w pracy i tydzień w domu.Białystok,Tychy,Gdańsk tam potrzebują kierowców i nawet bez doświadczenia zatrudniają w firmie przechodzisz 3 mc szkolenie z instruktorem i dalej sam pomykasz.Kobieta ostatnio się szkoliła na kierowce czy została tego nie wiem.Pozdro
użytkownik
17.09.2015 (3 lata temu)
17.09.2015 (3 lata temu)
z tego co się orientuje to teraz w firmie ADAMPOL S.A. poszukują pracowników na stanowisko kierowcy kat. C+E. oraz kierowcy w transporcie międzynarodowym między innymi w Gdańsku, Białymstoku, oferują stałe zatrudnienie na umowę o pracę w firmie z 25-letnim doświadczeniem, pracę zgodną z przepisami o czasie pracy kierowców, opiekę medyczną, flotę nowoczesnych pojazdów (większość ciężarówek z 2014 roku), atrakcyjne i terminowo wypłacane wynagrodzenie, niezbędne szkolenia oraz narzędzia pracy dla naszych kierowców, uczciwe warunki pracy oraz przyjazną atmosferę.
użytkownik
17.10.2015 (3 lata temu)
17.10.2015 (3 lata temu)
plotki plotkami, wazne zeby miec swoje zdanie i swoja prace naleznie wykonywac. mi si efirma wydaje calkiem w porzadku. sama firma wydaje sie ok. w koncu prowadzi działalność w zakresie międzynarodowego i krajowego transportu samochodów osobowych, dostawczych i półciężarowych. oferte maja mocno rozbudowana w trym kierunki. wiec mysle ze sporo klientow im zaufalo. jak widac tez i praca jest tam oplacalne.
użytkownik
07.01.2016 (2 lata temu)
07.01.2016 (2 lata temu)
na razie potrzebują handlowca tylko na konkretne stanowisko do studia mebli kuchennych na wymiar, ciekawa praca tak abrdziej wyspecjalizowana jednak jak widac.
użytkownik
09.01.2016 (2 lata temu)
09.01.2016 (2 lata temu)
Handlowiec jak handlowiec... musi robić wszystko żeby mieć jak najlepsze wyniki, ponieważ potem jest z tego rozliczany, no ale premia może być spora, nawet i 2 000
użytkownik
11.01.2016 (2 lata temu)
11.01.2016 (2 lata temu)
Witam.
Jak teraz ma się spraw a Adampol. Jestem zainteresowany pracą w tej firmie. Czy warto? Proszę o opinie. Dzięki
użytkownik
12.01.2016 (2 lata temu)
12.01.2016 (2 lata temu)
Ja też bardzo chcę się dowiedzieć jak się sprawy mają i jak jest z praca, ogólnie to mam nadzieję, że dobrze, bo złożyłem właśnie CV i mam nadzieję że mnie nie oszukają
użytkownik
01.03.2016 (2 lata temu)
01.03.2016 (2 lata temu)
Do !322 .Kolego pracujesz juz może w adampolu?Jak możesz daj znać bo też jestem zainteresowany pracą u nich.Mój nr tel 515735699
użytkownik
01.03.2016 (2 lata temu)
01.03.2016 (2 lata temu)
nie wiem w czym niby firma miałaby was oszukać, poszukajcie dobrze bo oni cały czas z tego co słyszałem szukają kierowców, dostajesz umowę o prace i socjal nie panikujcie
użytkownik
06.04.2016 (2 lata temu)
06.04.2016 (2 lata temu)
Dokładnie. Szukają teraz kierowców C+E więc jest szansa zatrudnienia. I to nie byle jakiego, bo jest flota nowoczesnych pojazdów, opieka medyczna i umowa o pracę.
użytkownik
06.05.2016 (2 lata temu)
06.05.2016 (2 lata temu)
Wow, to naprawdę dobra wiadomość, zwłaszcza te pojazdy to bezpieczeństwo
użytkownik
05.10.2016 (2 lata temu)
05.10.2016 (2 lata temu)
Witam wszystkich pracowałem w de Rooy tragedia teraz pracuje w wega a i już na początku nie jest dobrze przestoje z które nie płacą czy ktoś tak szczerze powie mi jak jest w adampolu proszę o szczere opinie
użytkownik
05.10.2016 (2 lata temu)
05.10.2016 (2 lata temu)
a długie są te przestoje? ja jednak chcę skorzystać z waszych aktualnych ogłoszeń na stanowiska menagerskie
użytkownik
28.01.2017 (rok temu)
28.01.2017 (rok temu)
Mam dwa pytania;
1. dlaczego Joanna P. z Cat Kleszczow was tak nie lubi?
2. czy to prawda, ze odebrala lub odbierze wam zagranicznych klientow?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Fabres

green factory zdunowo

green factory

Jan-Trans

geostandard

warsaw media house

Pół foods
Pol foods

Credit Agricole

kłodzko

thoni alutec

toyota bank

pilkington skierniewice

pilkington

prewenta

mister minit

Jerozolimskie

minit

wody polskie

Harter

dom bud zachód Środa Wielkopolska

ecocar

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin