test

Opinie o Advox S.C. Agencja Marketingowa - Kalisz

Korzystałeś z usług Advox S.C. Agencja Marketingowa - Kalisz? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Tomek_pzn
Data: 2013-02-22 11:54

Wizyt: 12091
Komentarzy: 29
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
22.02.2013 (5 lat temu)
22.02.2013 (5 lat temu)

Advox S.C. Agencja Marketingowa - Kalisz

Jestem programistą. Pracowałem w Advox 2 lata. Bardzo fajna atmosfera w pracy, można się ciągle rozwijać. No i co ważne - nieźle płacą, a wypłata zawsze była na czas. Pracowałem w kilku agencjach w Poznaniu, ale polecić mogę jedynie Advox - mimo luźnej atmosfery, każdy wie co ma robić.
użytkownik
12.03.2013 (5 lat temu)
12.03.2013 (5 lat temu)
Też pracowałem w Advox i też polecam. Fajna atmosfera, biuro w centrum miasta i duże możliwości rozwoju. Do tego uczciwe pieniądze - co w dzisiejszych czasach nie jest już tak oczywiste...
użytkownik
22.05.2013 (5 lat temu)
22.05.2013 (5 lat temu)
Od niedawna pracuję w tej agencji i póki co potwierdza się to, co tu piszą:) Co mnie urzeka to właśnie atmosfera w pracy - normalni ludzie, bez despotycznych zapędów;) No i czuję się tu doceniana, co dla mnie też się liczy.
użytkownik
19.04.2014 (4 lata temu)
19.04.2014 (4 lata temu)
Nie wiem na jakiej rekrutacji to było, ale jeżeli takie wrażenie odniosłeś to przepraszamy.

Ponadto 700zł na rękę (20h w miesiącu) za staż dla testera bez doświadczenia, (bo tylko w takiej sytuacji mogła się taka oferta zdarzyć) to nie są chyba najgorsze warunki w tym kraju (dla studenta w bardzo elastycznych godzinach pracy)?
My nie ukrywamy ile płacimy, na stronie są oferty i zawsze z tzw widełkami. Po 1-2 miesiącach przeszkolenia myślimy o innych stawkach.
użytkownik
21.04.2014 (4 lata temu)
21.04.2014 (4 lata temu)
Przepraszam pomyliłem się, chodziło mi o 20h w tygodniu czyli pół etatu.
użytkownik
16.06.2014 (4 lata temu)
16.06.2014 (4 lata temu)
to nie jest wrażenie tylko fakty
użytkownik
23.01.2015 (4 lata temu)
23.01.2015 (4 lata temu)
kilka lat temu korzystałem z usług firmy przy stworzeniu strony, wydawało mi się że jest dobrą i uczciwą firmą, co prawda miałem dofinansowanie z unii więc nie brałem pod uwagę kosztów za stronę. Drugą moją stronę stworzyła dla mnie firma bxm.pl z warszawy bo z branży mieli już podobne strony w realizacjach. Polecam obie firmy, z naciskiem na bxm bo utrzymanie strony jest za 350zł rocznie.
użytkownik
16.08.2015 (3 lata temu)
16.08.2015 (3 lata temu)
Jak mniemam opinia klienta jest tak naprawdę opinią reklamującą konkurencję, niby to poleca obie firmy, ale bardziej drugą, reklamuje cenę, a o Advox pisze, że mu się wydawało, że są uczciwi i dobrzy, nie pisząc potem nic na ich temat hehe. Ja bym raczej w to nie wierzył, typowy wpis by zniszczyć konkurencję.
użytkownik
20.02.2016 (2 lata temu)
20.02.2016 (2 lata temu)
takie porównania firm zawsze brzmią sztucznie, szczególnie, że nie jest to ogólne forum o agencjach marketingowych w Poznaniu, a o Advox. @jankes masz rację
użytkownik
29.02.2016 (2 lata temu)
29.02.2016 (2 lata temu)
hej hej w Poznaniu to oni teraz szukaja przedstawiecila handlwoego- handlowca chodzi tutaj o suplementy diety dkla sportowcow wiec trzeba sie znac na rzeczy
użytkownik
09.03.2016 (2 lata temu)
09.03.2016 (2 lata temu)
Na początku i tak masz szkolenie produktowe @3456, więc myślę, że nie będzie tu żadnego problemu, warto jednak wiedzieć coś więcej, pomoże to w osiągnięciu lepszej premii
użytkownik
12.03.2016 (2 lata temu)
12.03.2016 (2 lata temu)
wyobraźcie sobie że przychodzi do Was klient - wiadomo , że dużo lepiej wypadniecie jeśli będziecie znali się na rzeczy i potrafili odpowiedzieć na wszystkie jego pytania
użytkownik
14.03.2016 (2 lata temu)
14.03.2016 (2 lata temu)
branko, jeżeli ktoś przed podjęciem pracy będzie negatywnie do wszystkiego podchodził to i tak ma marną szansę pracę zdobyć. Według mnie powinniśmy spróbować uwierzyć w swoje siły :)
użytkownik
16.03.2016 (2 lata temu)
16.03.2016 (2 lata temu)
dokładnie, na stanowisku PH w sumie wiele jest możliwe, tylko trzeba mieć chęci i ambicje, a tutaj dostaje się wszelkie niezbędne narzędzia potrzebne do pracy więc pozostaje starać się o dostanie tej pracy ;)
użytkownik
12.05.2016 (2 lata temu)
12.05.2016 (2 lata temu)
@handi na takim stnaowisku to wiaodmo ze mozna liczyc na na prawde spore zarobki chociaz z drugiej strony to wszystko zalezy od tego ile sie wyciagnie w danym miesacu zapewne..:) ciekawe czy niedlugo cos wstawia
użytkownik
05.08.2016 (2 lata temu)
05.08.2016 (2 lata temu)
Świetny pracodawca. Bardzo ludzcy szefowie, którzy traktują pracowników po partnersku i doceniają zaangażowanie. Dobre pieniądze, bardzo fajny socjal (karty sportowe, ubezpieczenia, masaże, imprezy) i super atmosfera, a do tego widać, że firma się rozwija (skala projektów, budżety klientów, zaplecze). Ekstra miejsce na dłużej.
użytkownik
05.08.2016 (2 lata temu)
05.08.2016 (2 lata temu)
@ms jak to milo czytac takie pozytywne komenatrze na temat firmy jak wiaodmo nie kazda moze sie czyms takim pochwalić..szkoda ze teraz nie maja ofert
użytkownik
01.08.2017 (rok temu)
01.08.2017 (rok temu)
Parę lat temu, na forum można było znaleźć informacje dotyczące stażu firmie (20h tygodniowo). Czy teraz również można liczyć na taką praktykę w Advox? Dla osób zaraz po studiach to bardzo ważne informacje na temat zatrudnienia.
użytkownik
22.11.2017 (rok temu)
22.11.2017 (rok temu)
Chciałbym dostać się do pracy w firmie i miałem nadzieję na jakieś opinie pracowników. Czy firma ma jakieś ciekawe projekty? Może cos dowiem się?
użytkownik
17.04.2018 (9 miesięcy temu)
17.04.2018 (9 miesięcy temu)
Nadal istnieje taka opcja.
użytkownik
17.04.2018 (9 miesięcy temu)
17.04.2018 (9 miesięcy temu)
@Rafał Na jakich stanowiskach firma Advox S.C. Agencja Marketingowa obecnie poszukuje pracowników? Czy to dobre miejsce dla osób bez doświadczenia, na wdrożenie się w branżę marketingową? Na jakie wynagrodzenie może liczyć przyszły kandydat z doświadczeniem? Przyszli kandydaci na pewno będą wdzięczni za nowe informacje.
użytkownik
17.04.2018 (9 miesięcy temu)
17.04.2018 (9 miesięcy temu)
Podeślij cv i umów się na spotkanie, a będziesz miał okazję dowiedzieć się czegoś więcej o firmie.
użytkownik
10.05.2018 (9 miesięcy temu)
10.05.2018 (9 miesięcy temu)
@Rafał Czy jesteś pracownikiem firmy Advox S.C. Agencja Marketingowa? Czy możesz odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytania? Czy firma Advox poszukuje nowych pracowników? Takie informacje są zawsze poszukiwane przez potencjalnych pracowników. Niektórzy kandydaci poszukują często informacji o firmie, właśnie w takich miejscach jak to forum.
użytkownik
25.05.2018 (8 miesięcy temu)
25.05.2018 (8 miesięcy temu)
I am looking for a job in Poland. do you help me?
użytkownik
25.05.2018 (8 miesięcy temu)
25.05.2018 (8 miesięcy temu)
I am looking for a job in Poland. do you help me?
użytkownik
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
Jestem pracownikiem firmy Advox.
Zawsze poszukujemy nowych ciekawych osób do naszego zespołu( w tym momencie poszukujemy programistów), jeśli w danym momencie nie wystawiliśmy ogłoszenia, to i tak warto do nas napisać.
użytkownik
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
Mam zamiar aplikować ale lubię wcześniej wiedzieć coś więcej żeby później nie było jakichś niedomówień.
użytkownik
24.10.2018 (3 miesiące temu)
24.10.2018 (3 miesiące temu)
@Rafal, skoro pracujesz w firmie Advox Agencja Marketingowa to napisz proszę coś więcej o pracy w tym miejscu. Ciekawa jestem, jaka atmosfera panuje w firmie, czy współpracownicy są ze sobą zgrani? To na pewno istotne przy podejmowaniu pracy w danym miejscu.
użytkownik
10 lut (6 dni temu)
Szanowni Państwo

Przedmiotem mojej współpracy z firmą ADVOX było stworzenie portalu internetowego. Nieuczciwe praktyki biznesowe stosowane przez właścicieli firmy ADVOX zaowocowały tym że zostałem zmuszony oddać sprawę do Sądu.

Niniejszy wpis podpisuję Imieniem i Nazwiskiem . Jeśli ktokolwiek z Państwa czytających tą opinie chciałby zasięgnąć bardziej szczegółowych informacji na temat dlaczego zamieściłem taką negatywną recenzję lub wymagane jest przedstawienie dowodów których ze względów formalnych nie mogę tutaj zaprezentować , proszę nie wahać się ze mną skontaktować.

Kończąć chciałbym zdecydowanie przestrzec przed współpracą z firmą ADVOX STUDIO w jakiejkolwiek formie.

Bartłomiej Krzysztof Janowski

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin