test

Opinie o Akces - Kędzierzyn-Koźle

Korzystałeś z usług Akces - Kędzierzyn-Koźle? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anja
Data: 2013-10-25 14:58

Wizyt: 12215
Komentarzy: 38
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
25.10.2013 (4 lata temu)
25.10.2013 (4 lata temu)

Akces - Kędzierzyn-Koźle

pracowalam.polecam. Pieniadze na czas.Stan faktyczny zgodny z umowa pomoc 24 godziny na dobe.mam nadzieje ze bedzie tak nadal a jezeli cos sie zmieni to jedynie na lepsze
użytkownik
23.01.2014 (4 lata temu)
23.01.2014 (4 lata temu)
Biuro AKCES pisze bzdury, że zatrudnia na umowę o pracę! Zadzwonisz, potwierdzą, że tak, bo chcą ściągnąć jak najwięcej potencjalnych kandydatek. Dopiero trzeba przyjechać i wypytać się o szczegóły na miejscu!! Okaże się, że to umowa zlecenie, a więc zwykła śmieciówka!! Chyba, że w tym co piszą na swojej stronie w Internecie nie rozumieją co to jest umowa o pracę!!!Pomoc koordynatora w Niemczech to też fikcja...musicie sobie radzić same.
użytkownik
06.02.2014 (4 lata temu)
06.02.2014 (4 lata temu)
Męża i jego kolegę wzieli do akcesu jako spawacza i ma umowę o pracę i nie narzekał na nic. zarabia też normalnie wiec oby tak dalej bo w poprzedniej firmie dostawał 1600 złotych i czasem dość późno.
użytkownik
23.10.2015 (2 lata temu)
23.10.2015 (2 lata temu)
z umowa sie zgodze .Faktycznie zlecenie a nie umowa o prace ale malo ktore biuro daje umowe o prace . Natomiast nie zgadzam sie z tym co piszesz o pomocy koordynatora. Sama mialam problem i w niedziele dzwonilam do Anety. Odebrala telafon , wysluchala i pomogla wiec nie pisz bzdur bo to oszczerstwo. Pozdrawiam
użytkownik
13.10.2015 (3 lata temu)
13.10.2015 (3 lata temu)
@maria ja również chcę się u nich załapać na ofertę pracy jako spawacz, zawsze chciałam dośtać się właśnie do takiego jakiegoś centrum budowlanego. jak umowa jest o pracę to tym bardziej jestem chętna. piszesz że twój kolega zarabiał normalnie - prosze "doprecyzuj" pojęcie normalnie to to muszę wiedzieć jakie wynagrodzenie jest dokładnie
użytkownik
18.11.2015 (2 lata temu)
18.11.2015 (2 lata temu)
No ogólnie z tego co wyczytałem w ich ogłoszeniu o pracę to napisali że praca jest stała niestety nie wspomnieli jaki to jest rodzaj umowy, no ale jeśli chodzi o pracę w tej firmie to i tak wydaje mi się, że jest to atrakcyjna oferta, praca nie jest ciężka, no ale zarobki też nie robią wielkiego szału, ogólnie na plus.
użytkownik
20.11.2015 (2 lata temu)
20.11.2015 (2 lata temu)
Wydaje mi się, że jak firma mówi o pracy stałej, to ma na myśli konkretnie umowę o pracę, choć faktycznie mogę się mylić. Na rozmowie na pewno się dowiesz :)
użytkownik
23.11.2015 (2 lata temu)
23.11.2015 (2 lata temu)
Też przy stwierdzeniu "stała praca" obstawiałabym umowę o pracę, ale to nic pewnego. Faktycznie najlepiej zapytać pracodawcę.
użytkownik
25.11.2015 (2 lata temu)
25.11.2015 (2 lata temu)
Dla mnie stała praca oznacza umowe na czas nieokreślony, może to o to tutaj chodziło i to pewnie na umowie o pracę.
użytkownik
15.03.2016 (2 lata temu)
15.03.2016 (2 lata temu)
wydaje mi się, że u nich w pracy to można na penwo nadgodziny robić, a na pewno na stanowisko Spawacz aluminium,monter konstrukcji jest dobra oferta...
użytkownik
17.03.2016 (2 lata temu)
17.03.2016 (2 lata temu)
Rzeczywiście jest dobra oferta na tego spawacza, bo zarobki dobre, ale żeby się dostać już nie jest tak łatwo. Doświadczenie minimum kilkuletnie, znać się na spawarkach do spawania w osłonie argonu: SELCO MIG- 254x4 SHERMAN profi TIG 315 PAC/ DC. To są ich wymagania na to stanowisko.
użytkownik
19.03.2016 (2 lata temu)
19.03.2016 (2 lata temu)
doświadczenie kilkuletnie na kierowcę ciężarówek mnie nie dziwi, swoją drogą to jest ciężka praca i trzeba swoje mieć wypracowane, plus za premie kwartalne dołączane do pensji oraz za dostęp do socjalu, np. wczasy pod gruszą
użytkownik
22.03.2016 (2 lata temu)
22.03.2016 (2 lata temu)
czasami zatrudniaja bez doświadczenia i to dobrze świadczy o nich bo dają szansę młodym kierowcą dostać się do nich do pracy, najlepiej u nich zdobywać doswiadczenie bo dają umowę o pracę.
użytkownik
29.03.2016 (2 lata temu)
29.03.2016 (2 lata temu)
praca kierowcy do lekkich nie nalezy, bo to sie wiaze z czestymi wyjazdmi, jednak plus jest taki ze jezeli ma sie odpowiednie dosiwadczenie mozan sporo zarobic
użytkownik
08.04.2016 (2 lata temu)
08.04.2016 (2 lata temu)
Zdecydowanie nie polecam tej firmy . Wyzyskiwacze
użytkownik
15.09.2016 (2 lata temu)
15.09.2016 (2 lata temu)
Firma wykorzystuje ludzi ja pracowałam dla firmy 4 lata i dostałam przez te wszystkie lata 2 zł podwyżki trochę są nie w porządku
użytkownik
04.01.2017 (rok temu)
04.01.2017 (rok temu)
Nie polecam tej firmy oszukują, nie są za pracownikiem tylko dupy liżą kontrahentom,umowę podpisywałem z panią Elą a jak chciałem z nią rozmawiać to rozmawiałem z jakim dupkiem co się mianuje prezesem a jego nie ma nigdzie w papierach. Nie polecam tej firmy daleko od niej Ludziska,złodzieje pełną gębą aby się nachapać kosztem ludzi.
użytkownik
08.04.2016 (2 lata temu)
08.04.2016 (2 lata temu)
Pracowałem w tej firmie jako opiekun w Niemczech we Wrześniu 2015r . Do dzisiejszego dnia tj. 8.04.2016 nie otrzymałem wynagrodzenia ani też nie zwrócono mi kosztów podróży . NIE POLECAM , JAK NAJDALEJ OD TEJ FIRMY !!!!!!!!!!!!
użytkownik
12.07.2016 (2 lata temu)
12.07.2016 (2 lata temu)
podaj numer telefonu mam kilka pytan bo tez mam jechac z tej firmy albo zadzwon do mnie xxxxxxx
użytkownik
28.04.2016 (2 lata temu)
28.04.2016 (2 lata temu)
czesc, no teraz widze ze poszukiwany jest pracownik magazynu - ciecie profili aluminiowych w Łodzi oferowana jest tutaj praca stała tylko dla najlepszych , oraz miedzy innymi szkolenie poprzez praktykę.
użytkownik
18.05.2016 (2 lata temu)
18.05.2016 (2 lata temu)
Więc jeśli są szkolenia to bardzo dobrze @uyt. Też widziałem tą ofertę i poważnie się zastanawiam nad aplikowaniem. Wymagania to bardzo dobry stan zdrowia,odpowiednia tężyzna fizyczna. Umiejętność poprawnego i szybkiego liczenia oraz dyspozycyjność.
użytkownik
13.07.2016 (2 lata temu)
13.07.2016 (2 lata temu)
musisz poszukac w necie pewnie mają podane, powiedzcie prosze czy na magazyn wymagaja uprawnienia na wozek?
użytkownik
15.09.2016 (2 lata temu)
15.09.2016 (2 lata temu)
Firma wykorzystuje ludzi ja pracowałam dla firmy 4 lata i dostałam przez te wszystkie lata 2 zł podwyżki trochę są nie w porządku
użytkownik
15.09.2016 (2 lata temu)
15.09.2016 (2 lata temu)
Najważniesze, że wypłata jest w porządku. A socjale?
użytkownik
18.09.2016 (2 lata temu)
18.09.2016 (2 lata temu)
Umowa nie jest na stałe do niczego wam się nie liczy tak jak firma obejmuje żadnych sociali nie ma tylko lekarz jak na bezrobociu.Nie polecam tej firmy ominięcie ja z daleka wykorzystuje ludzi jak tylko może nie stety
użytkownik
18.09.2016 (2 lata temu)
18.09.2016 (2 lata temu)
a niby w jaki sposób wykorzystuje? co za bajki opowiadasz? ja i tak do nich idę na ramki aluminiowe teraz
użytkownik
19.09.2016 (2 lata temu)
19.09.2016 (2 lata temu)
Ja pisałam o pracy w opiece oni biorą drugie tyle wypłaty co dostaje opiekunka i na początku bardzo się interesują tobą a potem nawet nie zadzwonia przez dwa miesiące czy żyjesz.Nie polecam tej firmy do opieki w Niemczech
użytkownik
21.09.2016 (2 lata temu)
21.09.2016 (2 lata temu)
A wiecie jakie są zarobki dla młodszego specjalisty ds. informatyki? Podobno są całkiem dobre stawki, bo do tego doliczane są jeszcze odpowiednie premie.
użytkownik
03.11.2016 (rok temu)
03.11.2016 (rok temu)
Zatrudniają na umowę zlecenie i opłacają śmiesznie niskie składki! Do emerytury nic nie zarobisz! Wymagają niewiadomo jakiej znajomości języka niemieckiego, a płacą niby wysokie wynagrodzenie, czyli 1150 euro. Nie polecam!!!
użytkownik
21.11.2016 (rok temu)
21.11.2016 (rok temu)
Cześć - Pracuję ponad 2 lata ja jestem zadowolona - zarobi ok, praca-ok, przelewy -ok, organizacja przejazdu-ok, chodź w biurze zawsze jakieś ALE :)
użytkownik
15.12.2016 (rok temu)
15.12.2016 (rok temu)
akces to najsolidniejsza firma na rynku z jaka mialam do czynienia a wyjezdzam juz ponad 10 lat wiec troche ich przeszlam. w kilku wczesniejszych zawsze cos bylo nie tak-wynagrodzenie,stan pacjenta,dojazd.w akcesie juz od ponad roku wszystko gra,zawsze wracam zadowolona.serdecznie polecam wszystkim ktore nie sa zadowolone z pracy i szukaja dobrej firmy.
użytkownik
22.09.2017 (rok temu)
22.09.2017 (rok temu)
Niestety stan podopiecznej niezgodny z faktycznym. W ankiecie inf.pdp.spokojna,nie ma wstawania w nocy,spokojne zlecenie. Ja dziękuję,jeśli 3-5 krotne budzenie to spokojna sztela. Spozniaja sie przelewy,tłumaczą,że inny bank. Zrezygnowałam po 3 tygodniach.:( powinni lepiej sprawdzac warunki,tv.zepsuty,problemy z realizacją czasu wolnego.
użytkownik
25 kwi (5 miesięcy temu)
25 kwi (5 miesięcy temu)
Czy jesteście zadowoleni ze współpracy z firmą Akces? Co wpływa na Twoje postrzeganie tego przedsiębiorstwa?
użytkownik
21 sie (2 miesiące temu)
21 sie (2 miesiące temu)
Wyjeżdżałam z Akcesem 4 razy. Byłam zadowolona. Na jednym wyjeździe pojawiły się problemy z podopieczną, o których firma wcześniej niestety prawdopodobnie nie wiedziała. Po ich zgłoszeniu Akces natychmiast zainterweniował. Wielki plus za sprawność z jaką załatwiają sprawy. W tym roku postanowiłam zmienić agencję i tego żałuję. Mam porównanie i widzę teraz, że Akces interesował się i dbał o dobro swojego pracownika. Niestety nie mogę tego powiedzieć o tej drugiej firmie, z którą zaczęłam współpracę.
użytkownik
21 sie (2 miesiące temu)
21 sie (2 miesiące temu)
Są różne zdania na temat firmy. Ja wiem, że to dobry pracodawca a opinia zależy od tego jak się pracuje!
użytkownik
24 wrz (27 dni temu)
24 wrz (27 dni temu)
a kogo polecasz w takim razie?Sa jakies agencje które maja lepszy socjal i umowe na stałe???
użytkownik
24 wrz (27 dni temu)
24 wrz (27 dni temu)
Jak się współpracuje z agencją? Czy dobrze organizują warunki bytowe a granicą?
użytkownik
27 wrz (24 dni temu)
27 wrz (24 dni temu)
Ostatnio zaczęliście być bardziej aktywni w tym wątku. Może wpłynął na to wzrost zatrudnienia? Czy obecnie prowadzone są rekrutacje?
Agencja zatrudnia pracowników w Polsce i zagranicą. Czy w przypadku pracy poza krajem organizowany jest transport? Co z umową, jest na polskich warunkach, czy warunkach kraju, w którym się pracuje? Zachęcam Was do dalszej dyskusji, może ktoś z Was pomoże użytkownikowi @Dawid i odpowie na jego pytania?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pabo

polbau tera group

Energozam

Huhtamaki

Huhtamaki czeladz

inspector

hartbex

wojdyla nieruchomosci

utal urząd warszawa urząd

symphony barnsley

flame employment

mondi polska
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin