test

Opinie o Alfa-Konstrukcje SP ZOO - Poznań

Korzystałeś z usług Alfa-Konstrukcje SP ZOO - Poznań? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Pracownik
Data: 2011-02-10 19:36

Wizyt: 5346
Komentarzy: 6
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.02.2011 (7 lat temu)
10.02.2011 (7 lat temu)

Alfa-Konstrukcje SP ZOO - Poznań

Pracuje w tej firmie od ponad roku i jestem całkowicie zadowolony. Czasem zdarzały się sytuacje, że koledzy, mimo obowiązującej umowy, nie wracali do pracy. Ja, jako rzetelny pracownik, nigdy nie miałem problemów z wypłatami w ciągu całego roku.
Pozdrawiam
użytkownik
16.03.2011 (7 lat temu)
16.03.2011 (7 lat temu)
Jeśli chodzi o firme Alfa-Konstrukcje to miałem doczynienia z ta firma i nie powiem, żeby praca była lekka ale jeśli ktoś na prawde chce pracować i sie pracy nie boi to u nich przynajmniej przy wypłacie czuje sie doceniony. Jeśli chodzi o problemy z czymkolwiek to pracowałem już w wielu miejscach i śmiało moge powiedzieć że tam ogólnie nie było źle,czy to chodzi o warunki czy o wypłaty (nie licząc jednego razu gdy była spóźniona o 2 tyg. ale gdy już dostaliśmy pieniążki to z nawiązka-za oczekiwanie :) ) Jeśli ktoś chce pracować i zarobić to polecam.
użytkownik
06.06.2011 (7 lat temu)
06.06.2011 (7 lat temu)
tu pisze ze pieniazki takie tam, a to ta xxxxxxx sekretarka xxxxxxx pisze zeby zalagodzic opinie .Tak naprawde to xxxxxxx ,UWAGAprzestrzegam muwia ze zarobisz a tak naprawde to dostaniesz po 5E na godz, a za ostatni miesiac NIC bo xxxxxxx .Nikt tam nie pracuje dluzej niz do zjazdu .Nikt tam poprostu nie wraca , a ta xxxxxxx sekretareczka juz za plecami szuka
użytkownik
19.09.2013 (5 lat temu)
19.09.2013 (5 lat temu)
uwaga alfa konstrukcje sp.z.oo xxxxxxx działają pod nową nazwą PLANETA DISCOUNT Poznań ul sielska 17 a nie dajcie się nabrać na prace to oszuści kiedyś firma nazywała się batiment
użytkownik
15.09.2015 (3 lata temu)
15.09.2015 (3 lata temu)
Czy to pierwsza zmiana nazwy firmy? Podejrzewam, że adres i władze spółki są takie same ... Nie specjalnie jestem w stanie zrozumieć dlaczego tego typu rzeczy są w Polsce dozwolone. Jeżeli ktoś narobił sobie smrodu w poprzednich działalnościach to powinien wszystko wyklarować i wówczas można jakieś kroki w celu zmiany dokonać. ... tak to powinno byc.
użytkownik
22.04.2016 (2 lata temu)
22.04.2016 (2 lata temu)
simba, z tego co wiem to alfa teraz nie potrzebuje pracowników. Dodatkowo trzeba się orientować na rynku co się zmienia etc. Ludzie w alfie muszą być nie bieżąco - inaczej ich pozycja jest zagrożona...

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin