test

Opinie o ALTIMI SOLUTIONS Sp. z o.o. - Wrocław

Korzystałeś z usług ALTIMI SOLUTIONS Sp. z o.o. - Wrocław? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): aa
Data: 2015-12-04 02:46

Wizyt: 11782
Komentarzy: 111
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)

ALTIMI SOLUTIONS Sp. z o.o. - Wrocław

Zwolnili cały dział Marketingu, więc chyba ktoś inny w firmie przejął profil tendencyjnej Edyty hahaha
autor
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Akurat ta tendencyjna Edyta to jakiś janusz co na goworku komentuje i podjudza (bo to komentarz z goworka zaimportowany
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Również nie polecam ... byłem umówiony z ramienia firmy na rozmowę do firmy Sygnity. Oczywiście rozmowa się nie odbyła, ponieważ Klient zapomniał i nikt nie patrzy na to, że człowiek kombinuje, stara się o wolne w pracy ... po prostu mają to w 4 literach .
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Możesz być pewna, że wypowiadali się tu byli pracownicy firmy, których Altimi potraktował jak potraktował. Zrobisz jak zechcesz, ale potraktuj te komentarze jako ostrzeżenie. Firma jest niepoważna i tyle. Ty decydujesz czy chcesz ryzykować. Twoja wola.
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Cóż... To że Ty masz taką opinię i piszesz komentarze pod różnymi pseudonimami to jeszcze nie znaczy, że wszyscy mają taką opinię. Jak się robi swoje, a nie siedzi w kuchni lub na fejsie, popija kawkę i gada o pierdołach to ciężko się załapać na tą Twoją falę zwolnień - just sayin' :)
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Ciekawe że Ci którzy siedzą na fejsie, piją kawki i kręcą swoje interesy w godzinach pracy są bezpieczni od zwolnień mimo że wszyscy to widzą. Masz jakieś wyjaśnienie tej sytuacji?
A może zwolnieni są Ci którzy stanowią zagrożenie co dla niektórych, którzy z pewnymi tematami są do tył? To zazdrość, że ktoś może mieć od Ciebie większą wiedzę?
Altimi zainstaluj sobie oko szefa to sam sobie odpowiesz na swoje zarzuty.
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie chce też tu generalizować bo są tutaj jeszcze osoby, które pracują rzetelnie jak np niektórzy Developerzy ale nie pozwolę obrzucać błotem osoby zwolnione bo ich wiedza niejednemu by się przydała a wydajność pracy niejednego zawstydziła.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
A niech sobie siedzą (Jeśli robota jest zrobiona.
Wyjaśnienie w poprzednich firmach widziałam takie samo - jak robota jest zrobiona przed czasem to niech robi co chce i lepiej jest przymknąć oko na swoje fuchy niż szukać nowych pracowników.
A co do zwolnień - zgadzam się, gdyż to chyba oczywiste jest to, że zwalniani są Ci którzy stanowią zagrożenie co dla niektórych np przez to, że są z pewnymi tematami są do tyłu.
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
"Bo praca w Altimi jest niepewna, bo praca w Altimi jest niesprawiedliwa, bo praca w Altimi nie pozwala na rozwój."

Nie wiem skąd wymyślasz takie informacje, ale musiałeś przestać tu pracować jakieś 5 lat temu. Pracuję tu blisko rok i nie mogę zgodzić się z tym, że praca tutaj jest niepewna i nie pozwala na rozwój. Oprócz akcji z zamknięciem działu marketingu nie powiedziałbym, że jest cokolwiek tu niepewne i komukolwiek tu źle.
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Być może Twoja osoba się rozwija i gratuluje regularnych szkoleń, ale spójrz szerzej na sytuacje w Altimi to zrozumiesz o czym pisze „Do Przemka”.
W tym roku nie tylko z Marketingiem Altimi się pożegnało ale również z częścią działu Handlowego, z Testerami czy innymi Działami.
Poza tym firma okazuje brak szaczunku do odwiedzających najlepszyfachowiec.pl nie odpisując na zadane wprost pytania, a skoro jest tak świetnie to dlaczego się boi? To jest najlepszy sposób ba wyjaśnienie sytuacji.
Ostatni współczynnik zwolnionych i zwalniających się w firmie na tle konkurencji jest bardzo duży. Czas oczekiwania na załatwianie spraw formalnych również.
Życzę Tobie abyś tego osobiście nie doświadczył i dalej żył w przeświadczeniu idealnej firmy ale osoby wypowiadające się tutaj nie mydlą innym oczu i nazywają rzeczy po imieniu.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem w Altimi jako programista. Ogólnie żałuję, że podjąłem współpracę z ta firmą, bo bez problemu znalazłem nową firmę, która zaoferowała mi dużo większą stawkę. Nie podobało mi się również to, że firma zalega z wypłatą... Ostatnie dwie wypłaty u mnie były kilka dni po terminie, a jako że mam kredyt hipoteczny to dzieki Altimi miałem ten zastrzyk nerwów i stresu.... żałuje, że podjąłem pracę w Altimi, bo projekty w których tam pracowałem nie rozwinęły mnie i niczego się tam nie nauczyłem. Gdybym miał możliwość podróży w czasie, to nie zatrudniłbym się tam ponownie.

Moje sugestie dla ALTIMI SOLUTIONS Sp. z o.o.:
Pracowałem w Altimi jako programista. Ogólnie żałuję, że podjąłem współpracę z ta firmą, bo bez problemu znalazłem nową firmę, która zaoferowała mi dużo większą stawkę. Nie podobało mi się również to, że firma zalega z wypłatą... Ostatnie dwie wypłaty u mnie były kilka dni po terminie, a jako że mam kredyt hipoteczny to dzieki Altimi miałem ten zastrzyk nerwów i stresu.... żałuje, że podjąłem pracę w Altimi, bo projekty w których tam pracowałem nie rozwinęły mnie i niczego się tam nie nauczyłem. Gdybym miał możliwość podróży w czasie, to nie zatrudniłbym się tam ponownie.
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Nie rozumiem tych negatywnych komentarzy. Pracuję tu jako dev. od prawie pół roku, widziałem zwolnienia/zmiany kadrowe, ale jakoś nie mogę narzekać.
Kasa raczej w terminie (raz się przesunęła o 2 dni płatność), projekty na chwilę obecną ciekawe.
PM'owie raczej nieszkodliwi bo siedzą i tylko liczą godziny pracy devów. Firma jak firma, ale czuję się przecietnie/średnio - ani dobry, ani zły pracodawca.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Ciekawe jaka będzie Twoja opinia po dłuższej pracy w Altimi. Podziel się z nią za rok. Chętnie się zapoznamy.
Z drugiej strony to trochę smutne jak piszesz, że PM,owie mają tak „odpowiedzialne” zajęcie. W bardziej renomowanych firmach ich rola jest naprawdę znacząca. Z takim podejściem obawiam się, że szanse na rozwój firmy są niewielkie.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin