test

Opinie o AMW Nawrot - Pyrzowice

Korzystałeś z usług AMW Nawrot - Pyrzowice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): poduszkowiec
Data: 2014-09-01 19:15

Wizyt: 2469
Komentarzy: 247
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
01.09.2014 (4 lata temu)
01.09.2014 (4 lata temu)

AMW Nawrot - Pyrzowice

wiecie jak jest z bezpieczeństwem pracy na zakładzie i czy jest jakieś ryzyko dla zdrowia? zanim złożę cv to wolę się upewnioć bo jednak zdrowie najważniejsze, no i żeby opieke zdrowotnę zapewieniali
autor
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
Aska ma krok paradny jak francuskie modelki po 3 piwach :D
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
Odpowiadam Asiulku na twoje pytanie. Tam wszystkich przyjmują bez doświadczenia, pijaków, Ukraińców i nawet słyszałam, że osoby niepełnosprawne ( takie podobno są w Pyrzowicach). Podobno dla szefa osoby z 10-cio letnim stażem nie mają odpowiednich kwalifikacji ( trzeba mieć szkołe skończona). Każdy ma szansę na prace w tej firmie. Byle kto, byle co, byle jak - Tak to wygląda:) . Jakość jak cholera.
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Produkty medyczne?! Jakim cudem? Czy to prawda że w tej firmie zaległy się pchły na szarpaku i mole? Które wraz z odpadam trafiają do poduszek do takich dużych odbiorców jak Tesco? Zdążą się że biegają szczury po zakładzie? Koty wyprozniaja się na materiał?I wy macie certyfikaty?
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
ostatnio nawet ufo przylecialo i wladowalismy do poduszek!dzisiejsze badanie alkomatemodbija sie na forum hehehe
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Mamy zdjęcia proszę pani :) proszę się nie bać o nasze zdanie :)
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Osoby z 10 letnim stazem wg nich nie maja kwalifikacji i ich nie zatrudniaja a potem piszesz, ze biora kazdego. wtf? Jak taki poziom w pracy jak wypowiedzi na Najlepszy Fachowiec to chyba tam nie bede pracowac
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Takie rzeczy pokazuje sie kierownictwu. Nie zareagowali czy nie powiedzial pan? Pracuje wiele lat w czeladzi i nigdy nic takiego nie bylo. Ani kotow, ani szczurow ani nic takiego.Robilam tez miedzy innymi na tym dziale. Do jakosci zawsze duza waga jest przywiazywana. Wielu nowych przychodzi teraz i to za pewne z tym zwiazane jest niestety. Chodza od pracy do pracy, zyja na 500+ i w glowach sie pieprzy. Jak widac, ze cos jest nie tak to zawsze kierownictwo reaguje(przy poprzednim bylo gorzej ale od zmiany jest ok) Gorzej jak zdarza sie tacy co chca robic sensacje.
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Widać kto pisze takie posty i jak traktuje osoby niepełnosprawne. Takim osobom powinno się pomagać a nie ich wykluczać. Nie mają łatwo w życiu, zazwyczaj to nie ich wina. Tylko życie ich doświadczyło... szkoda że takiego co pozjadał wszystkie rozumy i „wie lepiej” kogo zatrudniać i kto się nadaje nic nie doświadczyło... tylko umie ferment siać. Zawsze można założyć swoją firmę i zatrudnić kilku pracowników. Ciekawe co wtedy powiesz?? Czy tez będziesz umial tylko na forum pisać ... a może się trochę najpierw zastanowisz. Nie wiem czy zatrudniaja w amw niepelnosprawnych czy nie. Jak tak to uwazam ze pomagają ludziom a to się liczy na plus. Bo wielu jest takich jak wyżej piszący post, co ma wszystko głęboko bo liczy się tylko żeby kogoś obsmarować.
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
O jo jo co za głupoty piszesz Dz. Z. Jak może nie być jakości jak na zakładzie jest " kontrola jakości". I chodzi po halach i spr. jakość. Jeżeli sama nie jest do końca pewna konsultuje to z szefową produkcji. AMW ma certyfikaty na które pracowało parę lat. Zdobyli go dzięki ludzia którzy poświęcili wiele dla tego zakładu. Dla których AMW jest drugim domem. Bez nas ludzi dobrze pracujących, którzy poświęcają i poświęcili by wiele dla tego zakładu nie osiągnęli by tego o co mają. Mówię tu o skarbach tego zakładu. A jest nas już naprawdę mało na każdej hali. Nie o tych co mało robią a chcieli by zarabiać kokosy. Takich leserow było i jest na peczki którzy nie nadają się do pracy. Zresztą to wszystko teraz co przychodzi to 3/4 z nich się nie nadaje.
Tak tak nie ma ludzi niezastapionych. Tylko ludzi "dobrze pracujących" jest mało. Taki pracownik to SKARB dla firmy. Więc drogi szefie ocal ta garstke którą masz na jednym i na drugim zakładzie i doceni nas a doskonale będziesz mógł sprawdzić kto poświęca swoje zdrowie dla AMW póki nie jest jeszcze za późno. My jesteśmy dla firmy. I nie dlatego że jak to o nas pisali ze jesteśmy starzy a oni są młodzi i nie boją się zmian a my cykorami tylko dlatego że chcemy być z wami i dla. Was pracować. Pamiętajmy o tym wszyscy.
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Brak słów... ciekawe kto z tych wszystkich tchórzy, którzy piszą takie farmazony miał odwagę iść i porozmawiać o swoich problemach z brygadzistką/szefową produkcji/kierownikiem zakładu lub szefem... pewnie żaden ... umieją tylko pisać bo są anonimowi.. płytkie to.
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Były rozmowy na różne tematy ale Góra obiecuję niestworzone rzeczy jest gorzej niż przed rozmowami a wszystko zamiataja pod dywan. Z nimi nie ma sensu rozmawiać bo mają swoją rację. Nie raz rozmawiałem o różnych sprawach to jak rozmawianie z ściana
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Ludzie czy wy zwariowaliscie? Jest 21 wiek cywizacja - a wy takie głupoty piszecie, chcecie wszyscy staravic pracę? Zadaj sobie pytanie, chcesz pracować na pieniądze czy tylko dostawać pieniądze--to może stan na ulicy. Bez komentarza!
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Trzeba przyznać Ci rację - z pewnymi problemami należy od razu zwrócić się do swojego Przełożonego. Ale pamiętaj, że tutaj nie wolno wypowiadać się o nikim w obraźliwy sposób. Jak długo i na jakim stanowisku pracujesz w firmie AMW Nawrot?
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Widać najwięcej pieniaczy jest z tych co pracują po parę dni. Wiadomo każdy by chciał na godziny ale jest ten akord i też się da zarobić. Moje córki robią w innych firmach na produkcji to ciągle tam są jakieś problemy z wypłatami na czas i oszukiwaniem na godzinach. Nigdy nie widziałam by akord był obniżony. Plusem dodatkowym jest opieka medyczna, która działa bardzo dobrze bo testowałam. Za nadgodziny i soboty są też 50% do akordu. Jak liczyłam to lepiej wychodzę niż przy poprzednim systemie. Dużo narzekań na to ale przez to widać jak kto robi. Najwięcej narzekają Ci co są na godziny i tylko patrzą gdzie tu się skryć i nic nie robić, a kierownictwo tego nie pilnuje. Dodatkowo po paczce na święta.
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Jak twoje córki są okradane to niech przychodzą do AMW jak tu jest lepiej to nie rozumie czemu się męczą w innej pracy. Zgadzam się ,że Ci co mają na godzinę mają lepiej. Łażą ,nic nie robią i płaczą, że mało zarabiają. Ja znam pare osób które miały stawki obniżanie w akordzie bo za dużo zarabiały. 50% do akordu jest od niedawna i tylko dla tego , że nikt tam nie chce pracować, nawet Ukraińcy. Dziękować trzeba tym którzy nie zgadzali się na płacę i się zwolnili. Dzięki nim mamy lepsze stawki. Opieka zdrowotna ,nie wiem jak działa xxxxxxx Paczki też są za 100 zlotych. Czy AMW jest najgorszym zakładem, pewnie nie. Czy jest najlepszym, napewno nie !!!!. xxxxxxx
użytkownik
25.11.2018 (2 miesiące temu)
25.11.2018 (2 miesiące temu)
Chyba zapomniałaś, że na forum publicznym obowiązuje regulamin, którego należy przestrzegać: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin Wynika z niego, iż nie wolno tu obrażać nikogo. A w AMW Nawrot pracujecie w oparciu o umowę o pracę, czy jest to raczej umowa zlecenie?
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Na prace w AMW Nawrot złego słowa nie powiem. Terminowi, szefostwo zawsze pomocne, atmosfera spoko
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Dziękuję Ci za powyższy komentarz. Bylibyśmy Ci jednak jeszcze bardziej wdzięczni, jakbyś opisał Nam w szczegółach to, jak w tej firmie wyglądają warunki zatrudnienia? Myślę, że zainteresuje to innych użytkowników.
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie ma do czego się przyczepić. Warunki pracy dobre, socjal też ok.
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracuje w firmie od 3 miesięcy i złego słowa nie powiem na spółkę oraz szefostwo. Najlepsza praca w jakiej było mi dane pracować. Godne warunki zatrudnienia, wynagrodzenie adekwatne do Twojego zaangażowania w pracę, atmosfera najlepsza z najlepszych. Polecam!!
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Szef- Narzekacie a macie w tym roku wyższa wypłatę o 20 %

Pracownicy - Niż w którym roku?

Szef - Przyszłym.
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
W AMW Nawrot pracuje mi się bardzo dobrze. Wiadomo, że bywają różne dni raz jest więcej raz mniej roboty. Jednak jak to w pracy, wszędzie trzeba pracować.
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Czytam i oczom nie wierze! Nie wiem skąd tyle negatywnych komentarzy na temat firmy. Pracuję dla AMW Nawrot juz trochę czasu i złego słowa nie powiem na temat pracy. Ludzie skąd w Was tyle zawiści..
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Wyzysk człowieka przez człowieka. Nie polecam!
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Mi się bardzo dobrze w tej firmie pracuje. Wypłata na czas, jeszcze nigdy się nie spóźnili. Umowa o pracę. Stawki rynkowe. Zawsze idą na rękę ale trzeba rozmawiać.
Święta prawda... wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
uczciwy pracodawca. Godne warunki zatrudnienia, socjal, atmosfera na ogromny duży plus
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Ja tam nie narzekam. Bardzo dobrze mi się pracuje. Praca jak praca- w końcu nie płacą za siedzenie i patrzenie w ścianę jak co niektórzy myślą z tego co widzę. Kasa dobra, godziny elastyczne, szefostwo wyrozumiałe. Tyle
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Polecam tego pracodawce. Bardzo solidny, słony i "ludzki" przede wszystkim. Jeśli chcesz tutaj pracować moja rada staraj się a na pewno zostaniesz doceniony ;)
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracuję w firmie AMW Nawrot i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu tego pracodawcę. Podchodzi z szacunkiem i zrozumieniem do każdego z pracowników. Pieniądze zawsze w terminie wypłacane a atmosfera w firmie serio na 5 z plusem. Pracować trzeba jak zawsze, ale jako firma na prawdę jest solidna.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Hahaha oj tak tak " 99". Zapomniałeś dodać że można nawet awansować jak się będziesz starać. Z pakowacza kolder na pakowacza poduszek i jaskow.. Czyli z dołu na górę... Ot tak to działa w AMW. Więc ludzie widzicie że warto starać się o pracę w AMW haha
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
AMW to porządna firma.
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Oczywiście że porządna tylko dlaczego ludzi do pracy brak. Gruzini czy ukraincy nie utrzymają firmy tak jak my. Zresztą już się wycwanili i wiedzą jak się nie narobić. No cóż jaka placa taka praca. Tak do tego podchodzą. Nie ma co się dziwić. Szanujmy się nawzajem a to przyniesie korzyści dla wszystkich. Pracodawco bądź wymagającym ale dobrym szefem. Pracowniku pracuj ciężko ale na godnych warunkach. Ciężka praca powinna być dobrze opłacana . A dobrze oplacana praca to pracownik w 100 % oddany, solidny i dający z siebie wszystko. Szacunek i słuchanie siebie nawzajem to 100 % zysków dla wszystkich. Gramy do jednej bramki i ciągle zakazy i nakazy i kary nic dobrego nie przyniosą.To nie jest motywacja pracownika. Wy chcecie mieć dobrych pracowników. My jesteśmy dobrymi pracownikami więc chcemy też dobrze zarabiać żeby godnie żyć.. Pracodawco szanuj człowieka tak samo jak sam chcesz żeby szanowali ciebie. Rozmawiaj z ludźmi i naucz się ich słuchać. Senior szef to potrafił. Zawsze znalazł czas na rozmowę żarty. Wiedział też że jak jest robota ludzie mają zarobić. Szacunek dla niego bo budował firmę od zera i wie że dzięki ludzia dobrze pracującym i dazacym do celu tak samo jak on daje korzyści dla wszystkich.
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Haha))))
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
Świetnie, że doceniasz firmę AMW Nawrot. Jednakże Twój powyższy wpis można uznać za trochę zbyt ogólnikowy, bowiem tak naprawdę niewiele Nam mówi o tym pracodawcy. Byłeś kiedykolwiek zatrudniony w wyżej wspomnianej firmie? Jeśli tak, to proszę, opisz Nam mniej więcej, jak wygląda w niej system wynagradzania, a także premiowania.
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Witam ta praca nawet nie stała przy akordzie, akord to przychodzę na stanowisko pracy i szyję a nie szukam kodów i różnych zeczy takich jak igły nici lamówki to wszystko pracownik powinien mię przygotowane pod maszyna. A nie prosisz o kody a jeszcze źle przyniosą po pół godziny - bałagan. Tak szef senior był ludzki umiał się uśmiechnąć zszartowac aż lepiej się pracuje, młody szef ma mnie wyższości, a co do szefowej jest wymagająca ale zawsze powie dzień dobry spoko babeczka. Nic nie mam do obcokrajowców ale wszystko mogą a my nic. Jeszcze jedno gdy ktoś zachoruje na dłużej nikt się człowiekiem nie interesuje. Powodzenia pracownikom i szefostwo!
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
A ja ukrainka jestem gorszym czlowiekiem od was? Przyjezdzam tutaj tez pracowac po to by cos rodzinie zawiesc. Ze nie jestem z tad to nie daje z siebie wszystkiego? Jedzcie sobie do nas zobaczyc jak ludzie zyja i porownajcie. Wasi tez wyjezdzali i ich tam przyjmuja a wy ze my gorsi. Tak samo gruzin jak i ja przyjechalam tutaj pracowac i ciesze sie ze ta prace mam i mam co zawiesc. Cieszcie sie ze nie pracujecie przez agencje bo przynajmniej macie teraz wyplate a my musimy czekac co u nas wymysla i pokombinuja. Lepiej byc zatrudnionym w amw
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie mówię że jesteście gorsi. Tylko że AMW nie stanie się dzięki wam lepszą i bogatsza firmą. Nie wszyscy z was są tacy sami czyli podchodzą z zaangażowaniem do pracy bo wśród nas też tak to nie działa. Lesery są wśród was jak i wśród nas. I o tym mówię. 1 na 5 z was pracuje solidnie i tak samo poważnie traktuje pracę i to samo u nas. Tak masz rację wy to dopiero grosze dostajecie bo firma wasza wam zabiera no a AMW też dużo na godzinę nie płaci. A po drugie wy godzinowi nie jesteście rozliczani z tego ile zrobicie. Wasi rodacy jak dostali propozycje zostania w AMW i pracownia na akord to odmowili dlatego że woleli zostać że swoją firma i pracować na godziny. I pojechali do Łodzi , do Poznania za lepszą stawkę godzinowa Więc nie dziwcie się nam że my chcemy też dobrze zarabiać. Tak samo jak wy. Bo dobrze wiecie że praca w AMW nie jest łatwa, lekka i przyjemna. Wy przyjechaliscie do nas po to żeby zarobić. A my chcemy zarabiać u nas.
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Tak szef senior to facet z klasą dlatego że zaczynał od zera. Był nie tylko szefem ale również człowiekiem który dbał o pracownika. Przede wszystkim interes owal się ludźmi. I to nie byla tylko relacja czysto personalna typu szef - pracownik. Poprostu z uśmiechem podchodził do ludzi. Nie raz nie dwa gdy były wielkie wysyłki i ludzie zostawali nawet do późnego wieczora potrafił przyjechac zainteresować się ludźmi i swoim żartem i uśmiechem wesprzeć. Nie raz kazał nawet ludzia jedzenie kupić. Młodemu szefowi daleko do seniora. Mania wyższości dlatego że od urodzenia dostał firmę w pakiecie. Tak to prawda szefowa jest całkiem inna . Jest wymagająca ale odziedziczył po seniorze uśmiech i umie też zazartowac.
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Amw to dobra firma
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Misiek a gdzie jest brygadzistka? Jak możesz latać szukać kodów, lamowek itd. Ona jest brygadzistka i ona powinna zapewnić ci to wszystko skoro bierze za swoją pracę kasę. Tak samo jak Ty jesteś od szycia. Niech każdy odpowiada za swoje stanowisko. Jeżeli pretensje że coś źle zrobisz lub mało uszyjesz maja do ciebie Ty możesz zgłosić swoje żale do szefostwa jak p. brygadzistka nie wywiązuje się że swoich obowiązków bo woli sobie posiedzieć lub nadawać na ludzi u szefowej produkcji albo gadać przez swój służbowy telefon. Widocznie brygadzistka z twojej hali bierze kasę tylko dlatego że nią jest a nie za pracę którą wykonuje. No ale cóż szef Mateusz gdyby o tym wiedzial napewno wziął by ją na rozmowę. Wiem że boisz się potem ze będzie cię gnebic ale te czasy już dawno minęły. Pracownik ma też teraz coś do powiedzenia. Macie przykład z Czeladzi gdzie zdegradowano samą szefową produkcji która tyle lat oszukiwala szefa i robiła co chciała. Szef napewno niepowie od kogo to wie bo rozmowa powinna zostać w 4 ścianach. Ja niestety nie oddam Ci mojej brygadzistki bo jest cennniejsza niż złoto.
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
WsYstkie brygadziatki musiały by ciągle Śledzić na rozmowie u szefa bo ani jedna do Niczego się nie nadaje. Chyba ze na sonoaiciela . To jest prawda ze albo z telefonem albo pierdoły w glowie. Przede wszystkim są niesprawiedliwe, kto jest podlizusem do ma z nimi dobrze a jak ktoś aow odezwie zw mu cos NKW paaujw to juz ma xxxxxxx .
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
AMW to dobra firma i szanuję ludzi
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Tak P. AGNIESZKO firma jest dobra nigdy nie złego z płatnościami, pracowałam w różnych firmach i mam porównanie jest dobrze. Panie w sklepach firmowych są super grzeczne pomocne do wybrania jakiego kolwiek artykułu, panie w biurach też mile potrafią doradzić jest ok. Ale to co dzieje się na produkcji to nie zależy od was tylko od tych ludzi którzy tam pracują, przeszkadzają im obcokjawcy oni też chcą zarobić tak jak i my. Jak ktoś nie lubi swojej pracy i robi coś na siłę to tak będzie jeden nakre a drugiego. Z waszej strony to proszę nauczyć się słuchać zwykłych pracowników. Ludzie są złośliwi a lizusi najgorsi. Do pracy chodzi się z przyjemnością, nie na siłę bo to ani wam an zwykle u pracownikowi nie wychodzi na dobre.
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
AMW to dobra firma. Oczywiście że tak. Przede wszystkim jedna najważniejsza rzecz to ta że wypłata jest zawsze na czas tzn. 10 - tego każdego m-ca i nie trzeba się martwić o to że jej nie dostaniemy za wykonaną pracę. Odkąd firma istnieje nigdy w życiu nie było takiej sytuacji. To jest bardzo duży atut tej firmy. Wynagrodzenie zależne od wykonywanej pracy. Czy nie szanują pracownika? Nie wiem bo z mojego doświadczenia i przepracowania tam długich lat nie spotkałem się z tym osobiście. Pamiętajmy tylko że szefostwo to też ludzie. Ja osobiście cenię sobie szefa seniora bo to on przyjmował mnie do pracy i to on docenił nie raz także mnie za to że jestem dobrym pracownikiem. Wszystko da się załatwić ale trzeba o tym porozmawiać. I trzeba też coś dać od siebie a nie tylko dużo gadać. Pokaż się też czy jesteś dobrym pracownikiem?
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
To świetnie, że tak uważasz. Ale Twoją wypowiedź należy jednak uznać za bardzo ogólnikową, a przez to mało mówiącą Nam o AMW Nawrot jako o pracodawcy. Będziemy zatem Ci wdzięczni, jak po prostu podasz trochę więcej informacji na jego temat. Wszyscy pracownicy tej firmy pracują w oparciu o umowę o pracę?
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
AMW fajna praca i ludzie xxxxxxx
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Zdrowa i przyjazna atmosfera w pracy to już połowa sukcesu, bowiem to ona w sposób znaczący przyczynia się do jakości wykonywanych obowiązków. A w związku z tym to dobrze, że w firmie AMW Nawrot można na taką właśnie liczyć. Może zechcesz opisać Nam i inne kwestie, które dotyczą ściśle tamtejszych warunków zatrudnienia? Czy macie tam dostęp do pełnego ubezpieczenia zdrowotnego?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Motorol

philips kętrzyn

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin