test

Opinie o Apteka Majowa Sp.j. Teresa Drumlak, ul. Kosynierów 13, Szczecin

Korzystałeś z usług Apteka Majowa Sp.j. Teresa Drumlak, ul. Kosynierów 13, Szczecin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Małgos
Data: 2012-07-08 13:37

Wizyt: 11719
Komentarzy: 17
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
08.07.2012 (6 lat temu)
08.07.2012 (6 lat temu)

Apteka Majowa Sp.j. Teresa Drumlak, ul. Kosynierów 13, Szczecin

W aptece Majowej zawsze można liczyc na fachową poradę i bardzo miłą obsługę. Przyjeżdżałabym do tej apteki nawet z drugiego końca miasta.
autor
22.01.2012 (6 lat temu)
22.01.2012 (6 lat temu)
Mysle ze najlepsza firma w okolicy jezeli chodzi obsluge profesjonalizm punktualnosc prze ogromny wybor wszytkich prodoktow wiekszasc firm moze sie uczyc od tego typu profesjonalistow moge polecic kazdemu z czystym sumieniem
Anna
użytkownik
22.01.2012 (6 lat temu)
22.01.2012 (6 lat temu)
Takich pracownikow i pracodawcow to szukac ze siweca wymierajacy typ obslugi w naszym kraju tylko pozazdroscic
luko
użytkownik
22.01.2012 (6 lat temu)
22.01.2012 (6 lat temu)
mysle ze wszystko jest ok takie wrazenia
użytkownik
30.03.2012 (6 lat temu)
30.03.2012 (6 lat temu)
Ja polecam wszystkim nie ma wiekszego wyboru nigdzie i takiej obslugi przynajmniej na slasku a ceny napewno najtansze polecam
użytkownik
27.10.2012 (6 lat temu)
27.10.2012 (6 lat temu)
Nie jest Pani przypadkową rencistką,
niejpierw co pani zrobili z synem a później jak się zrechabilitowali
użytkownik
21.12.2013 (4 lata temu)
21.12.2013 (4 lata temu)
Ja tam sobie chwalę, kasa wystarczająca, a praca jak każda inna, dla ludzi którzy nie lubią kontaktu z klientami (tymi upierdliwymi również) nie polecam żadnej pracy w handlu, jeśli ktoś myśli, że idąc do jakiejkolwiek pracy można sobie bimbać i żądać wysokich zarobków polecam pracę w państwówce, u żadnego prywaciarza nie leży się z kulami do góry.
użytkownik
04.08.2014 (4 lata temu)
04.08.2014 (4 lata temu)
C.d. JEDYNY plus pracy w tej firmie, to terminowość w wypłacaniu wynagrodzeń. Innych plusów nie znam.
użytkownik
12.08.2014 (4 lata temu)
12.08.2014 (4 lata temu)
sędzia.... jeśli jesteś tym o kim myślę, to może napisz jakim "dobrym" byłaś pracownikiem i w jaki sposób odeszłaś z firmy...

Pracownicy sami nie są w porządku (nie chodzi mi o szefostwo, lecz o współpracowników) a później mają wielkie pretensję... wstyd i żenada...
użytkownik
13.05.2015 (3 lata temu)
13.05.2015 (3 lata temu)
Niestety pracownicy dzielą się na dwie grupy tam : wieloletni ( czytaj mogą wszystko ) i pionki ( czytaj boją się zmian ) ! jakoś nie polecam ...
użytkownik
27.05.2015 (3 lata temu)
27.05.2015 (3 lata temu)
Ktoś tam ostatnio się przyjął , bo mają ofertę pracy i nie wiem czy warto słać CV ? jak tam jest aktualnie ?
użytkownik
21.12.2015 (2 lata temu)
21.12.2015 (2 lata temu)
jeśli szukasz pracy i chcesz pracować uczciwie, zarabiać i otrzymywać w terminie wynagrodzenie to dobrze trafisz, pracuję już jakiś czas i jak czytam brednie tu pisane to zastanawiam się z kim tak na prawdę pracuję, polecam mały rachunek sumienia czy na pewno jestem uczciwym pracownikiem i czy swoje godziny pracy przeznaczam na pracę? a może zadaj sobie pytanie czy chciałbyś takiego pracownika jakim jesteś sam? ........ jeśli twoja odp brzmi tak to gratuluję, jeśli nie to pomyśl zanim kolejny raz tu coś napiszesz, a tak dla zainteresowanych z czystym sumieniem polecam pracę w firmie :)))
użytkownik
01.01.2016 (2 lata temu)
01.01.2016 (2 lata temu)
paranoja obiecuja gory i gorki pracowalem 6 lat to wiem na poczatku bylo super ale po czasie dno za lozyli kamery normalny big brather fuj
użytkownik
04.01.2016 (2 lata temu)
04.01.2016 (2 lata temu)
Monitoring to w większości miejsc pracy norma, czy masz cos do ukrycia, że tak Ci to przeszkadza? W krono jest juz jakiś czas i jakoś to tej pory nikt nic nie pisał.... Sumienie?
użytkownik
07.01.2016 (2 lata temu)
07.01.2016 (2 lata temu)
To też kwestia naszego bezpieczeństwa a kto tego nie ogarnia to przedszkolaki pomogą.
użytkownik
27.09.2016 (2 lata temu)
27.09.2016 (2 lata temu)
Miałam okazję korzystać z usług firmy. Miło, uprzejmie i profesjonalnie. Panie z którymi omawiałam wszystkie szczegóły dotyczące zakupu kompetentne, bardzo uprzejme i cierpliwe. Solidna firma. Polecam.
użytkownik
28.09.2016 (2 lata temu)
28.09.2016 (2 lata temu)
No to prawda, trzeba wprost powiedzieć, że rzecz jest bardzo stabilna, mi się wydaje, że wszystko tutaj zostało już powiedziane, zwłaszcza, że firma solicna

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin