test

Opinie o asbud damian warzecha - Spytkowice

Korzystałeś z usług asbud damian warzecha - Spytkowice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): FOKUS
Data: 2015-10-13 17:58

Wizyt: 9489
Komentarzy: 90
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.10.2015 (3 lata temu)
13.10.2015 (3 lata temu)

asbud damian warzecha - Spytkowice

Firma damiana Warzechy to wielka ściema, ładnie mówi, nie daje umowy o pracę .Nie radzę pracy w tej firmie,nie płaci kasy- oszust, omijać tę firmę z daleka
autor
06.09.2016 (2 lata temu)
06.09.2016 (2 lata temu)
Bardzo współczuje wszystkim osobą, które mają cokolwiek wspólnego z firmą ASBUD DAMIAN WARZECHA. bo zapewne od każdych z nich wyłudził nie małą sumkę pieniędzy....
użytkownik
06.09.2016 (2 lata temu)
06.09.2016 (2 lata temu)
Zastanawiam się dlaczego moje komentarze odnośnie Pana Warzechy zostały usunietę? Rozumiem gdyby było coś w nich nie prawdy... ale ja tylko chcę ostrzec innych, aby nie zostali przez niego i jego firmę oszukani... Jedyne co dobrze robi to kłamie!!!
użytkownik
06.09.2016 (2 lata temu)
06.09.2016 (2 lata temu)
Hej, a wiecie czy wypłata jest u nich terminowa? Nie ukrywam, że kwestia dobrych stawek jest dość istotna, bo doskonale wiedzą jak zadbać o przyjacielskie stosunki między pracownikami. W końcu to bardzo ważne jest aby atmosfera dopisywała. Dzięki za odpowiedź.
użytkownik
07.09.2016 (2 lata temu)
07.09.2016 (2 lata temu)
Napewno wabią dobrymi stawkami tak jak inwestorów dobrymi cenami...ale jak ktoś oszukuje swoich klientów to tym bardziej nie będzie uczciwym pracodawcą, nie ma się co łudzić ...
użytkownik
07.09.2016 (2 lata temu)
07.09.2016 (2 lata temu)
Czy wypłata terminowa? Człowieku nie rozumiesz że firma, która okrada swoich klientów nie będzie inna w stosunku do pracowników? Pewnie wabi dużymi zarobkami, jak inwestorów dobrą ceną ale i tak normalny uczciwy człowiek nie chciałby pracować u złodzieja
użytkownik
08.09.2016 (2 lata temu)
08.09.2016 (2 lata temu)
Ważne, żeby wypłata była adekwatna do powierzanych zadań.
użytkownik
08.09.2016 (2 lata temu)
08.09.2016 (2 lata temu)
No to gratuluję podejścia... Radzę tylko dobrze pilnować czy wypłata wpłynęła bo to baaaardzo ryzykowne pracować dla takich firm jak Asbud Damiana Warzechy.
użytkownik
08.09.2016 (2 lata temu)
08.09.2016 (2 lata temu)
@huhu masz racje w zupelnosci się z Toba zgadzam..
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
Ekipa Damiana Warzachy, spędziła trochę czasu na naszym placu budowy. Pracownicy chodZili jal struci, ze wyplaty od kilku miesięcy nie widzieli...
Oczywiscie brygada to cała rodzina. Tata, brat i zapewne wujek. Nikt inny, który zna Warzeche, nie rozpocznie z nim jakiej kolowiek współpracy.
Kto nie wiezy? Wystarczy przejechać do jego miejscowości , zapytac kilku ludzi kim jest Damian i wszystko jasne. Dziwię sie tylko mieszkańca, ze JesZCe go nie zlinczowali...oszust zwykly oszust...
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
A ja mam wrażenie ,ze wszystkie negatywy pisze jedna i ta sama osoba niby nie wiem dlaczego wymyśla ciagle bajki na temat firmy? Może wypowie się ktoś kto powie jak faktycznie jest
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
KAMILU JAK CHCESZ SIE DOWIEDZIEC COŚ NA TEMAT TEJ PSEŁDO FIRMY MOZEMY SIE SKĄTAKTOWAC. WTEDY SIE DOWIESZ PRAWDY ILE JEST OSÓB OSZUKANYCH PRZEZ PREZESA WARZECHE.
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
to jest firma to jedna wielka lipa pan Damian z gadki ma pięc tylko potrafi ludzi naciągac na kase ludzie wystrzegajcie się tego TYPA !!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
EKIPA DAMIANA WARZECHY,SPĘDZIŁA TROCHĘ CZASU NA NASZYM PLACU BUDOWY.PRACOWNICY CHODZILI JAK STRUCI,ŻE WYPŁATY OD KILKU MIESIĘCY NIE WIDZIELI...OCZYWIŚCIE BRYGADA TO CAŁA RODZINA.TATA,BRAT I ZAPEWNE WUJEK.NIKT INNY,KTÓRY ZNA DAMIANKA NIE ROZPOCZNIE Z NIM JAKIEJ KOLWIEK WSPÓŁPRACY.KTO NIE WIEŻY?WYSTARCZY PRZEJECHAĆ SIĘ DO JEGO MIEJSCOWOŚCI,ZAPYTAĆ KILKU OSÓB KIM JEST DAMIAN I ZARAZ SIĘ DOWIECIE CO TO ZA TYP. JA SIĘ DZIWIE MIESZKAŃCOM,ŻE GO JESZCZE NIE ZLINCZOWALI...OSZUST ZWYKŁY OSZUST.JESZCZE DLA ZAINTERESOWANYCH W SPRAWACH DŁUGÓW MOŻNA SIĘ ZWRACAĆ DO JEGO TATY GDYŻ JEGO TATA MA 1% UDZIAŁÓW W FIRMIE ASBUD.
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
EKIPA DAMIANA WARZECHY,SPĘDZIŁA TROCHĘ CZASU NA NASZYM PLACU BUDOWY.PRACOWNICY CHODZILI JAK STRUCI,ŻE WYPŁATY OD KILKU MIESIĘCY NIE WIDZIELI...OCZYWIŚCIE BRYGADA TO CAŁA RODZINA.TATA,BRAT I ZAPEWNE WUJEK.NIKT INNY,KTÓRY ZNA DAMIANKA NIE ROZPOCZNIE Z NIM JAKIEJ KOLWIEK WSPÓŁPRACY.KTO NIE WIEŻY?WYSTARCZY PRZEJECHAĆ SIĘ DO JEGO MIEJSCOWOŚCI,ZAPYTAĆ KILKU OSÓB KIM JEST DAMIAN I ZARAZ SIĘ DOWIECIE CO TO ZA TYP. JA SIĘ DZIWIE MIESZKAŃCOM,ŻE GO JESZCZE NIE ZLINCZOWALI...OSZUST ZWYKŁY OSZUST.JESZCZE DLA ZAINTERESOWANYCH W SPRAWACH DŁUGÓW MOŻNA SIĘ ZWRACAĆ DO JEGO TATY GDYŻ JEGO TATA MA 1% UDZIAŁÓW W FIRMIE ASBUD.
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
A jak skontaktować się z panem Jerzym? U nas też był w brygadzie budowlanej, sympatyczny grubszy pan... Że też takiego ma synalka
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
W SPYTKOWICACH LUDZIE WIEDZĄ GDZIE MIESZKA PAN JERZY NA UMOWIE TEŻ JEST ADRES BO SYN DAMIAN JEST TAM ZAMELDOWANY .TO CHYBA ULICA WADOWICKA
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
Czy ktoś może wie, jak teraz mają się rekrutacje z asbud damian warzecha? Coś się kroi w najbliższym czasie?
użytkownik
04.12.2016 (rok temu)
04.12.2016 (rok temu)
ludzie zgłaszajcie się na policję w zatorze to nam pomorze w jakimś procencie pana warzechę pogrążyć w swych przekrętach na zwykłych inwestorach ludzie nie dajmy się cwaniaczkowi ludzie on działa w zmowie z żoną nie dajcie się omamić
użytkownik
04.12.2016 (rok temu)
04.12.2016 (rok temu)
ludzie zgłaszajcie się na policję w zatorze to nam pomorze w jakimś procencie pana warzechę pogrążyć w swych przekrętach na zwykłych inwestorach ludzie nie dajmy się cwaniaczkowi ludzie on działa w zmowie z żoną nie dajcie się omamić
użytkownik
02.01.2017 (rok temu)
Uwaga na ASBUD i Damian Warzecha zamieszkały w Spytkowicach (PESEL: 8609020**33], wyłudza pieniądze zarówno od inwestorów jak i dostawców materiałów budowlanych. Aktualnie posiada na swoim koncie prawomocny wyrok Sądu zabraniający mu pełnienie jakichkolwiek funkcji Członków Zarządu, Prezesów, zasiadania w Radach Nadzorczych itp., jednak pomimo wyroku Sądu dopuszcza się recydywy i nadal podpisuje umowy z imienia ASBUD z Zatoru. Jest wielu poszkodowanych, którzy nabrali się na jego słodkie słowa, jednak człowiek ten jest OSZUSTEM, KRĘTACZEM i generalnie sam miesza się w tym co mówi, totalnie zakręcił się w swoim kłamstwie i sam już nie wie gdzie jest rzeczywistość.
użytkownik
05.03.2017 (rok temu)
ludzie, tu co pisza to sama prawda, Warzecha i ten jego Asbud do wielcy naciagacze i oszusci! Macie mozliwosc to szukajcie innych ekip bo ten czlowiek jest nienormalny.
użytkownik
07.07.2017 (rok temu)
07.07.2017 (rok temu)
Od ostatnich wypowiedzi minął prawie rok. Czy w tym czasie w firmie coś uległo zmianie? Ktoś z Was aktualnie pracuje w AsBud Sp. z o.o. i mógłby powiedzieć coś więcej o tym jakim firma jest obecnie pracodawcą?
użytkownik
07.07.2017 (rok temu)
07.07.2017 (rok temu)
złodzieje, to jedno słowo opisuje wszystko
użytkownik
28.08.2017 (rok temu)
28.08.2017 (rok temu)
Niestety muszę potwierdzić, że wszystkie negatywne opinie o firmie ASBUD Damiana Warzechy są prawdziwe. Szkoda, że nie wiedzieliśmy tego wszystkiego wcześniej. Zamiast realizacji umowy, czyli wybudowania domu - Damian Warzecha i jego ekipa
( ojciec, brat, wujek itd) zafundowali nam prawdziwy koszmar. Straciliśmy zdrowie, czas i pieniądze. Ostrzegam wszystkich nie dajcie się nabrać, żadna umowa nic dla niego nie znaczy. Osobiście znam innych, których oszukał, mimo umowy przygotowanej przez prawnika. Fachowość jako budowlańców bliska zeru, natomiast w sztuce wyłudzania pieniędzy i kłamania doszli do perfekcji. Wiem, że ma już sprawy w prokuraturze. Mam nadzieję, że kiedyś dosięgnie go sprawiedliwość i zapłaci za wszystkie wyrządzone krzywdy, których jest wiele.
użytkownik
6 lut (9 miesięcy temu)
6 lut (9 miesięcy temu)
Wrocław hochtief teraz jako Team
użytkownik
6 lut (9 miesięcy temu)
6 lut (9 miesięcy temu)
Czy Pan pracuje dla nich
użytkownik
6 lut (9 miesięcy temu)
6 lut (9 miesięcy temu)
Uwaga! Nowa firma Damiana Warzechy pod nowe przekręty!!!! TEAM WARZECHA DAMIAN WARZECHA, NIP: 5512462551
REGON: 121476223, Krakowska 9B, 34-116 Spytkowice. Nie dajcie się nabrać ASBUD = TEAM WARZECHA = oszust, kłamca, naciągacz!!!!
użytkownik
16 lut (9 miesięcy temu)
16 lut (9 miesięcy temu)
Wszystkie pozytywy sami sobie piszą
użytkownik
16 lut (9 miesięcy temu)
16 lut (9 miesięcy temu)
Wszystkie pozytywy sami sobie pis
użytkownik
16 lut (9 miesięcy temu)
16 lut (9 miesięcy temu)
Wszystkie pozytywy sami sobie piszą
użytkownik
16 lut (9 miesięcy temu)
16 lut (9 miesięcy temu)
Wszystkie pozytywy sami sobie piszą
użytkownik
21 lut (9 miesięcy temu)
21 lut (9 miesięcy temu)
Również podpinam się do pytania? Ten oszust dalej ludzi skubie z pieniędzy?
użytkownik
22 lut (8 miesięcy temu)
22 lut (8 miesięcy temu)
istnieje ale teraz jako Team Warzecha
użytkownik
23 lut (8 miesięcy temu)
23 lut (8 miesięcy temu)
Wstrętny gość. Niby taki uczciwy a nie płaci w ogóle swoich zobowiązań i zabiera nie swoje!!!!!
użytkownik
25 mar (7 miesięcy temu)
25 mar (7 miesięcy temu)
prosto zweryfikować - mozna zapytać na komendzie policji w Zatorze i okolicznych.
tam znają tego gościa dobrze. pewnie już dziesiątki ludzi oszukał.
użytkownik
9 lis (11 dni temu)
9 lis (11 dni temu)
Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!http://tz-interior.com/
użytkownik
27.06.2016 (2 lata temu)
27.06.2016 (2 lata temu)
Pan Damian Warzecha ,,ASBUD" jest wielkim oszustem i naciągaczem! Wyłudza od ludzi pieniądze na metariał, którego nie przywozi później kontakt się urywa.
Na początku współpracy z jego firmą wszystko przebiega pomyślnie, ale to tylko aby zachować pozory. Niestety uczciwi ludzie ulegają jego manipulacji i wciągają się w jego grę.
DAMIAN WARZECHA ASBUD!!! jest na tyle perfidny, że JUŻ przed podpisaniem umowy z jego firmą pokazuje naiwnym ludzią inwestycje, którą rzekomo wykonała jego firma, co się później okazuje,że ta inwestycja to jego dom. Czyli już przed podpisaniem umowy z jego firmą, wiedział doskonale jakie będzie stawiał kroki aby jak najwięcej pieniędzy wyłudzić (inaczej nie można tego nazwać) od naiwnych ludzi.
Ewidentnie za pieniądze swoich inwestorów SWÓJ dom wykończył, a gdzie nasze pieniądze, które dostał na materiał plus robocizne? Nie ma? Tak własnie nie ma! więc narzuca się pytanie co z nimi zrobił? Tak własnie stworzył oaze spokoju dla swojej rodziny! Nie patrząć na żadne konsekwencje ale takich ludzi jak ON pozbawionych jakichkolwiek uczuć sumienie nie ruszy, nie zrobi nigdy na nim wrażenia, że okradł naiwnych ludzi, których okręcił wokół palca! Odpowiedz jest prosta Oszukał kilka ludzi, którzy całe swoje ciężko zarobione pieniądze przekazali do jego rąk aby zapewnić swojej rodzinie byt, nie licząc się z konsekwencjami,że pozbawił innych ludzi pieniędzy, nerwów, czasu . Jest oszustem inaczej nie można go nazwać !
Przestrzegam przed tą firmą aby nikt na DAMIANA WARZECHE nie trafił bo wszystkie pieniądze i marzenia legną w gruzach!
użytkownik
07.09.2016 (2 lata temu)
07.09.2016 (2 lata temu)
Niestety z własnego bolesnego doświadczenia mogę całkowicie potwierdzić tą opinię z jednym tylko zastrzeżeniem- oazę spokoju to mają raczej ludzie uczciwi, nie wierzę by taki ohydny oszust mógł zaznać prawdziwego spokoju i szczęścia. Tyle, tak na pocieszenie dla innych oszukanych
użytkownik
11.09.2016 (2 lata temu)
11.09.2016 (2 lata temu)
jestem na etapie poszukiwania firmy na budowe domu, miedzy innymi firma asbud sie do mnie zglosila - po przeczytaniu wszystkich komentarzy zniechecilem sie do tej firmy. Prosze o informacje co jest problemem we wspolpracy z ta firma ? interesuje mnie brać firme i placic tylko za robocizne.
autor
16.09.2016 (2 lata temu)
16.09.2016 (2 lata temu)
to jest zwykły oszust lepiej z prezesem warzechą nie mieć nic wspólnego .juz z tego co wiem przekręcił na pieniądze ok.9-ciu inwestorów
użytkownik
30.05.2016 (2 lata temu)
30.05.2016 (2 lata temu)
Duda naprawdę nie rozumiem twojego stanowiska
My biorąc Firmę Asbud jako wykonawcę zdecydowaliśmy sie na robociznę z materiałem przed podpisaniem umowy dostaliśmy wykaz ile co bedzie kosztowało i sie zdecydowaliśmy i żadnych problemów nie było
Przecierz przed podpisaniem umowy miałeś wykaz ile bedzie kosztował materiał !!!
Wydaje mi sie ze to ty robisz problemy Firmie Asbud a nie oni Tobie
Przez takie osoby jak Ty duda Firmy tracą dobre imię
użytkownik
16 lut (9 miesięcy temu)
16 lut (9 miesięcy temu)
Wszystkie pozytywy sami sobie pisza

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin