test

Opinie o ASK Poland Sp. z o.o. - Bielsko-Biała

Korzystałeś z usług ASK Poland Sp. z o.o. - Bielsko-Biała? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): bb
Data: 2010-10-27 20:47

Wizyt: 14621
Komentarzy: 396
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

ASK Poland Sp. z o.o. - Bielsko-Biała

Tak na marginesie... W sieci nie ma ludzi anonimowych więc tu nikt nie odkrył ameryki....:) A to że ktoś ma głębokie gardło czy ciasną małą.. to chyba nic złego... raczej dobrze.. W końcu włosi takie kobiety lubią .... panie z administracji to doskonale wiedzą..:)
autor
21.09.2018 (4 miesiące temu)
21.09.2018 (4 miesiące temu)
Edyta to liderka która przynajmniej wie co robi a reszta powinna się od niej uczyc
użytkownik
23.09.2018 (4 miesiące temu)
23.09.2018 (4 miesiące temu)
ja wyjechalam do rosji juz nie mam ochoty byc tą piepszoną kierowniczką w ASK poland.Pozdawiam.Katarzyna . W Rosjii mi jak w niebie.
użytkownik
23.09.2018 (4 miesiące temu)
23.09.2018 (4 miesiące temu)
ja wyjaechalam do rosji, jest mi tam jak w niebie. Pozdrawiam.Kasia
użytkownik
25.09.2018 (3 miesiące temu)
25.09.2018 (3 miesiące temu)
Witam. Od niedawna pracuje w ASK. Brud, xxxxxxx kiła i mogiła. Bajzel na kółkach. Skacze że stanowiska na stanowisko. Pytam czy mogę wrócić na poprzednie stanowisko na którym byłam, usłyszałam "nie, bo tam jest już ktoś inny". Liderzy chodzą, patrzą a jak zobaczą, że jesteś zasypany to krzyczą ogień ogien. Atmosfera jest nie za fajna,jedynie, niektóre osoby są xxxxxxx W tej firmie tylko się marnuje nic innego. Zarobki śmieszne. Na poczatku, na okres próbny dostajesz 2100zl brutto, po odliczeniu wszystkich podatków itd. Zostaje Ci 1500zl na życie. Jedyne co liczy się w tej firmie to zapiety fartuch i to żebyś nie był zasypany. Codziennie wstając i myśląc, że mam iść do pracy to aż mnie cos skręca. Do pracy powinno się przychodzić z chęcią i lubię swoją pracę, a nie ze wstrętem. Jedyne co się liczy w tej firmie to norma.
Dziękuję i pozdrawiam.
użytkownik
27.09.2018 (3 miesiące temu)
27.09.2018 (3 miesiące temu)
Czy stanowisko SZEFA LINI to tzw bryfadzista w tej firmie? To prawda ze na probnym daja cale 1800 na reke?
użytkownik
27.09.2018 (3 miesiące temu)
27.09.2018 (3 miesiące temu)
dostaje sie 2000zlotych netto
użytkownik
27.09.2018 (3 miesiące temu)
27.09.2018 (3 miesiące temu)
??????
użytkownik
01.10.2018 (3 miesiące temu)
01.10.2018 (3 miesiące temu)
Ja to sie wam ludzie dziwie. Jak mozna pracowac za 2000zl ? Toż to ochłap jak dla jakiś Ukraińców. Już nie wspomne o okresie próbnym 1600 zl przez 3 miesiące. Wy naprawde nie macie godności ?? Za takie pieniadze nie da sie żyć. Żenada ludzie, podziwiam was.

Ps. Nie pracuje w ASK.
użytkownik
01.10.2018 (3 miesiące temu)
01.10.2018 (3 miesiące temu)
Hahaha 2000 zl ze ludzie tam za takie ochłapy pracują jestem w szoku
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
Czy jest jakiś przewóz pracowniczy przez podlesie kozy do ask BB?
użytkownik
28.10.2018 (2 miesiące temu)
28.10.2018 (2 miesiące temu)
Gabryśka najlepsza nie masz prawa być lepszym od niej bo cie zniszcz y a lider jej wierzy
użytkownik
29.10.2018 (2 miesiące temu)
29.10.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem tu chwilę i podziękowałem za tą kasę? Śmiech na sali i Ci ludzie co się dowartościowują tu żenada , myślą że za dwa koła złapali Boga za nogi , czyli już widać ograniczenie albo do tego się tylko nadają. Nie polecam chyba że ktoś jest bardzo niesprytny to w sam raz dla niego lub niej . To nie praca Tylko stan umysłu.
użytkownik
01.11.2018 (2 miesiące temu)
01.11.2018 (2 miesiące temu)
Zapytałbym gdzie dają więcej, jaka firma da ci lepszą stawkę? Nie odpowiesz bo takiej nie ma. Co robić się nie chce? Nie radziłeś sobie w pracy? No jak ktoś jest ograniczony umysłowo i słaby psychicznie, to tak już bywa. Wal na bezrobocie i stul pysk, leszczyku tfuuu... To że po zwolnieniu musiałeś przyjść na tą stronę, wyżalić się stanowi o twoim tchórzostwie. Nie pozdrawiam.
użytkownik
05.11.2018 (2 miesiące temu)
05.11.2018 (2 miesiące temu)
40% zakladow w bielsku daja wiecej niz w ASK mysli Pan ze klamie? prosze po rozsylac CV a przekona sie Pan
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Widać twoje ambicje fachura że hej hahahaha dymaj dalej za 2 tysie robaczku do tego się nadajesz , roboty pełno ale jak się umie tyle co Ty jak przypuszczam to nic dziwnego że dwa koła jest Twoim szczytem idź do Gaz systemu a zobaczysz jak wygląda kasa i praca lecz z Twoimi umiejętnościami to na portiernie byś się nadał . Nara inteligencie za 5 złotych i czuj się dumny z siebie.
użytkownik
10.11.2018 (2 miesiące temu)
10.11.2018 (2 miesiące temu)
Po co obrażasz innych ludzi? Za prawdę? Aż tak boli Cię to że musisz się wyżyć ? Po tym co piszesz widać że skończyłeś max gimnazjum i jeśli tam pracują ludzie z takim samym podejściem to się dziwię że tam pracujesz. Lepsze zarobki? Rosiński, abb dawniej ge, waterjet i apena , ale trzeba znać się na maszynach numerycznych cnc . Więc nie pisz głupot bo ktoś uwierzy w Twoje bajki.
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
No to dawaj czekam na nazwy zakładów. A nie sory, przeciez sobie to wymyśliłeś. Nie pogrążaj sie. Jeszcze napisz, że pracowałes we wszystkich i ty wiesz hahaha Dawaj nazwy zakładów to sprawdze. hahahahahaha Xddd Nie no nie moge. Tak mam czas żeby w
chodzic na każda strone zakładu w Bielsku i wysyłać CV XDDDD XD
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
A skąd jesteś?
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
Chociażby Shiloh Industries,Cooper,FCA Poland...itp
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
Dodam, Eaton, AWD InTERIOR, HUTCHINSON gdzie stawka zaczyna sie od 3650brutto plus premie, Klingspor, czy Nobile, ale nie ma co dyskutowac z Panem, jest Pan zadowolony ze swoich zarobow i warunkow pracy pana praca tylko niech pan nie wprowadza w blad osoby interesujace sie praca tam tylko pisze jak jest, pozdrawiam
użytkownik
13.11.2018 (2 miesiące temu)
13.11.2018 (2 miesiące temu)
XD HAHAHAHA... Tyle mam ci do napisania. XD
użytkownik
13.11.2018 (2 miesiące temu)
13.11.2018 (2 miesiące temu)
XD HAHAHAHA... Tyle mam ci do napisania. XD Luzik załącz człowieku. Chyba ci się twoja praca nie podoba, że tą stronę odwiedzasz hahahahaha.
użytkownik
14.11.2018 (2 miesiące temu)
14.11.2018 (2 miesiące temu)
Ja uważam że jestem fajny i pracuje najlepiej jak umiem ask jest moim życiem!!!!! Mam super kolegów w szatniach mało zarabiamy ale się dopełniamy hahaha zazdrośc widzę u was . Pozdro od mojego chłopaka dla was ludki. Złapie się lepiej roboty i nie sztkanujcie nas ciepłych i pozytywnych.
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
Moje sugestie dla ASK Poland Sp. z o.o.:
Praca nie jest ciężka, a pieniądze na czas.

Lubię atmosferę w ASK Poland Sp. z o.o. za:
Czystość na hali
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Jezdzi ktos z Andrychowa do ASK I ma miejsce w samochodzie ?
użytkownik
06.12.2018 (miesiąc temu)
06.12.2018 (miesiąc temu)
A mnie się dobrze pracuje
użytkownik
07.12.2018 (miesiąc temu)
07.12.2018 (miesiąc temu)
Jak tak czytam te opinie o zakładach pracy w B-B to płakać sié chcę. Mam doświadczenia i przekonałem się mimo starań i chęci do pracy że traktowanie jest jak w xxxxxxx podczas drugiej wojny światowej. Jestem załamany tym co się dzieje. Pakuje się i wyjeżdzam do Czech pracować może tak godnego traktowania doznam i spokojnej pracy. A po pracy ???? a nie jak obecnie ????
użytkownik
07.12.2018 (miesiąc temu)
07.12.2018 (miesiąc temu)
Ja uwazam ze niema tak zle. Chlopaki fajne zawsze pomoga i dziewczyny tez super babeczki. Pozdrawiam
użytkownik
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
Polecam pracę w firmie ASK jeśli chcesz być traktowany gorzej niż xxxxxxx
Polecam jeśli chcesz żeby robili z Ciebie idiotę.
Polecam jeśli lubisz kiedy jest stosowany mobing.
Polecam jeśli chcesz pracować w firmie bez jakichkolwiek przepisów.
Polecam jeśli chcesz robić za marna kasę a robił jak wół.
Polecam jeśli lubisz dużo wazeliny i szczelac z ucha to MOZE będziesz mieć jakiś awans.
Polecam jeśli chcesz aby twój pracodawca ściągał kasę z premi kiedy jesteś na urlopie.
Polecam jeśli chcesz pracować w firmie gdzie wszelkie uwagi masz zgłaszać a i tak to mają w du*ie.
Polecam jeśli chcesz być wykończony psychicznie niż fizycznie w tej firmie.
Polecam jeśli chcesz czuć się jak w big Brother ponieważ z każdej strony patrzą na Ciebie kamery a co poniektórzy mają tak ch*jowe życie prywatne że ponoć nawet w domu oglądają co się dzieje w firmie.
Jeśli chodzi o moje zdanie to ogólnie nie polecam firmy ASK może gdyby kadry i połowę biura zmienić to było by lepiej
użytkownik
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
Popieram twoja wypowiedź na forum też tam pracuje i powiem szczerze że to co się tam dzieje jest co najmniej karygodne
Kiedy usłyszałam wczorajszą historię od mojej koleżanki to pomyslalam że Może ktoś w końcu zainteresuje się liderami i tym co robią na nocnych zmianach (krótko mówiąc nic nie robią)chyba że picie kawy na stołówce i pogaduszki przy laserze to ich zajęcie i jeszcze wpisywanie upomnień do zeszytu, taki piękny świąteczny prezent zrobiła dla swojej zmiany jedna z liderek (trzeba było nie zawracać jej głowy problemami związanymi z produkcją ona przecież ma inne zmartwienia typu SLIM -żenada :-/ ) współczuję dziewczyną które pracują na jej zmianie trzymajcie się dziewczyny i pamiętajcie najważniejsze by nie zatracić człowieczeństwa .
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Czy dojeżdża ktoś do Ask przez wapienice centrum ?
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
W tych czasach 2700 zł na rękę to absolutne minimum. I tak ciężko się za to utrzymać .A w Ask fundują nam 2200, wszyscy szukają normalnej pracy niech się nie zdziwią jak zostaną bez pracowników ;) Ci co potrafią robić odejdą do lepiej płatnej pracy, te co nie odejdą bo się boja to odejdą na emeryturę a nowi co przyjdą to po miesiącu zrezygnują i może wtedy kierownictwo wreszcie przejrzy na oczy i zapewni pracownikom godne warunki finansowe a nie takie ochłapy ????
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Nie przez wapienice tylko przez Jasienicę *
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Jeśli ktoś chce martwić się przez cały miesiąc ze nie starczy mu pieniędzy na jedzenie i podstawowe potrzeby to polecam. Może komuś uda się przeżyć za taką wypłatę, pod warunkiem ze mieszka z rodzicami i jest na czyimś utrzymaniu bo w innym wypadku niech już szuka miejsca w noclegowni bo gdy z miesiąca na miesiąc trzeba będzie coraz bardziej się zapożyczać na jedzenie i opłaty to jedynie prowadzi do bezdomności .
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Zarobki na koniec roku masakra 2000zl bo uwalaja premie nie mowiac ze zmienily sie przepisy. Od nowego roku szukamy roboty bo to chore co robia. Kierownictwo ma nas w xxxxxxx klamia faworyzuja innych a innym kaza sie bujac.
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Kochana jak się nie umie pracować i przestrzegać zasad wg których się trzeba pracować żeby z linii nie schodziły buble (wystarczy schować telefon) to tak jest.
Ale jest takie przysłowie, że kijowej baletnicy to nawet rombek w spódnicy przeszkadza, więc może lepiej niech się ta twoja koleżanka zastanowi czy przyszła do pracy czy posiedzieć na fb........
A jeśli praca i płaca nie odpowiada to zawsze można się zwolnić albo zapraszam do biedronki czy innego molocha............. Tam to dopiero się zapierda.., że pot po xxxxxxx się leje i nawet nie ma kiedy iść na przerwę żeby coś zjeść. Może trochę lepsza kasa ale życzę powodzenia!!!!!!!
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Kochana może i ktoś nie umie pracować u Ciebie na linii ale ty na pewno nie umiesz poprawnie pisać : - ) cytuje : "Kochana jak się nie umie pracować i przestrzegać zasad wg których się trzeba pracować" ha ha ha
użytkownik
24.12.2018 (30 dni temu)
24.12.2018 (30 dni temu)
2700-2800 to minimum żeby wyżyć samemu w tych czasach. Opłacić mieszkanie opłacić rachunki , nie mówię już o jedzeniu czy innych rzeczach które są potrzebne. Niestety w Ask poland, bardzo stabilnej firmie ( hahaha) zarobisz te 2000-2200 zł. I co teraz panie i panowie?
Ci co mają trochę rozumu to uciekają zmieniają na lepszą płatną pracę, a reszta karaluchow będzie je bać do śmierci za 2 koła i żyć z mamusia :) powodzenia naiwni ludzie.
użytkownik
30.12.2018 (24 dni temu)
30.12.2018 (24 dni temu)
Jeszcze trochę i wymarzone podwyżki ????
użytkownik
1 sty (22 dni temu)
1 sty (22 dni temu)
Jestem od kilku lat,na szczęście, już byłym pracownikiem, ale przepracowałam tam 13 lat. To były czasy "początkow" Ask. Rygor i terror, tak mogę nazwać klimat w jakim pracowałam, bo mobbing to brzmi zbyt pięknie.Pewnie jeszcze są osoby,które pamiętają, jak ustawialismy się przed pracą w dwuszeregu,gdzie na początku stał nasz pan i władca,Roberto,który wydzieral gębę, bo nie trzymalismy prostej lini.To były czasy, w których żeby się dostać do pracy,również Ask, trzeba było mieć plecy lub dać kopertę, którą ja wreczylam gościowi, zajmujacemu się wtedy przyjeciami. Zarobki były zawsze najniższe, i to się tam nigdy nie zmieni Nie ludźcie się!Jak tylko zmieniła się koniunktura, zaczęły otwierać się drzwi do innych zakładów, zaczęłam szukać lepszej, lepiej płatnej pracy i z silnymi związkami zawodowymi . Byłam na kilku rozmowach,oglądałam zakłady od "środka", mając już taką możliwość.Wybrałam zakład w którym pracuje do dziś i to był strzał w dziesiątkę. Po pierwszej wypłacie, wtedy 2950,gdzie w Ask to było 1370,sobie "usiadlam"...Do tego wczasy pod grusze,bony,premie,paczki,bilety do teatru i kina.Dziwię się moi drodzy, że w czasach, kiedy to pracownik stawia warunki,tak kurczowo trzymacie się tego zakładu. Pozdrawiam osoby z tamtych lat,które być może nadal pracują. Czas na zmiany...
użytkownik
1 sty (22 dni temu)
1 sty (22 dni temu)
Bo ludzie boją się zmian. A powinni wszystko postawić na jedną kartę. ASK to dno które samo się pogłębia. Wolałbym siedzieć w domu i szukać pracy niż pracować w tej firmie.
użytkownik
1 sty (22 dni temu)
1 sty (22 dni temu)
Osoby które wiedziały ze chce zmienić pracę, najpierw zazdroscily a potem odradzaly, argumentując ze nigdzie nie ma lepiej,wszędzie tak samo, a tu w Ask juz przywykly, wiedzą czego mogą się spodziewać itd... i nie widziały siebie nigdzie indziej. To największa bzdura, głupota i brak poczucia własnej wartości.
użytkownik
2 sty (21 dni temu)
2 sty (21 dni temu)
A może pani podać nazwę firmy gdzie tak dobrze płacą?
użytkownik
2 sty (21 dni temu)
2 sty (21 dni temu)
Wystarczy usiąść na internecie i sobie popatrzeć za lepiej płatną praca bo jest tego sporo ale pewnie najlepiej to wszystko pod nos podłożyć.
użytkownik
7 sty (16 dni temu)
7 sty (16 dni temu)
Mógłby ktoś podzielić się opinią o zarobkach i o panującej atmosferze w zakładzie? Warto się przyjąć?
użytkownik
10 sty (13 dni temu)
10 sty (13 dni temu)
Odradzam, byłam tam przez 4 m-ce na linii manualnej, zero szkolenia, linia zapierdziela a Ty sobie radź, zasypie Cię to pretensje, skręcaj te pierdzielone miniśrubki w rękawiczkach! Odradzam szczerze.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin