test

Opinie o Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o. - Chwaszczyno

Korzystałeś z usług Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o. - Chwaszczyno? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Kubaaa
Data: 2015-03-17 08:10

Wizyt: 4737
Komentarzy: 18
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.03.2015 (3 lata temu)
17.03.2015 (3 lata temu)

Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o. - Chwaszczyno

Kupiłem od nich kiedyś samochód sprowadzony z Niemiec i chyba do nich wrócę bo sprawuje się naprawdę dobrze mimo dużego przebiegu....to są właśnie zalety samochodów z Niemiec no i podstawa auta bezwypadkowe. Mogę śmiało polecić tą firmę w porównaniu do innych komisów w trójmieście. Kuba
użytkownik
17.03.2015 (3 lata temu)
17.03.2015 (3 lata temu)
Sprawdzona od wielu lat firma. Warto z nią współpracować.
użytkownik
17.03.2015 (3 lata temu)
17.03.2015 (3 lata temu)
Naprawdę godna polecenia i rzetelna firma. U nich wszystko działa bez zarzutu, fachowa obsługa i pełna pomoc na miejscu. Wielki szacunek i dziękuję.
użytkownik
20.03.2015 (3 lata temu)
20.03.2015 (3 lata temu)
Godna polecenia firma, Rzetelność i świetna obsługa klienta
użytkownik
27.03.2015 (3 lata temu)
27.03.2015 (3 lata temu)
Świetni i rzetelni fachowcy!!! Zdecydowanie na TAK!
użytkownik
09.02.2016 (3 lata temu)
09.02.2016 (3 lata temu)
Brawo szefie, wszystkie opinie napisane w tym samym miesiącu z czego 3 tego samego dnia. Gratuluje kreatywności, cóż to Janusz nie wymyśli żeby samochód sprzedać zrobić?
użytkownik
24.04.2016 (2 lata temu)
24.04.2016 (2 lata temu)
hejka, szukają właśnie w auto-mobilu sprzedawcy samochodów używanych do pracy na terenie gdyni oraz na terenie warszawy, chętni mogą być zatrudnieni od zaraz
użytkownik
16.10.2016 (2 lata temu)
16.10.2016 (2 lata temu)
Facet nie rzetelny, mówi, ze wszystko ok a auto sprzedaje z popsutym sprzęgłem i dwukolorowe .Pojechalem 600 km i wrocilem bez auta.
użytkownik
29.10.2016 (2 lata temu)
29.10.2016 (2 lata temu)
Samochód VW GOLF 2,0 tdi z oryginalnym przebiegiem i absolutnie bezwypadkowy co potwierdzamy w ogłoszeniu i na życzenie klienta uwzględniamy na fakturze. Wszystkie informacje podane przez nas w internecie były zgodne ze stanem technicznym auta.Sprzęgło w tym samochodzie było zużyte adekwatnie do przebiegu (190.000km) i pisze o tym nasz niezadowolony klient ale o fakcie ze samochód nie wymagał poza tym żadnego wkładu finansowego i był w stanie bdb juz nie informuje. Dodatkowo na ostatnie wizycie w serwisie wymieniona została nowa turbina i kompletny pasek rozrządu (170.000km) ale najwyraźniej to mało istotne dla pana "Tomi" ważne jest chyba aby kupić samochód z nowy sprzęgłem ale po konkretnej naprawie blacharsko lakierniczej lub skorygowanym przebiegiem albo z inna wada ukryta. Z umowy z klientem sie wywiązaliśmy oddaliśmy cała zaliczke zaproponowaliśmy trzy inne Golfy ale z silnikiem 1,6. Udzieliliśmy tez bonikiaty na w/w samochód mimo iż cena (z VAT 23%)była najatrakcyjniejsza w tym roczniku w kraju.Ale to ciagle był za mało. Kilka dni po wizycie naszego niezadowolonego klienta przyjechał inny z oddalonej 400 km od Gdańska Warszawy sprawdził samochód nie na słuch i dotyk lecz w ASO VW w Gdyni i po dokładnym zapoznaniu sie ze stanem technicznym samochodu zakupił go. To tylko potwierdza ze samochód był w bardzo dobrym stanie technicznym ,a sprawdził ich wcześniej jak wspomniał kilkanaście tym bardziej nas ta sytuacja nieco rozbawiła.Jeden klient przyjdzie obejrzy samochód i powie "nie" a drugi zweryfikuje 19 innych samochodów na podstawie nr vin w serwisie które budzą podejrzenie, a nasz 20-ty akurat bedzie na "tak" i go kupuje.
Mimo wszystko życzymy udanego zakupu samochodu oraz zwracamy sie z prośbą o unikanie zbyt pochopnego oceniania samochodu oraz sprzedawcy.
Pozdrawiamy AMC
użytkownik
29.10.2016 (2 lata temu)
29.10.2016 (2 lata temu)
Profesjonalna firma, zakupiłem auto i jestem bardzo zadowolony. Przegląd przed zakupem w autoryzowanym serwisie potwierdził wszystko to o czym było mówione czyli serwisowane do końca i bezwypadkowe. Zdecydowanie polecam!
użytkownik
09.07.2017 (rok temu)
09.07.2017 (rok temu)
Wszystkie samochody bez polskich blach są powypadkowe. Maja nieoryginalne lampy, źle spasowane części karoserii, nowiutkie reflektory w samochodach kilkuletnich. Autohandel jest własnością księdza i jego brata. Niestety obsługa nie chce za żadne skarby przyznać że auto było po wypadku. Nie polecam, nieuczciwe podejście.
użytkownik
09.08.2017 (rok temu)
09.08.2017 (rok temu)
Do "Misiek"

Interesujący jest fakt iż kolega wie ,że wszystkie samochody bez tablic rejestracyjnych ,a jest ich w stałej ofercie 60 na placu są powypadkowe. Wszystkie mają źle spasowane części karoserii i nowiutkie reflektory?? Czy Misiek sobie zdaje sprawę ile by trzeba zainwestować pieniędzy i zadać sobie trudu aby wymienić wszystkie reflektory z przodu nie mówiąc o lampach z tyłu :)

Do Miska i wszystkich potencjalnych klientów oświadczam iż wszystkie samochody które są importowane przez naszą firmę są bezwypadkowe aczkolwiek zdarzają się elementy lakierowane potwierdzone przez raport SGS oraz po rozkodowaniou vin-u samochodu. Zawsze wyrażamy zgodę na sprawdzenie samochodu w ASO lub w innym warsztacie. I Misiek również gdyby był zainteresowany takim sprawdzeniem w serwisie uzyskałby zgodę ale widocznie problem tkwi w czymś innym.

Na miejscu miernik do grubości lakieru -dostępny również dla Miśka.

I najlepsze jest to iż jeżeli się zdarzy negatyw to zawsze jest anonimowy. Może wystarczyłoby napisać że samochody są w bdb stanie adekwatnym do przebiegu ale oczekiwania np. co do ceny są nieco inne. Może Misiek chce przeznaczyć na zakup samochodu np. 30.000 a jego wymarzone autko które stoi u nas na placu jest w cenie 35.000.

Zapamiętaj!!

Jeżeli zdecydujesz się na sprawdzenie samochodu w ASO i okaże się że auto jest bezwypadkowe płacimy za serwis!!!!

Jak chcesz nadwyrężyć nasz budżet to łatwo policzyć że 60 aut x 400 zł koszy sprawdzenie samochodu =24.000 PLN.

Od którego zaczynamy??Może od tego co Pana interesuje??



Misiek pamiętaj nie ma okazji ,a za dobre i uczciwe auto trzeba rozsądnie zapłacić.

A może najzwyczajniej się pomyliłeś dodając nam negatywa ponieważ ksiądz i jego brat działają też w tej branży na tej samej ulicy ale nieco dalej???

Pozdrawiam

AMC
użytkownik
29.11.2017 (rok temu)
29.11.2017 (rok temu)
Witam serdecznie
Samochód kupiłem z tej firmy w czerwcu 2017 roku ale z wystawieniem opinii wstrzymałem się aby sprawdzić samochód. Mogę stwierdzić za przez okres sześciu miesięcy poza wymianą na samym początku oleju,filtrów oraz klocków xxxxxxx z tyłu , w nico więcej nie zainwestowałem. Oczywiście samochód wcześniej sprawdziłem w pobliskim ASO Opla. Tam potwierdzono przebieg wraz z wymianą paska rozrządu oraz bez wypadkowość. Samochód za rozsądne pieniądze ale z pewnego źródła.Wcześniej trochę pozwiedzałem firmy z branży motoryzacyjnej oraz sprzedających prywatnie i stwierdzam iż nie wierzę w żadne okazje cenowe z symbolicznymi przebiegami bo to nie istnieje.Polecam tę firmę wszystkim zainteresowanym zakupem pewnego samochodu .
użytkownik
08.12.2017 (rok temu)
08.12.2017 (rok temu)
Kupiłem u nich samochód opel insignia rocznik 2014. Samochód z przebiegiem 157200. Po wymianie rozrządu, klocków hamulcowych, tarcz hamulcowych, tarczy sprzęgła, tarczy dociskowej i dwumasy. Wszystko wymienione przy przebiegu 15200. Wszystko to zostało potwierdzone w pobliskiej stacji serwisowej opla, gdzie ściągnięto mi historie serwisowa z Niemiec. Samochód bezwypadkowy i z oryginalnym przebiegiem i z wyżej wymienionymi naprawami. Firma godna polecenia!!!
użytkownik
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
Ta firma to super pracodawca więc jak ludziom jest dobrze to i klienci są zadowoleni!!
użytkownik
25.03.2018 (10 miesięcy temu)
25.03.2018 (10 miesięcy temu)
W Auto-Mobil Cierocki kupiłem już kolejny samochód i to że kupiłem kolejny, to już jest wzorowa opinia. Obsługa szybka, miła i fachowa. Opisy i historia samochodów zgodne ze stanem faktycznym, potwierdzone przez specjalistów z autoryzowanych serwisów. Samochód oddany do użytku czysty i pachnący. Firma rzetelna i godna zaufania. Zdecydowanie polecam.
użytkownik
06.04.2018 (10 miesięcy temu)
06.04.2018 (10 miesięcy temu)
W tej chwili większość opinii o Auto-Mobil Cierocki pochodzi od klientów firmy. A czy są na forum obecni jacyś pracownicy? Chętnie dowiemy się jak oceniacie tego pracodawcę w kontekście warunków które oferuje zatrudnionym przez siebie pracownikom. Jak wygląda atmosfera w pracy? Są organizowane wspólne integracje? A czy Auto-Mobil Cierocki organizuje jakieś dodatkowe szkolenia?
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Jeżeli zdecydujesz się na sprawdzenie samochodu w ASO i okaże się że auto jest bezwypadkowe płacimy za serwis!!!!

Czyli są WSZYSTKIE POWYPADKOWE ?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin