test

Opinie o Auto Serwis Wadowicka

Korzystałeś z usług Auto Serwis Wadowicka ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): FilpQ
Data: 2018-07-12 18:51

Wizyt: 2047
Komentarzy: 17
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
12.07.2018 (7 miesięcy temu)
12.07.2018 (7 miesięcy temu)

Auto Serwis Wadowicka

Serwis godny zaufania! Potrafią naprawić auta nawet w najgorszym stanie. Do tego czas oczekiwania jest niedługi, a ceny na każdą kieszeń. Lubię takich kompetentnych ludzi jak w tym serwisie
użytkownik
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
kasa zawsze się zgadza i fajna ekipa na serwisie, mogę polecić to miejsce mechanikom szukającym pracy
użytkownik
05.08.2018 (6 miesięcy temu)
05.08.2018 (6 miesięcy temu)
Mogę potwierdzić- pracowałem w kilku większych warsztatavh w Krakowie, tu zdecydowanie najlepsze warunki zatrudnienia.
użytkownik
12.08.2018 (6 miesięcy temu)
12.08.2018 (6 miesięcy temu)
pracuję u nich już ładnych parę lat, jesteśmy serio zgraną ekipą, każdy wie co ma robić i zawsze można liczyć na pomoc kolegów, kasa zawsze się zgadza, dobry socjal, jak ktoś szuka pracy w tej branży to warto
użytkownik
19.08.2018 (5 miesięcy temu)
19.08.2018 (5 miesięcy temu)
Warunki zatrudnienia na piatke z plusem, ekipa na 6.
użytkownik
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
bez zastrzeżeń.
użytkownik
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
Kasa zawsze się zgadza i właśnie na to i na atmosferę w firmie najbardziej zwracam uwagę. W obu kwestiach nie zawodzą.pozdrawiam
użytkownik
20.09.2018 (4 miesiące temu)
20.09.2018 (4 miesiące temu)
potwierdzam, dobra praca dla mechaników.
użytkownik
26.09.2018 (4 miesiące temu)
26.09.2018 (4 miesiące temu)
Dobra umowa, dobry klimat, dużo się można nauczyć. pozdrawiam.
użytkownik
04.10.2018 (4 miesiące temu)
04.10.2018 (4 miesiące temu)
dobra współpraca z szefem i ekipom, pozdrawiam.
użytkownik
19 sty (28 dni temu)
19 sty (28 dni temu)
nie ma się do czego przyczepić
użytkownik
09.10.2018 (4 miesiące temu)
09.10.2018 (4 miesiące temu)
Polecam ten serwis i jako miejsce pracy i jako (teraz już) ich klient.
użytkownik
10.10.2018 (4 miesiące temu)
10.10.2018 (4 miesiące temu)
Uczciwy zakład pracy.
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
Dobra, przejrzysta umowa, wypłaty zawsze na czas, bezproblemowe branie wolnego czy chorobowego ( a i z tym się gdzie indziej spotkałem), jak szef się do czegoś zobowiązał to się tego trzymał, pozdrawiam.
użytkownik
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)
atmosfera w pracy bezkonkurencyjna. Polecam ten warsztat jako miejsce pracy i jako klient.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kik textil

Aspen polska

archman

Kik

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin