test

Opinie o Bago S.C., ul. Asnyka 10, Dziekanów Polski

Korzystałeś z usług Bago S.C., ul. Asnyka 10, Dziekanów Polski? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): rn
Data: 2012-11-26 09:19

Wizyt: 2080
Komentarzy: 84
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
26.11.2012 (6 lat temu)
26.11.2012 (6 lat temu)

Bago S.C., ul. Asnyka 10, Dziekanów Polski

Tak to jest jak firma mieści się w garażu, dobrze że za garaż płacą
autor
31.01.2016 (2 lata temu)
31.01.2016 (2 lata temu)
każdy marudzi wydziwia a powiem wam że jak ktoś chce pracować i pracuje uczciwie to nikt się do niego nie przyczepi.widziałem jak wszędzie tych co się starają i tych co tylko robią na byle jak ale za to w gębie mocni.zawsze uważam że jak jesteś mocny to pokasz na robocie a nie rób syfu w necie.człowiek uczy się całe życie i jestem wdzięczny fachowcom którzy dzielą się ze mną wiedzą bo mogę pogłębiać swój warsztat pracy.nie umiesz robić lub nie chcesz to sieć w kraju i zdychaj za grosze.pozdro dla fachowców z b3 tech. a teraz reszta może mi xxxxxxx obrobić dennymi wpisami.
użytkownik
03.02.2016 (2 lata temu)
03.02.2016 (2 lata temu)
G... Prawda zwykły pośredniak w garażu ludzie tam robią na swojej działalności bez ubezpieczenia trzech fra..... ów rządzi tym syfem sądząc że świat za w. G

..... potrafią to wszystko na czym się znają to do ludzi zadzwonić wysłać ich do komórki lub innego chlewu i czekać aż głupi Szwed lub Duńczyk zapłaci.
użytkownik
15.02.2016 (2 lata temu)
15.02.2016 (2 lata temu)
traore nie chciałbyś pracować w biurze i wysłuchiwać wszystkich xxxxxxx Kochani to jesteśmy jak wyjeżdżamy A jak tylko znikniemy z pola widzenia to dziady nygusy wyzyskiwacze a nie pracownicy Praca na działalności??? niech by się Szwed dowiedział to byście wszyscy szybciej wrócili niż wyjechaliście a jak się związki zawodowe im do d.... dobiorą to wspomnienie z nich zostanie ;)Cwaniak świętą prawdę pisze Pozdro
użytkownik
17.02.2016 (2 lata temu)
17.02.2016 (2 lata temu)
związki już powiadomiłem tylko czekać
użytkownik
21.02.2016 (2 lata temu)
21.02.2016 (2 lata temu)
B3 to nie jest żadna firma izolerska tylko zwykły pośrednik pracy, dogadali się z bilfingerem,kaeferem i wysyłają im ludzi do pracy, dają samochód na wyjazd i zapewniają nocleg (zwykle najtańsze kwatery). Oczywiście za wszystko tak naprawdę płaci pracownik, bo pokrywają to z kasy którą dostają od Szwedów za Twoją pracę. Zarobki w Szwecji od 7-13 tyś, Dania 8-13, Norwegia ok 14 plus zwroty. Życie w skandynawii drogie jak cholera, na miesiąc wydasz ok 2000 zł. Ludzie którzy odeszli od Stysiowej w większości żałują, bo jest to samo albo nawet gorzej. W sezonie gdy jest dużo pracy to przyjmują wszystkich, później w zimę połowa lub więcej siedzi w domu bez kasy, tylko mówią może coś w przyszłym tygodniu albo za dwa..., lepiej szukać coś bardziej pewnego.
użytkownik
19.04.2016 (2 lata temu)
19.04.2016 (2 lata temu)
a czy ktokolwiek z Was wiedział że na legalu powinni być zgłoszeni w związkach zawodowych a pracownicy muszą mieć A1 a nie ubezpieczenie turystyczne?? że w kontrakcie ze Szwedami mają zastrzeżone że nie wolno im zatrudniać i wysyłać do pracy osób na własnej działalności tylko na umowę o pracę??? Jak im się związki dobiorą do d.... to g.... i kalosze z nich zostanie Zetrą ich w pył gorzej niż Stysie
użytkownik
06.05.2016 (2 lata temu)
06.05.2016 (2 lata temu)
xxxxxxx
użytkownik
25.05.2016 (2 lata temu)
25.05.2016 (2 lata temu)
ciekawe kto i ile Ci zapłacił żebyś taki kit ludziom wciskał patrzą tylko gdzie i komu jak najwięcej obciąć z obiecanej stawki pod byle pretekstem więc nie szukaj głupich bo jakoś w poprzednich opiniach ludzie nie pieją na ich temat a wręcz odwrotnie pozdro
użytkownik
18.06.2016 (2 lata temu)
18.06.2016 (2 lata temu)
jedź a się przekonasz hahaha ?! Co mają napisać że kasę obcinają że umowy nie ma ze w chlewie mieszkają . Zapraszamy
użytkownik
28.07.2016 (2 lata temu)
28.07.2016 (2 lata temu)
jedź okroją Cię z każdej strony A i pamiętaj że każą Ci założyć własną działalność więc jak będzie wtopa to sam odpowiadasz przed szwedzkim urzędem skarbowym bo przecież nie jesteś właścicielem A wierz mi że tamci urzędnicy się nie pieszczą i długo będzie Ci się przygoda z B3 śniła po nocy Przecież wszystkich tak teraz robią w bambucho a jak coś to ręce umyją Więcej rozwagi i pomyślunku bo to śmierdzi z daleka Nawet Styś i Wolski takiej chamówy nie odwalali
użytkownik
16.10.2016 (2 lata temu)
16.10.2016 (2 lata temu)
Solidna firma ile obiecują tyle płacą kwatery są różne ale na dworze nie mieszkasz narzędzia dadzą ubrania dostaniesz dojazd na koszt firmy nie jest źle
użytkownik
17.10.2016 (2 lata temu)
17.10.2016 (2 lata temu)
no dobra, ale to czy każdy może z tego dojazdu skorzystać pracownikik i na jakich to trasach obowiązuje? dajcie proszęn jakieś konkretniejsze informacje
użytkownik
28.12.2016 (rok temu)
28.12.2016 (rok temu)
firma nie jest zła placa na czas, kwatery nie sa takie zle, nazekaja ci co czesto sie stawiaja i za duzo gadaja a jak pracujesz uczciwie to i wyplata jest ok,
użytkownik
10.04.2017 (rok temu)
10.04.2017 (rok temu)
To ty Kłamca kłamca - jest jeden taki handlowiec z biura - wiecznie kłamie po nazwisku brat Abla he he
użytkownik
10.04.2017 (rok temu)
10.04.2017 (rok temu)
Izoler - firma już legenda na rynku - ze względu na brak szacunku do pracowników. Przewinęło się u nich więcej ludzi niż w koncernie CocaColi. Jakie zarobki, na start dają 1.500 może więcej. Przeważnie używane ciuchy no ale nowe buty - przynajmniej ja dostałem. Warunki pracy - no cóż na warsztacie jest w sumie okey może w zimę zimno z 10 stopni. Ale duże zapylenie - można się nabawić problemów z płucami. Na wyjazdach stawki są różne zależy co kto umie. Ale jest haczyk - lewe umowy o pracę potem jakieś dziwne urlopy bezpłatne - kasa pod stołem - dziwne rozliczenia często na twoja niekorzyść. Brak delegacji - dojazd do Stargardu zawsze na twój koszt - dalej transport z firmy. Np 1000km w 5 osób Dacią - torby na kolanach. Trzeba uważać bo Stysie lubią oszukiwać na godzinach - potem zawsze kilka stów Ci zabierze. Warunki na wyjazdach - no cóż jak najtaniej więc sami sobie odpowiedzcie czy są okey niekiedy tylko chyba robali brakowało w pokojach. Najbardziej jednak boli to, że Stysie nie szanują ludzi, traktują ich gorzej niż swojego Labradora. Jak cos Ci się stanie podczas montażu to nie licz na ich pomoc, nawet do domu będziesz musiał wrócić na swój koszt. Czy mozna o nich coś dobrego napisać - chyba tylko tyle, że jako spółka z o.o. wypłacają pensje na czas - ale tylko tym co maja normalne umowy o pracę podpisane. Na dłuższą metę nie ma szans tam pracować - po kilku misiącach poczujesz za jakie gó...no cię mają, jak będziesz za dobry i zaczną Ci więcej płacić to zaraz szukają kogoś na twoje miejsce i Cię zwalniają z pracy. Ogólnie praca dla desperatów i mocnych psychicznie.
użytkownik
25.07.2017 (rok temu)
25.07.2017 (rok temu)
Obecnie dostępnych jest kilka ofert pracy od B3 Tech. Jak oceniacie tego pracodawcę na dzień dzisiejszy? Ma ktoś doświadczenie i mógłby podzielić się swoją opinią z innymi użytkownikami tego forum? Będzie to dobra wskazówka dla osób zainteresowanych ofertami pracy.
użytkownik
10.09.2017 (rok temu)
10.09.2017 (rok temu)
Pytanko. Co myślicie o prowadzącym Nawrockim?
użytkownik
11.09.2017 (rok temu)
11.09.2017 (rok temu)
@? - bardzo proszę o przestrzeganie regulaminu serwisu najlepszyfachowiec.pl. Takie wpisy utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. Nie jest to miejsce do oceniania pracowników, bądź innych uczestników wątku.
użytkownik
11.09.2017 (rok temu)
11.09.2017 (rok temu)
xxxxxxx i tyle
użytkownik
13.10.2017 (rok temu)
13.10.2017 (rok temu)
Jak jest z wyjazdami ??
użytkownik
17.10.2017 (rok temu)
17.10.2017 (rok temu)
Najniższa na umowie zlecenie reszta do reki .....
użytkownik
20.10.2017 (rok temu)
20.10.2017 (rok temu)
Ogolnie pracowalem kasa sie zgadzala warunki pracy najbardziej murzynskie jakie mozna sobie wyobrazic dojazd do szczecina na wlasny koszt ogolnie jak nie masz nic innego to jedz a jak masz to daj se spokoj
użytkownik
14.11.2017 (rok temu)
14.11.2017 (rok temu)
B3,Wolski i Styś to jest jakieś nieporozumienie.Normalny gostek nie pójdzie za paroba,chyba,że ktos ma kompleks niższości i niską samoocenę.Osobiście wolę nie pracować,niż mieć styczność z wazeliniarzami,kapusiami i wysłuchiwać pajaców bez wiedzy zawodowej.Nie wiem,jak jest teraz,ale wypłaty na konto złotówkowe i praca w Szwecji,to jest przekręt stulecia,tylko frajer na to się godzi...
użytkownik
17.12.2017 (11 miesięcy temu)
17.12.2017 (11 miesięcy temu)
Generalnie jak komuś nie po drodze z pracą to oskarża firmę o całe zło !!!
użytkownik
10 lut (10 miesięcy temu)
10 lut (10 miesięcy temu)
Prawda mój maz tam pracował. Firma izolet to zajebisty syf
użytkownik
16 mar (8 miesięcy temu)
16 mar (8 miesięcy temu)
Praca za granicą jest ciężka ale też i zarobki są zupełnie inne. Ważne żeby było bezpiecznie/
użytkownik
16 kwi (7 miesięcy temu)
16 kwi (7 miesięcy temu)
Czy są jakieś zmiany w B3 Tech? Czy można liczyć na elastyczne godziny pracy? To istotne informacje dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
użytkownik
15 cze (5 miesięcy temu)
15 cze (5 miesięcy temu)
Jeżeli interesuję was praca za 5 euro na godzinę , i mieszkanie w xxxxxxx , już teraz mamy dla was ofertę pracy na warunkach . Ku......y z B#TECH zawsze oskubią są dobrzy niczym xxxxxxx garażowa . Zatrudniamy nierobów pijaczków i innych TO JEST TO . Pośrednik uwaga uwaga jeszcze raz uwaga .Podobno kogoś tam wydymali teraz sami są xxxxxxx . Dymacze szybki zysk niskim waszym kosztem TO B3tech ########## w całej rozpiętości . A szwedy tez poje.... y dają też się skubać hahhaaaaahahhhha. Zapraszamy my dymamy jak trzy Małpy Olek nie widzi Krzysiu nie słyszy a ten jak mu tam ży...ek Misiu nie mówi . Pozdrawiam ktoś was chłopaki powiezie oj powiezie
użytkownik
15 cze (5 miesięcy temu)
15 cze (5 miesięcy temu)
Ja słyszałem, że firma ma dobrą opinię, nie rozumiem niektórych wpisów.
użytkownik
15 cze (5 miesięcy temu)
15 cze (5 miesięcy temu)
Haaaaaaaaa
użytkownik
15 cze (5 miesięcy temu)
15 cze (5 miesięcy temu)
Się przekonaj zmienisz zdanie
użytkownik
21 cze (5 miesięcy temu)
21 cze (5 miesięcy temu)
Nierobów i pijaków zatrudniają
użytkownik
7 wrz (3 miesiące temu)
7 wrz (3 miesiące temu)
Dla zdesperowanych
użytkownik
26 wrz (2 miesiące temu)
26 wrz (2 miesiące temu)
Firma stysiowa wolę bykom jaja bojac niż u nich pracować nie będą się na mnie dorabiac frajerzy

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pronet

targi poznanskie

besthillwork

lucbel

Art-bud

almus

komandor gdansk

Aberit rzeszów

węglostal

efes-pol

pfw

sushi

sushi factory

andpol

Mondelez płońsk

leader

Citronex pruszcz gdański

paweł kaźmierczak

trw gliwice

kasa stefczyka

alten

stefczyk finanse

wody polskie

Colian bydgoszcz

Wody
Alpla

Wiking Graf

Stocznia marynarki wojennej

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin