test

Opinie o Bardo-Med - Kraków

Korzystałeś z usług Bardo-Med - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Polko
Data: 2014-12-15 09:03

Wizyt: 7366
Komentarzy: 39
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.12.2014 (3 lata temu)
15.12.2014 (3 lata temu)

Bardo-Med - Kraków

Słyszałem swojego czasu wiele pozytywnych opinii na temat Bardo-med w Krakowie, ale od dłuższego czasu słuch o nich zaginął. Wie ktoś, co takiego się stało, że ludzie nie wypowiadają się pod tym tematem? Zastanawia mnie możliwość podjęcia pracy u nich na stanowisku asystenta, jest to w ogóle brane tam pod uwagę?
użytkownik
15.01.2015 (3 lata temu)
15.01.2015 (3 lata temu)
Hej, wszystko u nich w porządku ;)
użytkownik
27.02.2015 (3 lata temu)
27.02.2015 (3 lata temu)
ja również zastanawiając się nad podjęciem pracy w Bardo-med zebrałam sporo opinii od ludzi i były bardzo pozytywne. dlatego teraz zastanawiam się czy nie podjąć u nich zatrudnienia, tylko kwestia na jakie zarobki mam u nich szansę? interesuje mnie również czy u nich możliwa jest też praca w weekendy wszystkie?
użytkownik
23.04.2015 (3 lata temu)
23.04.2015 (3 lata temu)
1300 umowa o pracę, 600-700 umowa zlecenie, jak wyciśniesz prowizję to max.3 tys. zgarniesz po 6 miesiącach pracy, bieda...
użytkownik
29.05.2015 (3 lata temu)
29.05.2015 (3 lata temu)
to kiepsko z wynagrodzeniem. Jest ktoś kto doda jeszcze jakąś opinie? Jak wygląda praca w biurze? W sprzedaży, obsłudze klienta. Jakie zarobki? równie słabe?
użytkownik
30.05.2015 (3 lata temu)
30.05.2015 (3 lata temu)
Zarobki kiepskie, xxxxxxx Masz pracować jak najwięcej za jak najmniej. Jest duża rotacja bo nie da się tam pracować dłużej. Podejście do pracownika poniżej normy. Nie polecam.
użytkownik
17.06.2015 (3 lata temu)
17.06.2015 (3 lata temu)
Jak wyżej... jest słabo, śmieciówki, najniższa krajowa itp...
użytkownik
29.06.2015 (3 lata temu)
29.06.2015 (3 lata temu)
Atmosfera w pracy zła, umowy śmieciowe, wyzysk nieziemski, mnóstwo obietnic bez pokrycia. Jeśli ktoś tam dłużej pracuje to tylko dlatego, że ma "specjalne" warunki ;) Nie polecam.
użytkownik
14.07.2015 (3 lata temu)
14.07.2015 (3 lata temu)
No to zaraz - umowa na najniższą krajową czy śmieciówka, bo w sumie śmieciówka nie musi gwarantować zarobku na poziomie najniższej krajowej. Z własnego doświadczenia wiem, że z zatrudnieniem w branży medycznej bywa różnie - wszystko zależy od tego na kogo się trafi za pracodawcę. Nie jest to żadna nowość..
użytkownik
28.07.2015 (3 lata temu)
28.07.2015 (3 lata temu)
współpracuje z z firmą od wielu lat. Firma i ludzie bardzo pozytywni, godni zaufani, rzeczowi i konkretni. Znam historie i strategie działania. Wydaje mi się, że zamieszczone tutaj opinie w ostatnim czasie są złośliwym, żałosnym i świadomym wylewaniem żali oraz robieniem czarnego PR przez poprzednich pracowników lub konkurencje. Opinie wg. mnie sa całkowicie wyssane z palca znając firmę i właściciela. Owszem jak to w firmie sa różne okresy lepsze i gorsze ale dla szefa słowo jest najważniejsze i z tego co wiem (słyszałem, widziałem) pracownicy byli i są dla niego największą wartością firmy i są traktowani partnersko. Opinie jak dla mnie nie pasuję do rzeczywistości. To nie jest sprawiedliwe, że opinie które może wpisać każdy pod wpływem różnych emocji następnie rzutują na obraz i imię firmy bądź ludzi.
użytkownik
29.07.2015 (3 lata temu)
W ostatnim czasie zauważyłem nasilenie negatywnych, całkowicie kłamliwych komentarzy związanych z prowadzoną przez mnie firmą BardoMed oraz moja osobą.

Przypuszczam, że są one świadomie umieszczane przez byłych pracowników lub konkurencję.

Informuję, że w ostatnich kliku miesiącach prowadzona jest restrukturyzacja firmy.
Kilku osobom została wypowiedziana umowa o pracę z racji słabych wyników sprzedaży, a kilka osób zakończyło współpracę z moją firmą z własnej woli.
Tutaj podkreślam, że większość byłych pracowników pracuje u konkurencji, a część założyło własne firmy o tej samej specyfice. Wobec tego należy zadać pytanie czy zamieszczane komentarze są obiektywne i wiarygodne ??

Zastanawiającym jest również fakt, iż osoby piszące te opinie z jakiegoś powodu nie podają swojego imienia i nazwiska, przez co czują się anonimowo i bezkarnie w Internecie.

Korzystają z okazji chciałbym odnieść się do warunków zatrudnienia.
Wynagrodzenie handlowca w firmie BardoMed oparte jest na 3 filarach:
1. Podstawa – nigdy nie mniej n iż 2000 zł netto !!!
2. Prowizja od sprzedaży – miesięczna
3. Premia od sprzedaży – kwartalna
Handlowcy z dobrymi wynikami sprzedażowymi osiągali i nadal osiągają wynagrodzenie rzędu od 6000 zł wzwyż + premia kwartalna. Ponadto, handlowcy zawsze otrzymują dodatkowe benefity takie jak: samochód służbowy (również do prywatnego użytku), komputer, telefon, ewentualnie polisę ubezpieczeniową, opłatę za Internet prywatny.
Na dowód tego niektórzy z nich mieli problem z podzieleniem się informacją o swoich „niskich” zarobkach ze swoimi partnerkami.

Należałoby zadać również pytanie dlaczego osoby, przedstawiające się jako byli pracownicy, przez kilka lat pracy w firmie BardoMed nie zgłaszali niezadowolenia ze swoich warunków zatrudnienia i zarobków (a wręcz przeciwnie) i nie zamieszczali wówczas opinii w Internecie !

W moim mniemaniu poniżej godności jest konkurowanie przy pomocy kłamstw i oszczerstw, a nie wiedzy oraz kompetencji wykazywanej wobec klientów.

Odnosząc się do kłamliwych opinii nt. mojej osoby rozważam w tym momencie złożenie zawiadomienia do prokuratury oraz pozwu za pośrednictwem mojego pełnomocnika o zniesławienie, znieważenie, pomówienia i szkalowanie mojego dobrego imienia.
Ww. opinie mogą w sposób pośredni lub bezpośredni wpłynąć na moją dobrą opinią wśród dostawców, odbiorców i partnerów biznesowych, na którą pracowałem kilkanaście lat.
Jeśli zauważę takie symptomy pozwę autorów opinii o odszkodowanie za wymierne szkody ekonomiczne i biznesowe.

Osoby chcące dowiedzieć się więcej na temat stanu faktycznego zapraszam do kontaktu bezpośredniego:
Email: [email protected], [email protected], telefon: 722 000 012.

Pozdrawiam
użytkownik
13.08.2015 (3 lata temu)
13.08.2015 (3 lata temu)
Jestem zainteresowany pracą w firmie bardomed ale mam jeszcze 2 inne na oku. Rozmawiałem z osoba która pracowała w firmie Bardo-Med i o 6 tysiącach to słszeli ale w 3 miesiące. Nie wiem czy kłamie czy nie, ale skoro właściciel pisze o 6 tys miesiecznie myśle ze nie będzie problemem wrzucenie skanu ze pracownicy tyle zarabiali jak i zarabiają dalej. Ja wierzę że własciciel pisze prawde, ale nie takich oszustów juz spotkałem na swojej drodze.

Słyszałem również że pracownicy dają/dawali? łapowki przy jakichs przetargach czy temu podobnych, nie wiem nie znam sie, ale wolę skonfrontować historie.

Internet w domu tez jest opłacany przez firme? Jakie polisy mają pracownicy?
Czy informacje o sprzedanych długach? to również plotki ?
użytkownik
20.08.2015 (3 lata temu)
20.08.2015 (3 lata temu)
No proszę, nawet własciciel Bardo-Med zabrał głos w sprawie, widać jednak zależy mu na dobrej opinii firmy, jak i najwyraźniej pracownikach. Problem pewnie w tym, że rzeczywiście trzeba mieć wyniki, bo te 6 tysięcy zarobku to pewnie dla najlepszych, a przeciętna osoba zarobi około 3 tysięcy jak znam zycie.
użytkownik
13.02.2016 (2 lata temu)
13.02.2016 (2 lata temu)
@Henry nie wiedziałem że tam są takie dobre zarobki. Może warto sie zainteresować, ten manager działu handlowego mnie kusi, szkoda że to umowa na zastępstwo i wymagają aż 3 lat doświadczenia
użytkownik
22.02.2016 (2 lata temu)
22.02.2016 (2 lata temu)
a teraz jest oferta jako Regionalny Przedstawiciel Handlowy - sprzęt medyczny, widzieliście? wydaje mi się, ze to akurat jest dobra oferta jak na Krakow, bo jest pakiet socialny bogaty.
użytkownik
27.02.2016 (2 lata temu)
27.02.2016 (2 lata temu)
@riaiai ja widzialem ta pferte o ktorej psizesz glownie cchodzi o aktywne pozyskiwanie nowych i obsługa aktualnych klientów firmy na podległym terenie
użytkownik
05.03.2016 (2 lata temu)
05.03.2016 (2 lata temu)
No na tym zazwyczaj polega praca regionalnego przedstawiciela handlowego. Warto też dodać, że jest bardzo opłacalna, bo zarobki to podstawa i do tego prowizja, wiec jak ktoś się postara to z pewnością nie będzie narzekać na wysokość wypłaty.
użytkownik
08.03.2016 (2 lata temu)
08.03.2016 (2 lata temu)
maxo, prowizja oczywiście zależy od efektywności. Dowiadywaliście się może ile bardo jest w stanie tej podstawy zagwarantować ? Z drugiej strony nie wiem czy aby na pewno mam szansę na regionalnego bo tam min.3 lata doświadczenia wymagjaą. 1465484979
użytkownik
11.03.2016 (2 lata temu)
11.03.2016 (2 lata temu)
skoro są takie wymagania @mis to pewnie tego przestrzegają..ale jest tez teraz ogłoszenia na manago działu handlowego, ogłoszenie jest dość dobrze zrobione i chyba warto się przy nim zatrzymać 1465484979
użytkownik
22.04.2016 (2 lata temu)
22.04.2016 (2 lata temu)
musi być fajnie" obiektywnie" jak co kilka tygodni szukaja na to samo stanowisko.
Miła atmosfera, dobre zarobki (jak na sprzataczkę w niemczech), PR szefa na pewno wystarczy żeby zapewnić życie na poziomie europejskim, toż to żywa moneta. Bo przecierz 2 Tyś plus obiecanki premii to się przelewa niewolnikom. 1465484979
użytkownik
22.04.2016 (2 lata temu)
22.04.2016 (2 lata temu)
szukają ludzi, ale wydaje mi się, ze spokojnie można u ncih startowac jako Regionalny Przedstawiciel Handlowy, bo nie mają bardzo wygórowanych wymagań. 1465484979
użytkownik
05.05.2016 (2 lata temu)
05.05.2016 (2 lata temu)
No wygórowanych wymagań nie mają, a za to dostaje się służbowe autko @ulek. 1465484979
użytkownik
07.06.2016 (2 lata temu)
07.06.2016 (2 lata temu)
Pamiętajcie że gdy pracujecie normalnie po 8h ale na zlecenie/o dzieło to po zgłoszeniu tego do sądu pracy uznaje wam on taką pracę za formę 'umowy o pracę' i pracodawca musi wam wyrównać składki i wypłacić zaległy urlop! 1465484979
użytkownik
09.06.2016 (2 lata temu)
09.06.2016 (2 lata temu)
szukają ludzi, którzy znają się teraz na pracy jako Regionalny Przedstawiciel Handlowy. 1465484979
użytkownik
16.08.2016 (2 lata temu)
16.08.2016 (2 lata temu)
przerost formy nad treścią. Oferta nie jest warta uwagi.
Uważam, ze Pan Bartosz Frydrych powinien zwrócić uwagę osobie prowadzącej rekrutację - bardzo nieprofesjonalne jest prawienie złośliwych uwag pod adresem Prezesa firmy za jego plecami....
użytkownik
16.08.2016 (2 lata temu)
Witam, ponownie z tej strony Bartosz Frydrych (Prezes firmy BardoMed). Nie wiem kto dodaje te wpisy, chyba automat po prostu reaguje widząc, że nie nie ma aktywnoiści na stronie. Informacja dla wszystkich zainteresowanych, dla odmiany. Ja jestem Prezesem firmy BardoMed i osobiście prowadzę wszystkie rekrutację od początku do końca. Tak więc jakiś MisCo czy inny pseudo anonimowy użytkownik powinien, dokonując wpisu, choć trochę być w tremacie.
Pozdrawiam i życzę miłej lektury ;-) Do następnego razu.
użytkownik
16.08.2016 (2 lata temu)
16.08.2016 (2 lata temu)
no dobra ale faktycznie jest teraz od nich aktualna ta oferta na stanowisko regionalnego przedstawiecila handlowego w województwie małopolskim czy nie?
użytkownik
16.08.2016 (2 lata temu)
16.08.2016 (2 lata temu)
Panie Bartoszu doskonale wiem kim Pan jest. Chyba jest Pan zupełnie nieświadomy tego w jakim świetle stawia Pana p. Jarek.
Również pozdrawiam
użytkownik
16.08.2016 (2 lata temu)
16.08.2016 (2 lata temu)
Skoro jest szansa u nich na stawki dochodzące nawet do 15zł, to są to przecież bardzo dobre stawki, b o z tego wychodzą dość wysokie zarobki. Pewnie i tak jest szansa na jeszcze odpowiednie premie do tego, ale czy wypłata jest na czas? Dzięki za odpowiedź
użytkownik
03.10.2017 (rok temu)
03.10.2017 (rok temu)
Bardomed jeszcze pracuje? Coś cicho ostatnio o tej firmie
użytkownik
05.10.2017 (rok temu)
05.10.2017 (rok temu)
@Fuks czy pracowałeś kiedyś w Bardo-Med? Jakie masz doświadczenia związane z pracą w tej firmie? Czy dobrze wspominasz pracę? Takie informacje mogą być istotne dla osób nowo zatrudniających się do firmy Bardo-Med.
użytkownik
05.11.2017 (rok temu)
05.11.2017 (rok temu)
Bardomed chyba już na wykończeniu
użytkownik
18.11.2017 (rok temu)
18.11.2017 (rok temu)
Współpracuję z firmą Bardomed od niespełna 2 lat. Firma tak jak każda inna- ma swoje mocne strony i bolączki. Na podstawie względnie długiej obserwacji mogę śmiało jednak powiedzieć, że plusy przeważają nad minusami w skali 8,5/1,5. Pan Bartosz, będący jedyną osobą zarządzającą przedsiębiorstwem jest osobą bardzo kontaktową, spokojną oraz skłonną w zdecydowanej większości przypadków do zawierania uczciwych kompromisów korzystnych dla każdej ze stron. Współpracownicy to obecnie zgrana ekipa, tworząca przyjazną, ciepłą atmosferę. Podobnie było również od samego początku, gdy poznawałem firmę. Wynagrodzenia są ZAWSZE wypłacane terminowo a ich wysokość jest indywidualnie dopasowana do kwalifikacji, zaangażowania oraz stażu pracy. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Bardomed jako podmiot, z którym współpracę można wziąć pod uwagę podczas poszukiwania pracy.
użytkownik
21.11.2017 (rok temu)
21.11.2017 (rok temu)
Z tego co obserwuję od pewnego czasu firma działa i to prężnie, rozszerzając swoją ofertę o nowoczesny sprzęt do fizykoterapii a także kursy dotyczące innowacyjnych terapii.
użytkownik
29.11.2017 (rok temu)
29.11.2017 (rok temu)
Ja tę firmę podglądam od czasu do czasu na fb i widzę, że faktycznie działają mocno w kursach i ciągle wprowadzają jakieś nowe metody.
użytkownik
12 sty (10 miesięcy temu)
12 sty (10 miesięcy temu)
Ja słyszałem sporo dobrego o firmie i mam pytanie czy aktualnie potrzebujecie ludzi i czy warto starać się o pracę?
użytkownik
27 kwi (7 miesięcy temu)
27 kwi (7 miesięcy temu)
A jak obecnie wygląda praca i warunki zatrudnienia w Bardo-Med? Możecie powiedzieć coś więcej o tym pracodawcy?
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
Witam.
Właśnie miałam okazję zasmakować współpracy z Zespołem Bardomed. Muszę przyznać ,iż powiodła się bardzo pomyślnie. Doradztwo ,poświęcony czas na tworzenie korzystnych ofert , szybka realizacja zamówienia, oraz co najwazniejsze stały kontakt z konsultantem ds.sprzedaży w tym przypadku z panią Aleksandra. Bardzo polecam, jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i pozdrawiam. REHAMOBIL..
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
Interesuje mnie praca w firmie ale niestety nic nowego nie mogę się dowiedzieć. Czy jest jakiś powód tej ciszy?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Julita szymanowska

cukiernia chmielewscy

axa polska

kia marvel

pramerica

Jasło
nordea

promotech

visset

danfoss tuchom

derksen

demotrans

holbox

inter-team

dybiak

inter team

pikul

trusted shops

Netland

warsaw media house

OKNOPLAST

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin