test

Opinie o Best House Sp. z o.o. Biuro Nieruchomości - Wrocław

Korzystałeś z usług Best House Sp. z o.o. Biuro Nieruchomości - Wrocław? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): nie polecam
Data: 2015-03-07 20:11

Wizyt: 13969
Komentarzy: 25
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
07.03.2015 (3 lata temu)
07.03.2015 (3 lata temu)

Best House Sp. z o.o. Biuro Nieruchomości - Wrocław

NIE POLECAM
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Bardzo dobra i profesjonalna firma, którą mogę z czystym sumieniem polecić!
użytkownik
24.03.2017 (rok temu)
24.03.2017 (rok temu)
Zdecydowanie odradzamy z mężem to biuro nieruchomości (Best House), zwłaszcza Panią Anetę Jadowską, która wykazała się totalnym brakiem profesjonalizmu, a mówić wprost - oszukała nas. Pomijając fakt, że podczas oglądania mieszkania była agresywna, ironiczna i praktycznie przez cały czas starała się nas zdyskredytować w oczach kupujących, kiedy w końcu okazało się, że jesteśmy póki co jedynymi kupującymi, wielokrotnie przekładała podpisanie umowy przedwstępnej z różnych względów. Kiedy umówiliśmy w końcu termin dogodny dla wszystkich, na kilka godzin przed podpisaniem umowy (kiedy już akt notarialny był gotowy) wysłała sms-a (!!!), że oferta jest już nieaktualna, marnując czas nasz, naszej pośredniczki i notariusza.
Po kilku minutach interakcji z Panią Anetą Jadowską czuliśmy się jak intruzi. Pani Anecie brakuje podstaw kultury osobistej - nie pozwala dojść do słowa, ciągle przerywa i krytykuje. Niestety mamy fatalne doświadczenia z nią i już nigdy więcej nie postawimy na współpracę z tą Panią.
użytkownik
24.04.2017 (rok temu)
24.04.2017 (rok temu)
Uwaga!!! Firma kradnie ogłoszenia i zdjęcia i umieszcza na wielu stronach i serwisach jako swoje. Skandaliczne i brudna technika podlegająca pod paragrafy kodeksu karnego!
użytkownik
30.04.2017 (rok temu)
30.04.2017 (rok temu)
uważajcie na oszustkę anetę jadowską! unikajcie jak ognia.
użytkownik
11 lut (5 dni temu)
11 lut (5 dni temu)
Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/
użytkownik
23.09.2016 (2 lata temu)
23.09.2016 (2 lata temu)
tak bezczelnej i opryskliwej pośredniczki jeszcze nie spotkałem, pytanie czy ona jest dla klienta czy klient dla niej?
użytkownik
14.02.2017 (2 lata temu)
14.02.2017 (2 lata temu)
Bez zgody właściciela nieruchomości ogłaszają ofertę sprzedaży jako swoje ogłoszenie
użytkownik
05.05.2017 (rok temu)
05.05.2017 (rok temu)
nie polecam~! wulgarny i agresywny
użytkownik
28.05.2017 (rok temu)
28.05.2017 (rok temu)
Nieprofesjonalne podejście do klienta
użytkownik
28.05.2017 (rok temu)
28.05.2017 (rok temu)
pozbyłam się z biura best house jarka najdę i teraz jestem królową! a ten głupek grzegorz dudzik we wszystkim mnie słucha :D
użytkownik
28.05.2017 (rok temu)
28.05.2017 (rok temu)
uwaga!!! Aneta Jadowska ruchała się z gangsterem, który ma wirusa! teraz ona też jest zarażona. ten kto miał z nią styczność niech się jak najszybciej przebada.
użytkownik
28.05.2017 (rok temu)
28.05.2017 (rok temu)
klienci którzy mieli styczność z pośredniczką Anetą Jadowską - uciekajcie od niej i chodźcie robić akty w mojej kancelarii notarialnej przy Placu Wolności 11 we Wrocławiu. znajdziecie moją kancelarię na stronie: http://www.rejentwroclaw.pl/kancelaria a tej rąbniętej pośredniczki Anety Jadowskiej unikajcie jak ognia!
użytkownik
06.06.2017 (rok temu)
06.06.2017 (rok temu)
aneta jadowska - największy kurwiszon z wrocławskich pośredników.
użytkownik
06.06.2017 (rok temu)
06.06.2017 (rok temu)
tak! do tego jadowska to złodziejka (wielu ludzi zrobiła na kasę) i oszustka - kłamie w oczy! tak zakłamanej osoby na oczy nie widziałem...
użytkownik
10.06.2017 (rok temu)
10.06.2017 (rok temu)
niezrównoważony Pan, który nie mogł znieść ,że sprzedałem mieszkanie bez niego , tylko klient zapłacił gotówke......żalosne
użytkownik
10.06.2017 (rok temu)
10.06.2017 (rok temu)
Biuro masakra. Oglądałem dwa mieszkania przez nich wystawione. Pierwsze w ogóle było w kompletnie innym stanie niż na zdjęciach, sam właściciel widząc moje zaskoczenie zjechał pośrednika. Drugie mieszkanie fajne i byłem bardzo zainteresowany, ale pośrednik kompletnie niekompetentny, mnie traktował z góry, podlizywał się sprzedającemu i nawet zachęcał go do zrobienia licytacji.. Dodatkowo 2,9% prowizji sobie życzą, a teraz (tydzień późńiej) widzę to samo mieszkanie wystawione bez prowizji przez inne biuro. Niestety podpisałem z nimi umowę. Ogólnie jeśli chcesz kupić/sprzedać mieszkanie to jakiekolwiek biuro BYLE NIE TO!
użytkownik
20.09.2017 (rok temu)
20.09.2017 (rok temu)
ze mną się nie zadziera. zobaczycie gady - zamknę wasze biuro!
użytkownik
18.11.2017 (rok temu)
18.11.2017 (rok temu)
U nas w biurze przy ul. Legnickiej 17 lok. 9 pracuje Laura Pyżańska (fikcyjne nazwisko), a tak na prawdę to jest Aneta Jadowska (jadowica) ! nawet dowód osobisty ma lewy.
użytkownik
18.11.2017 (rok temu)
18.11.2017 (rok temu)
To prawda. Niestety wszystkim podpadłam i musiałam zmienić nazwisko.
użytkownik
04.02.2018 (rok temu)
04.02.2018 (rok temu)
precz z jadowicą! jebać laurę pyrzańską!!!
użytkownik
05.02.2018 (rok temu)
05.02.2018 (rok temu)
jadowica/laura pyrzańska ma wrednego wredny ryja!!!
użytkownik
05.02.2018 (rok temu)
05.02.2018 (rok temu)
mówią na nią nie jadowska, tylko żmijewska!!! każdy wie dlaczego żmija...
użytkownik
05.02.2018 (rok temu)
nie Best House, tylko Best Szajs!
użytkownik
05.02.2018 (rok temu)
Dudzik ty chuju!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Aspen polska

archman

Kik textil Kik

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin