test

Opinie o BOSCH - Wrocław

Korzystałeś z usług BOSCH - Wrocław? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): WROCŁAWIAK
Data: 2010-03-28 20:03

Wizyt: 2610
Komentarzy: 35
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.03.2010 (8 lat temu)
28.03.2010 (8 lat temu)

BOSCH - Wrocław

ostatni numer to przyjechała dyrekcja i ludzie musieli dłużej o godzinę zostać.a kasę trzepią w milionach.ludzie robią w wolne dni i się podnieca mam ileś stów do przodu.a to jest xxxxxxx ale dajcie się tak dalej wykorzystywać jak xxxxxxx
użytkownik
22.01.2011 (7 lat temu)
22.01.2011 (7 lat temu)
mała kasa bez podwyżek oto bosch xxxxxxx pracownika a kasa idzie do centrali
użytkownik
28.07.2017 (rok temu)
28.07.2017 (rok temu)
Chyba nie jest najgorzej bo niewiele pracowników się wypowiada. Zwykle opinie wystawiają ci niezadowoleni ;)
użytkownik
8 sty (9 miesięcy temu)
8 sty (9 miesięcy temu)
Witam jakie są warunki w pracy Bosch we Wrocławiu na ul Żmigrodzkiej jako operator lakierni proszkowej i zarobki.POZDRAWIAM
użytkownik
20 lut (7 miesięcy temu)
rotacja jest większa niż w Amazonie ogłoszenia są prawie codziennie wymagania ogromne praca w wymuszonym cyklu arbajt za grosze to już lg płaci teraz więcej oszukali byłych fagorowców mieli ich przyjmować ale większość im nie pasowała bo za starzy ale wielu też nie zgodziła by się robić za te pieniądze przymusowe nadgodziny do tego ogólnie to bujda że firma się rozwija że jest nowa jakieś wymyślanie trening roomy przeciarz lider wie czy pracownik się wyrabia na danym stanowisku pracownik go szkoli jak w innych fimach przez jakiś czas potem sam jedzie nie daje radę to się go zwalnia to po prostu fikcyjne stanowisko dla żon i wiecie kogo kolejna montownia bez przyszłości i szacunku dla ludzi prawda jest taka że szukaja h do d jak by ich tak prześfietlali to tych z biur to by 70% z nich tam nie pracowała im by się przydały trening roomy bo większość z nich ma marne doświadczenie albo wogóle w przeciwieństwie do pracowników produkcji co mają po 10 do 30 lat stażu
użytkownik
25 lut (7 miesięcy temu)
25 lut (7 miesięcy temu)
Obiecują cuda na kiju,na rozmowie a wychodzi jak zawsze. Zapisać się na jakies szkolenie,czy kurs bez szans. Ludzie z biur idą na kurs wózków widłowych, bo mają za to "dodatek" ludzie z produkcji nie mogą,bo już nie ma miejsc.Chyba, że jestes koordynatorem,lub materiałowcem,bo to już "elita". Zwalniają i przezucaja ludzi jak chcą i kiedy chcą,tylko za to ze ktoś im "podpadl". Bez szans,rozwoju jeśli nie wlazisz w dupe komu trzeba. Wypłata z premia 500zlbrutto to 2400na rękę. Więc o czym tu mówić? Ciekawe jak będzie wyglądała "gola" wypłata 1900? Ludzie zacznijmy się szanować ile można wegetowac? Mi się udało spierd....na szczęście. Nigdy więcej bsh
użytkownik
23 mar (6 miesięcy temu)
23 mar (6 miesięcy temu)
Jakie 2400? Z premią maksymalną 2300. Podstawa 1950zł i 350 premii netto. Dziadostwo i jedno z najniższych stawek na dolnym śląsku i "armageddon" na produkcji
użytkownik
1 mar (7 miesięcy temu)
1 mar (7 miesięcy temu)
Witam czy w Bsh są pracujące soboty? Wprowadzili już?
użytkownik
28 mar (6 miesięcy temu)
ta firma to albo pralnia brudnych pieniędzy albo przykrywka i chodziło o to żeby wygryść konkurencje z rynku fagor mastercook i do tortu już mniej osób co dzień jest ogłoszenie o prace więc albo to są ludzie niekompetentni nieudolni i jakby dyrektor miał rozum by ich zwolnił bo skoro w ciągu 2lat ni8e można zatrudnić nawet parę set osób to kpina pamiętam jak fagor zbudował nową fabrykę top w ciągu 2 tyg zatrudnił 200 osób pensja głodowa a wymagania z kosmosu do tego idjotyczne pytania typu co by pan wziął w 1 dzień pracy jak by nie wiedział pan gdzie będzie pracować i wymieniasz strój roboczy rękawiczki obowiązkiem pracodawcy jest zapewnić wszelkie potrzebne środki ochrony i na stanowisku ma być info co stosować to pytanie powinno brzmieć jakie znasz środki ochrony indywidualne ale co chłystek może o tym wiedzieć brak inteligencji
użytkownik
10 kwi (6 miesięcy temu)
10 kwi (6 miesięcy temu)
Widzę, że jest tu wiele komentarzy z tego roku, czy możecie przedstawić aktualną kondycje firmy BOSH we Wrocławiu oraz dodać informacje o obecnych zatrudnieniach u tego pracodawcy?
@skull, Mógłbyś nam opisać jak ma się kwestia dodatków pracowniczych w firmie BOSH, będziemy niezwykle wdzięczni za twój komentarz w tym temacie.
użytkownik
13 kwi (6 miesięcy temu)
13 kwi (6 miesięcy temu)
Witam wszystkich czy to prawda że operator produkcji ma stawke 3200 brutto i 700 brutto premii tak mi powiedziała w kadrach babka czy to tylko podpucha dla nowych na zachęte do pracy
użytkownik
16 kwi (6 miesięcy temu)
nie prawda ja jak im powiedziałem że możemy zacząć rozmowę od 3000 brutto to takie gały zrobili i pytali czy zgodzę się na parę stów mniej a kłamią teraz wszędzie na każdej rozmowie
użytkownik
18 kwi (5 miesięcy temu)
18 kwi (5 miesięcy temu)
@zainteresowana 14.07.2017 11:42
Jak bedziesz często klękać przed kierownikami to nawet Awans dostaniesz i podwyżkę..
NO i przy tym musisz sie baaaardzo wykazać :)
użytkownik
7 maj (5 miesięcy temu)
7 maj (5 miesięcy temu)
@............................, sądzisz, że stawka oferowana przez firmę BOSH była zbyt niska?
Czy ten pracodawca oferował Ci również dodatki socjalne do pensji? Zachęcam Cię do udzielenia nam odpowiedzi w tym wątku.
@skorpion, od czasu Twojego komentarz minęło już trochę czasu, aby otrzymałeś możliwość podpisania umowy z tym pracodawcą?
Jeśli tak, proszę przedstaw nam, jakie otrzymałeś warunki pracy oraz dodaj kwestie przebiegu Twojej rekrutacja w tej firmie.
użytkownik
10 maj (5 miesięcy temu)
NIE BEZ POWODU przyjęcia są co 5 sekund za mało płacą nawet 2 nie wyciągniesz ,wymagania z kosmosu taśma automatyczna nie odejdziesz nawet na chwile dlatego nie chcieli dawnej załogi fagora bomieli większe stawki niż oni teraz proponują i nikt nie zgodziłby się na te warunki whirpool nie ukrywa ile płaci średnio 16,90 brutto i premie są prawdziwe a tu możesz liczyć tylko na premie za frekwencje jak ktoś wam mówi o premii o wydajności to w to nie wierzcie te czasy już minęły jak teraz dają to około 7% czyli 100 parę żł czyli tyle co nic żadna motywacja firma nie szanuje ludzi nie inwestuje w nich traktuje ich jak tanią głupią siłę roboczą demokracja górą
użytkownik
21 maj (4 miesiące temu)
21 maj (4 miesiące temu)
Witam.Wszystko co piszą w ogłoszeniach to ściema wiem to z doświadczenia trzy miesiące i wystarczy nigdy więcej.Pracownik produkcji 2 tys na ręke .Premia jakościowa jaką obiecują to 500 zł jak dostaniesz 100 to badż szczęsliwy.13 pensja brak dofinasowanie do posiłków brak stołówka w budowie heheh.Jako nowy pracownik będziesz na najgorszych najciężych procesach a starzy pracownicy benda smiac ci sie prosto w oczy.Sauna na chali .Może za tych kierowniczków i kordynatorów wkońcu sie ktoś weżmie zero szacuku do pracownika .NIEPOLECAM
użytkownik
21 maj (4 miesiące temu)
21 maj (4 miesiące temu)
Jeśli lubisz prace od 2-14 bądz 14-2 i soboty do odebrania to wbijaj hehe
użytkownik
11 cze (4 miesiące temu)
11 cze (4 miesiące temu)
Zarobki 2940plus premia 500. Karta na zakupy spożywcze 100 złotych co miesiąc. Na hali gorąco,a za podwiniecie spodni mogą zabrać premię. Dwie przerwy 10 i 20minutowa. Za soboty płacą o ile nie weźmiesz urlopu przed zakończeniem kwartału. Zapowiada się niezły kołchoz.
użytkownik
12 cze (4 miesiące temu)
12 cze (4 miesiące temu)
W Boschu pracuję ponad rok i jeszcze żadnego bonu nie dostałem. 500zł premii? Wyjaśnij ze dostaniesz 500 zł brutto, jeśli przez kwartał nie pójdziesz na chorobowe. Na godz 19 zł brutto przez 7 miesięcy, później 21 zł brutto przy umowie na stałe. Przerwy są 2x5 min i 1x15min.Taka wspaniała i chojna jest firmą Bosch. Poza tym gorąco jak w piekle. Poganiają i ciągle jest źle,za mało sztuk. Bosch to nie firma tylko xxxxxxx pracy. Nikt cię nie pochwali i nie doceni ale jak coś pójdzie nie tak to zaraz opierdziel. Straszenie karami pieniężnymi i naganami - norma. Operatorzy rozliczani z karzdej minuty a funkcyjny robią co chcą, kilka przerw po 20 minut (papierosek i kawka bez limitu). To nie jest firma,w której można zachaczyć się na dłużej.
użytkownik
18 cze (4 miesiące temu)
przestań kłamać wcale tyle nie płacą jak 2100 zarobisz to dobrze tyle to może lider zarabia
użytkownik
14 lip (3 miesiące temu)
a ten opis jest o mirkowie sami pomyślcie ogłoszenie pojawia się co 5 sekund czemu w cale nie z e firma się rozwija zatrudnić 200 osób to jest góra 2 mieś czasu i tak sporo zawyżyłem pracowałem w fagot to na całą hale zatrudnili nas w miesiąc rotacja jest dla tego że ludzie nie będą pracować w Auszwics teraz zaczeli kłamać na ogłoszeniach wcześniej nawet stawki nie podawali teraz podają ale i tak nie prawdziwą w whirpool ludzie więcej zarabiają a jest 16,90 brutto a tu niby 18-19 a ledwo 2100 zarabiasz
użytkownik
14 lip (3 miesiące temu)
14 lip (3 miesiące temu)
Nie polecam !!!! Pracowałem w BSH na Żmigrodzkiej jeden wielki kołchoz 2200 na rękę kierownictwo to z ulicy chyba biorą , nie wyparzone mordy masakra.... PAn N....T to jedno wielkie nie porozumienie
użytkownik
16 lip (3 miesiące temu)
16 lip (3 miesiące temu)
@anonymous, chciałabym przypomnieć Tobie o regulaminie forum najlepszyfachowiec.pl https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin Forum nie jest miejscem na obrażanie innych pracowników. Na forum najlepszyfachowiec.pl można oczywiście publikować opinie negatywne, jeżeli nie łamią regulaminu i są odpowiednio uargumentowane. Czy znałeś warunki wynagrodzenia przed podjęciem pracy w firmie BOSCH?
użytkownik
20 sie (miesiąc temu)
20 sie (miesiąc temu)
widziałem ogłoszenie,że na produkcji jest 2900 brutto podstawy plus do 750 zł brutto premii.Możecie powiedzieć ile REALNIE można dostać tej premii,zakładając oczywiście,że będzie się miało pełną obecność cały czas.500 zł jest realne?
użytkownik
24 sie (miesiąc temu)
NIE MA ŻADNEJ PREMII TO ŚCIEMA pół roku pracowałem i nie widziałem tak samo stawka teraz trochę podnieśli ale jeszcze nie dawno nawet stawek w ogłoszeniu nie było nawet 2100 się nie wyciągało takze w to nie wiesz czymś trzeba rybkę złowić zobacz ogłoszenie się okazuje co 5 min dosłownie przez prawie wszystkie agencje typowe Niemieckie auszwics do tego głupie testy które nic nie dają a sorry dają pracę córeczką tych u góry
użytkownik
25 sie (miesiąc temu)
25 sie (miesiąc temu)
No dobra ale pracowałeś jakiś czas temu.Teraz piszą wszem i wobec że jest 2950 brutto podstawy plus do 750 zł premii.Czy może mi ktoś łaskawie w końcu powiedzieć ile dostanę na rękę za miesiąc pracy,przy pełnej obecności i nie obijając się? Skoro samej podstawy jest 2950 brutto plus dodatek za nocki to i tak wychodzi przecież więcej niż 2100 netto,więc nie gadaj bzdur
użytkownik
27 sie (miesiąc temu)
TAK TYLKO TO 750 ZL PREMII TO ŚCIEMA to jest maksymalna premia jaką można uzyskać w tej firmie i nikt jeszcze jej nie widział realny zarobek więc to między 2200 a 2450
użytkownik
29 sie (miesiąc temu)
29 sie (miesiąc temu)
Dobra czyli mówisz,że pensja na dzień dzisiejszy po podwyżkach wacha się realnie między 2200-2450 netto? ale to założeniem pełnej obecności?
użytkownik
29 sie (miesiąc temu)
29 sie (miesiąc temu)
Jak to w końcu jest teraz z tymi zarobkami? Premia jest miesięczna czy tylko raz na kwartał? Ile jest realnie do ręki bez nadgodzin?
użytkownik
30 sie (miesiąc temu)
30 sie (miesiąc temu)
Może ktoś w końcu rozwiać wątpliwości dotyczące zarobków? Ile W TEJ CHWILI DOSTAJE netto świeżo zatrudniony pracownik na taśmie? Niedawno były w boschu podwyżki i po prostu chcę wiedzieć
użytkownik
31 sie (miesiąc temu)
31 sie (miesiąc temu)
Jak wygląda to całe dofinansowanie obiadów 190 zł? Pracownik dostaje kartę płatniczą na 190 zł za którą może normalnie płacić w restauracjach albo biedronce? Jak to działa?
użytkownik
31 sie (miesiąc temu)
31 sie (miesiąc temu)
Jak wygląda to całe dofinansowanie obiadów 190 zł? Pracownik dostaje kartę płatniczą na 190 zł za którą może normalnie płacić w restauracjach albo biedronce? Jak to działa?
użytkownik
4 wrz (miesiąc temu)
4 wrz (miesiąc temu)
Zarobki na dzień dzisiejszy to 2900 brutto plus realnie około 400-500 zł premii brutto.Jeżeli chodzi o tą kartę to jest to normalna karta płatnicza,którą możesz płacić w restauracjach i za zakupy spożywcze.Generalnie netto wychodzi jakieś 2400 netto,czyli raczej standardowa pensja w branży we Wrocławiu
użytkownik
16 wrz (miesiąc temu)
16 wrz (miesiąc temu)
@Pracownik, czy oprócz dofinansowania do obiadów firma BOSCH zapewnia jeszcze inne dodatki socjalne? Czy ta firma poszukuje doświadczonych pracowników czy także osoby bez doświadczenia? Czy do tej pracy zgłaszają się także osoby po studiach lub na praktyki? Twoje wrażenia z pracy mogą być wskazówką dla potencjalnych kandydatów do pracy w tej firmie. Warto podzielić się z nimi z innymi osobami.
użytkownik
26 wrz (21 dni temu)
26 wrz (21 dni temu)
A jak jest na magazynie ktoś coś wie.Jak z zarobkami.I czy ta oferta na magazyn jest tak jak napisali.Czy to ściema.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sad

Kirchhoff gniezno

Pod gołębiem

ispot

SAD POlska

salesmanago

poznań

tsl chełm

zre katowice

euro labora

kubrak

LACROIX

pronobel

wrocławski park wodny

siemens

metrix

grządka

sena

pneumat system

pneumat

orkla care

green center

polsuper

pol super

Toyota bielany

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin