test

Opinie o Bricoman - Biała Podlaska

Korzystałeś z usług Bricoman - Biała Podlaska? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2013-09-17 11:36

Wizyt: 12317
Komentarzy: 79
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.09.2013 (4 lata temu)
17.09.2013 (4 lata temu)

Bricoman - Biała Podlaska

a jak w bricomanie jest z grafikiem??? można składaś swoje dyspozycje grafikowe i są one uwzględniane?
autor
02.02.2016 (2 lata temu)
02.02.2016 (2 lata temu)
@tojusz mozesz tez do nich aplikowac na inne stanowiska jesli chcesz, no i wiaodmo ze wynagrodzenie tez jest uzaleznione od stanowiska na jakim sie pracuje
użytkownik
06.02.2016 (2 lata temu)
06.02.2016 (2 lata temu)
W Bricomanie fajnie jest, słyszałem nie raz. Pewnie to zależy od placówki, inaczej w Gdańsku a inaczej w Warszawie. Stanowiska różne, pensje też, wiele osób może próbować swoich sił.
użytkownik
28.02.2016 (2 lata temu)
28.02.2016 (2 lata temu)
to prawda, ale jeśli jest opcja startować na przykład od specjalisty do polecam bardziej to niż początkowanie swojej kariery tutaj od zwykłego sprzedawcy
użytkownik
02.03.2016 (2 lata temu)
02.03.2016 (2 lata temu)
Ja to chętnie załapałabym się na asystentkę ds. zakupów. Zapewniona jest umowa o pracę, a nawet jest możliwość nauki języków obcych i opieka medyczna w ramach benefitów.
użytkownik
05.04.2016 (2 lata temu)
05.04.2016 (2 lata temu)
Umiem liczyć do 10 a nawet więcej, wiem ile farby trzeba na pomalowanie ściany, wiem co to są fejsy, wiem co to są raki, bystro wyłapywałem błędy. Praca w weekendy nie sprawiała mi problemów, za pracę-płaca. Na kręgosłup nie narzekam.

I co? Nie nadawałbym się?
Tak.
użytkownik
05.04.2016 (2 lata temu)
05.04.2016 (2 lata temu)
A może podacie jakieś konkrety? Szukają na kierownika działu sprzedaży, a ja wciąż nie wiem, ile właściwie się zarabia. 2000 brutto dla sprzedawcy, to już ktoś podał. A na innych stanowiskach? Ktoś wie, ile zarabia jakiś kierownik, albo dyrektor marketu? Jaka jest właściwie struktura w Bricomanie i jakie zarobki na poszczególnych stanowiskach? To chyba nie jest tajne? A jeżeli jest, to znaczy, że zarobki odbiegają od średniej... w dół i dlatego firma nie chce się "chwalić" :-)
użytkownik
05.05.2016 (2 lata temu)
05.05.2016 (2 lata temu)
Sporo nieziemskich ofert pracy i dobra atmosfera jest
użytkownik
14.06.2017 (rok temu)
14.06.2017 (rok temu)
kilka słów:
mało płacą
kolesiostwo
panoszenie się dyrektorków z centrali
użytkownik
25.06.2017 (rok temu)
25.06.2017 (rok temu)
Jak pracuje się wam w firmie? Jestem chętnym do pracy ale chciałbym dostać trochę informacji o firmie to pomoże mi w podjęciu decyzji o aplikowaniu.!
użytkownik
10.08.2017 (rok temu)
10.08.2017 (rok temu)
@Maniek widzę, że jesteś zainteresowany pracą w Bricomanie. Ze strony pracodawcy możemy się dowiedzieć, że wspiera on swoich pracowników poprzez Indywidualny Plan Rozwoju, szkolenia, możliwość awansu, prowadzone są warsztaty, by dbać o swoje zdrowie i wiele innych (https://interviewme.pl/pracodawca/praca-bricoman-opinie). A jeżeli są tu jacyś pracownicy to mogą powiedzieć jak to wygląda z ich perspektywy.
użytkownik
18.08.2017 (rok temu)
18.08.2017 (rok temu)
Witam
A czy są jakieś szkolenia i wyjazdy za granicę dla pracowników, w jakim charakterze?
użytkownik
13.09.2017 (11 miesięcy temu)
13.09.2017 (11 miesięcy temu)
@Ja widzę, że do tej pory nikt Ci nie odpowiedział na pytanie. Czy może Ty się w tym czasie kontaktowałeś z firmą w tej sprawie, a może już tam pracujesz i zechciałbyś podzielić się z innymi użytkownikami swoimi spostrzeżeniami? Przydadzą się dla osób poszukujących pracy w firmie Bricoman.
użytkownik
13.09.2017 (11 miesięcy temu)
13.09.2017 (11 miesięcy temu)
Poczta prawie cały czas prawie zamknięta kiedy odebrać paczkę jak się pracuje od 8 do 17? Cały tydzień czekać jak jest potrzebna paczka już nigdy więcej nie zamówię pączki tutaj.
użytkownik
20.10.2017 (9 miesięcy temu)
20.10.2017 (9 miesięcy temu)
Firma Bricoman, ma swoje wartości, których przestrzega. Np. wspiera lokalne społeczności: Pracownicy - Wolontariusze remontują szkoły; organizują wiele akcji odpowiedzialnych społecznie: byli partnerem organizacyjnym Targów Pracy i Przedsiębiorczości 2016; współpracują ze szkołami branżowymi i troszczą się o zdrowie współpracowników przez akcję „Bądź w formie”. Więcej informacji o warunkach pracy w Bricoman tutaj: https://interviewme.pl/pracodawca/praca-bricoman-opinie
użytkownik
16 kwi (4 miesiące temu)
16 kwi (4 miesiące temu)
Opisze swoją historie.
Zatrudnilem się w Bricomanie jako doradca klienta. Przez pół roku wylewałem, z siebie siódme poty.
Starałem się, robiłem więcej niż, niektórzy starzy pracownicy działu.
Dużo ludzi w firmie potwierdzi ze dawalem z siebie wszystko.
Kolesie z mojego dzialu, często na moje pytania, odnosnie pracy odpowiadli NIEWIEM.
Od początku musialem dawac radę sam.
Często o pomoc prosilem kluczowych, bo oni jako jedyni i jeszcze jeden człowiek z mojego dzialu sluzyli mi pomocą.
Kiedy pozostal miesiac do konca mojej umowy, kierownik wezwal mnie na górę na drugą juz z kolei rozmowe z segregatorem ( kazdy na moim dziale mial tylko jedną i maksymalnie 20 minut, kilka pytań)
Rozmowa ta trwala poltorej godziny. Pytal bardzo szczegolowo , a najbarddziej i najwięcej z tego co nie dotyczylo mojego dzialu.
Po rozmowie zabaral mnie na sklep
Tam zrobil mi test z back offica, z ktorego nawet nie mialem szkolenia , a kolega z działu pokazal mi go raz przez 5 minut.
Postawil mi dwa minusy. Prowadzal mnie pol godzony po dziale i zadawal bardzo specyficzne pytania . Kiedy niewiedzialem bardzo sie denerwowal i w koncu powiedzialem mu ze na dziale niemam wsparcia , ze chlopaki nie chca mi mowic , czy pokazywać back Office.
Wyskoczyl do mnie z pytaniem , czy znam konkretną date i godzine kiedy odmowiono mi pomocy. Powiedzialem mu ze nie zapisuje takich rzeczy, a on powiedzial ze on by pamietal. Opowiedzialem mu jedna sytuacje , kiedy kolega odpowiedzial mi NIEWIEM na moje pytanie. To on powiedzial ze to bylo zbyt oczywiste. Ja powiedzualem ze moze to byc oczywiste dla kogis kto pracuje dluzej a dla nowej osoby to juz nie jest oczywiste. Wzruszył ramionami.
Wiedzialem ze nie moge miec w nim wsparcia wiec juz nigdy nie mowilem mu takich rzeczy. Dawalem rade sam. Kluczowi sluzyli mi pomocą lepiej niz ci z dzialu.
Trzy tygodnie przed koncem mojej umowy kierwonik niewiadomo dlaczego zaczął mi robic testy na sklepie znowu.
Najpierw back office. Radzilem juz lepiej. Potem pytania
I znowu sytuacja sie powtarza. Zwrocil mi uwage dlaczego nie znam odpowiedzi na jedno pytanie. Akurat bylo tak ze dwa dni wczesniej koleszkaz mojego dzialu odpowiedzial mi NIEWIEM wlasnie na to samo pytanie. Powiedzialem kierownikowi. Pierwsze co to mi nie uwierzyl i poszedl do tego gościa a potem skonczyl prace.
Gosc ode mnie z dzialu powiedzial do mnie
xxxxxxx Jestes dla mnie nikim.
Nie jestes dla mnie partnerem do rozmow i niewiem z jakiej wioski się urwales i w jaki sposob ktos taki jak ty ma rodzine."
Chwilowo odpuscilem bo balem sie ze kierownik znow mi nie uwierzy.
Nastepnego dnia 10 minut po przyjsciu do pracy mialem kolejny test.
Kierownik przyniosl mi 32 ceny produktow najmniej chodliwych na dziale ( tj. jedna sztuka na miesiąc albo i rzadziej) i kazal mnie zaprowadzic w kazde z tych miejsc, nie znalazlem chyba 8u czy 9ciu.
Nastepnego dnia , tj. sobota 14.04.2018 moj kierownik byl ze mną sam na zmianie. Tego dnia prubowalem udowdnic mu ze potrafie zrobic wiel rzeczy w nie dlugim czasie. Zabralem się więc za robienie porządków w mojej alejce. Zrobilem nawet inwentaryzacje czesciową produktow, ktorych stany faktyczne nie zgadzaly, się ze stanami systemowymi.
Kolo godziny 17.00 kierwnik powiedzial ze musi isc na gore sprawdzic czy centrala wyslala mu mail.
Zadzwonil po 20 minutach i kazal mi przyjsc. Poszedlem
Powiedzial ze jestem pracownikiem z ogromnym zaangazowaniem i potencjalem do pracy i ze on chcial mnie zatrudnic ale chlopaki z dzialu sie nie zgodzili i w takiej syutacji umowa nie bedzie mi przedluzona i ze on rozmawiał z dyrektorem i z ludzmi z centrali i ze wszyscy powiedzieli " szkoda takiego pracownika ale nie mozemy dopuszczac do konfliktow"
Powiedzial tez ze od poniedzialku ide na urlop a w dodatku kazal mi sie wybic dwie godziny przed czasem zabrac rzeczy, zdac wszystko i isc do domu, a pismo rzekomo z centrali ktore mi dal nie zawieralo ani pieczatki ani podpisu, a chyba kazdy moze sobie Warszawa na gorze dopisac. Powiedzial mi tez ze moim bledem bylo nie informowanie go o podejsciu niektorych osob z dzialu. Tylko ze jak mu mowilem to mi nie wierzyl wiec wiadomo dlaczego odpuscilem.
Czy ktos z centrali zechce zainteresowac się tą sprawą i sprubuje mi pomoc, czy raczej szukac pomocy gdzie indziej ?
użytkownik
14 maj (3 miesiące temu)
14 maj (3 miesiące temu)
Droga Centralo Bricomana. Slyszalem , ze bardzo nie podoba sie wam , ze w opinii uzylem nazwy pewnego programu.
Slyszalem takze, ze jest to nie zgodne z regulaminem ktorego nigdy nie widzialem.
Natomiast niezgodne z kodeksem pracy jest , to ze jeden z waszych pracowników, wydrukował opinie, ktorą wstawiłem, o waszej firmie i porozwieszał w pomieszczeniach socjalnych, do wglądu innych pracowników. Takie zachowanie jest nieprofesjonalne , a sama sytuacja powinna dac wam do myslenia , ze w sklepie jest osoba , której bardzo zależy, zebym ja miał najgorszą opinie.
Zgadzacie się na tego typu, działania ?
Moze lepiej by bylo znalesc osobe , która zamiast wykonywac swoje obowiązki , zajmuję się tego typu sprawami ( tylko po to zeby zrobic zamieszanie ) i wyciągnąć konsekwencje ?
Każdy człowiek ma prawo do opinii o pracodawcy , ale nikt niema prawa do powielania tego i upubliczniania, poza internetem ( jesli tam byla wystawiana),
bez zgody autora. To jest karalne.
Chciałbym takze, dodac , ze plotka o tym iz zamierzam podawac kogokolwiek do sądu to tylko plotka i niemam pojęcia skąd ona się wzięła.
Ja nie napisałem o was złego słowa.
Opisalem tylko beznadziejne sytuacje do ktorych, dochodzi na jednym z działów.
Wy chcecie pociągnąć mnie do odpowiedzialnosci bo chcialem opisac sutuacje , związaną z pewnym programem ?
Ja mógłbym pociągnąć do odpowiedzialnosci, człowieka który rozwiesil te druki, ( tak się składa, że wiem kto to był) ale póki co nie będę nic z tym robił, chyba że Wy zaczniecie coś robić przeciwko mnie. Rozwieszenie tych druków odbyło się na terenie sklepu, także odpowiedzialnosc nie spadłaby, jedynie na tę osobę.
Moja rada. Postawcie do odpowiedzialności osobę, która takie rzeczy robi, to sytuacja ulegnie zmianie.
Nikomu już więcej, nie przyjdzie nic takiego do głowy.
Bo z tego co widzę, jak narazie to pracownicy wchodzą wam na głowy wywołując roznego typu sytuacje, bo czują się bezkarni
Jaki pracodawca podporzodkowuje się tak mocno pracownikowi ?
Z tego co widze, to ktoś sobie z was żartuje, wykorzystując miejsce pracy , do własnych manewrów.
Pozwalacie mu na to, jakby to on był
"waszym pracodawcą" , a nie odwrotnie.
Nie skupiacie , się na tym bo uwazacie, ze to nie jest wazne , a jeden z waszych pracowników świadomie wywołuje konflikty, śmiejąc się z Was za waszymi plecami, myśląc że jest wysoko ponad Wami
Pozwolicie na to ?
Kazdy pracownik, może wyszukiwać informacje o bylych pracownikach , drukować i rozwieszczać na terenie sklepu ?
Skupiliscie, na treści, a nie na tym , ze ktoś to zrobił celowo, by wywołać zamieszanie, które pozwoli mu na dalsze manewry.
Pozdrawiam
Nie wyrazam zgody na udostępnianie i powielanie tej tresci.
Zastrzegam sobie wyłączne prawo, do tej treści, jako jej autor.
użytkownik
3 cze (2 miesiące temu)
3 cze (2 miesiące temu)
Jakiś czasu temu widziałam ofertę pracy w firmie Bricoman, praca była związana ze stanowiskiem kasjerki.
Może są osoby, które mogłyby nam udzielić informacji jak wyglądają przerwy podczas pracy? Jest możliwość odgrzania posiłku w czasie przerwy? Co z kwestią dodatków socjalnych do pensji, można liczyć na prywatną opiekę medyczną i szeroki pakiet benefitów? Zachęcam was do udzielenia nam odpowiedzi, nowe informacje będą w tym wątku bardzo pomocne dla innych!
użytkownik
17 lip (miesiąc temu)
17 lip (miesiąc temu)
Przerwa 1po 30 min lub 2 po 15 zależy od możliwości i liczby klientów. Socjala nie ma. Jest za to możliwość skorzystania za dodatkową dopłatą z prywatnej opieki medycznej i dodatkowego ubezpieczenia.
użytkownik
14 cze (2 miesiące temu)
14 cze (2 miesiące temu)
Czy możesz powiedziec na jakim dziale sie zateudniles?? Chce uniknac tego kierownika.
użytkownik
14 cze (2 miesiące temu)
14 cze (2 miesiące temu)
@Kandydat, widzę, iż jesteś zainteresowany pracą w firmie Bricoman, napisz proszę czy brałeś już udział w rekrutacji?
A może w tej chwili oczekujesz na odpowiedz od pracodawcy?
Chętnie dowiemy się więcej w tym temacie, zapraszam Cię do udzielenia nam odpowiedzi!
Nowe informacje będą tu bardzo istotne dla wielu użytkowników!
użytkownik
29 cze (miesiąc temu)
29 cze (miesiąc temu)
Nie brałem ale jak czytam to co jest na forum to chyba nawet się nie pokuszę o wysłanie cv.
Dodatkowo chciałbym wiedzieć z jakiego działu kierownik tak postąpił w sprawie Mufasy. Ktoś juz zadał to pytanie ale nie ma odpowiedzi.
użytkownik
29 cze (miesiąc temu)
29 cze (miesiąc temu)
Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Bricoman w Białej Podlaskiej? Jaka atmosfera panuje w tym miejscu pracy? Może ktoś z Was niedawno rozpoczął pracę w tym miejscu? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii - każda z nich będzie bardzo cenna dla osób zainteresowanych podjęciem pracy w Bricoman.
użytkownik
30 cze (miesiąc temu)
30 cze (miesiąc temu)
zmień lekarstwa !
użytkownik
5 lip (miesiąc temu)
5 lip (miesiąc temu)
@Natalia, o co Ci chodzi? Czy widzisz coś złego w moich pytaniach?

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Bricoman w Białej Podlaskiej? Czy firma daje im jakieś realne możliwości rozwoju i awansu?
użytkownik
13 lip (miesiąc temu)
13 lip (miesiąc temu)
Zarobki kluczowych specjalistów ile?
użytkownik
10 sie (9 dni temu)
10 sie (9 dni temu)
zaczynasz od 3100
użytkownik
10 sie (9 dni temu)
10 sie (9 dni temu)
oczywiście brutto
użytkownik
13 lip (miesiąc temu)
13 lip (miesiąc temu)
@Beata, widzę, że jesteś zainteresowana podjęciem pracy w Bricoman. Wysyłałaś już swoje CV?

Czy ktoś z Was niedawno starał się o pracę w Bricoman? Jak wyglądał Wasz proces rekrutacyjny oraz w jakiej atmosferze przebiegała rozmowa?
użytkownik
10 sie (9 dni temu)
10 sie (9 dni temu)
Rozmowa kwalifakcyjna z kierownikiem działu,pogadanka trwa 30 min...na starcie jesteś zatrudniony bo brak pracowników,czasami pracuję jedna osoba i wszystko ogarnia,po przyjęciu rozmowa z dyrektorem sklepu i witaj na pokładzie i zarabiasz jako zwykły doradca 2700,potem 3100 a potem możesz robić różne szkolenia badź rozwój osobisty który zaproponuje ci kierownik działu poczywiście tylko dla najlepszych,awansik na koordynatora itd

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Ozen

feno

Pri7

dom
chemik
Pet

Farmina pet

pneumat system

armatis kraków

lsi

mccomp

armatis

value media

piersa

Obi
winkelmann
Tauron
Grupa pracuj

agata meble

polmlek

majami

Redan

karst

topmed

velmer

Salzgitter

Orion Tobacco

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin