test

Opinie o CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o. - Kraków

Korzystałeś z usług CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o. - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): tom
Data: 2011-12-09 11:25

Wizyt: 23078
Komentarzy: 348
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
09.12.2011 (7 lat temu)
09.12.2011 (7 lat temu)

CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o. - Kraków

przydały by se jakieś konkretniejsze opinie, bo widzę że mamy albo super na + opinie albo negatywne - może ktoś się wypowie jeszcze
autor
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
Publikujemy oferty pracy ponieważ rozwijamy naszą firmę.
Nasi managerowie mają zazwyczaj ponad 15 letnie doświadczenie w swojej branży.
Porównując się do innych firm w naszej branży, wskaźnik rotacji/odejść pracowników jest jednym z najniższych w Krakowie i w Polsce.
autor
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
Jak zostało wspomniane w innych komentarzach, standardem w naszej firmie jest to, że osoby na stanowisku kierowniczym mają co najmniej 15 letnie doświadczenie w swojej branży. Tam, gdzie to możliwe, zapewniamy możliwości awansu pracownikom z naszej firmy, którzy są zatrudnieni u nas od wielu lat, znają i rozumieją politykę firmy i obowiązujące procedury. Managerom zatrudnianym z zewnątrz zapewniamy odpowiednie przeszkolenie i zapoznajemy ich z obowiązującymi w naszej firmie procesami.
autor
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
Uważamy, że mamy bardzo konkurencyjne pakiety wynagrodzeń, które wyprzedzają rynek. Porównujemy je corocznie z normami branżowymi i rynkowymi.
Oprócz konkurencyjnych wynagrodzeń oferujemy:
- Kompleksowy pakiet świadczeń (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, karty sportowe, bogaty system świadczeń pozapłacowych, itd.)
- grupy pracownicze
- Lekcje językowe
- Elastyczne warunki pracy
- Programy szkoleniowe i rozwojowe

Jako światowy lider w dziedzinie zrównoważonego rozwoju troszczymy się o środowisko naturalne, jak również dbamy o ograniczenie zanieczyszczeń . W związku z tym nasza polityka firmy zakłada, że nie oferujemy samochodów służbowych - zachęcamy pracowników do korzystania z transportu publicznego tam, gdzie jest to możliwe. Nasz zespół pracowników ds. ochrony środowiska aktywnie angażuje się w programy edukacyjne dotyczące problemu smogu w Krakowie.
autor
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
CH2M to teraz Jacobs. Dzięki połączeniu dwóch firm mamy teraz większe możliwości rozwoju i jesteśmy uznawami za numer 1 na świecie wśród firm inżynieryjno-projektowych.
Od momentu połączenia, Jacobs zatrudnił dodatkowo 4000 osób na całym świecie i planuje kontynuuować swoj rozwój w Polsce. Zmiana właściciela nie spowodowała żadnych zwolnień i w ciągu najbliższych 18 miesięcy znacząco rozszerzymy naszą polską działalność.
autor
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
Planujemy dalszy rozwój naszej firmy w Polsce. Ponieważ firma się powiększa szanse na awans nadal będą się pojawiać. W firmie mamy ustrukturyzowane plany rozwoju i awansów. Każdy pracownik ma wgląd do kryteriów jakie należy spełnić aby móc awansować. Zapewniamy wsparcie w kwestiach szkoleń, poszerzania umiejętności i wiedzy swoich pracowników.
autor
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
To co możemy powiedzieć o naszym zespole piping to bez wątpienia to, że mamy doskonałych profesjonalistów, którzy są cenieni w całej firmie i przez naszych klientów. Pracują nad projektami z wielu sektorów i krajów. Menedżerowie to doświadczeni profesjonaliści z dużym doświadczeniem w swojej branży, którzy promują i rozwijają swoje zespoły.
Jeśli chodzi o pytania dotyczące wysokości wynagrodzenia na określonym stanowisku- Wyślij swoje CV na stanowisko, które Cię interesuje. Następnie tą kwestię będziesz mógł przedyskutować podczas rozmowy kwalifikacyjnej z osobą z zespołu do ktorego aplikujesz
autor
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
Dział konstrukcji aktualnie poszukuje nowych osób do swojego zespołu. Odwiedź naszą stronę internetową w celu sprawdzenia stanowisk, na kóre szukamy kandydatów: https://www.ch2m.com/careers
autor
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
Jeśli pracownicy czują, że atmosfera panująca w pracy nie jest dla nich komfortowa, zachęcamy ich do kontaktu z działem HR. Nasza firma chce aby każdy dobrze czuł się w swoim środowisku pracy, a jeśli tak nie jest chcemy o tym rozmawiać i znaleźć tego powód. Osobom, które obawiają się zwrócić bezpośrednio z tym problemem do zespolu HR, zapewniamy również system do anonimowych komentarzy i sugestii.
użytkownik
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
Drogi reprezentancie pracodawcy. Zamiast prostować i składać wyjaśnienia w odpowiedzi na komentarze zamieszczane tutaj polecam wprowadzić zmiany w firmie. Gwarantuję, że będzie miało to wymierny efekt. Widać lipcowa rotacja dała ludziom z PR do myślenia i postanowili troche ocieplić wizerunek na zewnątrz, ale chyba nie tędy droga. Zakładam, że to efekt tych nowoczesnych szkoleń.

PS. Fajnie by było gdyby tzw. „menagerowie” oprócz 15letniego doświadczenia w branży mieli jeszcze jakiekolwiek doświadczenie w zarządzaniu pracownikami...
autor
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
Jeśli pracownicy czują, że atmosfera panująca w pracy nie jest dla nich komfortowa, zachęcamy ich do kontaktu z działem HR. Nasza firma chce aby każdy dobrze czuł się w swoim środowisku pracy, a jeśli tak nie jest chcemy o tym rozmawiać i znaleźć tego powód. Osobom, które obawiają się zwrócić bezpośrednio z tym problemem do zespolu HR, zapewniamy również system do anonimowych komentarzy i sugestii.
W ostatnim czasie, znacznie się rozwineliśmy, a co za tym idzie - nastąpiły pewne zmiany. Zdajemy sobię sprawę z tego, że niektórym pracownikom może być łatwiej przystosować się do nowych warunkow niż innym. Jesli jesteś jedną z osób, która jest czymś zaniepokojna daj nam znać, chętnie postaramy Ci się pomóc odnaleźć w nowej sytuacji.
użytkownik
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
z tym systemem awansów to kompletna nieprawda. powiedz mi prosze gdzie jest określone co pracownik musi zrobic aby otrzymac awans lib podwyzke? system oceny rocznej pracownikow ktory jest w ch2m/jacobs to przeciez jakos zart. ludzie co ciagna zespol w gore i sa doswiadczeni sa niedoceniani a docenia sie tych co siedza cicho i niewiele potrafia. kolejna sprawa jest wskaznik odejsc pracownikow. te statystyki to firma chyba tworzy sama tak jak jej wygodnie. wstyd!!
użytkownik
17.08.2018 (6 miesięcy temu)
17.08.2018 (6 miesięcy temu)
troche smieszne ze reprezentant pracodawcy jak zdarta plyte powtarza jedna i ta sama formulke pod kazda nieprzychylna wypowiedzia dotycxaca firmy. moze jakies konkrety odnisnje tych zmiane ktore niby zostaly wprowadzone? bo chyba wciaz te same twarze na tych samych stanowiskach, czyli bez zmian a jak ktos wierzy w anonimowosc to jest chyba niespelna rozumu.
użytkownik
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
A jakie widełki na Project Accountant?
użytkownik
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
Na wszelkie anonimowe listy są dyskusje na forum żeby osoba która je pisze zgłosiła się do HR. Nawet jeśli ktoś poda na tacy zespołowi HR osobnika który mobinguje pracowników i tak nic z tym nie robicie. Jak firma może być przyjazna pracownikowi kiedy trzyma team liderów którzy poniewierają pracownikami i pokazują im jak nie wiele są warci? Dział HR nie radzi sobie z takimi sytuacjami. Mają zatrudniać nie zwalniać. Rozwój jeśli nawet byłby możliwy jest blokowany przez Teamliderów i Supervisorów. Jest to robione tylko po to żeby pracownik nie mógł powiedzieć "Jestem dobry chwalicie mnie, umiem to i to". Jedno jest pewne... właź do xxxxxxx team liderowi, udawaj ze robisz nie wiadomo jak ważną robotę...ale nie wychylaj sie za bardzo. Dużo osiągniesz...Wszystko co chcecie ukryć w tej firmie istnieje...pisanie komentarzy na forum nic nie da...zajmijcie sie pracą i wywalaniem gnid...nie będzie nikt musiał siedzieć na forum i odpisywać na prawdziwe opinie...
użytkownik
25.09.2018 (4 miesiące temu)
25.09.2018 (4 miesiące temu)
Było świetnie, jest źle. Nie ma żadnej wizji przyszłości, nie ma pomysłu, a co gorsza nie ma żadnych informacji, ani komunikacji. Przyszłość firmy nie rysuje się za dobrze i ludzie masowo się zwalniają.
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Wchodząc na interview widzialem wystraszone młode dziewczyny przy komputerach które zerkały kto idzie i momentalnie zaczynały klikać myszką, sprawiając wrażenie zapracowanych. Zbyt wiele lat mam aby nie rozpoznać nienaturalnego zachowania.
Złożyć skargę możecie w HR ale centrala was wciągnie na czarną listę.
użytkownik
01.10.2018 (4 miesiące temu)
01.10.2018 (4 miesiące temu)
Czy ktoś orientuje się, na jakim poziomie trzeba znać j.angielski aby startować do tej firmy?
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Do ADMINISTRATORA
proponuję zmienić nazwę na JACOBS ponieważ pod tą marką firma obecnie występuje w Polsce.
CH2M nadal widnieje na umowie o pracę, ale wszelkie nowe ogłoszenia o pracę są już z nazwą Jacobs.
Także myślę że warto by uaktualnić też najlepszyfachowiec.pl :)

Firma się mocno rozrosła, każdy kto szuka pracy w Krakowie w branży projektowej firmę zna, jeżeli chodzi o stanowiska w SSC to też coraz więcej ludzi firmę kojarzy. Jak w każdym dużym "korpo" można trafić na super szefową/szefa a można na d...ka Także nie wierzcie we wszystkie negatywne wpisy tutaj :D na pewno warto się firmą zainteresować jeżeli branża Wam odpowiada.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
ogólnie na poziomie B2 lub wyższym. Ale od każdej reguły są wyjątki ;) jeżeli jesteś projektantem z 15 letnim doświadczeniem to możesz śmiało aplikować nawet "bez". Trochę zależy od stanowiska i zespołu. Jeżeli jesteś księgową, to B2 to jest minimum.
użytkownik
09.10.2018 (4 miesiące temu)
09.10.2018 (4 miesiące temu)
Czy jest tam polska księgowość? Czy pracuje się u Państwa na zmiany? W jakich godzinach jest praca?
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
czy z tego wynika, że człowiek z 15-letnim doświadczeniem nie musi umiec języka?? to czego on w takim razie szuka w tej firmie i po co jest zatrudniony? żeby wypełnić stanowisko na drzewku obrazującym hierarchię w firmie? kto ma znać języki jak nie doświadczona kadra od której mają się uczyć młodzi inżynierowie. ta firma to jakaś porażka...
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
A po co komus B2 w ksiegowosci, nie mowiac juz o C1 ;) Mozliwe, ze nie zapoznaliscie sie ze znaczeniem owych stopni. A2 starcza.
autor
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: https://www.ch2m.com/careers gdzie znajdziesz aktualne oferty pracy oraz opisy stanowisk.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
ludzie w ch2m dzielą się na ambitnych i na tych, którzy wciąż tam pracują;)
użytkownik
24.11.2018 (2 miesiące temu)
24.11.2018 (2 miesiące temu)
Hej.
Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji na stanowisku junior w dziale Civil.
Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda to od strony praktycznej, jak wygląda praca na takim stanowisku, czy jest jakiś pakiet szkoleń z obsługi programów, na jakim poziomie powinno znać się język, jaka atmosfera panuje pomiędzy doświadczonym zespołem a nową osobą (bez większego doświadczenia)?
Za każdą informację z góry dziękuję
Pozdrawiam
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Od strony praktycznej to praca jest raczej mało ambitna i nudna. Bardzo wiele projektów jest zlecanych do krakowskiego biura na zasadzie wykonania poprawek i odesłania do ponownego sprawdzenia. Praktycznie zero własnej inicjatywy w zleconych zadaniach. Krakowskie biuro jest traktowane jako inkubator drafterów/asystentów do poprawy rysunków. Mało projektowania więc jeśli twoje ambicje to prawdziwe projektowanie to istnieje bardzo duża szansa, że tu tego robiła NIE będziesz. Tylko niewielki % projektów to jakieś tam projektowanie. Jeśli chodzi o szkolenia to odbywają się od czasu do czasu, ale po 2 dniowym szkoleniu nie nauczysz się samodzielnej obsługi softu, ale z kolei większość zadań zlecanych pracownikom opiera się na podstawowych funkcjach więc może się trafić, że akurat kompletnie zielona osoba będzie w stanie je wykonać. Jeśli chodzi o asystentów to język pasuje znać w stopniu komunikatywnym, żeby sprawnie porozumieć się mailowo czy przez skypa z kimś z zagranicy. Atmosfera to kwestia indywidualna. Jak ktoś jest otwarty na ludzi to i ludzie go przyjmą jak należy. Ale generalnie należy siedzieć cicho, nie wychylać się i nie mieć ambicji. Ci co mieli coś więcej do powiedzenia i byli bardziej ambitni już dawno w tej firmie nie pracują.
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
@civil engineer
Dzięki :)
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Witam. Bardzo proszę o informację, jakie są zarobki w JACOBS Eng. na stanowisku starszego asystenta projektanta branży elektrycznej. Czy po uzyskaniu uprawnień projektowych jest szansa na automatyczny awans na stanowisko projektanta specjalizacji elektrycznej? Jakie widełki są na poziomie Projektantów? Czy pensja dla asystentów obejmuje stałe miesięczne wynagrodzenie, czy też - poza pensją - są wypłacane premie finansowe, np. kwartalne lub roczne?
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
zarobki takie jakie sobie wynegocjujesz. uprawnienia nadane w trakcie pracy niewiele zmienią, lepiej poczekać i zatrudnić się po uzyskaniu uprawnień to wtedy szansa na większe pieniądze od początku. podwyżki i inne tego typu rzeczy w tej firmie nie istnieją. bo kwoty rzędu 80-120zł po roku pracy podwyżką nazwać nie można. o premiach też zapomnij. co wynegocjujesz na początku to twoje. potem trzeba szukać nowego miejsca pracy jak to co zarabiasz przestanie wystarczać.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Czesc
- nie ma polskiej księgowości
- zależnie zespołu może być praca na zmiany popołudniowe (konczy się pracę miedzy 22.00 a 23.00)
- zależeni od zespołu praca może być: Pon-Czw 8.5h a w Piątek 6h, lub cały tydzien 8h

Więcej można się dowiedzieć podczas procesu rekrutacji. Pierwszym etapem jest zawsze rozmowa telefoniczna, więc można sobie przygotować wcześniej pytania do rekrutera :)

pozdrawiam
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie, A2 nie starcza. B2 lub wyżej.
pozdrawiam
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Veni Vedi vici....widzę jakiś frustrat z Ciebie...
Jeszcze pracujesz czy sprawdzasz czy trawa jest bardziej zielona w polskim biurze projektowym ;) gdzie twoja pensja zależy od tego czy główny wykonawca zapłaci na czas kolejce podwykonawców....
@potencjalny pracownik - sugeruje kierować się własnym osadem. Byłeś na rozmowie - rozmawiałeś z potencjalnym szefem,itd ? Sam zdecyduj czy Cię przekonał i czy oferta ci pasuje a nie bazuje na opinii frustratow....:)
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
kolego drogi - ani jedno, ani drugie. nie pracuję w ch2m i nie męczę się na polskich projektach. na szczęście oba etapy kariery są już za mną. życzę więcej ambicji, bo życie daje nam o wiele więcej możliwości wyboru niż tylko ch2m i polskie biuro. tym ambitniejszym radzę 2 razy się zastanowić, a tobie drogi kolego życzę więcej ambicji.
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Dzień dobry,

Chciałbym się dowiedzieć na jakie benefity mogą liczyć pracownicy Jacobs?
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Witam,
mam pytanie czy z ang. b2 mam szansę w tej firmie znalezć pracę? :) interesują mnie oferty w księgowości, dziale ryzyka lub podobnych. Moglibyście powiedzieć jakie zarobki minimalnie na start można otrzymać oraz czy jest jakieś szkolenie wdrażające do pracy? to ważne dla mnie. Dzięki z góry za kazda odpowiedz, pozdrawiam
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Wiele firm w ogloszeniu szuka ludzi ktorzy nie istnieja, chcesz tam pracowac to skladaj podanie, to jest firma miedzynarodowwa w wielu krajach ludzie nie zawsze mowia idealnie po angielsku, najwazniejsze jest aby praca byla dobrze wykonana i abys potrafila sie dogadac, w okolicach Londynu uslyszysz ok 20 dialektów angielskiego, Anglicy, Szkoci, Amerykanie wszyscy maja inny dialekt, slabiej po angielsku beda mówic Holendrzy, czy ludzie z Ameryki Poludniowej. Nie powinnas sie tym az tak przejmowac.
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie kazdy jest odpowiedzialny za przekazywanie dokumentacji, po zapoznniu sie kiludziesieciu technicznych slow w jezyku obcym reszta dokumentacji technicznej wyglada wszedzie tak samo. Doswiadczony inzynier to taki ktory wiele w zyciu zrobil i wiele widzial, a ze nie kazdy mial mozliwosc wczesniej pracowac w zagranicznej firmie to juz nie jego wina.
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Sa inne firmy gdzie sie wiecej nauczysz
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Moze wytlumaczymy skad sie bierze nasilenie mobbing w wielu firmach (mówie ogólnie nie o konkretnej firmie). Po kryzysie w 2008 roku firmy aby zejsc z realnymi kosztami a jednoczesnie nie obnizajac zarobkow ludzi chca zrealizowac wiecej prac z uzyciem tej samej lub mniejszej ilosci ludzi, oczywiscie jest wiecej róznych liderow, managerów a na koniec ci na samej górze oczekuja rezultatow. Wiec na pracowniku wywiera sie wieksza i wieksza presje psychiczna, wiecej prac musi wykonac jedna osoba, szefostwo oczekuje ze bedzie pracowac jak wilozadaniowy procesor.
Caly ten system sprawia ze wiele ludzi z problemmi osobistymi dostaje sie na wyzsze stanowiska i zamienia sie w typowego poganiacza bo nikt nie jest w stanie zmierzyc tego czy to poganianie jest jeszcze etyczne czy jest juz chorobliwym zachowaniem, najgorszy jest poniedzialek, bo taka osoba jest mocno sfrustrowana po calym weekendzie. Poganiacza nie interesuje strona techniczna, jego interesuja rezultaty.
Opinie rowniez mozecie przeczytac na stronie: glassdoor.com/ , czesc opini oczywiscie jest napisanyh przez HR
Bez znaczenia jaka to firma, kazda jest dobra jak ma duzo projektow, firma jest zla jezeli pozwala na zbyt wiele zlego traktowania, ale czy to ma znaczenie, ci sami ludzie jednego dnia sa w firmie X a nastepnego sa w firmie Y.
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
ok, a co powiedzieć na rozmowie gdy zapytają o zarobki aby nie powiedzieć za mało ani za dużo na stanowisku A1?
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
powiedz tyle zebys byl/a zadowolna jezeli taka pensje dostaniesz. jak powiesz za duzo to pewnie rekruter ci o tym powie, jak powiesz za malo (ponizej widelek) to najprawdopodobniej dostaniesz dolne widełki na danym stanowisku
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Rozumiem a np. Ok 4200 brutto byłoby ok? :))
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Zarobki w dziele inżynierskim są od 3.5 tys do 10 tys dla doswiadczonych.
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
ale rzadki kit...nie wierzcie w ani jedno słowo.
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Musisz się samemu dużo uczyć. Staraj się nie być bezczelnym, wtedy doświadczeni mogą ci pomóc.
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Jacobs (ale tylko ECR) w połowie 2019 roku będzie sprzedany firmie Worley Parsons z Australii. Nie wiem czy Was w Krakowie to też dotyczy? Może być lepiej, ale chyba będzie gorzej, wszak dobrych firm się nie sprzedaje.
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Czemu uważasz że będzie gorzej? Masz jakieś info?
użytkownik
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
@wewnetrznyHR, czy reprezentujesz oficjalnie firmę CH2M HILL Polska Ltd. na forum najlepszyfachowiec.pl? Czy możesz napisać, na jakie stanowiska firma poszukuje obecnie pracowników, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, czy składa się z wielu etapów? Jakie kompetencje i doświadczenie powinien mieć przyszły kandydat do firmy CH2M HILL Polska Ltd. obecnie Jacobs?
autor
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
Stanowiska na które poszukujemy kandydatów znajdują sie tutaj: https://www.ch2m.com/careers
Proces rekrutacji obejmuje rejestrację osób, które aplikują i wstepną ocenę kandydatów dokonywaną przez rekruterów. Jeśli ta faza zakończy się sukcesem, kolejnym krokiem jest rozmowa kwalifikacyjna, po której otrzymasz odpowiedź w ciągu 2-3 tygodni. Jeśli nie zostaniesz wybrany, Twoje CV pozostanie w naszej bazie - często wracamy do kandydatów ponownie, sprawdzjąc czy nie mogliby zostać zatrudnieni na inne stanowisko. Kwalifikacje jakich wymagamy roznią się w zależności od stanowiska / działu. Podstawowe kryteria jakie należy spełnić na określone stanowiska są zawsze opisane w ofertach.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

promens

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin