test

Opinie o City Parking Group S.A, - Grudziądz

Korzystałeś z usług City Parking Group S.A, - Grudziądz? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): plush
Data: 2014-10-02 22:13

Wizyt: 6610
Komentarzy: 34
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.10.2014 (4 lata temu)
02.10.2014 (4 lata temu)

City Parking Group S.A, - Grudziądz

to ja zaczne na dobry początek, szkoda gadac w ogole o tej firmie jako zakładzie pracy, zarobki marne, możliwość rozwoju i awansu zerowa, cos takiego jak socjal w tej firmie chyba nie istnieje, jedyny plus to umowy o prace. Pozdrawiam wszystkich którzy się o ta firme otarli w swej "karierze".
użytkownik
27.10.2015 (3 lata temu)
27.10.2015 (3 lata temu)
zarobki na raczunie: pracownik biura 1600 (odbierasz telefony od kierowcow, przyjmujesz odwolania, robisz raporty, wystawiasz faktury, sprzedajesz abonamenty i dbasz zeby biuro jakos funkcjonowalo)kontrolerzy 1300+premia(150 zl jak maja gest, no moze zdarzy ci sie wiecej jesli piszesz duuuuzzzoooo wezwan i jestes na podium, wiec sie wszyscy scigaja w wypisywaniu- kierowco strzez sie polowanie trwa),serwis ok 2000+premia(dyzury nocne, swiateczne, obsluga parkingow zamnknietych, odsniezanie)koordyntor ok 3000+premia(za prace pracownikow z serwisu i kontroli:D)kierownik tego jeszcze nie wiem ale moze sie dowiemy
pracownicy biur, kontrolerzy i serwisanci jestesmy tacy dumni z firmy ze dzieki temu ze firma nam placi tyle ile placi moze wspomagac w szlachetnym dziele tyle instytucji http://www.cityparkinggroup.pl/pro-publico-bono/pro-publico-bono
biorac pod uwage koszty utrzymania, ceny w sklepach, to pracujemy pro-bono, ile mamy z firma wspolnego. podwyzek nie ma i nie bedzie bo firma oszczedza na pracownikach
umowa o prace; okres probny, okreslony, a pozniej ... roznie bywa
na slowo "centrala" kazdy pracownik powinien stac na bacznosc, no moze na widok prezesa ukleknac
hierarchia pracownikow prezes-zarzad-centrala-kierownicy/koordynatorzy-ciecie w oddzialach
jak nie wierzysz sprawdz sam i podziel sie wrazeniami
użytkownik
26.11.2015 (3 lata temu)
26.11.2015 (3 lata temu)
A mi się tu dobrze robi, umowa o pracę - zero nadgodzin, stałe wpływy, na czas. Musisz tylko robić swoje. Kariera to nie wiem bo mnie nie interesuje ja tu tylko sprzątam ale jak ktoś liczy że może się uda nic nie robić to chyba nie tu.
użytkownik
08.12.2015 (3 lata temu)
08.12.2015 (3 lata temu)
po co usuwacie wpisy ? płacą wam za wywalanie negatywnych opinii o tej firemce ?
Powtarzam jeszcze raz pensja najnizsza przez 3 miechy bez premii potem "zobaczymy"
użytkownik
11.12.2015 (2 lata temu)
11.12.2015 (2 lata temu)
ciekawe co jest później, skoro na początek, tzn. przez 3 miesiące kasa jest niska.. a później "zobaczymy". Według mnie powinni utrzymywać stałą kwotę, albo ją podnieść.
użytkownik
11.01.2016 (2 lata temu)
11.01.2016 (2 lata temu)
W CityParkingGroup rozdawali roczną premię. Prezes firmy, szczodry, dbający o pracowników (PRO PUBLICO BONO) polecił zbadać reakcje pracowników. Dzwoni do dyrektora i pyta:

Prezes: Premia była?
Dyrektor: Była
P: I co sobie kupiłeś?
D: A nowe Infiniti sobie kupiłem
P: A resztę?
D: A resztę na lokatę dałem

Dzwoni zatem do Regionalnego i pyta:
P: Premia była?
R: Była
P:I co sobie kupiłeś?
R: A kino domowe Denona sobie kupiłem
P: A resztę?
D: A resztę na lokatę dałem

Wszyscy zadowoleni, Prezes postanowił na koniec zadzwonić do zwykłego ziomka, takiego, który na co dzień chodzi po strefie:

Prezes: Premia była?
Kontroler: Była
P: I mów co sobie kupiłeś?
K: A no, buty sobie kupiłem
P: A resztę?

K: A resztę mama mi dołożyła...
użytkownik
12.01.2016 (2 lata temu)
12.01.2016 (2 lata temu)
Ja pracowałem w City Parking Group kilka lat. Zaletą jest umowa o pracę. Wypłaty na czas i bez kombinowania. Zarobki na początku nie powalały, jednak z czasem można liczyć na niezłą premię. Dużo zależy od zajmowanego stanowiska i zaangażowania. Szanse na rozwój są, jednak odbywa się to na zasadzie - najpierw się wykaż a potem rozmawiamy o pieniądzach. W sumie pozytywna opinia o tym pracodawcy. Zwolniłem się bo zmieniłem branże i pracuję w swoim zawodzie.
użytkownik
02.02.2016 (2 lata temu)
02.02.2016 (2 lata temu)
Odradzam taki rodzaj pracy i koordynatora w Łodzi.
użytkownik
12.03.2016 (2 lata temu)
12.03.2016 (2 lata temu)
Zaciekawiło mnie stwierdzenie o odradzaniu takiego rodzaju pracy. Praca jest ciężka, kierowcy najczęściej nie należą do wyrozumiałych, ale nie dźwigam, nie pracuję w weekendy, nie pracuję na zmiany, mam umowę o pracę (nie jest to najniższa krajowa). Nie pracuję tutaj długo, Mógłbym być ojcem wspomnianego koordynatora jednak takiego podejścia do człowieka jeszcze nie widziałem w żadnej firmie, w której dotychczas pracowałem w znaczeniu pozytywnym. Tutaj w końcu widzi się człowieka, a nie robota. Człowiek jest wysłuchany, ekipa sensownie zarządzana. A negatywne opinie będą występowały zawsze szczególnie od osób, którym się nie chce pracować, albo chcieliby dostawać kokosy za nic.
użytkownik
22.03.2016 (2 lata temu)
22.03.2016 (2 lata temu)
well

- umowa o prace to nie łaska !!! (PIS sie za to w koncu wzial)
- zmian nie ma bo firma nie jest najmowana do prac w nocy
- dzwigasz chocby AKU
- weekendy zalezy od Miasta - wiekszosc dyma w soboty

O jakim podejsciu do zwyklego pracownika ty klepiesz ??? (ze Ci Wigilie sztuczna zrobia ???) to xxxxxxx za lekko ponad najnizsza krajowa
użytkownik
03.02.2016 (2 lata temu)
03.02.2016 (2 lata temu)
Pracowałem w CPG jako kontroler na Srefie sezonowej nad morzem. Umowa. Warunki OK. Pełne przeszkolenie, praca łatwa choć nie lekka. dużo chodzenia. Ogólnie w porządku.
użytkownik
19.02.2016 (2 lata temu)
19.02.2016 (2 lata temu)
byliśmy na feriach w Gdyni i odwiedziliśmy z dzieciakami Centrum Experyment, parkingi obsługuje firma City Parking Group.
Jednym słowem tragedia, Ochroniarze zdezorientowani, zakręceni jak słoiki, nie ma tam żadnej osoby decycyjnej, dają wizytówki jakiegoś koordynatora czy coś który wogóle nie odbiera telefonu, nie ma z kim załatwić prostych spraw takich jak rozmienienie pieniędzy, niektórzy ochroniarze wyglądają jakby byli na haju.
Jednym słowem tragedia że taki fajny obiekt obsługują amatorzy.
użytkownik
14.03.2016 (2 lata temu)
14.03.2016 (2 lata temu)
To chyba nie jest opinia o pracodawcy.....
użytkownik
06.03.2016 (2 lata temu)
06.03.2016 (2 lata temu)
@Marek_J na stanowiska ochroniarzy przeważnie rekrutują ludzi starszych ktorzy nie moga znaleźć gdzie indziej pracy, bo kto inny za taka stawkę chciałby pracować
użytkownik
08.04.2016 (2 lata temu)
08.04.2016 (2 lata temu)
Czytam wasze niektóe opinie i zastanwiam się tak naprawdę co jest powodem niektorych negatywnych komentarzy skoro ,macie umowy o pracę i stałę wynagrodzenie?
użytkownik
19.04.2016 (2 lata temu)
19.04.2016 (2 lata temu)
Pracowałem na Strefie w Ciechanowie. Kontroler. Dużo chodzenia ale da się wytrzymać. Umowa o pracę. Pieniądze średnie. Atmosfera w porządku. Ogólnie Ok
użytkownik
10.05.2016 (2 lata temu)
10.05.2016 (2 lata temu)
pieniądze średnie napisałeś - a możesz podać jakieś konkrety netto?albo chociaż jakieś bardzo przybliżone widełki. plisssss. jeśli podejmujesz się pracy z firmą zajmującą się organizacją i obsługą Stref Płatnego Parkowania to0 nie wierzę jednak w małe pieniądze
użytkownik
23.05.2016 (2 lata temu)
23.05.2016 (2 lata temu)
Łódż z koordynatorem najgorsze dno...laska w biurze nigdy nic nie wie...dobrze ze wie ze zyje...w sumie a bywa z tym różnie;) dobra posada i leserstwo :) WYSADZIC ZE STOŁKA WSZYSTKICH!!!a serwis?hehe,konserwacij nie robia bo za ciepło.....a po co przecie działa:) zacznijcie przyjmować ludzi dorosłych, odpowiedzialnych którym słoma z butów nie wystaje na każdym kroku a nie przedszkolaki z zadupia ;)
użytkownik
01.07.2016 (2 lata temu)
01.07.2016 (2 lata temu)
chłopie, ileż w tobie goryczy ale w sumie nie dziwię się skoro zostałeś zwolniony po kilku miesiącach... widać kadra zarządzająca nie doceniła twoich nieprzeciętnych umiejętności interpersonalnych i masz teraz wielki żal... tym bardziej że z tymi nieodpowiedzialnymi ludźmi, którym wystaje słoma z butów oddział w Łodzi daje sobie doskonale radę bez ciebie :)
użytkownik
02.07.2016 (2 lata temu)
02.07.2016 (2 lata temu)
Zwolnieni zawsze mają coś do powiedzenia czasem prawdziwego a czasem nie @żubr. Ciekawi mnie czy będziecie teraz szukali pracowników? Jeśli tak będę wdzięczna za info
użytkownik
24.12.2016 (rok temu)
24.12.2016 (rok temu)
Premia roczna w CPG (proszę usunąć spacje w http)

h t t p://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201612/1482493291_0Kca2r.mp4
użytkownik
01.02.2017 (rok temu)
01.02.2017 (rok temu)
Witam ,chciałem się zatrudnić w tej firmie w Świeciu akurat ostatnio prowadzili nabór , ale jakoś na szczęście miałem czuja i porozpytywalem wśród znajomych o opinię i doszło do mnie ze chciałbym jednego z kolegów tam pracowała, kierowniczka tak ja meczyla psychiczne że wylądowała u psychiatry ,no to dałem sobie i szukam dalej.
użytkownik
25.07.2017 (rok temu)
25.07.2017 (rok temu)
Ta firma zabrała się teraz za USI parkingi poznań i g.... ich, oraz USI interesuje to, że my parkingowcy zostaniemy bez pracy. Za to będzie monitoring, super bezpiecznie i ja mam to zachwalać......
użytkownik
28.07.2017 (rok temu)
28.07.2017 (rok temu)
Trafiłem tu przypadkiem ale też jestem parkingowcem. Dobrze ze juz w Usi nie robię, roboty na rynku tyle że mozna wybierać.
użytkownik
28.08.2017 (rok temu)
28.08.2017 (rok temu)
Właśnie trwa rekrutacja na stanowisko Kontroler Finansowy. Ktoś z Was pracuje właśnie w tym dziale firmy? Co warto wiedzieć o pracy w City Parking Group właśnie w tym charakterze? W ofercie pracy można znaleźć informację, że pracodawca zapewnia możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych. Możecie powiedzieć o tym coś więcej? Czy są to dodatkowe kursy i szkolenia umożliwiające rozwój? Co jeszcze warto wiedzieć o pracy w firmie?
użytkownik
29.11.2017 (rok temu)
29.11.2017 (rok temu)
A czy ktoś może trafił na ,,powiazania" personalno-polityczne tej firmy?
użytkownik
29.11.2017 (rok temu)
To nasi.... ')
użytkownik
29.11.2017 (rok temu)
29.11.2017 (rok temu)
.. Nie to nasi
użytkownik
23 sty (10 miesięcy temu)
23 sty (10 miesięcy temu)
Wszedłem z ciekawosci zobaczyc co ludzie pisza, i potwierdzam fakt ze kokosow nie ma, ale zato jest stabilnie a i jest kilka osób które poszly gdzie indziej bo lepsze pieniądze i po czasie wróciły, więc chyba porownujac do innych to zli nie sa, wszystko zawsze na czas, chodz teraz to już chyba wszystcy tak placa bo sie kontroli boja
użytkownik
23 kwi (7 miesięcy temu)
23 kwi (7 miesięcy temu)
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii, kasa zawszę na czas, umowa o pracę a I jak człowiek się wykaże to ładna premia wpada. Pracować trzeba ale pracować trzeba wszędzie. Co do ludzi to różni się zdarzają ale przy takiej ilości zatrudnionych to normalne. Pewnie ktoś zapyta zatem czemu jestem byłym pracownikiem otóż trafiła się okazja żeby sobie poprawić i ją wykorzystałem. To co było napisane wcześniej że dużo ludzi odchodzi a później wraca to prawda. Osobiście bym polecił pracę u tego pracodawcy.
użytkownik
28 kwi (7 miesięcy temu)
28 kwi (7 miesięcy temu)
Szczerze pieniądze nędzne. Czlowiek się stara i jakos malo czuc mozna bylo docenienie. Dla mnie 300zl premię to smiech na sali, gdy czlowiek poświęca swój cenny czas po godzinach.
Ogolnie firma to wielki nepotyzm. Trzeba uwazac co sie mowi przy kim. Bo to albo przyjaciele z 2. LO albo rodzina...
użytkownik
19 maj (6 miesięcy temu)
19 maj (6 miesięcy temu)
@Grażyna, a długo pracowałaś bądź pracujesz w City Parking Group? Czy pracownikom tej firmy przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne typu dofinansowanie do karty sportowej lub prywatna opieka medyczna?
@ByłyPracownik, a w jakim trybie i po ile godzin pracuje się w City Parking Group? Czy praca w tym miejscu jest ciężka i stresująca?
użytkownik
26 lip (4 miesiące temu)
26 lip (4 miesiące temu)
Odpowiadając na Twoje pytania pracowałem po 8h 8-16 ale zdarzało się dłużej siedzieć w zależności od projektu. Nie pracowałem fizycznie więc nie powiem żeby praca była ciężka jeżeli chodzi o stres to tak jak poprzednio wszystko zależy od projektu.
użytkownik
26 wrz (2 miesiące temu)
26 wrz (2 miesiące temu)
Chciałem dodać co innego ale napiszę tak : jesteście naciągacze ( to o firmie ). Pozwalacie reklamować opłaty umowne gdy przedstawi się paragon fiskalny . Jednak nic z tych rzeczy . Sami sobie przeczycie w zawiadomieniu . Reszta w reklamacji pod niżej wymienionym e maile-m.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pronet

targi poznanskie

besthillwork

lucbel

Art-bud

almus

komandor gdansk

Aberit rzeszów

węglostal

efes-pol

pfw

sushi

sushi factory

andpol

Mondelez płońsk

leader

Citronex pruszcz gdański

paweł kaźmierczak

trw gliwice

kasa stefczyka

alten

stefczyk finanse

wody polskie

Colian bydgoszcz

Wody
Alpla

Wiking Graf

Stocznia marynarki wojennej

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin