test

Opinie o Coltel Radom

Korzystałeś z usług Coltel Radom? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Szkoda strzępić ryja
Data: 0000-00-00 00:00

Wizyt: 4128
Komentarzy: 18
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)

Coltel Radom

Coltel dzisiejszy już Olitel. Och temat rzeka.
Minusy :
- elastyczny grafik? I tak musisz odrobiać godziny.
- dzień wolny? I tak musisz odrobić godziny
- umowa zlecenie? Warunki jak na umowie o prace (stałe godziny, nadzór, lista obecności)
- przerwy? 5 minut na godzine pracy. Oczywiście wyjście do łazienki w ramach tych 5 minut.
- wypłata. Nigdy na czas. Napisane do 15 każdego miesiąca a zazwyczaj pensje dostaje się 16 i to wieczorem.
- team leaderzy? Myślą, że są kimś ważnym, a tak na prawde mają takie same umowy jak telemarketerzy. Kuba wielki ważniak w koszuli. Już nie pamięta jak sam dzwonił. Teraz zwala się o każdą sekunde.
- premie? Temat ciekawy. Premie śmieszne. System zielonych kropek z których nic nie wynika. CO miesiąc premie dostają te same osoby.( od stycznia nie ma żadnych premii bo przecież łaskę robią ze 13zl/h brutto). W nagrodę za miesiąc pracy można dostać fartuch, parasol, perfumy, no brawo! a i kiedyś można było dostać smycz! To CI dopiero docenienie pracownika.
- kary pieniężne! Za zły status połączenia, za dzień nieobecności nieusprawiedliwiony wcześniej. W sumie za wszystko co im nie przypasuje.
- Kierownik Jarek, który myśli, że to poważna firma i jego tępe teksty. " Firma inwestuje w pracowników", miał tu na myśli zakup słuchawek. No kurde to jest inwestycja w pracownika? Ten gość nie ma pojęcia o zarządzaniu firmą. Inwestycja to między innnymi pakiety socjalne, premie przede wszystkim. Tu czegoś takiego nie ma.
- coachingi! O zgrozo. To jakiś śmiech na sali. Trzy rozmowy do odsłuchu masz i samemu musisz powiedzieć co zrobiłeś dobrze a co źle. No kurde przecież po rozmowie każdy to wie, nie trzeba być TEAM LEADEREM by to wiedzieć. Nic się z nich nie wynosi.
- chwalenie osób, które wciskają zaproszenia na siłe typu " pani weźmie, najwyżej przekaże pani siostrze, bratu, kuzynce, mamie,tacie, koledze z innego kontynetu" byle by wcisnąć na sztuke.
- naginanie podstawowych godności człowieka. Już zostało tu wspomniane wyjśćie do łazienki. No żeby do łazienki nie można było wyjść? Trzeba wciskać przerwe, której ma się tak mało?
- umowa nagięta jak się tylko da. Ispekcja pracy nic z tym nie zrobi bo przecież jest swoboda umów w polsce. Mogą nas wykorzystywać jak chcą. I jeszcze jak nie chcesz podpisać, albo co gorsza umowę wziąć do domu to wielki problem bo niby nie fair wobec kierowników. A nawet nie wiedzą, że tu też łamią prawo. Zaczynasz prace, dzwonisz i po paru godzinach dostajesz umowę. Pytam się gdzie jest inspekcja w tej sytuacji?
-wymgania co do średniej nie dając nic w zamian.
- atmosfera nie jest taka jak się wydaje na początku. Na początku dla każdego wszyscy mili, a weź nie zrób wyniku to dopiero ukazuje się prawdziwe oblicze "przełożonych" ( na umowie zlecenie przełożeni, też im sie w poprzewracało w głowach). Miej swoje zdanie to dopiero się za Ciebie wezmą.
- Wietrzenie pomieszczenia nie ma miejsca. Na jednej sali zapiankowane okno i nie da się otworzyć, a na drugiej sali ciągle, ktoś zamyka. Ganiaj się jak z dziećmi. Ludzie jak widać wolą siedzieć w smrodzie i duchocie.
- minusem wielkim jest też brak mózgu wielu zleconiobiorców( nie będe posługiwać się terminem pracownika. To w końcu umowa zlecenie) Ludzie nie potrafią się postawić w żadnej kwestii. Swego czasu nawet latali za 2zl wiecej za godzine w niedziele do pracy, z taką ochotą jakby dawali przynajmniej 50% wiecej. Kilka osób się postawi to ma lepiej bo im na głowe nie wchodzą Ci "wszystkowiedzący" team leaderzy z tym półmózgiem Kubą na czele( Jemu powinno się poświecić osobny akapit)
- jeszcze pewnie minusy by się znalazły.
Plusy.
- masz tylko wtedy gdy sobie je wywalczysz ryzykując zwolnieniem.
-
-
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Postanowiłam otworzyć nowy wątek o firmie Coltel w Radomiu.
użytkownik
01.04.2017 (rok temu)
No tak firma Coltel czy tam Olitel to faktycznie temat rzeka - książkę by można o nich napisać. Z zielonych kropeczek nic nie wynika? Ano tak - zostały przecież tylko po to wymyślone żeby manipulować dziećmi. Manipulacja była zresztą tam na porządku dziennym i pewnie nic się nie zmieniło.
Jarek na pewno wie co to za firma. Na zarządzaniu może się nie zna (nie wiem), ale na wypisywaniu niestworzonych rzeczy w ogłoszeniach o pracę na pewno tak. Gdy jeszcze tam pracowałam to przeczytałam w jednym z takich ogłoszeń, że dzięki systemowi prowizyjnemu można podwoić swoje wynagrodzenie. Po przeczytaniu tego poczułam się tak jakby mi ktoś napluł w twarz. Rozumiem, że w ogłoszeniach o pracę się koloryzuje zwłaszcza jeśli chodzi o telemarketing. Czym innym jest jednak koloryzowanie a czym innym perfidne kłamstwo.
Z tego co pamiętam to premia przyznawana była na nie wiadomo jakich zasadach i było to aż 5% do wypłaty. Oczywiście jak ktoś się spodobał kierownictwu (pokazywał białe ząbki) to pod pretekstem szkolenia nowych osób dostał 200 zł do wypłaty (reszta chołoty w tym ja trudziła się na darmo).
Kolega ma pretensje, że nie doceniają tam zleceniobiorców. No niestety. Brutalna prawda jest taka, że pracować tam może każdy gamoń - stary, młody, mądry, głupi. Wystarczy odrobina chęci i umiejętność czytania z kartki. Inna sprawa, że nawet gamoń może nie chcieć tam pracować .
No cóż z tego co zauważyłam to z ogłoszeń o pracę znikły już informacje o rzekomym atrakcyjnym prowizyjnym wynagrodzeniu. Nie chwalą się już też ile mają oddziałów, bo obecnie ta firma funkcjonuje w różnych częściach Polski pod odmiennymi nazwami - Coltel, Poltel, Olitel, Ortel - a może nazywają się jeszcze inaczej.
A ryja to pewnie, że szkoda strzępić. Ofert pracy za 13 zł na umowę zlecenie jest obecnie aż za dużo. Nie ma więc potrzeby siedzieć akurat tam. Kolega chyba za długo już tam pracuje - stąd frustracja. To jest praca góra na pół roku a nie żeby siedzieć tam dwa lata i wysyłać zaproszenia na garnki nie wiadomo po co. Systemu motywacyjnego tam przecież żadnego nie ma. Jedynie manipulacja na dzień dobry i na do widzenia.
Moja liderka zła nie była. Tylko mi nigdy nie powiedziała po co mam wysyłać te durne zaproszenia. No bo przecież nie mogła powiedzieć Otwarcie, że w tej firmie każdy jest jeleniem na słuchawce. A najlepszą strategią jest opierdalanie się.
Dziękuję za uwagę:)
użytkownik
23.06.2017 (rok temu)
23.06.2017 (rok temu)
Tak sobie to czytam i się z Wami nie zgadzam. Nie wiem kto Wam kazał oczernić oddział Olitel w Radomiu... Ja pracuję tam prawie rok. Fakt praca męczy psychicznie ale jak na takie siedzenie na słuchawce i piep*enia tego samego to nawet dobrze płacą. Co do odpracowywania godzin... Niby trzeba odpracować ale jak nie odpracujesz to też nic się nie stanie. Od stycznia weszła nowa umowa i nie ma żadnych kar za niewywiązanie się z określonej ilości przepracowanych godzin. Chcesz przepracujesz w miesiącu 20 godzin, albo 220 to zależy od Ciebie. Tyle ile przepracujesz, tyle zarobisz. Proste. A wjeżdżając tutaj na Kubę albo kierownika no to lekka przesada. Osoby , które pracowały bądź pracują w "Olitel" i to czytają, na pewno nie zgodzą się z tym co tu nie którzy wypisują. Jak komuś się coś w kimś nie podoba to niech ruszy głową i pomyśli, że Kuba, kierownik czy jakiś tam team lider też muszą tańczyć jak ktoś im tam zagra i też nie na wszystko mają wpływ. Wszelkie pretensje do siedziby "Olitel" w Warszawie...
użytkownik
01.08.2017 (rok temu)
01.08.2017 (rok temu)
Hej, mam pytanie czy trzeba dziennie ileś zaproszeń zrobić i czy są średnie w Radomiu? Pytam bo jutro idę na rozmowę i nw czy marnować swój czas czy nie, czy to są same zaproszenia czy jakieś kłamstwa a tak naprawdę ludzie bd musieli coś kupić. I czy to jest zwiazane z wzbijaniem obiekcji czy jak ktoś odmówi to mówię rozumiem do widzenia? I jaka stawka jest w Radomiu na godzinę? Z góry dziękuję za odp ;)
użytkownik
03.08.2017 (rok temu)
03.08.2017 (rok temu)
Przez pierwszy tydzień jako nowa jestes pod ochrona, potem trzeba miec kolo 11 zapro na 6.5h. Jest związane ze zbijaniem obiekcji, każą osobe musisz sprobowac przekonac min. 2 razy, ale wczesniej i tak pewnie rzuci sluchawka wiec rozmawia sie malo :P stawka 13zl brutto/h tyle musza dac i daja. tyle dobrze ze wszystko legalnie na umowe wiec chociaz potem jest zwrot podatku 500zeta
użytkownik
03.08.2017 (rok temu)
03.08.2017 (rok temu)
Bardzo fajne call center. Pracuję prawie 7 miesięcy i powiem szczerze, że jest miło i nie ma ciśnienia na wynik. Jeśli jesteś w porządku to oni też są. Młoda kadra i idzie się dogadać co do wolnych dni, do grafiku. Zawsze znajda się tacy którym nie będzie pasować, to normalne. Ja tam nie narzekam. Projekt prosty. Dużo gorzej jest na sprzedażówce, a umawianie spotkań to bułka z maslem, tylko jak ktoś przychodzi pracować, a nie pisać smsy albo siedszieć na fc. Oczywiście są cięższe dni, że nie idzie, ale to normalne. Podsumowując, polecam.
użytkownik
13.08.2017 (rok temu)
13.08.2017 (rok temu)
A ile tammozna qzarobic, chyba tylko na kiszonkowe bo teraz przeciez ciagle wolne. Ta firma to chyba pada.
użytkownik
19.08.2017 (rok temu)
19.08.2017 (rok temu)
Praca w Bydgoszczy
Praca oczywiście polega na wykonywaniu nieustannych telefonów do przyszłych ofiar i wciśnięciu przyszłej ofierze zaproszenie na pokaz garów Philipiak Milano, które kosztują do 10 tysięcy złotych nawet ( w rzeczywistości są warte 2000 złotych), nieważne w jaki sposób przeprowadzasz rozmowę, ma ona na celu bezwzględnie wcisnąć zaproszenie. Od 1 Stycznia 2017 roku firma nazywa się Ortel, wcześniej było to Coltel. Od nowego roku też państwo „zmusiło” tego pracodawcę do stawki 13 brutto ale tylko teoretycznie, ponieważ pracodawca wprowadził kary – między innymi: -
-nie przyjście do pracy – 10zł
-nie przyjście do pracy po wypowiedzeniu umowy – 50zł
- zwrot zaproszenia – 2,50 złote (nieważne czy klient Cię oszuka czy się pomylisz)
- dewastacja sprzętu ( 60 złotych) – nieważne czy chcący czy nie
-złe zaraportowanie końcowe rozmowy – 2 złote od raportu (maks. 20zł dziennie)
-opłata za szkolenie jeśli nie przepracujesz miesiąca czasu
Podpisujesz odpowiedni dokument z tabelą kar, którą Ci zabierają i nie wręczają kopii.
Warunki sanitarne tego zakładu to jakiś syf i porażka – zepsute słuchawki, rozpadające się w dłoniach, rozpadające się krzesła, zanieczyszczone stanowiska pracy, powyrywane kable, zdemolowane stanowiska pracy. Pracownicy mimo wszystko są w porządku, jednak niektórzy z różnych pobudek pozostawiali syf, nieumyte naczynia, wrzucają papier do klozetu, przeterminowane produkty w lodówce (nawet rok czasu niektóre) – świadczy to oczywiście o braku kultury pracowników jak oczywiście o tym, że pseudoprzełożeni są nieudolni i nie potrafią zapanować nad pracownikami. Mają swój system kropek – czerwone i zielone. Zielone – najwięcej zdobytych daje prawo do premii 50 zł brutto, maksymalnie 100 złotych brutto, najczęściej za dobrze przeprowadzone rozmowy (wciśnięcie ofierze zaproszenia na pranie mózgu), czerwone za różne (przykład drobne spóźnienia i inne – mimo iż się spóźnisz 2-3 minuty mają pretensje czemu nie zadzwoniłeś i nie powiedziałeś, wyjęcie telefonu komórkowego, rozmowa z sąsiadem obok – 5 takich kropek i zwalniają. Rotacja ogromna tyle samo osób przychodzi i tyle samo odchodzi. Periodycznie wybuchały różne afery – często też narkotykowe, ale w imię dobra ogółu i pseudozakładu były maksymalnie szybko wyciszane, średnio co dwa tygodnie. Nigdy podobno nie wszęto z tego tytułu żadnych konsekwencji, mimo iż wiadomo kto to robił i były na to dowody. Wybory na team looserów najczęściej ustawione, wygrywały głównie dziewczyny, z niewiadomych przyczyn (szambiarze twierdzili) iż wygrywa najlepszy tak i teraz kilka tygodni temu również to się stało. Wybory takie odbywają się za zamkniętymi drzwiami gdzie zadają pytania typu „jakiego kłamstwa używasz najczęściej i dlaczego, lub macie polemizować między sobą i ustalić, które z was ma być teamlooserem (już przed wyborami skłócają przyszłego lidera z pozostałymi członkami konkursu, który nie wie na co się pisze). Również wyżywano się w różny sposób na pracownikach w zależności od humoru podpierając się zasadami – jak suki miały cieczkę tak szalały i gnoiły pracowników. Notorycznie spóźnienia z wypłatami (średnio od 1 do pięciu dni) i to się nigdy nie zmieniło.
Przełożeni: Prawdopodobnie najgorszy sort szamba ludzkiego jakie mogło się dobrać i tworzyć tutejszą kolonię nic niereprezentujących sobą bezmózgowych pasożytów umysłowych w Bydgoszczy z wyszczególnieniem:
Piotr J. – niby bojaźliwy, w porządku jednak to tylko pozory. Ten człowiek nic nie potrafi, jedynie siedzieć za biurkiem i bąki zbijać, poganiać pracowników i cwaniakować dużo. Dostał awans na kierownika, jednak jak wyżej nieudolny, żałosny facet bez perspektyw, często pokazuje gdzie twoje miejsce i jaki mały dla niego jesteś. Wielokrotnie jak był team looserem, rzucał słuchawkami podczas próby pomocy konsultantowi i odchodził bez słowa.
Anna S. – UWAGA!!! Najgorsza czarna owca tego zakładu – miła na pokaz, tylko z wierzchu, bardzo szybko pokazuje swoje oblicze potwora. W przypadku gdy tyko pracownik rozmawiał obok podczas prób łączenia, wołała go i kazała odsłuchiwać treść Twojej rozmowy i komentowała przy tym poniżając Cię i ubliżając pracownikowi, nieważne co mówiłeś jesteś w każdej chwili nagrywany. Za drzwiami w cztery oczy pokazywała na co ją stać, poniżając Cię na wszelkie sposoby, mobbingując ile tylko chciała. Najgorsze szambo tego zakładu.
Marta Ś. – obecnie dyrektorka, również miła na pokaz, gruba beczka z pokazną zawartością tapety na gębie, bezczelna i bez klasy, głupio-cwano-mądra, gruba dzika świnia.
Małgorzata L. – dawniejsza dyrektorka, również jedna z szumowin tego zakładu, bezczelna, wycwaniona. Potrafiła być na tyle chamska, i wypomnieć Ci akcję sprzed kilku miesięcy, byleby wyżyć się na swojej ofierze, a tylko suki wywlekają stare brudy. Rzadko kiedy wychodziła z pokoju (pewnie dlatego że frajerstwem zalatywało od niej na kilometr), gapiła się na pracowników w sposób jakby
użytkownik
01.09.2017 (rok temu)
01.09.2017 (rok temu)
Praca w Bydgoszczy
Praca oczywiście polega na wykonywaniu nieustannych telefonów do przyszłych ofiar i wciśnięciu przyszłej ofierze zaproszenie na pokaz garów Philipiak Milano, które kosztują do 10 tysięcy złotych ( w rzeczywistości są warte 2000 złotych, nieważne w jaki sposób przeprowadzasz rozmowę, ma ona na celu wcisnąć zaproszenie. Od 1 Stycznia 2017 roku firma nazywa się Ortel, wcześniej było to Coltel. Od nowego roku też państwo „zmusiło” tego pracodawcę do stawki 13 brutto teoretycznie, ponieważ pracodawca wprowadził kary – między innymi: -
-nie przyjście do pracy – 10zł, nie przyjście do pracy po wypowiedzeniu umowy – 50zł, zwrot zaproszenia – 2,50 złote (nieważne czy klient Cię oszuka czy się pomylisz), dewastacja sprzętu ( 60 złotych) – nieważne czy chcący czy nie, złe zaraportowanie końcowe rozmowy – 2 złote od raportu (maks. 20zł dziennie), opłata za szkolenie jeśli nie przepracujesz miesiąca czasu. Podpisujesz odpowiedni dokument z tabelą kar, którą Ci zabierają i nie wręczają kopii. Warunki tego zakładu to jakiś syf i porażka – zepsute słuchawki, rozpadające się w dłoniach, rozpadające się krzesła, zanieczyszczone stanowiska pracy, powyrywane kable. Pracownicy są w porządku, jednak niektórzy z różnych pobudek pozostawiali syf, nieumyte naczynia, wrzucają papier do klozetu, obgryziona kość w zlewie, przeterminowane produkty w lodówce (nawet rok czasu niektóre) – świadczy to o braku kultury pracowników jak i o tym, że pseudoprzełożeni są nieudolni i nie potrafią zapanować nad pracownikami. Rotacja ogromna tyle samo osób przychodzi i tyle samo odchodzi. Periodycznie wybuchały różne afery – często też narkotykowe, ale w imię dobra ogółu i pseudozakładu były maksymalnie szybko wyciszane, średnio co dwa tygodnie. Nigdy podobno nie wszczęto z tego tytułu żadnych konsekwencji, mimo iż wiadomo kto to robił i były na to dowody. Wybory na team looserów ustawione, wygrywały głównie dziewczyny, z niewiadomych przyczyn. Wybory odbywają się za zamkniętymi drzwiami gdzie zadają pytania typu „jakiego kłamstwa używasz najczęściej i dlaczego, lub „macie polemizować między sobą i ustalić, które z was ma być teamlooserem” (aby skłócić przyszłego lidera). Również wyżywano się w różny sposób na pracownikach w zależności od humoru podpierając się zasadami – jak suki miały cieczkę tak szalały i gnoiły pracowników. Notorycznie spóźnienia z wypłatami (średnio od 1 do pięciu dni) i to się nigdy nie zmieniło.
Przełożeni: Prawdopodobnie najgorszy sort szamba ludzkiego jakie mogło się dobrać i tworzyć tutejszą kolonię nic niereprezentujących sobą bezmózgowych pasożytów umysłowych w Bydgoszczy z wyszczególnieniem:
Piotr J. – Ten człowiek nic nie potrafi, jedynie siedzieć za biurkiem i bąki zbijać, poganiać pracowników i cwaniakować dużo. Dostał awans na kierownika, jednak jak wyżej nieudolny, żałosny facet bez perspektyw, często pokazuje gdzie twoje miejsce i jaki mały dla niego jesteś.
Anna S. – UWAGA!!! Najgorsza czarna owca tego zakładu – miła na pokaz, tylko z wierzchu, bardzo szybko pokazuje swoje oblicze potwora. W przypadku gdy tyko pracownik rozmawiał obok podczas prób łączenia, wołała go i kazała odsłuchiwać treść Twojej rozmowy i komentowała przy tym poniżając Cię i ubliżając pracownikowi, nieważne co mówiłeś jesteś w każdej chwili nagrywany. Za drzwiami w cztery oczy pokazywała na co ją stać, poniżając Cię na wszelkie sposoby, mobbingując ile tylko chciała.
Marta Ś. – obecnie dyrektorka, również miła na pokaz, gruba beczka z pokazną zawartością tapety na gębie, bezczelna, gruba dzika świnia.
Małgorzata L. – dawniejsza dyrektorka, również jedna z szumowin tego zakładu, bezczelna, wycwaniona. Potrafiła być na tyle chamska, i wypomnieć Ci akcję sprzed kilku miesięcy, byleby wyżyć się na swojej ofierze, a tylko suki wywlekają stare brudy. Rzadko kiedy wychodziła z pokoju, gapiła się na pracowników w sposób jakby jej nasrali do kawy.
Mimo wszystko iż to umowa zlecenie, żądają od Ciebie L4 kiedy jesteś chory, jeśli nie każą odrabiać, dla nich liczy się wynik, poniżej średniej 1,00 zwalniają ludzi, (dla nich 2,0 jest satysfakcjonująca). Również każą przepracowywać 20 godzin tygodniowo, razem 80 w miesiącu. Ten pseudozakład nie ma zalet, on ma tylko najgorsze wady. Bez względu, na stanowisko każde z nich posiada syndrom nadczłowieka – dla nich jesteś, lamusem zasuwających na ich premie, na każdym kroku pokazywali wyższość nad Tobą z głupim i szyderczym uśmieszkiem.
Na szczęście niedawno upadli 
użytkownik
28.11.2017 (rok temu)
28.11.2017 (rok temu)
Zgadzam się w stu procentach "pracowniku roku" Dzięki Twojej opini tutaj pracuje ;)
użytkownik
5 mar (9 miesięcy temu)
5 mar (9 miesięcy temu)
Czy tak dobrze się tu pracuje, że od dawna nikt nie pisze?
użytkownik
26 kwi (7 miesięcy temu)
26 kwi (7 miesięcy temu)
Posiadasz najnowsze informacje dotyczące poziomu wynagrodzeń w Coltel? Twoja opinia może okazać się ważna.
użytkownik
10 maj (7 miesięcy temu)
10 maj (7 miesięcy temu)
Elastyczny grafik to tam nie jest plus
użytkownik
20 maj (6 miesięcy temu)
20 maj (6 miesięcy temu)
@Ggg, dlaczego tak uważasz? Z jakiego powodu elastyczny grafik jaki oferuje firma Coltel dla swoich pracowników, nie jest według Ciebie dobrym rozwiązaniem? Możesz coś więcej napisać na ten temat?
Czy ktoś słyszał o rekrutacji do pracy w firmie Coltel? Ponieważ w internecie nie widnieją, żadne oferty pracy w tej firmie.
użytkownik
1 lip (5 miesięcy temu)
1 lip (5 miesięcy temu)
Pracowałam tam przez dłuższy czas (jak firma nazywała się Coltel, a potem Olitel) ludzie nawet spoko atmosfera też, ale elastyczny grafik to ściema, oczywiście nie ma problemu, że nie przyjdziesz do pracy czy musisz wyjść wcześniej - tak, to spoko, aaaaleee potem musisz odrobić te godziny bo jak nie to masz zabierane z pensji. Co do rozmów mi przeszkadzało to, że nawet jak Cię ktoś wyzywał czy był niekulturalny to nie mogłeś się rozłączyć tylko ciągnąć tę gównianą rozmowę dalej, być uprzejmym i dalej wciskać zaproszenie. I te "kołczingi" coś strasznego.
użytkownik
8 lip (5 miesięcy temu)
8 lip (5 miesięcy temu)
@Pani, pracowałaś na infolinii? Praca z klientem jest czasem trudna i wymaga od pracownika cierpliwości i zdolności interpersonalnych. Z atmosfery i relacji ze współpracownikami byłaś zadowolona. Czy miałaś jakieś dodatki do wynagrodzenia takie jak pakiet socjalny, premie lub szkolenia? Myślisz, że firma jest otwarta na pracownika i daje możliwość rozwoju i awansu?
użytkownik
14 lip (4 miesiące temu)
14 lip (4 miesiące temu)
Praca na infolinii jest specyficzna. Trzeba mieć dużo spokoju w sobie i do ludzi, którzy nie zawsze są mili i kulturalni. Pakiet socjalny jest całkiem dobry premie tylko za wyrobioną normę z klientami.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Fabres

green factory zdunowo

green factory

Jan-Trans

geostandard

warsaw media house

Pół foods
Pol foods

Credit Agricole

kłodzko

thoni alutec

toyota bank

pilkington skierniewice

pilkington

prewenta

mister minit

Jerozolimskie

minit

wody polskie

Harter

dom bud zachód Środa Wielkopolska

ecocar

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin