test

Opinie o Com40 - Ociąż

Korzystałeś z usług Com40 - Ociąż? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): OSZUKANY
Data: 2010-07-14 11:26

Wizyt: 15444
Komentarzy: 1500
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
14.07.2010 (8 lat temu)
14.07.2010 (8 lat temu)

Com40 - Ociąż

Co do tej wypowiedzi ,Anonima-wczoraj o 20;53 to tak na margineśie ,nie wypowiadaj śię w kwestiach które są dla Ciebie obce-moja rada,nie wpychaj nosa skoro nie masz pojęcia co tak naprawdę dzieje śię w COM 40 ,
autor
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Przyznaj sie,jestes przydupasem?
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Jestem operatorem na correct, więc Ci nie pykło ;) Szukają operatorów, szukają wózkowych to składać Cv i jazda, a nie płakać, że źle, że mało, że u j wie co jeszcze i czekać na mannę z nieba. Ewentualnie rozejrzeć się za inną firmą.
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
tak pewnie na sprężynkach gdzie jakiś czas temu była ostra rotacja na dziale Cs,przecież tam też wypłaty do bani mieli na strzelaniu.
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Ooo i się zaczyna, koledzy z Ukrainy zaczynają narzekać na słabe wypłatki, super myślę że jesteśmy na najlepszej drodze do generalnego haosu w całej firmie, bądźmy cierpliwi.
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Ej Obcy...Pewnie jesteś miejscowym dupowkrętem i nosa nie wytkniesz poza granice Skalmierzyc? Pewnie tylko przytakujesz główką ? Oj ty pajacyku.....
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Nadąsana i w dodatku głupiutka :) Dziennie dojeżdzam samochodem ponad 50km( ty pewnie autobusikiem za 30zł i jeszcze źle) więc nie jestem miejscowym, i nikomu do d. nie wchodzę. To Ty trzęsiesz majteczkami, bo nigdzie indziej sobie nie poradzisz i do niczego innego się nie nadajesz, jak tylko pozmywać naczynia w kuchni. Nie jest to moja pierwsza, ani nie ostatnia praca, więc mam rozeznanie co i jak. Sama decydujesz gdzie pracujesz. Podnieś swoje umiejętności, zdąbądź dodatkowe kwalifikacje i startuj na inne stanowiska, lub do innej firmy. Nie masz jaj, to wiadome, lepiej siedzieć na 4 literach i narzekać na swój los... taka twoja cebulacka mentalność
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Do Obcego.....
Pewnie jestes miejscowym dupowłazem i nosa poza Nowe Skalmierzyce nie wytkniesz? I tylko główką przytakujesz, bo trzęsiesz portkami? Oj ty pajacyku.....
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Wyraz na k. znajdzie Pan w słowniku PWN.Gdyby wszyscy przenieśli się na lepiej płatne stanowiska np. operatora w Correct,to trzeba by ,znieść wszystkie inne stanowiska.Póki co muszą istnieć.Każde z nas odgrywa w tym zakładzie jakąś role.Nikt nie siedzi tu na siłę,chodzi tylko o zbyt dużą różnicę w zarobkach.
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Kochany, zdziwiłbyś się czym dojeżdżam.Haaaa!...Ale nie o tym tu mowa.....Mam przepracowane 24 lata i takiego obozu i niesprawiedliwości w zyciu nie widzialam.A swoją drogą módl się zeby ten autobusik cie woził, bo po nowym roku na paliwko tu nie zarobisz.
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Kiedy postojowe w styczniu.
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Postój w styczniu?
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie my, w Skalmierzycach.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Tak w styczniu po to żebyś albo za dużo nie zarobił albo za dużo nie mial urlopu w lipcu a najlepiej wcale, k.u.r.e.w.s.k.a firma.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Podobno urlop ferie 3i4 tydzien po tygodniu dla kazdego. Nsjpierw 2 zmiany pozniej jedna zmiana. Ponoć to juz oficjalne
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Hahaha, tralala, rymcymcym!!!!!
Mam żolte papiery i cieszę sie ze mogę pracowac w tej firmie.Nikt mi tu nie dokucza i swietnie się ze wszystkimi dogaduję.Tralala, ramtamtam!!!!
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Nocki
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
JAK TAM PO IMPREZIE ZAKŁADOWEJ W PARKOWEJ???
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Siema
Miał ktoś już styczność z Paniami z grupy pościgowej, ktore komtroluja chorych w domu? Czego ta kontrola ma dotyczyc?
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Kontroluja czy "chorzy" sa w domu
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Chora firma chce mieć zdrowych pracowników. Stara sie jak może. Kontrole mąją wystraszyć przed braniem chorobowego i cudownie ozdrowić tych co juz sie pochorowali
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Odeszłaś tak nagle i niespodziewanie i tak młodo bez pożegnania zostawiając w bólu i rozpaczy rodziców, męża,małe dziecko, rodzeństwo i nas przyjaciół, którym serce będzie pekać na zawsze. 21.12.2017 ku pamięci i. Z. A. B. E. L. I. P. A. W. L. I. C. K. I. E. J z domu m.ą.d.r.z.a.k. Która zginęła śmiercią tragiczną. Pamiętamy, śpij kochana najdroższa zawsze uśmiechnięta przyjaciółko.
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Kontrolują czy nie stymulują
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
I się zaczęło....Ukraincy się pakują pomału.Jeszcze przed świętami kilku podziękowało, bo od stycznia Niemcy na nich czekają.Ciekawe kto tu będzie robił.Może w końcu nas docenią?
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Jasne że nas docenią, będziemy j.e.b.a.ć za nich dwunastki do bólu.
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Muza super, alko super, atmosfera super, zarcie beznadzieja...
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Chorzy w tej firmie są wszyscy ci którzy tam jeszcze pracują, nikt zdrowy tu nie przyjdzie.
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Jaka stawka po nowym roku???Coś wiadomo
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Bez podwyżek.
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Jak najbardziej zgadzam z się kolega powyżej. Na wszystkich liniach strandmona panuje dobra atmosfera i wszystko jest ok. Nie ma problemu z 12 jak chcemy to robimy jak ktoś nie może to nie idzie i tyle. Wypłaty dobre, ale mógłby być lepsze. Praca ciężka i trzeba zwracać uwagę na jakość foteli. A Michał T. jest spokojny i opanowany, gościu na poziomie. Jestem na innej zmianie, ale kontakt z nim mam dobry jak chodzę po 12h.
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Jak głupie ludzie ( bo tacy są) zgodzą się na to, to będą j.e.b.a.ć. po 12h.
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Sialala!!! Nanana!!!!!Bumtarara!!!!
Mimo mojego niskiego IQ doskonale rozumiemy się z przełozonymi.Czuję, jakbysmy nadawali na tych samych falach.Jest super!!!!! Lalala!!!! Hop sasa!!!!!
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
W styczniu tydzień urlopu po to żeby mamusie mogły mieć ferie z dziećmi, super szkoda tylko że firma zapomina o tych co rodzin lub dzieci nie mają i do do szczęścia urlop w styczniu im jest nie potrzebny, przyjdzie lato i znów będziecie mieli sterte zielonych papieróków na biurku w kadrach, nawet nie nadarzycie kontrolować o ile do tego czasu ludzie wam nie zwieja z tego k. O. Ł. C. H. O. Z. U bo ja już niebawem zamierzam tak uczynić.
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Wszystkim dogodzić się nie da, ale myślę że wielki plus że myślą o osobach które mają rodziny.
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Aniu albo nie wiesz do końca co piszesz albo za krótko jeszcze w tej firmie pracujesz aby to zrozumieć, jak już tak musisz to weź sobie to wolne w styczniu ale zobaczymy co powiesz latem bo do tego czasu za wiele tego urlopu zapewniam cię że ci nie zostanie i będziesz w ten upał kisic się w pracy no chyba że pójdziesz na l4 bo jestem pewien że jak teraz wezmą ludziom urlop potem Wielkanoc i majówka gdzie też coś będzie trzeba oddać im urlopu to na bank latem po sypią się zwolnienia lekarskie bo firma poniekąd nie pozostawi pracownikom innego wyboru, także zastanów się naprawdę dwa razy czy naprawdę zimą chcesz urlop.
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Haha firma myśli o ludziach co mają rodziny hahaha rozbawiłas mnie teraz kobieto, normalnie rozwaliłaś system tym stwierdzeniem, robię tu 10 lat i trochę już widziałem, skoro wg ciebie firma myśli o pracownikach to dlaczego od dobrych pięciu lat a może nawet więcej firma daje dwutygodniowe urlopy na przełomie kwietnia, maja a nie np na przełomie czerwiec, lipiec, sierpień??? No liczę że mądrej odpowiedzi udzielisz. Jak by robota była to myślisz że teraz by ci wolne dali? Zapomnij o tym, także nie myśl o tym że wolne teraz dostajesz bo są ferie tylko dlatego że nie ma roboty, za to latem będziesz z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.ć dwunastki za tych co rodzin nie mają i pójdą na l4 bo ja się pierwszy na l4 wybiorę i gwarantuje ci ze mnóstwo takich ludzi będzie.
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
W maju spoko bo lepsze ceny mają wycieczki zagraniczne. Polecam skorzystać.
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Interesuje się pracą w firmie od kilku miesięcy, dlatego śledzę opinie na najlepszyfachowiec.plu. Oczywiście, większości z nich to opinie negatywne. Proszę powiedzcie mi tak w 100 % obiektywnie skąd ten hejt?? Pracodawca zapewnia transport do pracy i to darmowy. Jakby nie patrzeć to oszczędności nawet do 300 zł w miesiącu na paliwie, na Facebooku widać że są jakieś konkursy dla pracowników, paczki na swieta...wiele osób pisze o niskiej płacy ale z tego co udało mi się dowiedzieć to jest okej i stawki nie są najgorsze. Od razu zaznaczam że mówię o pracy biurowej. Nie wiem jak jest na produkcji. Karta Multisport, ubezpieczenie... Czego jeszcze można oczekiwac ? Proszę o obiektywne odpowiedzi, ponieważ niesamowite jest jak bardzo negatywnie można być nastawionym do firmy.
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Ty to ale głupia jesteś masakra i co dzieci w maju pojadą z tobą na te wakacje skoro szkołę maja to połowy czerwca? Ogarnij się kobieto.
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
No niestety jak się idzie robić na produkcje to pewne rzeczy trzeba brać pod uwagę. Produkcja to produkcja, terminy gonią terminy. Zawsze można znaleźć inną pracę jeśli jest aż tak źle. No ale pani lub panie X, uświadom sobie że taki jest właśnie twój charakter pracy i podejmując się takiej właśnie pracy powinieneś być tego swiadomy. Jeśli najwięcej zleceń jest w czasie kwiecień - sierpień to pracownicy nie mogą iść na urlop.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Nie polecam! Za dużo by pisać. Pracuje juz trochę i jak wielu rozglądam sie za inną pracą.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
G.ó.w.n.o prawda że najwięcej zleceń jest w tym czasie, masz prostu przykład z roku 2018 kiedy to do urlopów które były na przełomie kwietnia, maja roboty było jeszcze jako tako i tak nas straszyli że po dziesiątym maja jak wrócimy to mnóstwo pracy będzie a wyszło jak wyszło roboty między majem a sierpniem było jak na lekarstwo o nadgodzinach zapomnieć mogłeś typu sobota no ale urlopy ludziom w kwietniu w.y.j.e.b.a.l.i bo to im najlepiej wychodzi.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Popieram czlowiek jest traktowany jak pies i xxxxxxx to jest 'ZADOWOLONY'" xxxxxxx i czlowiek traktowany jak xxxxxxx smiech na sali hehehe mogli by ulice zamiatac na type rozumu maja gamonie falszywe NIE POLECAM NIE POZDRAWIAM
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
hahahaha :D pracowałem na linii S w tym obozie pracy długi czas i jeśli teraz macie Michała T. za osobe kompetentna to nie wiem co tam sie musi wyrabiac XD masakra ludzie, otworzcie oczy. Nie wiem jakim trzeba byc desperatem zeby zasuwac w COM40 po 12h za 2800zł. żałosne. To juz nie te czasu ze niecale 3000zl to dobra wyplata
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Tak z innej beczki:
Z jakiego to paragrafu Kodeksu Pracy pracodawca wymusza wypisanie urlopu np w styczniu i to wypoczynkowego skoro niedawno co były święta i prawie 2 tygodnie odpoczynku w tym już wymuszony urlop ? Czy w ogóle jest w tym zakładzie planowanie urlopów ? Z kim zacząć wogóle ten temat a raczej z jakim działem w kadrach ( bo liderzy i kierownicy niestety...żal mówić o poziomie i partnerstwie w rozmowach )
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Kodeks pracy w tym xxxxxxx nie obowiązuje żaden, robią z ludźmi co chcą ale zapominają o tym że niebawem to wszystko może odwrócić się przeciwko nim, dużo ludzi się zwalnia, u mnie na dziale tylko w tym miesiącu który dopiero co się zaczął 3 osoby złożyły wypowiedzenia a nowych nie widać, koledzy z Ukrainy też zapowiadają że niebawem kończą przygodę w Polsce już w tej chwili chodzą sobie kiedy chcą do pracy, chcą xxxxxxx zabrać w styczniu urlop proszę bardzo obyscie nim się udławili, mnie tam akurat na l4 latem stać i gdzieś mam wasze żenujące kontrole, dobry lekarz wie jakie dać zwolnienie, nadgodzin żadnych też nie zamierzam i nie muszę robić i mam nadzieję że ten rok będzie rekordowy pod względem zwalniania się pracowników.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Czlowiek jest jak smieć traktowany.Bo o psa sie raczej dba.....
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
A ci co sie godzą j.e.b a.ć po 12h cieszą się i opowaiadają ile to sie tu zarobi.Hahaha! Ale za jaką cenę??JEŚĆ...PIĆ......SPAĆ?????
Chorzy na łeb.......
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
To jest właśnie plan urlopów według naszej firmy- dziś ci mówią ,że jutro masz urlop.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Próbuj, ale szału nie będzie - zapewniam i ciężko o awans!
użytkownik
30 sty (17 dni temu)
30 sty (17 dni temu)
O awans ciężko jak ktoś jest tłukiem..
użytkownik
11 lut (5 dni temu)
11 lut (5 dni temu)
Tłuki to są tu właśnie na stanowiskach, na których nie powinni się w ogóle znaleźć....
To właśnie dzięki tym tłukom opinie o tym zakładzie są takie jakie są...
Wszystko tutaj jest jedną wielką fikcją i absurdem.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Aspen polska

archman

Kik textil Kik

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin