test

Opinie o Compass Money - Legnica

Korzystałeś z usług Compass Money - Legnica? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): hhh
Data: 2015-02-19 10:13

Wizyt: 8575
Komentarzy: 379
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.02.2015 (3 lata temu)
19.02.2015 (3 lata temu)

Compass Money - Legnica

jest ok
autor
31.08.2018 (5 miesięcy temu)
31.08.2018 (5 miesięcy temu)
Pani Agnieszko miejmy nadzieję że będzie dobrze że wyjdziemy z tego A ich wreszcie zamkną na kilka lat ale wszystko zależy od sędziów co zadecydują na sprawach
użytkownik
01.09.2018 (5 miesięcy temu)
01.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ale pieniedzy na pewno nam nie oddadza bo skad jak nie mieli na wczesniej kiedy w ogole jakas sprawa bedzie my nawet nie bylismy przesluchani prokurator cholewinski kazal czekac na wezwanie od nich badz z policji i do tej pory nic
użytkownik
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
Czy miala pani juz ta sprawe w sądzie?prosze cos wiecej napisac
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
Witam ponownie, jestem po rozmowie z adwokatem i potrzebuję namiar na prokuratora prowadzącego naszą sprawę.
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
i ma pani jakieś wieści nowe w sprawie compas money wiem tylko że Paweł mazur ale telefonu nie mam
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
Prosze dzwonic na prokurature i zapytac kto prowadzi sprawe compass
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Dziękuję, na razie nic więcej nie wiem
użytkownik
16.09.2018 (5 miesięcy temu)
16.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ostatnie wpisy na forum są bardzo niepokojące. Czy możecie napisać coś więcej o aktualnej sytuacji firmy Compass Money? Czym zajmowała się ta firma i czy większość osób tutaj wypowiadających się to pracownicy czy klienci tej firmy? To bardzo ważna kwestia, którą należy wyjaśnić. Zagląda tutaj wiele osób, które warto poinformować o najważniejszych wydarzeniach.
użytkownik
17.09.2018 (5 miesięcy temu)
17.09.2018 (5 miesięcy temu)
Compass money to piramida finansowa ktora oszukala ludzi na miliony i pisza tu pokrzywdzeni klienci prosze sobie wpisac w google nazwe firmy i pani zobaczy prosze obejrzec reportaz na tvp obserwator
użytkownik
26.09.2018 (4 miesiące temu)
26.09.2018 (4 miesiące temu)
Czy ktoś na forum dostał niby kredyt konsolidacyjny pod hipotekę która jest własnością Compas money? nie wiem co robić nie płacę rat od roku bo to 2 tys. Nie mogę nic zrobić. Zabiorą mi dom.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Pierwszy wniosek został odrzucony przez sąd. Złożyliśmy zażalenie do sądu wyższej instancji. Czekamy na orzeczenie sądu.
użytkownik
09.10.2018 (4 miesiące temu)
09.10.2018 (4 miesiące temu)
Ale ktos pisze glupoty zadna sprawa jeszcze sie nie odbyla u nikogo dalej trwaja przesluchania
użytkownik
09.10.2018 (4 miesiące temu)
09.10.2018 (4 miesiące temu)
Witam, jestem po przesłuchaniu w prokuraturze. Jesteśmy również w kontakcie z prokuratorem i najprawdopodobniej znów się z nim spotkamy w przyszłym tygodniu.
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
i co tam w sprawie compas. ma ktoś już jakiś wyrok jakiegoś komornika. Jak się mają wasze sprawy. walczycie czy czekacie na rozwoj wydarzen. Czy ktos wie co w sprawie wszystkich delikwentow co nas oszukali
użytkownik
24.10.2018 (3 miesiące temu)
24.10.2018 (3 miesiące temu)
Czy udało Ci się dowiedzieć czegoś nowego w kwestii kredytów hipotecznych? Jak wygląda obecnie twoja sytuacja? Te informacje mogą być pomocne dla innych osób, które być może znalazły się w podobnej do Ciebie sytuacji.
użytkownik
27.10.2018 (3 miesiące temu)
27.10.2018 (3 miesiące temu)
Prokurator powiedzial ze to jeszcze potrwa ze sprawa jest rozwojowa i zeby czekac na wezwanie na przesluchanie bo my jeszcze nie bylismy u nas nie jest dobrze przez nich popadlismy znowu w dlugi i nie wiem czy ci dwaj jeszcze siedza czy nie bo reszta to ma prace
użytkownik
27.10.2018 (3 miesiące temu)
27.10.2018 (3 miesiące temu)
Dokoncze swoja wypowiedz ze reszta ma prace jezdzi sobie na wczasy i sie smieje i to boli najbardziej
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
Prokurator kazał splacic ich.a my nie możemy dostać kredytu
Wzielismy 30 tys a mamy oddać 200 tys. Nikt nic nie wie.nikt nie chce nam pomóc. Miał być kredyt na rok i mieli pomoc w odzyskaniu kredytu bankowego. xxxxxxx nas.nie mamy z czego płacić po 2 tys. Raty miesiecznie.jeśli ktoś coś wie jak wyjść z tego dajcie znać.
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
Jak z 30 tys.ma pan oddac 200 nie rozumiem w zadnym banku nie ma takiego oprocentowania my u nich wzielismy pierwsza pozyczke 30 tys na rok i po dostaniu kredytow w bankach oddalismy im chyba ok.45 tys. Wiec nie wiem skad u pana 200 tys.A od prokuratora wiem tyle ze to jeszcze potrwa tez jestesmy w beznadziejnej sytuacji nie wiem w ogole jak funkcjonujemy a nadziei juz nie ma widuje pania magde usmiechnieta az serce rozrywa
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
Wzielismy raz 10 ty. Ja potem żona dobralismy dziesięć. Pani Irena twierdziła żebyśmy skonsolidowali te kredyty.i z nich zrobiło się 100 tys. Jakbyśmy chcieli dzisiaj spłacić to jest tak zapisane w umowie ze 200tys.to miało być na rok
Mieliśmy problemy i wtedy wydawało się to jedyne wyjscie.przekonywujacy prezes.
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Zrobiliscie konsolidacje plus dodatkowa gotowke do reki?w bankach czy u nich konsolidacje i na rok?masakra
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
witam czy ktos ma juz komornika w sprawie compas money i co dalej sie dzieje
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Konsolidacja u nich.mieli nam pomóc w kredycie bankowym ale niby się nie dało. Pani Irena to psycholog .potrafiła przekonywać. Notariusz tez brał udział. Iprokurator powiedział ze nie mieli prawa dać hipoteki to nie prawnie zrobione.nikt nie pisze czy miał podobna sytuacje z hipoteka.
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
tez mam hipoteke u nich podpisaną u notariusza i nie wiem co z tym dalej zrobić
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Czy też ma pani oświadczenie o poddaniu się egzekucji oraz umowę przeniesienia własności i udziału we własności na zabezpieczenie-tak na akcie notarialnym. I rata 2tys.
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
O czy przesłuchiwana pani była u prokuratora?
użytkownik
17.11.2018 (3 miesiące temu)
17.11.2018 (3 miesiące temu)
tak mam tez tak hipoteke i rata 2.5 pytal o banki w jaki sposob bylo to robione i kto sie tym zajmowal a u pana ma pan adwokata czy sam
użytkownik
17.11.2018 (3 miesiące temu)
17.11.2018 (3 miesiące temu)
Witam, czy ktoś z Was dostał wezwanie na rozprawę do sądu przez Plusbank?
użytkownik
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
Mamy sadowe nakazy zaplaty od jednego sie odwolalam czekam na odpowiedz
użytkownik
07.10.2018 (4 miesiące temu)
07.10.2018 (4 miesiące temu)
Jesteśmy jak wielu innych ofiarami Compass Money.Złożyliśmy wnioski do sądu o upadłość konsumencka. Czekamy na orzeczenie sądu po odbytej rozprawie sądowej.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin