test

Opinie o Curtis Healthcare - Poznań

Korzystałeś z usług Curtis Healthcare - Poznań? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2010-12-11 14:50

Wizyt: 12309
Komentarzy: 421
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Curtis Healthcare - Poznań

Witam

Dziękuję wszystkim którzy pomogli mi się wdrożyć do pracy ze zmiany A. Kamila, Jarosława i resztę osób. Szkoda że opinie wpisywane są w momencie kiedy osoby pracują i szkodzą pracodawcy.
Jeśli się nie podoba Polityka Firmy warto zmienić firmę a jak ma się obiekcje do Ukraińców to może czas zapisać się do Narodowców. Z drugiej nie dziwcie się że przychodzą ponieważ kto ma pracować jak Polacy marudzą i chcą zarabiać miliony.
Szkoda że ze względu zdrowotnych musiałem opuścić firmę w której było cool. Choć czasami ręce opadały na swoje decyzje jak i innych. Każdy ma prawo się mylić.
Więc że swojej strony dziekuję wszystkim i miejcie wyrozumiałość do innych ponieważ nie obgadywaniem ale współpracą dochodzi się do wszystkiego.
autor
25.11.2018 (miesiąc temu)
25.11.2018 (miesiąc temu)
W firmie praca Pn -Nd. 12 h system pracy.Placa ok 2500-2900 netto na umowie + premia 700 netto( kapsułkarki).Nowi dostają lepsza kasę od starszych operatorow.To za ile Wy pracujecie??? Zal Wam du.pe ściska i w tym ta złość? Uważacie że to dużo? Są firmy które płacą za 2 zmiany Pn-Pt 3000 netto plus nadgodziny 100% wypłacane odrazu a nie za rok.
Masz wesele u kogoś? Musisz wziąć 2 dni urlopu w weekend 12h x 2 = czyli 3 dni po 8.Jak jest tak dobrze i bezpiecznie to czemu ludzie się zwalniają,przychodzą na 2 dni i odchodzą? Chodzą na L4 cały czas.Po ludzie są tacy ,że przyjęli się kilka lat temu unia obsługiwać maszynę dobrze,ale Ciebie nie nauczą.
Jeśli czyta to kierownik,szef,prezes firmy to możecie mieć pretensje tylko do siebie.Sa osoby co chcą pracować ale nie macie odpowiedniej kadry która to umożliwi.Niektore osoby są traktowane bardzo wyjątkowo.Nie muszą nic robić wysypów,stać przy maszynie tylko chodzą sobie gadają,sciemniaja.Pora uciekać z firmy.
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
Praca od poniedziałku do niedzieli? Kłamstwo! ok idziesz w weekend do pracy ale masz wolne w tygodniu... Każdy przyjmując się na pradukcje wie jaki jest system pracy raz idziesz 5 razy a raz 2 jak idziesz w srode i czwartek nie protestujecie ale jak juz WEEKEND to źle. Zastanówcie się! Najpierw Wam wszystko pasuje ale jak jest impreza to zle! to po co przychodzisz jak jest tak źle, szukaj pracy od pon do piątku i nie bedziesz Miał pretensji
Komu nie pasuje praca może odejść nikogo na siłe nie trzymają
I nie zgodze się z tym że Starych pracowników traktują lepiej, ja byłam na dwóch zmianach a pracuje od niedawana i nie zauważyłam żeby ich lepiej traktowano Nadzór jest konkretny i dobrze! Musza wymagac! Praca to nie zabawa ludzie przychodza żeby pracować, musza utrzymać rodziny, dom, mają rózne zobowiązania. Ludzią się wydaje że przyjda posiedzą i kase beda przelewać za nic.
Macie pretensje o 5s - to popracujcie nad tym, to Wam kasy nie bedą zabierać sa wyznaczone miejsca a Wy ich nie przestrzegacie wiec miejcie pretensje do Siebie!
Szanujcie to bo w wielu firmach jest podobnie, a napewno nie lepiej.
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
Nadzór konkretny? O czym Ty mówisz ? Mają wywalone całkowicie.Siedzą na przerwach bardzo długo.Kiedyś liczyłem to oni robią tak ,że nie odbijają się tylko później.Efekt są na przerwie 2 x 1godzine.Plus ściema w biurze Przecież oni nic w firmie nie robią każdy o tym wie.Przyjeli się wcześniej długo ,mają swoje ustawienia maszyny zapisane i grzeją w firmie miejsce.5s? Daj spokój...Widać ,że nie pracujesz w tej firmie? Najbardziej odczuwalne jest lato i Pt,Sb,Nd w pracy.Weekend,gril. O czym Ty piszesz ? Przecież każdy wie ,że od Pn-Nd praca jest nie możliwa tylko w tym zakresie.Zgodnie z Kodeksem Pracy.Aniu nie pisz pozytywów na siłę ok? Bo widać ,że nie pracujesz na dziale.
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
Chcesz powiedzieć że pracujesz od pon do piątku po 12h? Napewno nie!
Pracuje na produkcji i widze co robi nadzór na mojej zmianie i nie chodza na przerwy jak mówisz! Nie raz ida nawet na jedna bo nie maja czasu Weź sie z nimi zamiec a poźniej pisz że nic nie robią Ty idziesz na jedna maszyne i masz wyrąbane a one musza być wszedzie
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
Czytaj ze zrozumiem bo masz z tym problem.Praca 12h 6-18,18-6.
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
Przyjmując sie do pracy na produkcji wiedziałeś że system pracy jest po 12h
A teraz narzekasz...
użytkownik
01.12.2018 (miesiąc temu)
01.12.2018 (miesiąc temu)
Użytkownik @Prawda. opisuje swój system pracy. Nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale czy podważasz informacje na temat jego systemu pracy, bo przyglądasz się pracy innych osób na tym samym stanowisku? Doprecyzuj proszę, co chciałaś przez to powiedzieć?
użytkownik
02.12.2018 (miesiąc temu)
02.12.2018 (miesiąc temu)
Ania ale te 5s inaczej wygląda na produkcji typowej a inaczej w farmacji
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Jak szef produkcji się zwalnia,pracownicy którzy pracują dłużej jak i Ci co po kilku dniach to chyba z firmą jest coś nie tak,a nie z pracownikami.
użytkownik
06.12.2018 (miesiąc temu)
06.12.2018 (miesiąc temu)
W tej firmie to zostają tylko cwaniaki które liczą na podwyżki .. zarabiać jak najwięcej ale dawać z siebie jak najmniej i pół miesiąca spędzać na l4.. dziwie się że tak dobra firma toleruje takie zachowania.. podział zarobków niesprawiedliwy do umiejętności! Powinien być dodatek stazowy albo premia za niechorowanie było by sprawiedliwie nie każdy jest cwaniakiem. Operatorzy małych kartoniarek biorą kasę a nawet ich przezbroic nie potrafią ile to już lat na nich pracują i głupa palą ! Chyba czas na to spojrzeć !! Ludzie to tylko mówią że się zwolnia byle kasę wyciągnąć a tak na serio i tak będą tam robić bo jezeli komuś zależy na zmianie to by już dawno znalazł sobie coś lepszego. Najpierw się nauczcie swojej maszyny od a do z ( obsługa, przezbrojenie) a potem szczekajcie bo robicie z siebie glupkow!!!
użytkownik
07.12.2018 (miesiąc temu)
07.12.2018 (miesiąc temu)
Szukają nowego szefa produkcji, będzie miał stanowisko Dyrektor Produkcji. Rozmowy trwają
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
czyli jak? stanowisko po znajomości czy po rekrutacji otwartej? ;-)
użytkownik
06.12.2018 (miesiąc temu)
06.12.2018 (miesiąc temu)
Tak naprawdę to tylko operatorzy kapsulkarek i mieszalniki robią w tej firmie robotę i mają o niej pojęcie ! Reszta chciała by dorównać ale niestety im do nich daleko!!! Śmiać mi się chce z tego podziału wynagrodzenia że jak umiesz więcej maszyn to masz więcej kasy haha niektórzy umieją jedną i to niekompletne ale dostali podwyżki a nawet raportu nie umieją rozliczyć liczą się układy i ukladziki a nie wiedza i umiejętności... A takim osobą które twierdzą że umieją w tej firmie wszystko proponuje startować na szefa produkcji właśnie zwolnił się wakat ! I na pewno będzie sporą podwyżka !
użytkownik
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
I co? Mają już kogoś?
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Myślę że pracujesz właśnie na tym dziale i odpowiada ci praca żeby ustawić maszynę a resztę zmiany siedzieć na xxxxxxx jeśli tylko wy robicie robotę w tej firmie to rozumie że maszyny na preinspekcji-konfrlcji masz w jednym paluszku i dasz radę ustawić chociaż jedną maszynę od a do z . Uwierz są w tej firmie ludzie którzy potrafią bardzo dużo na preinspekcji-konfrlcji ale są nie doceniane i o takich ludziach którzy się starają się nie mówi bo jeszcze czasem brygadzistka wyjdzie na idiotkę przy takim pracowniku.
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
Mają.
Przyjdzie do pracy w ciągu dwóch miesięcy. Zobaczcie kto odwiedza nasza firmę. Nawet osoby z Browaru Poznań. Jakiś znajomy prezesowej
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Czy możecie powiedzieć coś o Ar ka diuszu Dw o raku? Ma przejść do innej firmy i interesuje mnie jak się z nim pracuje?
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Jestes pracownikiem tej firmy do której idzie, to powiedz co to za firma a my Ci powiemy jaki jest :-)
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Okechamps
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Gość jest Ok nie będziecie mieć zle z nim . Pozdro
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Podobno zwolnił się wakat szefa produkcji? Czy to prawda? Nie widziałem ofert na portalach, więc moze byc to fake news.
użytkownik
03.12.2018 (miesiąc temu)
03.12.2018 (miesiąc temu)
To prawda, produkcja od przyszłego roku zostaje bez szefa produkcji. Nie wiadomo czy maja kogos na to miejsce

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin