test

Opinie o Damen - Gdańsk

Korzystałeś z usług Damen - Gdańsk? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): OSZUKANY
Data: 2010-09-18 14:59

Wizyt: 1996
Komentarzy: 20
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.09.2010 (8 lat temu)
18.09.2010 (8 lat temu)

Damen - Gdańsk

Czemu niewidac wystawionych opini! -usuwa bo są dla niej niekorzystne xxxxxxx ZALEGAJĄ Z WYPŁATAMI OD 6 MIESIĘCY WYRZUCILI LUDZI NA BRUK Z DNIA NA DZIEŃ A PIENIĄŻKAMI MOŻE SIĘ JUŻ ELITA PODZIELIŁA
użytkownik
09.01.2015 (3 lata temu)
09.01.2015 (3 lata temu)
W dziale Utrzymania Ruchu - Mechanicznym pracowałem 1 miesiąc, praca jak każda inna, złego słowa nie mogę powiedzieć poza tym że brak narzędzi, części zamiennych, planowania przeglądów.
Ogólny bałagan, nie można podejmować własnych decyzji, wszystkie decyzje w gestii kierownictwa, brak możliwości rozwoju,
Napisałem tą opinię ponieważ uważano że opinia powyżej jest mojego autorstwa
użytkownik
26.01.2015 (3 lata temu)
26.01.2015 (3 lata temu)
Witam mam pytanie chce podjąc prace w firmie Damen w Gdansku,czy ktos mogłby mi udzielic jakis blizszych info.na temat firmy?
użytkownik
16.02.2015 (3 lata temu)
16.02.2015 (3 lata temu)
Witam,
Pracowalem w firmie damen i moge podzielic sie opinia.
Pan kierownik Piotr P. strasznie mobinguje pracownikow.Kaze pracownikowi wstawic zeby pod grozba nie przedluzenia umowy. Wyzywa grupe PP3 od zuli z pod sklepu i obczernia do innych ludzi z firmy. Sam jestem ofiara mobingu. Z wlasnej inicjatywy i dla bezpieczenstwa pracownikow, sypalem sol podczas mrozow na sliskie nawierzchnie i zostalem ukarany 10 dniowym,przymusowym i bezplatnym urlopem. Bylem z tym u dyrektora ale niestety nie przynioslo to zadnego dobrego skutku a wrecz przeciwnie. Po powrocie do pracy szef produkcji zaczal do mnie rozmowe w taki sposob jak bym to ja byl winien zaistnialej sytuacji. Natomiast ogolne moje zdanie o firmie i pracy jest pozytywne.
użytkownik
05.03.2015 (3 lata temu)
05.03.2015 (3 lata temu)
czy ktos z was wie czy w damen gdynia potrzebuja do pracy np. szlifierzy? albo na suwnice? jakie stawki i jakie rodzaje umowy w tej firmie istnieją?Z góry dziekuje komus za szczera odpowiedz.Pozdrawiam
użytkownik
23.06.2015 (3 lata temu)
23.06.2015 (3 lata temu)
Pracowałem w Gdyni.
Zero organizacji pracy, zero zasad BHP, zero szans na rozwój, obiecanki co do podwyżek i szkoleń. Lewe jądro szefa produkcji Krzysztof, który jest jego czopkiem. Robić jak najwięcej godzin, nie odzywać się nic i robić bez uprawnień - to idealny pracownik. Brak możliwości wdrażania własnych pomysłów. Człowiek nie pracuje na stanowisku na jakie został zatrudniony ale na każdym jakie szef produkcji mu wyznaczy, w końcu na wszystkim trzeba się znać a jak nie to usłyszysz parę pięknych słów. jedynym plusem są pracownicy i wypłaty na czas ale mimo tego nie polecam !
użytkownik
13.09.2015 (3 lata temu)
13.09.2015 (3 lata temu)
kiedyś podobno u nich pracowało się najlepiej tylko kierownikom hurtowni, ale obecnie słyszałem, ze sytuacja w firmie się poprawiła, nowy sprzęt ma teraz być, a to na pewno sporo ułatwi prace i wydaje mi się, ze dobrze by wyszło i dla firmy i dla pracowników. Czekam na dalsze informacje od pracujących osób.
użytkownik
17.04.2016 (2 lata temu)
17.04.2016 (2 lata temu)
Jednka to też wysokie stanowisko, i pewnie oczekiwali by kandydaci posiadali jakieś duże dosświadczenie w kierowaniu zespołem pracowników. Wiesz jako Kierownik pewnie dostaniesz umowę o pracę i jakies benefity a nie wiem jak mają zwykli pracownicy płacone?
użytkownik
20.05.2016 (2 lata temu)
20.05.2016 (2 lata temu)
Damen ma się dobrze i generalnie jeśli miałbym wybrać coś to z pewnością ich bo przecież wiadomo, że zawsze sobie poradzą ze wszystkim i mają umowę o pracę.
użytkownik
13 lut (9 miesięcy temu)
13 lut (9 miesięcy temu)
Mieli !. Do Damenu można tylko się dostać jeżeli jesteś wujkiem ,stryjkiem, bardzo dobrym znajomym Brudka lub Gajewskiego. Pozostali zatrudniani są na umowy zlecenie lub działalność. Stawki na działalności proponują 16 do 18 PLN. Kpina !!!! Na zleceniu też koszmar no chyba że masz plecy w dyrekcji. Jednym słowem kumoterstwo i wyzysk.
użytkownik
24.03.2017 (rok temu)
24.03.2017 (rok temu)
Człowieku pieprzysz głupoty. Do tej pory ludzie pracują na dziwnych półlegalnych umowach. A do grudnia 2016 umowy zupełnie śmieciowe typu zlecenie za 300 PLN miesięcznie. Ludzie pracują bo muszą. Obecnie jest troszkę lepiej ale to dlatego że boją się kontroli, ale nadal wałki kręcą na pracownikach. 50% załogi to już Ukraińcy.
użytkownik
18.08.2017 (rok temu)
18.08.2017 (rok temu)
@POLAK nie brzmi to dobrze o firmie Damen. Czy w ciągu kilku ostatnich miesięcy coś się zmieniło? Ktoś ma takie same odczucia jak @POLAK? Ważne, by opinie byłe świeże i było ich klika. To ułatwia znalezienie pracy osobom zainteresowanym.
użytkownik
6 mar (9 miesięcy temu)
6 mar (9 miesięcy temu)
@Damaso czyli inni pracownicy nie mają szansy na zatrudnienie na umowę o pracę? Czy są o tym informowani podczas rekrutacji? O wynagrodzeniu też są informowani? Nie ma na prawdę szansy na wynegocjowanie innego zatrudnienia?
użytkownik
22 mar (8 miesięcy temu)
22 mar (8 miesięcy temu)
od czego zależy czy dostaniemy 16 czy 18 zł?
użytkownik
22 kwi (7 miesięcy temu)
22 kwi (7 miesięcy temu)
No wlasnie tez mnie to ciekawi
użytkownik
10 kwi (8 miesięcy temu)
10 kwi (8 miesięcy temu)
@anonymous nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć na to pytanie, bo nie jestem pracownikiem firmy Damen. Myślę, że najlepiej jak skontaktujesz się z pracodawcą i zapytasz od czego zależna jest proponowana dla pracownika stawka.
użytkownik
2 maj (7 miesięcy temu)
2 maj (7 miesięcy temu)
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na pytanie @anonymous i @anonymous? Wiecie od jakich konkretnych czynników zależy wysokość wynagrodzenia w firmie Damen? Pewnie zainteresuje to więcej osób niż tylko tych dwóch użytkowników.
użytkownik
30 sie (3 miesiące temu)
30 sie (3 miesiące temu)
Masakra, xxxxxxx po polsku, zero szacunku do czkowieka za marne pieniadze.
użytkownik
30 sie (3 miesiące temu)
30 sie (3 miesiące temu)
Idealnych firm nie ma. Jedno jest pewne, że jak ktoś pokazał co potrafi to nie narzeka na stawki, po prostu pracujcie a będzie kasa!
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
@Radek, z Twojego komentarza można wnioskować, że jesteś zadowolony z pracy w Damen. Możesz powiedzieć nam coś więcej o warunkach pracy i zatrudnienia u tego pracodawcy? Czy firma oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę? Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń, czy firma ma jasny system premiowy?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Julita szymanowska

cukiernia chmielewscy

axa polska

kia marvel

pramerica

Jasło
nordea

promotech

visset

danfoss tuchom

derksen

demotrans

holbox

inter-team

dybiak

inter team

pikul

trusted shops

Netland

warsaw media house

OKNOPLAST

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin