test

Opinie o DB Schenker - Warszawa

Korzystałeś z usług DB Schenker - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): kociak
Data: 2010-01-15 18:35

Wizyt: 14687
Komentarzy: 43
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.01.2010 (8 lat temu)
15.01.2010 (8 lat temu)

DB Schenker - Warszawa

Witam Wszystkich chcących zasięgnąć opini o firmie Schenker! mówi się że jesto to renomowana firma jednak tak jest tylko z zewnątrz bo niekt nie interesuje sie pracą kierowców , którzy nie mają gdzie zaparkować swoich firmowych aut a wolny plac leży odłogiem, kolejna sprawa kierowcy liniowi czekają po kilka godzin na rozładunek a mówi się o szybkości pracy/dostaw tylko czyim kosztem.Wymogi są coraz większe a zarobki coraz mniejsze! Tak wygląda praca w firmie Schenker!
użytkownik
22.01.2010 (8 lat temu)
22.01.2010 (8 lat temu)
zależy w jakim oddziale czekasz na rozładunek niestety u warszawiaków tak jest przyjedz do Zielonej Góry maks do godziny rozładowany!
autor
22.01.2010 (8 lat temu)
22.01.2010 (8 lat temu)
Nie wiem jak jest na innych bazach ale w warszawie jest masakra. Czy nie można przyjąć więcej wóżkowych żeby to szło szybciej tylko takie gadanie że tak musi być. Paranoja
użytkownik
07.09.2010 (8 lat temu)
07.09.2010 (8 lat temu)
Znalazłem ofertę pracy w tej firmie w Rybniku, proszę o opinię na temat tej firmy, jak się pracuje po ile godzin dziennie (w tej chwili pracuję po 12h 7dni w tygodniu:/ i chciałbym normalna pracę), jakie są stawki wynagrodzenia dla informatyków?
użytkownik
27.04.2013 (5 lat temu)
27.04.2013 (5 lat temu)
Witam, szukam pracy jako kierowca. Jak sprawa wygląda z godzinami pracy? Jazda tylko w dzień, czy może w nocy też, bo tego nie napisaliście. Myślicie, ze wezmą niedoświadczonego na stanowisko kierowcy? Da się wyciągnąć 3 lub 4 z przodu na rękę? Dają kasę na noclegi?
użytkownik
28.12.2014 (3 lata temu)
28.12.2014 (3 lata temu)
Jestem troche zdziwiony, że taka znana i wielka firma jak DB Schenker ma tutaj taki brak aktualnych opinii. Jak sie teraz pracuje u was w oddziale? Czy dbaja o ludzi, jest jakis fajny system socjalny, czy raczej stali sie korporacją, która nie dostrzega małych potrzeb małych pracowników? Z góry dzięki za odpowiedzi.
użytkownik
26.03.2015 (3 lata temu)
26.03.2015 (3 lata temu)
Proszę o informacje jak wyglada dział sprzedażowyw warszawaie? obecnie zatrudniają na stanowisko średniego szczebla kierowniczego.Może ma ktoś doświadczenie, którym mógłby sie podzielić?
użytkownik
08.07.2015 (3 lata temu)
08.07.2015 (3 lata temu)
@Grabobar ja niestety nie pracowałem w DB Schenker i nie mogę pomóc, ale sam szukam aktualnych opinii na temat firmy, a o to w sieci ciężko. Widzę, że szukają teraz między innymi na stanowisko specjalisty ds. zakupów usług kolejowych i podoba mi się ta oferta, ale nie wiem co myśleć o firmie. Rekrutować, czy nie.
użytkownik
15.03.2016 (2 lata temu)
15.03.2016 (2 lata temu)
troche dziwna jest oferta jako Tłumacz - Asystent Członka Zarządu, bo nie podali zaorbków, a stanowisko jakby nie patrzeć jest jednak wysokie naprawde.
użytkownik
17.03.2016 (2 lata temu)
17.03.2016 (2 lata temu)
gioa, obstawiam, że zaproponuja 3-4 brutto na start. Wymagania nie są bowiem wysokie, wykształcenie wyższe i biegła znajomość języka angielskiego, innych jezyków nie wymagają.
użytkownik
19.03.2016 (2 lata temu)
19.03.2016 (2 lata temu)
a jest tez nowe ogloszenie na asystenta prezesa zarzadu w Zabrzu chodzi o yłumaczenia ustne konferencyjne oraz konsekutywne spotkań (język angielski)
użytkownik
22.03.2016 (2 lata temu)
22.03.2016 (2 lata temu)
no dość trudne sprawy trzeba przyznać, tłumaczenie konferencyjne nto wyższa szkoła jazdy a jak dodatkowo jeszcze cheiliby język niemiecki to trochę jazda pod górkę dla mnie
użytkownik
29.03.2016 (2 lata temu)
29.03.2016 (2 lata temu)
DB Schenker poszukuje kogoś do Zabrza na stanowisko specjalista ds. sprzedaży @ert oferują dobre warunki zatrudnienia i możliwość rozwoju zawodowego może to Cię zainteresuję
użytkownik
18.05.2016 (2 lata temu)
18.05.2016 (2 lata temu)
firma DB Schenker w dalszym ciągu poszukuje specjalisty ds sprzedaży @olek wymagane jest wykształcenie wyższe (mile widziane ekonomiczne, logistyczne) i bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie, ponadto dobre umiejętności komunikacyjne i otwartość na zmiany
użytkownik
20.10.2016 (2 lata temu)
20.10.2016 (2 lata temu)
Ja nie polecam pracy w oddziale w Siedlcach, zostałem oszukany i nie wypłacono mi pieniędzy za pracę.
użytkownik
29.12.2016 (rok temu)
29.12.2016 (rok temu)
Witam, szukam podwykonawców firmy schenker a mianowicie tych którzy zostali perfidnie wykorzystani przez ta firmę, nie wypłacono im pieniędzy itp. Jeśli sa pracownicy którzy zostali oszukani w jakikolwiek sposób przez ta firme (a posiadam wiadomości na ten temat) proszę o kontakt : [email protected]
użytkownik
29.01.2017 (rok temu)
29.01.2017 (rok temu)
SCHENKER MŁOCHÓW TO LIPA, DŁUGO SIĘ CZEKA NA ROZŁADUNEK, A OCHRONA KTÓRA TAM PRACUJE TO WYGLĄDA JAK JAKIEŚ LUMPY Z ŁAPANKI POD MONOPOLEM.
użytkownik
24.05.2017 (rok temu)
24.05.2017 (rok temu)
Pracuje ktoś w dziale IT i może coś na ten temat powiedzieć ?
użytkownik
01.09.2017 (rok temu)
01.09.2017 (rok temu)
Ex pracownik biura mlochow, ogólnie nie polecam, pierdolnik od góry do dołu, nikt nic nie wie, nikt nie zwraca uwagi na wymogi klientów dzięki temu siedzi się i robi robotę za innych po nocach. Ogólnie rzecz biorąc było to najbardziej niezorgaizowe miejsce w jakim pracowałem. Co do ludzi to ciężko określić w większości bardzo przyjemni ale na dobrą sprawę nie wiem jak ta firma funkcjonuje kiedy każdy robi wszystko a pracy nie ubywa wręcz przeciwnie. Prace polecam dla osób bez ambicji które lubią robienie tego samego po 10h dziennie do porzygu. Kasa bardzo marna, 1900 netto na um o pracę, ludzie na zleceniu maja ponad 500zl wiecej.

Drodzy kierowcy apel do was, zacznijcie robić robotę za którą wam płacą bo chuj ludzi strzela kiedy trzeba po was wszystko ogarniać.
użytkownik
16.10.2017 (rok temu)
16.10.2017 (rok temu)
NIE POLECAM!
Ubiegam się o pracę w DB Schenker byłam na spotkaniu - spotkanie jak do pracy w Wersalu, a tak na prawdę do do kitu firma, umawiają się i nie oddzwaniają. Są bardzo niesolidni i zarozumiali a jeszcze słyszę tu, że nie płacą?
użytkownik
03.11.2017 (rok temu)
03.11.2017 (rok temu)
Nie oddzwaniają bo etat czeka na kogoś z rodziny a ogłoszenie proforma. Musiało się ukazać....
użytkownik
23.10.2017 (rok temu)
Jedno wielkie nieporozumienie, korporacyjne zakazane mordy.
użytkownik
6 sty (10 miesięcy temu)
6 sty (10 miesięcy temu)
Trafiłem do firmy ,która robiła prace remontowe w firmie DB Schenker,niestety ta firma zatrudniała pracowników na czarno bez umów o pracę i zezwoleń wymaganych dla pracowników ze wschodu i nie płaciła należnych pieniędzy za wykonaną pracę.Firmę DB Schenker nie interesowało czy pracownicy pracują legalnie w Polsce,czy nie jest łamane prawo,czy pracownicy są zatrudnieni,czy posiadają umowy o pracę,czy posiadają stosowne kwalifikacje zawodowe do wykonywanych prac,które to pozostawiały bardzo wiele do życzenia.
Ale pani dyrektor widziała w tym swój interes a nie dobre imię firmy DB Schenker.
użytkownik
5 lut (9 miesięcy temu)
5 lut (9 miesięcy temu)
Pozdrawiam Glowe u przewoznika Polcia BILI
użytkownik
5 lut (9 miesięcy temu)
5 lut (9 miesięcy temu)
Pozdrawiam Glowe u przewoznika Polcia BILI
użytkownik
6 lut (9 miesięcy temu)
6 lut (9 miesięcy temu)
Pytanie KOCIAK dlaczego tak jest ? może dla tego że w firmie brak dobrych płac brak premii za wykonywaną prace brak poważnych ludzi na stanowiskach chociaż może i nie bo co może brygadzista na zmianie ? odpowiadam już ( NIC) tak włąśnie nic nie może dlaczego ? bo co ma powiedzieć pracownikowi zostaniesz zwolniony czy może ucinam Ci 20% premii uznaniowej której nie ma pracownicy robią co chcą nic nie można zabrać więc tak wygląda praca podwyżki dla pracowników to jakaś masakra brak ludzi (wózkowych) tylko dla tego że nie potrafią zapłacić dobrych pieniędzy .. a tak poza tym to praca na magazynie nie jest taka zła atmosfera też spoko zależy w sumie w jakim oddziale
użytkownik
11 lut (9 miesięcy temu)
11 lut (9 miesięcy temu)
nie polecam pracy na magazynie !!! Ograniczenie wózkowych do minimum bo szukają oszczędności !!!!!! giga kolejki do rozładunku !!! Zmiana Qubika i Dudusia to jakieś nieporozumienie ,pozjadali wszelkie rozumy !!!!!! Traktują ludzi strasznie,wyzysk straszny człowieka jak dla mnie.
Myślę,że spokojnie można znaleść sobie inną pracę i lepszą w dzisiejszych czasach,jedyny plus u nich to wysoki socjal,nic po za tym.
użytkownik
26 cze (4 miesiące temu)
26 cze (4 miesiące temu)
Omijać szerokim łukiem!!! Banda łapówkarzy i xxxxxxx za biurkami!!!
użytkownik
19 lut (8 miesięcy temu)
19 lut (8 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje? Warto aplikować, słyszałem sporo dobrego.
użytkownik
6 mar (8 miesięcy temu)
6 mar (8 miesięcy temu)
Bardzo słabe.Nie ma telefonu aby sie z kimkolwiek skontaktowac.Odradzam.
użytkownik
27 mar (7 miesięcy temu)
27 mar (7 miesięcy temu)
Firma DB Schenker stara się aktywnie pozyskiwać nowych pracowników o czym świadczyć może ich obecność na targach pracy a także bardzo duża ilość ogłoszeń o pracę znajdowanych na portalach pracowych w internecie.

@anonymous Co dokładnie było bardzo słabe? Czy masz na myśli telefon kontaktowy w sprawach rekrutacyjnych?

@były wózkowy dziękuję za obszerną opinię jednak przypominam, że udostepnianie na tym forum danych osobowych pracowników- w tym przypadku pseudonimów łamie regulamin korzystania z serwisu.
użytkownik
20 kwi (6 miesięcy temu)
20 kwi (6 miesięcy temu)
Kto wie o budzie nowego magazynu firmy Schenker w Moszna Parcela koło Pruszkowa? Takie chodzą plotki.
To się buduje, ale podobno już jest rekrutacja. Jak płacowo wyglądają stanowiska na wózkowego, interwencję, czy ktk i na jakich warunkach?

Pozdrawiam
użytkownik
25 kwi (6 miesięcy temu)
25 kwi (6 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników i na jakich?
użytkownik
5 maj (6 miesięcy temu)
5 maj (6 miesięcy temu)
Tylko do 71 przyjeżdża średnio 15 aut a do 86?
użytkownik
16 maj (5 miesięcy temu)
16 maj (5 miesięcy temu)
a skąd takie info ,że Schenker buduje tam magazyn?Zarobki kiepskie robota w nocy to porażka ...bez wytchnienia ...ludzie rządzący dbający tylko i wyłącznie o swój interes pracownik magazynu traktowany jak gówno ,popychadło
użytkownik
19 maj (5 miesięcy temu)
19 maj (5 miesięcy temu)
@Cezary DB Schenker to bardzo duża firma, rekrutują cały czas. Zerknij proszę na ich fanpage poświęcony karierze: https://www.facebook.com/DBSchenkerPLKariera/ a jeśli szukasz konkretnie oferty, to polecam ich stronę internetową i zakładkę kariera: https://www.dbschenker.com/pl-pl/kariery

@nikt Z Twojego komentarza wynika, że nie ma żadnych pozytywów w pracy dla tej firmy. Czy tak jest? Nie dostrzegasz nic co mogłoby być na plus?

@Magazynier oferty pracy dla DB Schenker znajdziesz tak jak już pisałam tutaj: https://www.dbschenker.com/pl-pl/kariery daj koniecznie znać czy aplikowałeś i jak rezultat.
użytkownik
28 cze (4 miesiące temu)
28 cze (4 miesiące temu)
@Afgan - mocne oskarżenia, masz na nie dowody? Może jednak zechcesz podzielić się bardziej merytoryczną opinią i opiszesz swoje doświadczenia z firmą DB Schenker?

Zachęcam do dzielenia się opiniami o tym pracodawcy, pomoże to innym użytkownikom tego forum.
użytkownik
26 lip (3 miesiące temu)
26 lip (3 miesiące temu)
Rozmowa przedwstępna - pani prowadząca rekrutację mówi bardzo dużo na temat tego, że mój przyszły zespół jest dla firmy najważniejszy, że świetna atmosfera tam panuje, że ludzie w firmie i w zespole są zintegrowani i pomocni. Wystarczyło posiedzieć jeden dzień z tym zespołem, żeby zobaczyć, że to wszystko ściema. Grobowa atmosfera, ciasno, każdy obrabia swoją działkę i do domu, brak wsparcia. Lider zespołu ma zerowe pojęcie o zarządzaniu grupą ludzi. Szefa działu tak bardzo obchodzą jego pracownicy, że przez 3 miesiące nie znalazł czasu na ocenę pracowniczą. Niejasne wymagania dot. pracy, brak zakresu obowiązków na piśmie. Polecam na chwilę, jako przystanek - ale krótki. Benefity - szału nie ma: premia zależna od wyniku całej spółki, opieka medyczna i pakiet sportowy, maleńkie dopłaty pracodawcy, resztę pokrywa sam pracownik. Miejsce pracy - biuro główne w Warszawie, mieszczące się na dwóch piętrach w kompleksie hotelowo-konferencyjnym.
użytkownik
27 lip (3 miesiące temu)
27 lip (3 miesiące temu)
@Qbik, możesz powiedzieć jak długo pracujesz, bądź pracowałeś w firmie DB Schenker? Czy pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, jak wygląda okres próbny? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kwalifikacje? Napisałeś czego według Ciebie brakuje, a jakie są plusy, jakie zalety można wymienić tego pracodawcy?
użytkownik
27 lip (3 miesiące temu)
27 lip (3 miesiące temu)
@Katarzyna, praca tam zajęła mi 8 miesięcy, na więcej szkoda było mi czasu. Jeśli chodzi o zatrudnienie - najpierw okres próbny, potem najczęściej przez rok, dwa - czas określony i potem czas nieokreślony. Okres próbny wyglada jak w większości firm - na początku robisz najprostsze prace, na które starszym stażem kolegom szkoda czasu. To sie nazywa poznawanie firmy ;-) Szkolenie podnoszące kwalifikacje było jedno w czasie tych 8 miesięcy, fakt że wiedza zdobyta na tym szkoleniu przydaje się nie tylko w tej firmie. Plusy i zalety - terminowe wypłaty, wolontariat pracowniczy (fajna inicjatywa). Więcej plusów nie pamiętam :-)
użytkownik
16 sie (2 miesiące temu)
16 sie (2 miesiące temu)
@Qbik, dziękuję za Twoją aktywność na wątku i wyczerpującą odpowiedź. To bardzo dobra informacja, że firma organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kwalifikacje, zwłaszcza dla osób zaczynających swoją karierę zawodową. Życzę powodzenia i wszystkiego dobrego!
Zachęcam również inne osoby, które są zatrudnione, bądź były zatrudnione w firmie DB Schenker o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie.
użytkownik
24 sie (2 miesiące temu)
24 sie (2 miesiące temu)
Parę zdań o dziale Pepsico w Młochowie praca jak każda na magazynie szału nie ma ale ogólnie ludzie spoko atmosfera jest bardzo dobra można się dogadać nawet z kierownikami zmian.Nad wszystkimi procesami czuwa nie zastąpiony szef obsługi logistycznej Robert Dąbski dla którego nie liczy się zaangażowanie i serce włożone w prace tylko to czy jesteś za pewnym znanym klubem piłkarskim z warszawy nie będę tu wymieniał klubu żeby nie promować ale wiadomo o jaki klub chodzi i wtedy jak wpadniesz do gustu panu Robertowi masz jakieś szanse na rozwój w tym oddziale Pan Robert ma swoich pupili na których stawia, oni liżą mu jajca nawet jak ich cały tydzień nie myje bo jara się rozgrywkami swojego klubu.Jeśli nie masz wspólnego zdania z panem Robertem to nie zostaniesz nawet dostrzeżony jako pracownik który się stara i chce cos osiągnąć dlatego że przed tobą stoi mór złożony z pupilków którzy twardo liżą xxxxxxx w zamian za parasol ochronny pana Roberta
użytkownik
14 wrz (miesiąc temu)
14 wrz (miesiąc temu)
@kocica :), rozumiem, że opinie o pracy, czy pracodawcy mogą być różne, jednak proszę żeby dodawane przez Ciebie wypowiedzi były bardziej powściągliwe. Należy pamiętać, że wypowiadacie się na forum publicznym, gdzie obowiązują podstawowe zasady kultury, również zamieszczenie danych osobowych, w których to w łatwy sposób można zidentyfikować daną osobę bez jej zgody jest karalne, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

bank gospodarstwa krajowego

abc data

Best Western Hotel Prima

Olsa

Lpt

respol

ISS Facility Services

upc

wmh

iss

netguru

Braughman

TELETRADE

pabich piekarnia

Aqua pools

Bit logistics

valeo skawina Zus valeo

stalmech

Telkom Mariusz majewski

Hydro-Marko

Coroplast Strzelce

Coroplast

marlex

drukpak

ndi

akomex

poczta polska
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin