test

Opinie o D&D Resory Polska - Lublin

Korzystałeś z usług D&D Resory Polska - Lublin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2011-07-12 20:20

Wizyt: 7424
Komentarzy: 98
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
12.07.2011 (7 lat temu)
12.07.2011 (7 lat temu)

D&D Resory Polska - Lublin

nie przesadzajcie tak z tym c-15 tam nie jest tak źle no jedynie zimą jest tam zimno a tak po za tym jest tam super nie wymyslajcie głupot na c-15 na produkcji jest gorzej pilnują dręczą i się wyżywają a w to tam macie sjestę więc zamknijcie się i do roboty się weźcie
autor
08.02.2017 (rok temu)
08.02.2017 (rok temu)
a jak tam kontrakty z Firma BPW
użytkownik
22.03.2017 (rok temu)
22.03.2017 (rok temu)
Do którego działu najlepiej się starać o przyjęcie? produkcja czy magazyn?
użytkownik
04.04.2017 (rok temu)
04.04.2017 (rok temu)
D&D resory czyli Daewon europa praca w kontroli jakości to istny horror nadgodziny w komórce tej firmy to nie przywilej a obowiązek. Szef departamentu jakości Grzekorz to kawał chama i oszusta on nawet dzień dobry szczerze nie mówi. Dokłada coraz więcej obowiązków nie liczy się z tym że na większość czynności już nie mamy czasu ale chuj go to obchodzi masz zrobić i chuj a jak ci nie pasuje to wypierdalaj z roboty. Szkolenia w tej firmie to mit podpisujesz tylko papier na szkolenie którego rzeczywiście nie było papier podpisany jest po to żeby szef Big Head z halitozą bolesną miał krytą swoją tłustą dupę. Jestem szczęśliwym "byłym" pracownikiem tego koreańskiego zakładu. Zarobki mizerne fuljoby mają wyższą stawkę niż kontrolerzy. A i atmosfera w pracy strasznie chujowa zamiast spokojnej pracy i wypełniania obowiązków jest nerwówka i podpierdalanie do szefa.
użytkownik
05.04.2017 (rok temu)
05.04.2017 (rok temu)
Stołówa :)
użytkownik
18.04.2017 (rok temu)
18.04.2017 (rok temu)
praca w kontroli jakości to horror szef oszust potrafi pracować jedynie cudzymi rękoma idiota nic nie potrafi zmusza pracowników do nadgodzin pensja marna czas dla siebie to mit tu liczy się tylko praca i jebanie nadgodzin, jeżeli interesuję cię praca z jebanym troglodytą , pieprzonym jaskiniowcem to zapraszam
użytkownik
28.04.2017 (rok temu)
28.04.2017 (rok temu)
Naucz się pisać BARANIE!!!!
użytkownik
15.05.2017 (rok temu)
15.05.2017 (rok temu)
oburzony*
użytkownik
07.06.2017 (rok temu)
07.06.2017 (rok temu)
A jak wygladaja zarobki w biurze/kadrach w firmie Daewon? Czy warto tam pracowac? Uprzejmie proszę o informacje.
użytkownik
15.09.2017 (rok temu)
15.09.2017 (rok temu)
Tak czytam i patrzę hem i tak myślę, że ten co pytał o warunki to raczej wiedział na co się pisze. A nadgodziny? Ktoś tam nadmienił, że jak się upomnisz to zapłacą, a więc truć pupę (piszę pupę bo inaczej usuną:-) )aż do skutku, w większości przypadków pewnie nawet prezes nie wie jak jest na prawdę i nie piszę tego bo kogoś bronię. Często jest tak , że to właśnie na stopniu kierowniczym czy dyrektorskim blokowane są nie które informacje szczególnie jeżeli chodzi o kasę za nadgodziny.
Szkoda po Waszych wpisach zastanawiam się czy podjąć pracę w Deawon, zarobki nie bardzo trochę niskie szczególnie jeżeli mówimy o podstawie na start.
użytkownik
21.09.2017 (rok temu)
21.09.2017 (rok temu)
Praca w kontroli w firmie daewon to jak obóz pracy robisz wiele i wszystko na wczoraj nie wspomnę o nadgodzinach to jest wręcz obowiązek bo jak nie to kierownik Grzegorz potrafi się mścić i wręcz szantażować i zmuszać. Zarobki są śmieszne dostajesz 12.5 lub 13 zł brutto i musisz się cieszyć że tyle masz co zwykły pracownik pomocniczy z agencji pracy. Jedynym plusem to pensja zawsze na czas. Radzę omijać Pana Grzegorza bo to zwykły kłamca i oszust a pojęcie ma tylko jak gnębić swoich pracowników.
użytkownik
05.10.2017 (rok temu)
05.10.2017 (rok temu)
Bpw czyli resory juz nie produkuja z tego co wiem sprzedaja linie
użytkownik
01.11.2017 (rok temu)
01.11.2017 (rok temu)
TEN PIERWSZY W FIRMIE TO PSYCHOPATA... KAZDY O TYM WIE I TO WIDZI NA WŁASNE OCZY--- CZAS JUZ Z TYM COS ZROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEPORTOWAĆ I POGONIĆ TYRANA!!!!!!!!!!!!!!!1
użytkownik
12.11.2017 (rok temu)
12.11.2017 (rok temu)
Odradzam tę firmę. Robisz tam kilka lat, starasz się a przychodzi taki brat kierownika bez szkoły i nagle po pół rocznym zwolnieniu dostaje więcej podwyżki niż ty pracujący cały rok. Mało tego awansuje na majstra. Taki rodzinny interes który zaczyna się od szczebla administracyjnego a kończy na produkcji.
użytkownik
4 sty (11 miesięcy temu)
4 sty (11 miesięcy temu)
Popieram w 100% od ponad 6 lat tu pracuję i takiego gościa nie było...
użytkownik
5 sty (11 miesięcy temu)
5 sty (11 miesięcy temu)
Tak czytam sobie te opinie i powiem szczerze pracuje tam ponad 10 lat nie mam nawet 13 zł na godzinę większość przełożonych to świnie xxxxxxx potrafią kłamać prosto w oczy. Co do podwyżek to dostają ci co walą z ucha wtedy oni są według przełożonych poprostu bez skazy. Co do kontroli jakości to fakt pan Grzegorz traktuje swoich podwladnych jak pachołki. I mógłbym tak pisać i pisać bez końca jeśli chodzi o mnie nie radzę się tutaj zatrudniac i szarpać sobie nerwów z tymi debilami
użytkownik
18 sty (10 miesięcy temu)
18 sty (10 miesięcy temu)
Co masz na myśli pisząc że "walą z ucha"? w jakim temacie? czy ktoś coś robi celowo źle żeby go podp...rzać? nie rozumiem. Zgadzam się z częścią tego co napisane, ale jeśli jesteś taki "Mistrzo" to czego się nie odezwiesz?? masz 3 ZZ lub innych do pomocy. Co ty na to?
użytkownik
18 sty (10 miesięcy temu)
18 sty (10 miesięcy temu)
sorry, ale może jesteś takim debilem że na nią nie zasługujesz. Pokaż się wykaż się, a może zostaniesz doceniony.... who knows
użytkownik
22 sty (10 miesięcy temu)
22 sty (10 miesięcy temu)
Czy firma potrzebuje pracowników? Jaka jest atmosfera? Czy rekrutacja jest trudna?
użytkownik
22 sty (10 miesięcy temu)
22 sty (10 miesięcy temu)
Aktualnie mały żółtek tnie koszty. Na wszystkim. Ludzi raczej nie pozwala zatrudniać. Z resztą wrogowi nie polecę tej firmy.
użytkownik
24 sty (10 miesięcy temu)
24 sty (10 miesięcy temu)
Daewon
Po znajomościach dają pracę na lepsze stanowiska ksztaltowanie na stb to mafia rodzinna.
użytkownik
29 sty (10 miesięcy temu)
29 sty (10 miesięcy temu)
Jak narazie to ty wykazujesz się debilnymi komentarzami imbecylu jeden
użytkownik
13 lut (9 miesięcy temu)
13 lut (9 miesięcy temu)
To co tam jeszcze robisz?? 10 lat i taka kasa? Czy nie szkoda Ci życia? Czyżbyś był takim samym debilem o których piszesz? Pakuj walizki i szukaj szczęścia i pieniędzy gdzieś indziej, a nie szczekasz że świat nie jest sprawiedliwy. Podpowiem Ci nie jest.
użytkownik
16 mar (8 miesięcy temu)
16 mar (8 miesięcy temu)
Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w D&D Resory Polska. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.
użytkownik
10 kwi (8 miesięcy temu)
10 kwi (8 miesięcy temu)
Dokladnie, a wiecej tu karier od pucybuta do milionera :P sam zostałem prezesem, a czyscilem lubie w Korei północnej.
użytkownik
10 kwi (8 miesięcy temu)
10 kwi (8 miesięcy temu)
*kible
użytkownik
20 kwi (7 miesięcy temu)
20 kwi (7 miesięcy temu)
Jeśli tak zwracacie się do siebie w pracy to strach pracować!
użytkownik
20 kwi (7 miesięcy temu)
20 kwi (7 miesięcy temu)
13zł brutto na start. Pracownicy firmy zewnętrznej mają więcej na rękę hehehe. Przy przedłużeniu umowy jest szansa na pisiont groszy podwyżki. Praca ciężka i odpowiedzialność duża za pieniądze niestety nieadekwatne. Pozdrawiam fanów!
użytkownik
29 maj (6 miesięcy temu)
29 maj (6 miesięcy temu)
Chyba w kiblu na ścianie ktos ci napisał że więcej te ukraińce zarabiaja. Albo z matematyką słabo a to by tłumaczyło dlaczego kręcisz sprężyny całe życie. Hehe
użytkownik
14 maj (6 miesięcy temu)
14 maj (6 miesięcy temu)
Powiadom, że na początek będą najniższe zarobki ale pokaźniej podniosą.
użytkownik
30 maj (6 miesięcy temu)
30 maj (6 miesięcy temu)
@MisterTwister, dziękuję za wyrażenie na temat pracy w firmie D&D Resory Polska, czy możesz coś więcej napisać na temat atmosfery panującej w tym miejscu pracy? Jak wyglądają relacje na linii pracodawca-pracownik? W swoim komentarzu wspomniałeś jaką stawkę oferuje pracodawca, czy poza tą stawką oferuje również premie bądź innego rodzaju dodatki?
@Dariusz, możesz coś więcej napisać na temat pracy w firmie D&D Resory Polska? Jak oceniasz pracodawcę?
użytkownik
30 maj (6 miesięcy temu)
30 maj (6 miesięcy temu)
Mają po 13,70zł/h brutto. Ludzie co pracują kilka lat nie mają 13 brutto. To nie jest trudny rachunek.
użytkownik
5 cze (6 miesięcy temu)
5 cze (6 miesięcy temu)
@Ja, czy możesz napisać coś więcej na temat pracy w firmie D&D Resory Polska? Jak wyglądają różnice pomiędzy pracownikami z Polski a pracownikami z zagranicy pod względem innych warunków pracy? Wspomniałeś o różnicach w wynagrodzeniu, czy poza tym aspektem coś jeszcze wygląda inaczej? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami na temat pracy u tego pracodawcy.
użytkownik
28 cze (5 miesięcy temu)
28 cze (5 miesięcy temu)
3 procent podwyżki żenada gdzie są związki u prezesa w kieszenie pozdrowienia
użytkownik
29 cze (5 miesięcy temu)
29 cze (5 miesięcy temu)
@ja, możesz napisać coś więcej o podwyżkach w firmie D&D Resory Polska? Czy każdy z pracowników otrzymał podwyżki o których napisałeś w swoim komentarzu? Są to 3 procent od głównego wynagrodzenia? Napisz coś więcej na ten temat.
użytkownik
6 lip (5 miesięcy temu)
6 lip (5 miesięcy temu)
Pracownicy zostali kolejny raz wydymani...totalna porażka i upadek tej firmy...przez kurdupla...
użytkownik
6 lip (5 miesięcy temu)
6 lip (5 miesięcy temu)
Wypisujcie się ludzie z tych związków zawodowych które "działają" w tej firmie... Szkoda płacić na cykorów... Co nie potrafią nawet załatwić spotkanie z zarządem... Za nos ich wodzą a ci jak małe dzieci wydygani... Boją się zrobić swoją powinność jako przedstawiciele pracownikow tego zakładu... Zdelegalizować te związki !!!!
użytkownik
7 lip (5 miesięcy temu)
7 lip (5 miesięcy temu)
KOŁCHOZ
Potocznie miejsce pracy, w którym nie szanuje się pracowników oraz ich praw. Kołchozy zwykle zatrudniają większą ilość pracowników, są to najczęściej fabryki, montażownie, linie produkcyjne, większe placówki. Praca w kołchozach uważana jest za jedną z najgorszych odmian prac. Ludzie w kołchozach pracują z konieczności; zwykle z braku pieniędzy potrzebnych do rozwoju i właściwego życia.
Tempo pracy w kołchozach jest takie, że ludzie tam pracujący nie mają czasu na zastanowienie się co i jak zrobić.
użytkownik
9 lip (5 miesięcy temu)
9 lip (5 miesięcy temu)
@Pirania co takiego miało miejsce, że właśnie w ten sposób oceniasz D&D Resory Polska. Możesz przytoczyć merytoryczne fakty? Pamiętaj, że na forum mogą pojawiać się wyłącznie prawdziwe opinie na temat obecnego stanu danej firmy.

@Tygrysek Januszek jeśli w Twojej opinii sytuacja w zakładzie pracy wymaga spotkania z zarządem, może pracownicy sami powinni je zorganizować?
użytkownik
9 lip (5 miesięcy temu)
9 lip (5 miesięcy temu)
A ty Anna co jesteś rzecznikiem prasowym tej firmy że tak próbujesz załagodzić i spłycić skalę problemu? A może jesteś dobrze oplacanym konfidentem ...
użytkownik
16 lip (4 miesiące temu)
16 lip (4 miesiące temu)
@Mr Sun nie jestem rzecznikiem prasowym ani pracownikiem D&D Resory Polska. Jestem moderatorem forum, którego zadaniem jest utrzymanie rzeczowej dyskusji na forum. Każdy z kandydatów zainteresowanych pracą w D&D Resory Polska szuka interesujących go, prawdziwych opinii. Jeśli masz możliwość opisania jak wyglądała praca u tego przedsiębiorcy, daj o tym znać na forum.
użytkownik
16 lip (4 miesiące temu)
16 lip (4 miesiące temu)
Niesprawiedliwość w firmie polega na tym, że dokładają coraz więcej pracy (zwiększają normy - co w pewnej mierze jest także winą pracowników, którzy chcą się wykazać), a podwyżki są niewspółmierne do wzrostu norm pracy. Do tego wymagają jakości na poziomie VW, czy BMW czyli niemieckich firm i straszą upomnieniami za błędy, których nie idzie wyeliminować ze względu na nawał pracy. Innymi słowy chcą wysokiej jakości za niską płacę wykwalifikowanych pracowników. Do tego oczywiście dochodzą najniższe podwyżki od ...hmmm początków tej firmy, bo "mały" tnie koszty i teraz to pracownicy płacą za błędy w zarządzaniu firmą, ponieważ ta znalazła się w poważnych kłopotach. W ostatnim roku odeszło kilku naprawdę ogarniętych pracowników, a przyjmują ludzi na których szkolenie potrzeba czasu - którego tak naprawdę nie ma. Zarobki są niewiele wyższe od najniższej krajowej, chyba, że robi się nadgodziny (a i te zaczynają obcinać). Są nawet tacy pracownicy, którym firma musi dokładać, żeby wyszła im najniższa krajowa. Najlepiej mają (że tak to ładnie ujmę) sygnaliści, czyli tacy, którzy nie potrafią dobrze wykonywać swojej pracy i nic im innego nie pozostaje jak tylko informować przełożonych o błędach innych pracowników... ale to już pojawiało się nie raz na tym forum.
użytkownik
25 lip (4 miesiące temu)
25 lip (4 miesiące temu)
@Januszek na jakiej podstawie i w jakich kwotach pracownicy płacą za swoje błędy? Rozumiem, że mówisz o odpowiedzialności materialnej za poniesione straty firmy, tak?
Czy w D&D Resory Polska jest wdrożony system zmianowy a ewentualne nadgodziny są tu dodatkowo płatne?
użytkownik
5 sie (4 miesiące temu)
5 sie (4 miesiące temu)
Nie ma odpowiedzialności materialnej. Nie ma tego w umowach. Zresztą przy takich zarobkach jakie tam są musiałby chyba każdy za darmo pracować, gdyby odpowiedzialność materialna była. Przez błędy w zarządzaniu firma poniosła znaczne straty finansowe i teraz szukają wszędzie oszczędności. Podwyżki w tym roku jak pisałem wcześniej są najniższe od wielu lat. Przynajmniej odkąd tam pracuję. Teraz chcą zlikwidować nadgodziny w oparciu o art. 151 kodeksu pracy. Czyli zamiast kasy dawać dni wolne. Wielu pracowników bez nadgodzin nie dostaje nawet najniższej krajowej. Zrobienie kilku sobót płatnych 100% czy nadgodzin w tygodniu 50% to był spory zastrzyk dodatkowych pieniędzy. W moim przypadku to kilkaset złotych.
użytkownik
17 sie (3 miesiące temu)
17 sie (3 miesiące temu)
@Januszek czy kwestie nadgodzin są już przesądzone? Może od ostatniego czasu zmieniło się coś w sytuacji przedsiębiorstwa o czym warto wspomnieć na forum? Może są jakieś nowe przyjęcia do pracy?
użytkownik
21 sie (3 miesiące temu)
21 sie (3 miesiące temu)
Polakowi nie dogodzisz. Jak są nadgodziny to lament, że za dużo i ucisk i żony nie widzioł pół roku a dzieci wołają do ojca wujek. Nie ma nadgodzin, to płacz, że nie ma pieniędzy. Idź pan w c******. Nie ma nadgodzin, nie ma problemu. Ja się ciesze.
użytkownik
5 wrz (3 miesiące temu)
5 wrz (3 miesiące temu)
Dosyc w tej fabryce niewolnictwa pracowałem 8 lat i 13 20 brutto żenada cieszę się że już tam nie pracuje dajcie sobie spokój z tą firmą.
użytkownik
20 wrz (2 miesiące temu)
20 wrz (2 miesiące temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie na jaką umowę można liczyć?
użytkownik
26 wrz (2 miesiące temu)
26 wrz (2 miesiące temu)
Daj sobie spokoj z tą firmą

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

tago

Euro apteka

Konstanty Arkadiusz

Colop bytom

Pro-inhut

styrobud

Assa abloy

Omega Pilzno

Marche kuchnia

Toalety Kraków

Marche Toalety
Mieszko

Eurobox przesiadlow

Dragon

gotec

Sunrise system

CNC grupa polska

awbud

Księgowa

teletorium

gotec jastrzębie

linde material

Ujazd

borgers

bitner

Doktor leks wrocław ENIRO
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin