test

Opinie o Dekor-Publidecor Sp. z o.o. - Dębe Wielkie

Korzystałeś z usług Dekor-Publidecor Sp. z o.o. - Dębe Wielkie? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): byly robol
Data: 2015-08-04 04:15

Wizyt: 13326
Komentarzy: 325
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
17.11.2017 (rok temu)
17.11.2017 (rok temu)

Dekor-Publidecor Sp. z o.o. - Dębe Wielkie

To wy się weżcie do roboty bo coraz więcej robicie reklamacji a do tego to jeszcze macie pretensje, że dali wam wreszcie jakąś naganę.
autor
04.08.2015 (3 lata temu)
04.08.2015 (3 lata temu)
Firma krzak,zarobki na trzy zmiany to 1500 na rękę.zapie... trzeba jak w kolchozie,maszyniści w większości starzy pracownicy nie dość ze slepi to jeszcze głąby,firma notorycznie okradana przez różnego szczebla wiec nie dziwota ze dla pracownika na produkcji pieniędzy brak,dodam ze dyrektor rokicki wydaje na pierwszy rzut oka na konkretnego specjaliste a tak naprawde to głąb,pozdrawiam nowa hale i drukarza Krzysia
autor
29.09.2017 (rok temu)
29.09.2017 (rok temu)
@pracowniczkanie chodzi tu o udowadnianie niczego. Dopytuję, bo mogłoby to pomóc osobom, które na ten wątek trafiły szukając opinii o swoim potencjalnym pracodawcy. Jednak rozumiem, jeśli nie chcesz rozwijać swojej wypowiedzi.
użytkownik
05.11.2017 (rok temu)
05.11.2017 (rok temu)
Ostatni taki zakład w którym niewiele się zmieniło od upadku komuny.i za co tu kogo chwalić?aż dziw bierze że to wszystko jeszcze istnieje z takim rządzeniem
użytkownik
08.11.2017 (rok temu)
08.11.2017 (rok temu)
Właśnie zarządzanie nie jest takie najgorsze, naszym dyrektorom przyświeca jeden cel-jak najwięcej nachapać się dla siebie dopóki firma istnieje,gdyby generowała firma straty nie mieli by z czego uszczknąć dla siebie,aby do emerytury ...,jakiś czas temu byłem w witoplascie-firma o wiele,wiele większa ,a ludzi zatrudnionych w biurze podobna ilość co u nas
użytkownik
14.11.2017 (rok temu)
14.11.2017 (rok temu)
Nie znam drugiej takiej firmy w okolicy, która by tak bardzo dbała o swoich pracowników, dlatego tutaj pracuję a nie w firmie konkurencyjnej.
użytkownik
15.11.2017 (rok temu)
15.11.2017 (rok temu)
dba?jakieś żarty chyba.prezes napisał kartkę na wiosnę, że podwyżki będą a tu nie dość że premię zabierają to jeszcze jakioeś nagany zaczęli ludziom dawać
użytkownik
15.11.2017 (rok temu)
15.11.2017 (rok temu)
U konkurencji nie zabierają premii na rok-bo takowej nie ma
użytkownik
16.11.2017 (rok temu)
16.11.2017 (rok temu)
Jak żeś kolego zasłużył na naganę to dostałeś. Jeszcze powinni Ci polecieć po premii.
użytkownik
25.11.2017 (11 miesięcy temu)
25.11.2017 (11 miesięcy temu)
nie mogą karać za to samo podwójnie.widać jak się znasz na przepisach.wogóle nie wiem czy za takie sprawy mogąkarać i czemu nie wszystkich bo druk i przewijanie to tylko dwa etapy z całej produkcji.a z kontroli nikogo nie ukarali.wystarczy zresztą spojrzeć na listę reklamacji i od razu widać że coś jest nie tak
użytkownik
25.11.2017 (11 miesięcy temu)
25.11.2017 (11 miesięcy temu)
to Tobie dali ładne krzesełko w biurze pod lasem a nikt tak naprawdę nie wie po co Ty w tej firmie jesteś
użytkownik
25.11.2017 (11 miesięcy temu)
25.11.2017 (11 miesięcy temu)
Ty akurat nie musisz o tym wiedzieć po co ja tu jestem. Pilnuj swojej roboty. A widok na las jest piękny......
użytkownik
25.11.2017 (11 miesięcy temu)
25.11.2017 (11 miesięcy temu)
może i nie muszę wiedzieć ale jestem pewny że podziwianie widoków nie jest w Twoim zakresie obowiązków za które Ci płacą.najlepiej tylko roboli ganiaćza wszystko.ale już niedługo.jak jeszcze raz zabiorą nam premię to będziecie musieli przenieść się spod lasu na produkcję i brudzić rączki farbą
użytkownik
19 sty (10 miesięcy temu)
19 sty (10 miesięcy temu)
Nie wiem kto kryję się pod nickiem ,, pracowniczka'',ale ta osoba padła chyba na pusty czerep,jest to ogólne forum i napewno tym wpisem nie naruszyła regulaminu,obrażanie i wyzywanie od pajaców świadczy tylko o poziomie tzw. kadry kierowniczej, zresztą ludzie pracujący w dekorze doskonale wiedzą że osoby z biura produkcyjnego nie są delikatnie mówiąc prostackie i chamskie wobec szeregowych pracowników,także zluzuj majty i rozglądaj się za jakąś pracą (może w Biedronce???)
użytkownik
20 sty (10 miesięcy temu)
20 sty (10 miesięcy temu)
Ty cwaniaczku, nie podszywaj się pod porządnych ludzi z naszej firmy tj. Siwego i Angora. Pilnuj swojego koryta. Jak ci tutaj nie pasowało to możesz być i w Biedronce. Myślę, że jednak i tam długo miejsca nie zagrzejesz.
użytkownik
19 sty (10 miesięcy temu)
19 sty (10 miesięcy temu)
Miało być są chamskie (literówka)
użytkownik
20 sty (10 miesięcy temu)
20 sty (10 miesięcy temu)
Widzisz jak się brzydko zachowuje? My go znamy, co to za egzemplarz. Dobrze, że sobie stąd poszedł ale za to, że próbuje nas dołować to nie można mu tego przepuścić. Powinnaś poinformować Szefa co on tutaj wypisuje.
użytkownik
26 sty (9 miesięcy temu)
26 sty (9 miesięcy temu)
Wyzywając od pajaców i cwaniaczków sam się pogrążasz, cała produkcja się z ciebie śmieje
użytkownik
27 sty (9 miesięcy temu)
27 sty (9 miesięcy temu)
Ja niestety o nim zawsze miałem takie zdanie. Niestety nie pozostawił tutaj dobrego wrażenia po sobie. Najbardziej to on się pogrąża próbując nam mieszać. Jak sobie poszedł to niech pilnuje tamtej firmy.
użytkownik
21 lut (8 miesięcy temu)
21 lut (8 miesięcy temu)
A może ktoś mniej więcej zdradzić jakie są zarobki , takiego zwykłego pracownika, operatora maszyn? czy rejestrują na najniższą, płacą więcej pod stołem?mój mąż zastanawia się czy nie zakręcić się za pracą w dekorze, liczy minimum na 3000 zł-3500 zł.
użytkownik
23 lut (8 miesięcy temu)
23 lut (8 miesięcy temu)
Płaca zawsze officjal czyli wszystko opodatkowane, zakręcić się twój mąż może w kółko,bez znajomości drukowania bez szans na takie pieniądze
użytkownik
15 kwi (7 miesięcy temu)
15 kwi (7 miesięcy temu)
Są na forum jacyś pracownicy firmy Dekor-Publidecor Sp. z o.o.? Jakie dobre cechy wymienicie pracodawcy?
użytkownik
28 maj (5 miesięcy temu)
28 maj (5 miesięcy temu)
A czy przewijaków potrzebują?
użytkownik
2 wrz (2 miesiące temu)
2 wrz (2 miesiące temu)
Firma obecnie jest na progu bankructwa. Zarząd daje pracownikom wypowiedzenia o pracę.Jeszcze zapewne będzie to wszystko funkcjonować do końca listopada i kłódkę na bramę.
użytkownik
14 wrz (2 miesiące temu)
14 wrz (2 miesiące temu)
Ty kolego, tyle lat tu pracowałeś i dostawałeś dobrą kasę, w dodatku zawsze na czas. My tutaj dalej pracujemy. Nie pisz więc bzdur bo widać, że chcesz zaszkodzić firmie. Widać, że dobrze, że się ciebie pozbyli. Krzyżyk na drogę....
użytkownik
20 wrz (2 miesiące temu)
20 wrz (2 miesiące temu)
no to już się poprawię i dodam parę krzyżyków na drogę.....

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin