test

Opinie o Delikatesy lewiatan makowscy nie!!!!!

Korzystałeś z usług Delikatesy lewiatan makowscy nie!!!!!? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2008-09-11 14:19

Wizyt: 11195
Komentarzy: 724
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.09.2008 (10 lat temu)
11.09.2008 (10 lat temu)

Delikatesy lewiatan makowscy nie!!!!!

Dzisiaj na pewnej stronie przeczytalam,ze DELIKATESY MAKOWSCY oferuja bardzo dobre warunki pracy,smieszne pracowalam tam wiec cos na ten temat wiem tak jak i wiekszosc ludzi ktora z tamtad odeszla.moja praca w tym sklepie zaczela sie gdzies okolo rok temu poczatek zapowiadal sie cudownie i tak tez bylo ,ale tylko przez okres dwoch tygodni.Pozniej zaczelo byc okropnie i nic nie wskazywalo na to ze moze byc lepiej...Wyplaty z kazdym miesiacem nizsze ,zle warunki pracy,wyzywanie sie po pracownikach a najlepsze jest to ze z wyplaty mielismy sciagane rzeczy o ktorych nie mialysmy zielonego pojecia i to po 100,200 zl.a jak pracownik przynioosl l4 i to nie z byle glupiego powodu to kierownictwo kazywalo przyjsc mu do pracy.Teraz we wszystkich ogloszeniach przeczytamy:" LEWIATAN zatrudni pracownikow bardzo dobre warunki pracy" ALE CZY TAK JEST NAPRAWDE ?NIE!!!!!!gdy tam pracowalam inne osoby sie zatrudnialy nie minol okres 2 tyg,miesiaca i wszyscy odchodzili.Uwazam ze pan MAK..... to zlodziej i wyzyskiwacz pracownicy ciezko haruja i sa zastraszani i gnebieni przez to aby on mogl poszastac kolejna porcja pieniedzy.JEZELI SLYSZELISCIE BADZ PRACOWALISCIE U MAKOWSKIEGO PISZCIE TUTAJ WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
autor
09.06.2014 (4 lata temu)
09.06.2014 (4 lata temu)
nas pracowników sklepów powinno interesować jak wygląda sklep czy jest czysto,daty przydatności a wszczegolności w jak najlepsza obsłoga klijenta aby wrocił bo prawda jest taka ze z tego mamy KASE a to jest dla nas najwazniejsze chyba idąc do pracy!
autor
09.06.2014 (4 lata temu)
09.06.2014 (4 lata temu)
Teraz na pewno nie będzie chciał do tego dopuścić
autor
18.06.2014 (4 lata temu)
18.06.2014 (4 lata temu)
a mnie wykorzystano tam i zwolniono... przykre
autor
04.07.2014 (4 lata temu)
04.07.2014 (4 lata temu)
to co piszecie to wszystko prawda po co sa te kierowniczki na tych sklepach one tylko kradna a zaloga za nie placi ludzi traktują jak przedmiot a w czancu to dopiero jest bagno trzeba tam poslac wszystkie kontrole od pip po skarbowke i sanepid i niech zamkna ten burdel i ta gr..a tonowa kierowniczke co caly dzień tylko siedzi i wpierdala a potem wygląda tak ze lepiej nie mowic szefostwo nie chce wiedzieć co tam się wyprawia szkoda gadac
użytkownik
11.07.2014 (4 lata temu)
11.07.2014 (4 lata temu)
anonim · 04.07.2014 20:39:09 - adres IP został przejęty przez Komendę Policji na okres dochodzenia, na wniosek osoby pokrzywdzonej.
Dochodzenie numer 5487 - w trakcie weryfikacji. Roczyny 11.07.2014
autor
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
Prezydent m.st. Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz powołała członków Warszawskiej Rady Seniorów. Rada będzie reagować na problemy starszych mieszkańców, przeciwdziałać dyskryminacji oraz wspierać aktywność społeczną tej grupy.
autor
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
Trwa konkurs BIHAPI na stworzenie innowacyjnych aplikacji dla mieszkańców Inteligentnych Miast. Jego efektem mogą być aplikacje służące zwiększeniu bezpieczeństwa osób starszych, czy przydatne w miejskiej rekreacji. Pierwsza sesja informacyjna dla uczestników już w poniedziałek, 20 października.
autor
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
W piątek, 17 października, w związku z awarią systemu Pojazd i Kierowca w delegaturze Biura Administracji i Spraw Obywatelskich na Pradze-Północ, nie jest możliwa obsługa interesantów w zakresie rejestracji pojazdów i praw jazdy. Trwają prace mające na celu niezwłoczne usunięcie awarii.
autor
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
Miasto Stołeczne Warszawa i British Council zapraszają na 10. edycję wydarzenia Creative Mikser, która odbędzie się w dniu 29 października 2014 r. Start o godz. 18:00.
autor
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
W związku z organizacją Targów Pracy i Przedsiębiorczości, uprzejmie informujemy, iż w dniu 14.10.2014 r. (WTOREK) punkt konsultacyjny Urzędu Pracy w Centrum Przedsiębiorczości Smolna będzie nieczynny.
autor
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
Zarząd Mienia m.st. Warszawy ogłosił przetarg pisemny nieograniczony na oddanie w dzierżawę na okres 5 lat nieruchomości zabudowanej budynkiem biurowym, położonej w Warszawie przy ul. Oboźnej 1a z przeznaczeniem na działalność związaną ze wspieraniem rozwoju przedsiębiorczości. Informacje znajdują się pod tym adresem.
autor
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
Dodano dnia 17 października 2014 przez manager

W dniu 29 października br. w siedzibie Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie odbędzie się kolejna z cyklu, dedykowana przedsiębiorcom konferencja pod hasłem „Potęga rozwoju – rozwój do potęgi. Drogi MSP po kapitał.”
autor
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
przejmie informujemy, że w Centrum Przedsiębiorczości Smolna zlokalizowany został punkt umożliwiający rejstrację działalności gospodarczej oraz dokonywaniem wpisów do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG).
Bookmark and Share

Wnioski do CEIDG można składać w pokoju nr 15 na parterze.

poniedziałek – piątek
godz. 8 – 16.

Na miejscu udzielamy informacji w zakresie pomocy przy wypełnianiu wniosku CEIDG-1.

Przypominamy, aby zabrać ze sobą dokument tożsamości.

Więcej informacji o procedurach związanych z dokonywaniem wpisów do CEIDG można znaleść tutaj, lub na stronach Ministerstwa Gospodarki.
autor
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
Poniższy dział poświęcony jest wiedzy, która może okazać sie przydatna każdemu, nie tylko początkującemu przedsiębiorcy.
Bookmark and Share

Dlaczego własny biznes ?

Formy prawne prowadzenia działalności

Rejestracja firmy w CEIDG

Rejestracja firmy w KRS

Wiedza

Instytucje dla przedsiębiorców

Nawigator przedsiębiorczości

Warszawa dla biznesuh
autor
29.01.2016 (2 lata temu)
29.01.2016 (2 lata temu)
Kolejny tytuł z bestsellerowego cyklu przygodowych gier akcji, wykorzystujących licencję najpopularniejszych duńskich klocków LEGO. Fabuła gry bazuje na filmie Jurassic World z 2015 roku, wykorzystując jednak również motywy trylogii Jurassic Park, zapoczątkowanej w 1993 roku przez Stevena Spielberga.
użytkownik
19.01.2017 (2 lata temu)
19.01.2017 (2 lata temu)
Witam pracuje u Panów Makowskich i tak jak opisujecie prawda jest taka że obiecują gruszki na wierzbie a prawda jest inna wypłata z miesiąca na miesiąc coraz nizsza mówią miesiąc słaby a w grudniu zajob i utargi bardzo wysokie wiec jaki sens? Warunki teraz w zimie makabryczne temperatura 13 stopni i obiecują dmuchawy a nic nie robią w tym kirunku wszyscy chorzy i zasmarkani może się wkoncu coś zadziała jak pokolei będą przynosić wszyscy L4! szukają co chwilę do pracy nowe osoby a jak ktoś przyjedzie porobi trochę i odchodzi bo to co obiecali w rzeczywistości jest wielką bzdura!
użytkownik
19.01.2017 (2 lata temu)
19.01.2017 (2 lata temu)
Potrzebuje e-Maila do panów makowskich
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
Przeglądarka Chrome posiada dwie główne wersje: pierwsza to Chromium – projekt open source, druga to Google Chrome, oparta o Chromium, ale z dodatkowymi funkcjami od Google. Ponadto na PC, a także chociażby na Androidzie, wiele przeglądarek bazuje na Chromium. Użytkownicy tych mniej popularnych przeglądarek nie będą mogli już korzystać z synchronizacji Google, API odpowiedzialne za synchronizacje zostało zarezerwowane tylko dla Google Chrome.

Jedną z większych zalet Google Chrome jest świetna synchronizacja. Pomiędzy poszczególnymi przeglądarkami na różnych urządzeniach możemy synchronizować wiele danych, a całość działa naprawdę sprawnie. Do tej pory, nic nie stało na przeszkodzie, aby z wykorzystaniem konta Google zalogować się do innych przeglądarek opartych na projekcie Chromium i korzystać z zalet synchronizacji. Na takie rozwiązanie często decydowali się użytkownicy Androida, którzy na smartfonach z pewnych względów woleli konkurencyjne oprogramowanie, ale chcieli nadal móc korzystać z synchronizacji z Google Chrome.
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
Panie Makowski kurcze Google Chrome to mobilna wersja przeglądarki o takiej samej nazwie, flagowy produkt Google dla platformy Android. Przeglądarka zapewnia podstawowe funkcje takie jak przeglądanie w kartach, obsługę JavaScript i blokowania
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
sieć Makowskich spędza więcej czasu w świecie wirtualnym, niż w realu. Jeśli już odejdzie od komputera ogląda stare filmy lub słucha muzyki z lat 80.
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
Prawie pół roku temu na moim blogu recenzowałem robota sprzątającego Roomba 886 firmy iRobot. Muszę przyznać że było to urządzenie bardzo przydatne do utrzymywania czystości w mieszkaniu, choć przydałoby się jemu więcej funkcji a cena mogłaby być nieco niższa. Ostatnimi czasy, za namową żonki zdecydowałem się odezwać ponownie do producenta z prośbą otrzymania modelu mopującego podłogi. Z racji posiadania dodatkowego członka rodziny w postaci psa, mogłem przeprowadzić skrupulatniejsze testy urządzenia. Otrzymałem pozytywną odezwę i udało się sprzęt wypróbować. Czy warto mieć takie urządzenie w domu ? I tak i nie, zresztą przeczytajcie sami.
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
Ang: am/are/is not; have not.
Pol: nie jestem, nie jesteś etc.
I ain't doing it for you...
użytkownik
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
Witam!

Ja Pracowałam 3 tygodnie w LEWIATANIE w Bielsku na ul. Diamentów. Tak gdzies 2 tygodnie bylo OK. Potem mnie Wspólpracownica wyzwała od Downow i wyżywała sie na mnie, ze nie przyszlam do pracy, jak mialam z żoładkiem. I grozily mi ze dostane Dyscyplinarke. Rzucilam ta robotą. Teraz jest tam inna kierowniczka, i co chwile Musze tam latac, i coś Podpisywać. Juz sie wkurzylam, i napisalam sms-a, ze to nie moja wina, ze poprzednia kierowniczka nie dawala mi Listy Obecnosci do podpisania. I ze bede tam ( ze moja noga OSTATNI RAZ! Postanie w tym sklepie ). Ja mam swoje zycie, a nie latac tam co kilka dni. Jeszcze mają problem z wyslaniem wyplaty na konto. No SZLAG JASNY TRAFIA!!
użytkownik
10 sty (13 dni temu)
10 sty (13 dni temu)
Nie polecam tej pracy. Ciężka fizycznie, gorzej niz po fabrykach. Do tego mobbing wśród pracowników i upierdliwy klient każdego dnia. Bardzo mało płatna praca w stosunku to wysiłku-minimalna krajowa plus marne premie. Większość personelu to Ukraińcy, którzy okradają szafki. Lepiej zatrudnić się na budowę. Za taką śmieszna pensje niech sobie pracuje Pan Makowski.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin