test

Opinie o Delta-Graphix Zakład Pracy Chronionej Zakład Produkcyjny - Tarnów

Korzystałeś z usług Delta-Graphix Zakład Pracy Chronionej Zakład Produkcyjny - Tarnów? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): KoloOlo
Data: 2011-08-01 14:47

Wizyt: 10499
Komentarzy: 57
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
01.08.2011 (7 lat temu)
01.08.2011 (7 lat temu)

Delta-Graphix Zakład Pracy Chronionej Zakład Produkcyjny - Tarnów

Gdzie się nie spytasz kto słyszał o tej firmie każdy Ci powie ze tam pieniędzy nie zarobisz
autor
01.08.2017 (rok temu)
01.08.2017 (rok temu)
@TB rozumiem, że nie masz dobrej opinii na temat tego pracodawcy. Wspominasz, że zdarzały się nieterminowe wypłaty wynagrodzenia. Jak często? Jak dużej liczby pracowników to dotyczyło? Chętnie też usłyszymy od obecnych pracowników Delta-Graphix. Jak sytuacja w firmie i warunki zatrudnienia wyglądają obecnie?
użytkownik
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
Dużo czasu minęło od ostatniej aktywności w tym wątku, czy od tego momentu sytuacja się zmieniła? Udało się wyjaśnić wszystkie kwestie związane z wypłatą wynagrodzenia? Czy waszym zdaniem atmosfera w firmie jest przyjazna, a sama praca rozwojowa?
użytkownik
22.07.2018 (6 miesięcy temu)
22.07.2018 (6 miesięcy temu)
10 tysięcy za dręczenie przez pracodawcę

Sprawa miała miejsce w jednej z tarnowskich firm poligraficznych. Jej właściciel, nazwijmy go Szef, uporczywym nękaniem doprowadził pracownicę, nazwijmy ją Agata, do takiego stanu, że nie mogła normalnie funkcjonować. Bywało, że kiedy Szef wchodził do pokoju, w którym pracowała, na jej „dzień dobry” odpowiadał xxxxxxx dobry”…
całość TEMI 18 lipca 2018
użytkownik
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
Pełny artykuł dostępny pod adresem:
http://www.temi.pl/temi/tarnow/28-tarnow/7549-10-tysiecy-za-dreczenie-przez-pracodawce
użytkownik
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
@Pucek, czy w takim razie polecasz ubieganie się o zatrudnienie w Delta-Graphix Zakład Pracy Chronionej Zakład Produkcyjny? Jakie pozytywne strony tego pracodawcy jesteś w stanie wymienić na tym forum? Ważne, żebyś zdecydował się na wypowiedź ze względu na osoby zastanawiające się nad złożeniem CV do tej firmy.
użytkownik
08.10.2015 (3 lata temu)
08.10.2015 (3 lata temu)
nie wiem za bardzo jak się odnieść kochani do niektórych komentarzy tutaj jako osoba dopioero po prostu szukające w tej firmie zatrudnienia. natomiast wiem że jeśli chodzi o poligrafie to teraz jest mocne nasycenie rynku i walka o klienta, może stąd jakaś większa presja pracy wynika, takie jest przynajmnie moje zdanie
użytkownik
11 lut (5 dni temu)
Właściciel-szef(delta-gaphix )czy jak go tam zwa delta-gaphix zawsze był narwany i skory do wydzierania sie na ludzi -wpadał na hale i puszczal tekst (gdzie jest jakiś pier...y kierowni) a jak już takiego dorwał o nie chciałbym byc w jego skórze. Najczęsciej obrywał Mirek R. :) jak ja się cieszę ze mnie zwolnil i nie musze tam pracowac a pracowalem tam chyba cos okolo 8lat jak nie wiecej. Zawsze mieli dobrze ci co wiedzieli jak wjesc szefowi w d... dawal i premie przy innych tych gorszych zeby i zagrac na nerwach .
użytkownik
28.06.2017 (rok temu)
28.06.2017 (rok temu)
Wszystkie powyższe opinie są niestety prawdziwe. Pracowałem tam około 8 miesięcy i o 8 za długo. Takiej liczby "konfitur" w jednym zakładzie pracy nigdy nie widziałem. Natomiast jeśli nie strzelałeś z ucha to nie miałeś co liczyć na umowę czy terminowe wypłaty nadgodzin. Właściciel kawał Ch***a reszte buca, wykorzystuje w większości osoby niepełnosprawne i chore. Na wypłatę nadgodzin nie ma ale żeby wylansować niejakiego Super rajdowca kasa zawsze się znajdzie. Ale nadejdzie dzień rozliczenia i zobaczymy wtedy czy będziesz takim kozakiem. delta graphix ? tfuuu
użytkownik
11 lut (5 dni temu)
Znam też tego rajdowca osobiscie obaj sa siebie warci. A co do nadgodzin to powiem tak ludzie chorzy niepełnosprawni nie powinni pracowac w nadgodzinach.Ale w delcie zawsze byli tacy co bez tego nie mogli zyc.Przylazili w niedziele jeden to nawet we wszystkich swietych tyral . :) .ten zaklad dawno pwoinien stracic status zakaldu pracy chronionej. Te nowe hale postawione na boisku-tam mialo byc centrum rehabiltacyjne a powstaly magazyny.Ze jeszcze zaden prokurator sie tym nie zajala to dziwne. Przekrety i tyle. Jak miala byc inspekcja pracy w delcie to juz tydzien wczesniej wiedzieli o tym.|Ciekawe czy szatnia nadal jest na hali produkcyjnej tuz przy maszynach. I czy nadal spalinowe wozki widlowe jezdza po hali?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Aspen polska

archman

Kik textil Kik

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin