test

Opinie o DOMMAR-CREO - Łódź

Korzystałeś z usług DOMMAR-CREO - Łódź? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): plcb932
Data: 2014-06-22 14:48

Wizyt: 12791
Komentarzy: 10
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
22.06.2014 (4 lata temu)
22.06.2014 (4 lata temu)

DOMMAR-CREO - Łódź

bez zarejestrowania bez kasy 5 tygodni i nic nie dostałem a po13 15 h zasuwałem do tej pory tylko 450 zł dostałem a kontakt utrudniony zaliczka 450 zl

Gineły mi żeczy w miejscu zakwaterowania a tym bardziej że byłem po zamiejscem zameldowania czyli ponad 400 km
użytkownik
12.01.2016 (2 lata temu)
12.01.2016 (2 lata temu)
kłamca oszczerca oszust i wszystko co najgorsze o tym pracodawcy ludzie omijajcie go z daleka dziada parszywego!!!
użytkownik
21.06.2016 (2 lata temu)
21.06.2016 (2 lata temu)
Zgadzam się z przedmówcami , oszust i tyle , gnida parszywa w upał 30 stopniowy dawał tylko butelkę wody do picia , mnie też oszukał na bardzo dużą kwotę. Teraz ogłasza się przez powiatowy urząd pracy , ludzie mam prośbę wystrzegajcie się go jak możecie !!
użytkownik
20.09.2016 (2 lata temu)
20.09.2016 (2 lata temu)
UWAGA !!!
Człowiek będący właścicielem tej firmy nie płaci podwykonawcą.
Podpisanie jakiejkolwiek umowy nie daje gwarancji na odzyskanie pieniędzy.
użytkownik
17.01.2017 (rok temu)
17.01.2017 (rok temu)
UWAGA OSZUST !!! Firma Dommar-Creo zarabia wygrywając przetargi które wykonują podwykonawcy. Właściciel NIE PŁACI. Oszukuje notorycznie podwykonawców.
użytkownik
2 mar (6 miesięcy temu)
2 mar (6 miesięcy temu)
Zachęcam osoby, które są zatrudnione w DOMMAR-CREO o opisanie nowej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
użytkownik
23 mar (5 miesięcy temu)
23 mar (5 miesięcy temu)
Kompletnie nierzetelny człowiek. Nie wypłaca pieniędzy, a po upomnieniu straszy pobiciem.
użytkownik
22 kwi (5 miesięcy temu)
22 kwi (5 miesięcy temu)
Minęło sporo czasu, odkąd dodaliście ostatnią opinię związaną z pracą w Dommar-Creo Mariusz Błaszczyk. Jak od tego czasu zmieniły się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie?
użytkownik
11 wrz (10 dni temu)
11 wrz (10 dni temu)
Słuchajcie zakładam mu sprawę w inspekcji pracy za niewypłacalność,ktoś chętny?
użytkownik
14 wrz (7 dni temu)
14 wrz (7 dni temu)
Tragedia oszust totalny.Poza tym cham i prostak.Na zachętę rzyga po 300 zł i to wszystko.Mi wisi za cały miesiąc pracy po 12-13 godzin . Walczę z nim od 3 m-cy.Nie odbiera,unika kontaktu a gdy się dodzwonisz śmieje Ci się w twarz, że i
tak pieniędzy nie odzyskasz.Dalej ogłasza się w urzedzie pracy gnida.Zero warunków takich jak woda do picia w upały.Nawet nie zawracajcie sobie tym wieprzem głowy.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Polli Partner

virtus

atm marklowice

orsay

KATALIZATORY.PRO

KATALIZATORY

Seito Warszawa

zortrax

Modelski

gaz system gaz sabre

oddział diament zielona góra

Bakaland

Zbroja

lumesse

acs

Mit media

grand parade

lux med

collabera

Cex

Castorama radom

Geberit

Kirchhoff

krakow

prevac

hotel piaskowy pszczyna

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin