test

Opinie o DONAKO S.A. - Wrocław

Korzystałeś z usług DONAKO S.A. - Wrocław? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): xxx
Data: 2009-11-11 21:47

Wizyt: 12662
Komentarzy: 40
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.11.2009 (9 lat temu)
11.11.2009 (9 lat temu)

DONAKO S.A. - Wrocław

Firma jako pozostałość po komunie.Ludzie z tzw "betonu" niszczą dobry jej wizerunek.
użytkownik
30.11.2010 (7 lat temu)
30.11.2010 (7 lat temu)
mnie ciekawi jakie tam sa zarobki tokarza czy slusarza czy jest mozliwos negocjacji czy sa z gory ustawione stawki dostalem oferte i chce wiedziec jak rozmawiac
użytkownik
04.10.2015 (3 lata temu)
04.10.2015 (3 lata temu)
Nikt się tutaj nie wypowiada, ale chciałem zauważyć, że firma prężnie działa. Obecnie poszukują: ślusarzy, ślusarzy-spawaczy,praserów, operatorów tłoczarzy, operatorów tokarek, operatorów frezarek, operatorów wytaczarek i operatorów maszyn CNC. Dla każdego coś się znajdzie, o ile ktoś pracować chce.
użytkownik
10.11.2015 (3 lata temu)
10.11.2015 (3 lata temu)
Omijać szerokim łukiem
użytkownik
18.11.2015 (2 lata temu)
18.11.2015 (2 lata temu)
Ja raczej omijać chyba nie chce, bo wiem że mają wolne miejsce pracy. Szukają specjalisty metrologa ds pomiarów 3D. Oferta kusi, bo zapewniają stabilne zatrudnienie, możliwości rozwoju zawodowego i dodatkowy pakiet motywacyjny. Niby zero konkretów ale oferta wydaje mi się być atrakcyjna. Może spróbuję.
użytkownik
20.11.2015 (2 lata temu)
20.11.2015 (2 lata temu)
oj to możemy być konkurencją @karol, ciekawi mnie czy jeśli będziesz na rozmowie pierwszy to dasz znać co i jak
użytkownik
18.11.2015 (2 lata temu)
18.11.2015 (2 lata temu)
oni juz szukaja 5 lat i jakos ludzi niemoga znalesc dziwne co nie? niby pisza ze tak pieknie, kierownitcwo nie nadaje sie do niczego duzo pisza i gadaja malo robia..... jeszcze atmosfera nie za fajna
użytkownik
23.11.2015 (2 lata temu)
23.11.2015 (2 lata temu)
ale co to znaczy, że dają stabilne warunki umowy u nich? Można na pewno u nich zarobić ponad 2000 zł.
użytkownik
26.11.2015 (2 lata temu)
26.11.2015 (2 lata temu)
pewnie 2000tys masz na umowie jako podstawa, tez mi sie tak wydaje poza tym to dobra firma i dobra branża wiec zarobic dobrze też możesz poza tym maja benefity
użytkownik
30.11.2015 (2 lata temu)
30.11.2015 (2 lata temu)
bhehehe dobra firma co to jest 2000 tysiące na ta branrze rece opadaja
użytkownik
08.12.2015 (2 lata temu)
08.12.2015 (2 lata temu)
teraz można sie u nich zatrudnić we Wrocławiu na kilku stanowiskach, specjalsita kontroli jakości- lider, specjalista do spraw sprzedaży, może ktoś chętny..
użytkownik
19.01.2016 (2 lata temu)
19.01.2016 (2 lata temu)
A co tym metrologjem szukajom jeszcze kogoś?
użytkownik
19.01.2016 (2 lata temu)
19.01.2016 (2 lata temu)
->mati, nie widziałem ostatnio... Teraz to ludzi na produkcję potrzebują do donako. Podejrzewam,że warunki dają mniej więccej takie same jak wszędzie..
użytkownik
24.01.2016 (2 lata temu)
24.01.2016 (2 lata temu)
@so, no owszem poszukują na ta produkcję. Wymagania nie sa w dodatku wysokie, bo to min. 2-letniego doświadczenia w pracy na produkcji, dyspozycyjności – 3-zmianowy system pracy, czy brak przeciwwskazań do pracy w hałasie.
użytkownik
29.01.2016 (2 lata temu)
29.01.2016 (2 lata temu)
Jeżeli szukcie pracy to Donako omijajcie z daleka oni przyjmują tylko na jakiś czas a nie dają stabilnego zatrudnienia. Ogłoszenia puszczają ze na produkcję potrzebują a to nie prawda bo na lasery tylko tam nie mają chetnych i tak pisza ale to są bzdury.A już nie mówiac o ludziach którzy bardzo podpierdalaja majstrom płeć żenska
użytkownik
01.02.2016 (2 lata temu)
01.02.2016 (2 lata temu)
hej wszystkim, no uwazem ze to nie sa jaies duze wymagaania 2 lata doswiadczenia i dyspozycyjnsc , ciekaw jestem czy jest u nich sznansa na umowe o prace
użytkownik
12.03.2016 (2 lata temu)
12.03.2016 (2 lata temu)
Z tym to akurat nie było nigdy żadnych problemów @t6ty7u. Szczególnie na stanowiskach takich jak kontroler jakości, na początku masz na czas określony, no ale zawsze później może się to zmienić.
użytkownik
14.03.2016 (2 lata temu)
14.03.2016 (2 lata temu)
no po jakimś stażu pracy to już później zatrudniają na umowę o pracę, także nie ma się czym przejmować. szukają również młodszego spec. ds zakupów ale musi być roczne doświadczenie w zawodzie
użytkownik
16.03.2016 (2 lata temu)
16.03.2016 (2 lata temu)
na stanowisku kontroler jakości firma DONAKO oferuje @darok stabilne zatrudnienie, możliwości rozwoju zawodowego i dodatkowy pakiet motywacyjny, niestety wymaga doświadczenia w pracy na stanowisku kontrolera jakości,
użytkownik
15.04.2016 (2 lata temu)
15.04.2016 (2 lata temu)
mieliście farta że trafiliście jeszcze na ogłoszenia od tej firmy. Najwyraźniej juz znaleźli tego kontrolera jakości i od tamtego czasu nie poszukują praconwików
użytkownik
11.05.2016 (2 lata temu)
11.05.2016 (2 lata temu)
no i widze, że sa u nich ciekawe oferty pracy, np. jako Specjalista ds. Sprzedaży.
użytkownik
24.10.2017 (rok temu)
24.10.2017 (rok temu)
Co jest powodem, że tak dawno nikt nic nie pisał?
użytkownik
12.12.2017 (11 miesięcy temu)
12.12.2017 (11 miesięcy temu)
Witam, jakie są stawki dla spawaczy mag z upr. na suwnice?
Z góry dzięki za pomoc ????
użytkownik
25 sty (9 miesięcy temu)
25 sty (9 miesięcy temu)
Kwestie finansowe są bardzo indywidualne i to uzgadnia się na rozmowie.
użytkownik
19 kwi (6 miesięcy temu)
19 kwi (6 miesięcy temu)
Opinie pracowników dotyczące warunków zatrudnienia w DONAKO S.A. okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!
użytkownik
14 maj (5 miesięcy temu)
14 maj (5 miesięcy temu)
Nie polecam, zwlaszcza pracy na magazynie. Dużo obiecują a później same bzdury wymyślają.
użytkownik
14 maj (5 miesięcy temu)
14 maj (5 miesięcy temu)
Zastanawiająca jest ta cisza. Dużo pytań i żadnej informacji, szkoda.
użytkownik
15 maj (5 miesięcy temu)
15 maj (5 miesięcy temu)
Zatrudnij się tam ,to będziesz miała odpowiedzi na wszystkie swoje pytania
użytkownik
14 maj (5 miesięcy temu)
14 maj (5 miesięcy temu)
@Tetrohydrocanabinol Co takiego konkretnie zostało Ci przez firmę DONAKO zaproponowane?
No i co okazało się tak właściwie później?
Mam nadzieję, że jesteś w stanie napisać o tej sytuacji więcej.
użytkownik
15 maj (5 miesięcy temu)
15 maj (5 miesięcy temu)
A co na magazyniera chcesz się przyjąć że tak dopytujesz? Czy donako chcesz obronić
użytkownik
22 maj (5 miesięcy temu)
22 maj (5 miesięcy temu)
jak rozmowa wyglada
użytkownik
4 cze (5 miesięcy temu)
4 cze (5 miesięcy temu)
Życzliwością nie grzeszycie, nowi szukają info o firmie.
użytkownik
4 cze (5 miesięcy temu)
4 cze (5 miesięcy temu)
Tetra compañero. Tetrahydrocannabinol.
użytkownik
17 cze (4 miesiące temu)
17 cze (4 miesiące temu)
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?
użytkownik
3 sie (3 miesiące temu)
3 sie (3 miesiące temu)
obecnie zauważalny jest spadek zamówień , w związku z czym jest mniej przyjęć do pracy .
w zależności na jakie stanowisko startujecie ,stawka uzgadniania jest indywidualnie .
wszystko zależy od danego działu i kierownika .
kultura niekorporacyjna , da się pracować .
użytkownik
3 sie (3 miesiące temu)
3 sie (3 miesiące temu)
Jaką macie atmosferę w firmie? Czy warto w ogóle aplikować skoro ograniczone są przyjęcia?
użytkownik
5 sie (3 miesiące temu)
5 sie (3 miesiące temu)
Można aplikować , w każdej firmie produkcyjnej są spadki i wzrosty zamówień .To normalne.Atmosfera w porównaniu do innych firm jest przyzwoita
użytkownik
20 sie (2 miesiące temu)
20 sie (2 miesiące temu)
@Abc, staram się dowiedzieć więcej o firmie i też w ten sposób pomóc innym osobom. W wątku brakuje rzetelnych informacji, więc każdy merytoryczny wpis jest istotny.
@Badura, rozumiem, że można liczyć na wsparcie kolegów z pracy? Czy w czasie wzrostów możliwe jest też branie nadgodzin? Czy stawki za nie są wyższe?
użytkownik
3 wrz (2 miesiące temu)
3 wrz (2 miesiące temu)
Ile zarobi spawacz chodzi mi o realne zarobki nie z 300godz pracy w miesiacu
użytkownik
14 wrz (miesiąc temu)
14 wrz (miesiąc temu)
@Spawacz, sądzę, że wysokość zarobków może być ustalana indywidualnie z przełożonymi, w zależności od doświadczenia i umiejętności. Czy pracowałeś już na tym stanowisku? Napisz proszę, czy przesłałeś swoje CV do firmy Donako. Będę także wdzięczna za opisanie przebiegu rekrutacji.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

bank gospodarstwa krajowego

abc data

Best Western Hotel Prima

Olsa

Lpt

respol

ISS Facility Services

upc

wmh

iss

netguru

Braughman

TELETRADE

pabich piekarnia

Aqua pools

Bit logistics

valeo skawina Zus valeo

stalmech

Telkom Mariusz majewski

Hydro-Marko

Coroplast Strzelce

Coroplast

marlex

drukpak

ndi

akomex

poczta polska
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin