test

Opinie o DORSON Sp. z o.o. Gdynia

Korzystałeś z usług DORSON Sp. z o.o. Gdynia? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): oszukany
Data: 2016-08-09 11:15

Wizyt: 11347
Komentarzy: 15
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
09.08.2016 (2 lata temu)
09.08.2016 (2 lata temu)

DORSON Sp. z o.o. Gdynia

Ta firma szuka naiwnych. Nie liczcie na uczciwie wypłaconą pensję, dobre warunki czy szacunek dla pracownika. Przeciwko Dorsonowi toczą się procesy sądowe, a to chyba najwięcej mówi o tym pracodawcy. Omijajcie szerokim łukiem.
użytkownik
21.09.2016 (2 lata temu)
21.09.2016 (2 lata temu)
Dokładnie..Ja również padłem ofiarą tych ludzi.Brak kasy na czas i brak możliwości powrotu do domu to tylko niektóre nieprzyjemności na które natraficie.Uwaga firma zmieniła nazwę na two-m!!!
użytkownik
24.11.2016 (rok temu)
24.11.2016 (rok temu)
Firma, która szuka naiwnych, a nie pracowników. Nie liczcie na wypłatę o czasie, o ile w ogóle wypłacą wam wasze ciężko zarobione pieniądze. Grono ludzi oszukanych jest już całkiem spore. Ta firma żyje tylko z oszukiwania ludzi.
użytkownik
14.12.2016 (rok temu)
14.12.2016 (rok temu)
Witam pana mogę powiedzieć więcej o firmie lub podać numer telefonu do komunikacji wcześniej docenione!
użytkownik
02.04.2017 (rok temu)
02.04.2017 (rok temu)
Dwóch kolegów tam pracowało, jeden na małym drugi na dużym obydwaj odeszli z tego samego powodu, szef albo oszukiwał na kasie albo w ogóle nie płacił.
użytkownik
18.12.2017 (9 miesięcy temu)
18.12.2017 (9 miesięcy temu)
witam szukam adresu zamieszkania Adama szredera ja i moi znajomi mamy mu zamiar w domu powiekszyc dziure w xxxxxxx
użytkownik
18.12.2017 (9 miesięcy temu)
18.12.2017 (9 miesięcy temu)
witam szukam adresu aDAMA sZREDERA wisi mi 7000 za przywiezienie busa zaplace za informacje wszelkie info pod numerem telefonu 888188883
użytkownik
12 sie (2 miesiące temu)
12 sie (2 miesiące temu)
NIE MUSZ PŁACIĆ TO NIE SZREDER CIEBIE OSZUKAŁ ! TYLKO MICHAŁ SZYMKOWICZ ZA PRZEWIEZIENIE Z TEGO CO PAMIETAM FIATA DUCATO, JAK KOLEGO PAMIETASZ WZIĄŁEŚ ŁADUNEK Z GIEŁDY TRANSPORTOWEJ SZREDERA KOBIETĄ JEST MATKA ALKOHOLICZKA ALINA SZYMKOWICZ, KTÓRA MIESZKA W GDYNI NA ULICY ŻWIRKA I WIGURY ALE ZA NR MIESZKANIA MUSIŚSZ MI ZAPŁACIĆ: NAZYWAM SIE KRZYSZTOF BUBACZ UL SOSNOWE WZGÓRZA 7, 84-207 BOJANO JESTEM PROKÓRENTEM FIRMY TW-M SP ZOO W KTÓREJ SZYMKOWICZ MICHAŁ UKRYŁ SIĘ POD POSTACIA DYREKTORA DS TRANSPORTU
użytkownik
12 sie (2 miesiące temu)
12 sie (2 miesiące temu)
KOLEJNA FIRMA SZYMKOWICZA NAZYWA SIĘ SZUSTER RK czyli Ryszard Krzyżczyk
użytkownik
15 sie (2 miesiące temu)
15 sie (2 miesiące temu)
DLACZEGO NIE ZGLOSICIE TEGO NA PSY ALBO DO PROKURATURY PRZECIEZ MACIE TYLE INFO NA JEGO TEMAT ZDAJE SOBIE SPRAWE ZE W DZISIEJSZYCH CZASACH TRZEBA KOMUS UDOWODNIC WINE ALE JAK MACIE TAKIE INFORMACJE TO TO INEGO
użytkownik
29 wrz (15 dni temu)
29 wrz (15 dni temu)
Bo jak się rozpowiada kłamstwa to nie ma czego zgłosić tylko ryczeć w necie - banda przesileńców
użytkownik
22 sie (miesiąc temu)
22 sie (miesiąc temu)
Rafale Wiśniowski zamieszkały w Bożym Polu Osoedlowa 12/4, który okradłeś firmę 2M z opon , kilku samochodów , teczek pracowniczych i innych rzeczy, powiedz to zainteresowanemu wprost . Ostatnio jak był u ciebie ciot.o krzyczałeś Policja Polcja - dlaczego nie masz jaj tylko twoja brzydula Emila Elewart której to bratu niby zginął Firmowy Master , ona za ciebie nosi spodnie. Lepiej zamknij mordeczkę cwe.lu bo sam nas gnoju oszukiwałeś i kręciłeś.
użytkownik
24 wrz (21 dni temu)
Łohoho, widać już mają miejsce lepsze jaja. Złodziej, złodzieja okrada. Grubas oczywiście chodzi po Gdyni i opowiada jaki to świat jest zły i ludzie nieuczciwi. Słonino, ty weź lepiej kup sobie wygodną piżamę i Kuboty do więzienia. I jeszcze dużą dziurę na tyłku niech Ci żona obszyje. Weź też spory zapas lubrykantu. Dupsko pęknie, jak nic!
użytkownik
29 wrz (15 dni temu)
29 wrz (15 dni temu)
Kuboty ? Po do jak ma kasę cio.to , pamiętaj nawet jak się zesra.sz to i tak nic mu się nie stanie
użytkownik
15 kwi (6 miesięcy temu)
15 kwi (6 miesięcy temu)
@anonymous Czy próbowałeś zgłaszać ten fakt do odpowiednich organów? Ostatnie opinie o firmie DORSON Sp. z o.o. były jednoznacznie negatywne. Czy w tej firmie zmieniło się coś, od czasu ostatniego wpisu? Czy ta firma nadal zatrudnia nowych pracowników? Napiszcie proszę coś więcej, na pewno są osoby, które szukają o tej firmie świeżych informacji.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

OLITEL\

tewex

czarna lista pracy

incom wrocław

incom

POLTEL

streetcom

goldberg
internet plus
Timken

arsen

azet

azet hurtownia

asport

profim

tesco komorniki

exorigo

Fuji Seal

qumak

HCL technologies kraków

mod-personal

tesco
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin