test

Opinie o Drogeria Internetowa EZEBRA Lublin

Korzystałeś z usług Drogeria Internetowa EZEBRA Lublin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): AAAAAAAAAAAAAAA
Data: 2017-03-09 20:16

Wizyt: 10841
Komentarzy: 95
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
09.03.2017 (rok temu)
09.03.2017 (rok temu)

Drogeria Internetowa EZEBRA Lublin

Nie polecam pracy w tej firmie. Chociaż atmosfera panująca wśród pracowników jest na plus i to jedyny plus tej firmy. Pracodawca oczekuję pracy w jak największej liczbie godzin. W ogłoszeniu i na rozmowie mowa jest o pracy 8 godzin, a w rzeczywistości minimum 9 godzin. Oczekuje nadgodzin, nie raz trzeba było pracować po 10 i więcej godzin za co obiecywał duże wynagrodzenie,a przy wypłacie okazywało się ze kasa się nie zgadza. Wyplata zawsze nie w terminie. Umowa oczywiście to umowa zlecenie. O dniu wolnym w tej firmie można zapomnieć. Jeśli ktoś rezygnował z pracy to oczywiście ucinana była pensja do minimum. NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY!!!!!
autor
09.07.2018 (6 miesięcy temu)
09.07.2018 (6 miesięcy temu)
Komuś dobrze zapłacili za wypisywanie tych pozytywnych opinii ???? nie dajcie się nabrać..
użytkownik
10.07.2018 (6 miesięcy temu)
10.07.2018 (6 miesięcy temu)
@Angel, a jaka jest Twoja opinia na temat pracy w Drogeria Internetowa EZEBRA? Mogłabyś się nią podzielić na forum? Gorąco zachęcam!

Co jeszcze możecie powiedzieć na temat pracy w Drogeria Internetowa EZEBRA? Czy praca w tej firmie jest ciężka i stresująca? Jakie widzicie plusy i minusy zatrudnienia w tym miejscu?
użytkownik
18.07.2018 (6 miesięcy temu)
18.07.2018 (6 miesięcy temu)
@Ala, dlaczego tak uważasz? Jestem moderatorem forum najlepszyfachowiec.pl, a moją rolą jest aktywizacja uczestników dyskusji i dopytywanie o wszelkiego rodzaju szczegóły. Dzięki temu osoby zainteresowane pracą w danym miejscu mają pełniejszy obraz panującej tam sytuacji. Rozumiem, że pracujesz w Drogeria Internetowa EZEBRA, tak?
użytkownik
29.07.2018 (5 miesięcy temu)
29.07.2018 (5 miesięcy temu)
Omijać szerokim łukiem. Rozmowa kwalifikacyjna prowadzona przez kobietę, która mam wrazenie nie miała pojęcia o firmie. Warunki zatrudnienia i płaca baardzo słabe jak na tak znaną drogerię.
użytkownik
02.08.2018 (5 miesięcy temu)
02.08.2018 (5 miesięcy temu)
@Kami, a na jakie stanowisko aplikowałaś? Możesz napisać coś więcej o przebiegu swojej rozmowy rekrutacyjnej? Czy miałaś podczas niej do wykonania jakieś zadania? Takie informacje mogą być bardzo cenne dla osób, które wybierają się na rozmowę o pracę do Drogerii Internetowej EZEBRA.

Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Drogerii Internetowej EZEBRA w Lublinie? Jestem ciekawa, jak ta firma wypada na tle innych, podobnych firm z branży.
użytkownik
07.09.2018 (4 miesiące temu)
07.09.2018 (4 miesiące temu)
Pracuję w tej firmie od ponad roku, zarobki są beznadziejne , nigdy nie wiadomo ile się zarobi, gdybym mogła już dawno bym się zwolniła, atmosfera kiepska, szefowie tylko sobie kieszenie nabijają a pracownika mają gdzieś, umowy? Są umowy zlecenie, premie to śmiech!
użytkownik
07.09.2018 (4 miesiące temu)
07.09.2018 (4 miesiące temu)
@Monika, a możesz napisać, od czego zależy wysokość Twojego wynagrodzenia? Z tego co piszesz wynika, że jest to podstawa + premia, ale mogłam coś źle zrozumieć, więc dobrze byłoby, gdybyś to doprecyzowała. Czy każdy w Drogerii Internetowej EZEBRA zatrudniony jest na umowę zlecenie? Czy nie ma szans na umowę o pracę? To bardzo istotne informacje!
użytkownik
10.09.2018 (4 miesiące temu)
10.09.2018 (4 miesiące temu)
Nie wiem jaką umowę ma kierownictwo. Reszta to umowy zlecenia. Brak szans na umowę o pracę. Premia jest raz, dwa do roku 100 lub 200 zł. Zarobki uzależnione od Opineo.pl myślisz, że zarobisz 2500, a dostajesz 1800, bo opineo.
użytkownik
21.09.2018 (4 miesiące temu)
21.09.2018 (4 miesiące temu)
@Monika, mam nadzieję, że za jakiś czas firma umożliwi otrzymywanie umów o pracę swoim pracownikom. To często istotny warunek przy podejmowaniu zatrudnienia. Pisząc o zarobkach uzależnionych od Opineo masz na myśli ilość czy wydźwięk zamieszczonych tam opinii?
użytkownik
26.09.2018 (3 miesiące temu)
26.09.2018 (3 miesiące temu)
nawet dwóch jest
użytkownik
14.11.2018 (2 miesiące temu)
14.11.2018 (2 miesiące temu)
Praca okej :) Zwłaszcza jeśli lubisz branżę kosmetyczną.
użytkownik
14.11.2018 (2 miesiące temu)
14.11.2018 (2 miesiące temu)
Ja lubię moją pracę i mogłam nabrac doświadczenia w prowadzeniu sklepu online
użytkownik
15.11.2018 (2 miesiące temu)
15.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałam tam chwilę ale musiałam odejść ze względów zdrowotnych. Moim zdaniem nie było powodów do narzekania
użytkownik
26.09.2018 (3 miesiące temu)
26.09.2018 (3 miesiące temu)
Lublinianka : jest tu praca na magazynie dla kobiety? Jak to wygląda? Ile zmian? Jak wypłata wygląda? Pracujące weekendy? Bo chciałabym aplikować cv...
użytkownik
08.10.2018 (3 miesiące temu)
08.10.2018 (3 miesiące temu)
Na magazynie są głownie kobiety + 3 mężczyzn czyli 2 kierasów i magazynier.Jedna zmiana, a wypłata noo trzeba się narobić zeby 2 koła wyciagnąć podobno
użytkownik
30.09.2018 (3 miesiące temu)
30.09.2018 (3 miesiące temu)
@Koyo, skoro wiesz takie rzeczy, to wydaje mi się, że pracujesz w Drogerii Internetowej EZEBRA, tak? Polecasz aplikować do pracy w tym miejscu?
@Lublinianka, widzę, że jesteś zainteresowana pracą w tej firmie. Jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące? Daj znać, czy zdecydujesz się aplikować!
użytkownik
08.10.2018 (3 miesiące temu)
08.10.2018 (3 miesiące temu)
Praca nawet nawet...tylko szkoda że dzień w dzień przychodzi ktoś nowy i trochę cięzko zanim się go ogarnie..mogliby "naraz" wrzucić(chodzi mi o magazyn) umowa o prace(trzeba się narobić),zleceniówkę chyba rzadko kto tam dostaje. Ja miałam taką przyjemność pracować na zlecenie przez agencje.
użytkownik
08.10.2018 (3 miesiące temu)
08.10.2018 (3 miesiące temu)
Tu się zgodzę do mnie odezwali się dopiero po 13 DNIACH! To są chyba jakiś kpiny...ja rozumiem 2-5 dni ale to max.
Co do samych zarobków w sklepie 9,5/h na rękę...ktoś tu chyba leci w kulki
użytkownik
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
@Manda, a czy finalnie zdecydowałaś się na podjęcie pracy w Drogerii Internetowej EZEBRA? Rozumiem, że niezbyt satysfakcjonuje Cię poziom zarobków oferowanych przez firmę. Biorąc pod uwagę zakres obowiązków, jakie wynagrodzenie byłoby według Ciebie najbardziej zadowalające?
użytkownik
13.10.2018 (3 miesiące temu)
13.10.2018 (3 miesiące temu)
@Koyo, piszesz, że "dzień w dzień" przychodzi ktoś nowy. Czy to oznacza, że firma dynamicznie się rozwija i poszukuje wciąż nowych pracowników, czy też panuje w niej po prostu spora rotacja? Pracujesz na magazynie czy też w innym dziale firmy? Jeśli możesz, to napisz proszę.
użytkownik
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
im więcej kobiet tym więcej ploteczek a i atmosfera nie za dobra..
użytkownik
31.10.2018 (2 miesiące temu)
31.10.2018 (2 miesiące temu)
Moje sugestie dla Drogeria Internetowa EZEBRA:
Bardzo solidny firma. Pracuje od 2 m-c dostałam fajną premię. Jestem zadowolona

Lubię atmosferę w Drogeria Internetowa EZEBRA za:
Zarobki, ludzie
użytkownik
01.11.2018 (2 miesiące temu)
01.11.2018 (2 miesiące temu)
Osobom, które zastanawiają się podjęcia pracy w tej "firmie", szczerze odradzam. Harowałam przez rok i jeden miesiąc, po czym zostałam zwolniona, a raczej wywalona na bruk bez podania przyczyny, (tuż po przedłużeniu umowy) przez pseudo "kierownika", ponieważ szef, a raczej pospolity "Janusz Biznesu" nie miał odwagi wręczyć mi wypowiedzenia osobiście, ponadto nie dostałam prawa skorzystania z miesięcznego czasu wypowiedzenia na znalezienie nowej pracy, co utrudniło mi sytuację życiową, ponieważ mam na utrzymaniu dziecko, o czym szef wiedział, bo zatrudniając się tam poinformowalam o swojej sytuacji zyciowej. Praca w tym miejscu była bardzo męcząca a wynagrodzenie za nią bylo do niej nie adekwatne. Plus calego tego miejsca to prawie większość pracownikow. Na tym kończy się pozytywna moja ocena. Ogólnie "Kierownicy" strasznie nie kompetetni, wybierali sobie swoje ulubienice, które nie musiały nic robić byle ich szef nie przylapal (slowa jednego z nich), a norme pracy mialy całkowicie wyrobiona. Ja byłam przeciwna takiemu czemuś, dlatego nie pozostawałam na to obojętna i przez moje zdanie na ten temat bylam często zle traktowana i mialam zanizana normę. "Kierownik" po kilku miesiącach rozpoczęcia pracy uważał się za niewiadomo kogo, gdzie na początku o niczym nie mial pojęcia i ledwo prowadzil zebrania ze stresu. Ogolnie strasznie złodziejska "firma". Musiałam podpisywać, ze pracuje 30 godzin miesięcznie, gdzie pracowalo się kilkanaście razy więcej, często po 9 godzin, a nawet w soboty, gdzie na rozmowie bylam poinformowana ze praca jest w godzinach od 8 do 16 a także iz po 3 miesiącach jest możliwość dostania umowy o pracę, oczywiście to było kłamstwo. Umowa zlecenie, w dodatku bardzo śmieciowa obowiazywala mnie do tego ze nie mialam platnego l4 nawet na dziecko, ale była traktowana jako umowa o pracę gdy nie moglam się pojawić jakiegoś dnia z jakiegoś powodu. Bardzo żałuję straconego czasu w tym okropnym miejscu. Ale wierze, ze kiedyś wszystkie oszustwa tej firmy wyjdą na wierzch. Pewnie moja opinia zostanie usunięta, ale mam nadzieję ze przed tym zdąży ktoś juz ja przeczytac. Pozdrawiam.
użytkownik
02.11.2018 (2 miesiące temu)
02.11.2018 (2 miesiące temu)
@Mbur, niewiele czasu w sumie pracujesz w Drogerii Internetowej EZEBRA, ale cieszę się, że jesteś zadowolona z pracy w tym miejscu. Mogę zapytać, czym się zajmujesz i jak wygląda Twój dzień pracy w tym miejscu, po ile godzin się pracuje i tak dalej? Fajnie byłoby, gdybyś napisała coś na ten temat.
użytkownik
03.11.2018 (2 miesiące temu)
03.11.2018 (2 miesiące temu)
Bardzo ciekawe, że pracownik pracujący w firmie chwilę otrzymuje odrazu premię. Osoby pracujące tam po kilka lat w przeciągu całej swojej kariery nie otrzymały nigdy żadnej premii. Widocznie tu nie zadecydowała wiedza ani doświadczenie a inne wzdględy.
W końcu kierownictwo to mężczyźni... Zwracanie się zdrobniale do szefostwa i inne "starania" dają efekty
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
Wyciąganie takich wniosków, i to na forum publicznym, jest chyba zbyt daleko idące i nie powinno mieć miejsca. Rozumiem, że też pracujesz, lub pracowałaś w Drogeri Internetowej EZEBRA - jakie możesz wymienić plusy i minusy pracy w tym miejscu? Zachęcam do rzeczowej wypowiedzi.
użytkownik
15.11.2018 (2 miesiące temu)
15.11.2018 (2 miesiące temu)
Skoro nie dostałaś żadnej premii to znaczy, że zbyt długo nie pracujesz w tej firmie lub w ogóle. Możesz liczyć na wzrost wynagrodzenie do stażu pracy plus dodatkowe bonusu za zadania i płatne nadgodziny.
użytkownik
14.11.2018 (2 miesiące temu)
14.11.2018 (2 miesiące temu)
Polecam i nic tej firmie nie da się zarzucić ;))
użytkownik
04.12.2018 (miesiąc temu)
04.12.2018 (miesiąc temu)
Zgadzam się, mi się pracuję w porządku
użytkownik
14.11.2018 (2 miesiące temu)
14.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałam tam przez chwile i nie wiem czemu ten hejt ludzie ? Frima gwarantuje ci ubezpieczenie i ciekawe dodatki ;) Taka przejściowa praca jak dla mnie ale była całkiem ok
użytkownik
15.11.2018 (2 miesiące temu)
15.11.2018 (2 miesiące temu)
Zasady są proste i jasne- dobrze pracujesz, starasz się masz dobre wynagrodzenie. Jak ściemniasz, chodzisz w kratkę jak ci pasuje, gadasz sobie przez telefon w czasie pracy, chowasz się w półkach to masz duża szanse na zwolnienie i marne zarobki. Czasem czytam to forum i jestem zdumiona falą frustracji pracuje tutaj od ok 2 lat i sprowadza się to zdania wcześniejszego.
użytkownik
15.11.2018 (2 miesiące temu)
15.11.2018 (2 miesiące temu)
Dobrze, że w firmie funkcjonują jasno określone zasady - to na pewno pomaga w pracy. Jeśli chodzi o wypowiedzi na forum, to niestety specyfika wypowiadających się osób często jest podobna - częściej piszemy o jakichś negatywnych aspektach, niźli pozytywnych. Rozumiem, że na razie nie planujesz rezygnować z pracy w Drogerii Internetowej EZEBRA?
użytkownik
16.11.2018 (2 miesiące temu)
16.11.2018 (2 miesiące temu)
Praca jest ok ;)
użytkownik
24.11.2018 (miesiąc temu)
24.11.2018 (miesiąc temu)
Warto napisać coś więcej o pracy w Drogerii Internetowej EZEBRA. Osoby poszukujące pracy i szukające informacji o tej firmie na pewno będą Ci wdzięczne za podanie jakichś konkretów czy szczegółów dotyczących tego pracodawcy. Mogę liczyć na rozwinięcie Twojej wypowiedzi?
użytkownik
26.11.2018 (miesiąc temu)
26.11.2018 (miesiąc temu)
a narzekałyście jak kierownikiem była kobieta :D
może i zapierdziel był ale przynajmniej sprawiedliwie.. teraz lata sie z tyłkiem na wierzchu albo klepie tu i ówdzie.. jakby kiedyś takie klepanie po tyłku było na magazynie to już raczej by te osoby nie pracowały, poszłaby infomrmacja kilka razy do góry i na tym by sie skończyło i bardzo dobrze, bo kto to widział, i kto pracuje tu to wie o co chodzi, teraz każdy robi co chce, łazi między półkami, obmacuje się, to jest praca, a każdy na to patrzy i niby wie że zachowanie słabe ale nikt nic nie powie,
a teraz zarobki nie są złe, biorąc pod uwagę że pracuje się mniej niż za pierwszego kierownika na magazynie, doszły skanery itp.
dobrze że szef jeszcze o tym nie wie, myśli że faceta zatrudnili na magazyn to będą zasuwać jak mrówki, a kto dłużej pracuje ten wie że teraz jest lżej, może poza okresem świątecznym - wtedy zawsze dużo roboty... pamiętam kiedyś ile norma dzienna była, a ile mniej osób, teraz? luuuuz.. na minus fakt że z niektórych pracowitych ludzi zrobiły się totalne nieroby które z łaską ci pomogą.. albo i nie..
i jednak kasa poszła w górę.. jak ktoś pracuje kilka lat i nie dostał nigdy premii to chyba coś nie halo..
mimo wszystko uważam że kiedyś był większy porządek, teraz więcej kierowników a bajzel..
obgadywanie jak było tak jest, to się nie zmieni, nawet przez osoby pozornie miłe, śmiejące się i sympatyczne, nigdy nie wiesz kto ci d**pe obrabia;
są plusy i minusy;
nie jest to praca na zawsze, przejściowo, dla studentki jak najbardziej na tak;
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Z Twojej wypowiedzi wynika, że to kierownicy klepią się po tyłkach z pracownicami? :o
Pracuje tam i coś takiego nie ma miejsca. Więc nie wiem co to za dziwnie sformułowana wypowiedź.
Co do intensywności pracy: nie pracuje się mniej - pracuje się sprawniej dzięki nowemu systemowi.
Pracy i obowiązków przybywa dlatego też pracowników więcej.
Atmosfera w pracy jest całkiem spoko. Nie ma sztywniactwa. Pomimo wielu obowiązków jest też miejsce na żarty czy na chwilę rozmowy. Atmosfera ujęłabym to "bardzo ludzka". Nie jesteśmy robotami tylko ludźmi więc chwila oddechu też się każdemu należy.
Określenie kogoś nierobem dlatego, że nie Ci nie pomógł jest troche nie fair. Każdy ma swoje obowiązki i nie zawsze jest w stanie Ci pomóc i nie chodzi tu o żadną łaskę.
Zarobki ok
Atmosfera ok
Kierownictwo ok
Jak wszędzie są plusy i minusy
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Pozytywy są nie bez powodu, ja również mam dobre wspomnienia
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Po brzmieniu Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracowałeś przez jakiś czas w Drogerii Internetowej EZEBRA i wygląda na to, że podobała Ci się praca w tym miejscu. Co szczególnie mógłbyś wymienić, jaki jej największy plus? Zachęcam do napisania nieco więcej konkretów.
użytkownik
06.12.2018 (miesiąc temu)
06.12.2018 (miesiąc temu)
Największym plusem była atmosfera. Ludzie tam są po prostu przemili ale niestety musiałem wyjechać i zmieniłem pracę
użytkownik
06.12.2018 (miesiąc temu)
06.12.2018 (miesiąc temu)
Elżbietko, kim Ty w ogóle Jesteś?! Po co się odnosisz do każdej wypowiedzi????? To jest irytujące:/
A co do samej pracy, to początkowo byłam zadowolona, ale z czasem wyszły różne kwiatki i odeszłam. Ogólnie nie polecam.
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Dobra atmosfera zawsze wiele daje w miejscu pracy, więc to na pewno w takim razie duży plus pracy w Drogerii Internetowej EZEBRA.
Chciałabym jeszcze odnieść się do wypowiedzi użytkowniczki @Ady - wypowiadam się na forum, bo jestem moderatorem, a dopytywanie o wszelkiego rodzaju szczegóły to między innymi moja rola tutaj.
A może ktoś z Was zechciałby jeszcze coś dopowiedzieć? Gorąco zachęcam.
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
nigdzie nie jest napisane że to kierownicy klepią, każdy wie kto kogo klepie.. i normalny człowiek wie że takie zachowanie w pracy nie przystoi a kierownik nic z tym nie zrobił - to jego minus; ogólnie jest ok;
są osoby które pracują bardzo dobrze i solidnie i też każdy wie kto to jest a wiele jest leni którzy przychodzą odwalić 8 godzin i pójść;
nieprzyjemnych akcji z obgadywaniem, pisaniem jakichś dziwnych karteczek, płaczem niektórych pracownic i ogólnych afer było sporo;
system usprawnił pracę - prawda, ale zarabia się więcej pracując mniej i lżej, to fakt i plus - nie wiem dlaczego zostało odebrane jako minus??
napisane było "i jednak kasa poszła w górę.. jak ktoś pracuje kilka lat i nie dostał nigdy premii to chyba coś nie halo.." - co sugeruje że kasa jest ok, premie są, jak ktoś chce pracować i pracuje dobrze to jest przyzwoicie i premie ma - więc nie rozumiem argumentacji;
robotem nikt nie jest, jasne, plus pracy że nie trzeba siedzieć cicho przez cały dzień pracy ale niektórzy przychodzą pogadać a potem zdziwieni że premii nie ma;
obgadywanie jest i każdy o tym wie, tak było jest i będzie, jak ktoś jest na wyjątkowo wrażliwy to nie jest to praca dla niego, zresztą nowe dziewczyny też z tego powodu odchodziły;
kierownictwo ok, ale faktem jest że dla niektórych wyjątkowo łaskawe;
jak ktoś chce pracować to będzie pracował, będzie premia, nie będzie jęczał że źle, jak ktoś nie chce pracować to wiecznie będzie coś nie tak;
co do nierobów to wiadomo że są, jak w każdej pracy i to zarówno na magazynie i w biurze, nie wiem skąd to oburzenie, nie każdy jest pracownikiem roku i większość osób wie kto to - przecież nie było mowy o każdym pracowniku;
i jasne że każdy ma swoje obowiązki więc nie będzie wykonywał obowiązków inne osoby ale jeśli dana czynność należy do obowiązków danej osoby to chyba fajnie by było żeby je wykonywał;
zarobki ok jak na pracę w magazynie, ale kokosy to nie są, ale dla jednego 2 tys. to dużo, dla innego 5 tys. to mało;
kierownictwo ok, atmosfera - jak na taką ilość kobiet do akceptacji, ale bez szału, mogło by być lepiej ale tak jak pisałam wcześniej - odgadywanie było i będzie;
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
dokładnie, praca przejściowa jak najbardziej ok ;)
użytkownik
29.12.2018 (25 dni temu)
29.12.2018 (25 dni temu)
A czemu uważacie, że jako praca przejściowa Drogeria Internetowa EZEBRA jest OK, ale na stałe już raczej nie? Tak wywnioskować można zarówno z Twojej, jak i wypowiedzi @marty. Dużo osób jest zatrudnionych w tej firmie? Jak wygląda kwestia dialogu z pracodawcą?
użytkownik
10 sty (13 dni temu)
10 sty (13 dni temu)
Moim zdaniem super szefostwo ;)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin