test

Opinie o Dystrybucja Polska Sp. z o.o. - Poznań

Korzystałeś z usług Dystrybucja Polska Sp. z o.o. - Poznań? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): strzygacz
Data: 2009-11-17 15:55

Wizyt: 16057
Komentarzy: 1234
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
17.11.2009 (9 lat temu)
17.11.2009 (9 lat temu)

Dystrybucja Polska Sp. z o.o. - Poznań

kierownictwo nie ma pojecia o zarzadzaniu. bezposrednim moim przelozonym byl kolej ktory dostal fuche po znajomosci, a pojecia nie ma o niczym
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
A dlaczego nie , przecież kontrole audytowe potwierdzają wysoki standard kolportażu .
Faktów nie zmienisz siła woli .
użytkownik
14 lut (4 dni temu)
14 lut (4 dni temu)
Zajmujemy się skutecznie windykacją. Kilkanaście spraw zostało już zakończonych spłatą. Chętnie pomożemy pozostałym wierzycielom. Skuteczność opieramy na etapie windykacji terenowej dłużnika. Windykację prowadzimy na jego koszt. KONTAKT: 512 868 817.
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Tak audyt oddaje rzeczywistość........ Wirtualna???
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Tesco dało cały nakład ctl Hahaha czyli tak jakby gazetki nie było
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
https://najlepszyfachowiec.pl/opinie_czytaj,22104524
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Drogi św. Mikołaju
Ponieważ cały rok byliśmy grzeczni, a niektórzy z Nas wegetowali jak roślinki po grabieży pieniędzy z Naszych faktur przez wszystkich Nam znanych trzech panów prosimy:
1. Ukaraj tych, co grabili Nasze faktury.
2.Wsadż ich do najciemniejszej celi i zafunduj im najgorsze cierpienia.
Niech piętno oszustó..w idzie za nimi i ich rodzinami do końca życia.
3.Proszę aby sąd odebrał im prawo prowadzenia działalności gospodarczej i zasiedzenia w spółkach.
4 .Proszę niech nasze problemy i cierpienia wrócą do nich z podwójną siłą.
A na koniec Św.Mikołaju proszę Cìę o kartonik na paczkę do więzienia dla tych
sk......nów
Podwykonawca
Ps jak będziesz z prezentem nie nakrusz ciastkami i wypij mleko. Dziękuję.
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Amen Bracie;)
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Bez religijnych i ten tegesów....na pochybel squrwysynom!!!!!
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Wysłuchaj nas Panie !
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Jakby ktoś zapomniał o tym Panu:
https://www.youtube.com/watch?v=2shqA-8Ub7c
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Oj nie tej twarzy nie da się zapomnieć i jeszcze kilku innych. Bez waszej pomocy nic nie osiągnę, nie podniosę DP , proszę pomóżcie razem możemy więcej .Nikogo nie zostawię bez pieniędzy a wasze problemy i potrzeby są dobrze mi znane napisane w jednym z emaill-i .A my debi....le ,naiwne osły wierzyliśmy bo każdy chciał ratować swoją kasę ale wiecie po co?
A po to aby 2 panowie powiedzieli że nikt nas nie zmuszał i nie prosił o kolportaż .
Wiedzieliśmy o kłopotach firmy i mogliśmy zrezygnować zamiast pogłębiać dług ,a na koniec śliwka na torcie jeden z panów w ogóle nie wiedział o długach i niepopłaconych fakturach chociaż był odpowiedzialny za płacenie .
Tak więc zrozumiałe jest dla byłych i obecnych prezesów,że na własne życzenie mamy długi i kłopoty , a nie jak twierdził prezesunio przez BW który wyprodzał kasę z firmy. Tak więc mam nadzieję, że traficie tam gdzie wasze miejsce i to będą naprawdę cudowne i radosne świeta
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Tak tak. Nawet teraz Bodzio nie ma zamiaru płacić za skok bo twierdzi że to wina Lewackiego. Szczyt chamstwa i obłudy. Takie rzeczy jak oszustwo szybko wchodzi w krew. To samo z ikeą w Poznaniu.
Tacy ludzie nigdy się nie zmienią. No chyba że faktycznie ktoś sprawi że znajdą się pod kluczem.
Oby tak się stało.
Na pohybel .
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
A co tam słychać u niemiłosiernie nam panującego szefa kartelu i jego firm córek ?
Co dalej z ABC i jej długami , jakie wpisy związane z tymi firemkami figurują w krajowym rejestrze długów ?
Oj robi się ciekawie . Kto dołączy do niechlubnej postaci z Poznania ?
Tyle pytań , tyle pytań .
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Ojojoj nie tylko abc ma problemy ale cały kartel boryka się z problemami. A to komornik (A w zasadzie trzech) albo długi u podwykonawców albo utrata wolumenu...
Ciekawe co na to piękny erfałek??
Nie nie nie to są tylko pomówienia konkurencji -odpowie Wam zapewne.
A to że sam pewnie coś kręci na boku z koleżkami to pewnie adaczio nie wie.
On także jest (prawie) z Poznania więc do byłego (lub obecnego) kumplusia nie ma daleko
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
Jeden człowiek pisze i odpowiada sam sobie.... Choroba
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
No to mnie uspokoiłeś , że to wszystko kłamstwa i oszczerstwa jaka ulga ,
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie wiem czy to prawda czy nie... Widzę że jedna osoba prowadzi sama ze sobą dialog... Rozdwojenie jaźni czy co...
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Chyba nie masz racji kolego.
Fakty są faktami i tego nie da się ukryć. Maszyna już ruszyła i nie da się jej zatrzymać.
Widocznie nie podobają się tobie wpisy innych osób, ale to nie mój problem.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
A co to za maszyna?
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Pakietyzator !!!!
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
masz rację jak pomyślę ile mi są winni to aż mną trzęsie ,świadomie nas okradli , z pełna premedytacją a ten grubas w okularach jeszcze śmie dzwonić i głupa pali .
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Bodzio miętka fryta juz taki jest.... najpierw oskubał Krzycha, a teraz skubie Grzegorza... szkoda na niego czas tracić
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Krzysiu oddaj mi kasę kupię sobie s klasę
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
xxxxxxx
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Na Ctrl ki też jest i co
użytkownik
26.12.2018 (miesiąc temu)
26.12.2018 (miesiąc temu)
"S " chciałbym Ci podziękować ,że przyczyniłeś się do mojego i mojej rodziny dobrobytu .
Pozdrawiam z zaśnieżonych Alp Krzychu
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
MB ma całe pepco czy Ctrl oddał im niewygodne sklepy?
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Ctrl nigdy niczego nie oddaje .Dla nich nakład rzecz święta , a o resztę niech się jego poddani martwią . MB życzę powodzenia przy kolportażu myślę że się przyda i Wam współpracownicy MB .
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Z tego co wiem MB dostało część na testy. Teraz ich konkurencja wydzwania po ludziach i szantażuje aby nie nosili Pepco.
Ludzie NIE DAJCIE SIE ZASTRASZYĆ - Jeżeli zgodzimy się na to aby Nas zastraszać spowodujemy że klienci nie będą mieć alternatywy i odejdą z dystrybucji jak zrobiło to TESCO
Klientów jest coraz mniej a jeszcze ktoś ma czelność mówić mi mówić z kim mam pracować lub nie , jakich klientów nosić a jakich nie.
JA MÓWIĘ KATEGORYCZNE N I E !!! i noszę Pepco Czas oczyścić tę gów.nianą branże
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Dadzą radę maja 89 magazynow w całej Polsce...
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
A krzysiu i tomek świetnie się bawią fundusz emerytalny wpłacony przez Podwykonawców zapewnił im platynowe emerytury. Dlatego my jemy pasztet a oni kawior... Taki to nasz piękny kraj.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Za chwilę dołączy do nich Adaś, też lubi kawior a my pasztet
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Prezes Wisły Kraków ma dostać zarzuty.... A w DP wydaje mi się że podobna sprawa???
Qrwa!!!!!
autor
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Kolportaż Tesco przebiega płynie i na wysokim poziomie a taki może zagwarantować tylko 'kontrol"
autor
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Chyba nie wierzysz w co mówisz - płynność wysoki poziom to bardzo dalekie dla CTRL

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

partner crls

mateusz Alstom

magit

Otto Holandia

nijman zeetank

Otto

Super zoo

Psst

metal spaw

grzegorz patyk

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin