test

Opinie o Edu Talent - Warszawa

Korzystałeś z usług Edu Talent - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): wserty
Data: 2015-11-04 23:01

Wizyt: 12887
Komentarzy: 144
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)

Edu Talent - Warszawa

Nie polecam
W poniedzialek przyjeli zlecenie wplacilem zaliczke 50 zl do piatku 03 02 wieczora zwodzili ,mieli temat przeslac do godz 19.00 03 02 , ,zadnej pracy nie otrzymalem ,brak kontaktu
Bez komentarza, brak słow
Skoda nerwow
Ciekawe czy oddadza wplacona zaliczke
autor
26.06.2017 (rok temu)
26.06.2017 (rok temu)
Z perspektywy pracownika - brak wypłat za to, co zostało napisane. Zlecenia docierają po terminie dopiero do redaktorów. Płacą marne grosze (7-10 zł za stronę tekstu). Tak to wygląda z drugiej strony, także oszukanej. Jeśli dostajecie plagiat, nie dziwcie się, nikomu tam się nie opłaca pisać, za takie stawki. Pewnie za rok zmienią nazwę, stronę internetową, żeby oszukiwać dalej ale bez takich opinii jak tutaj. Niewiele jest firm, które nie oszukują, zazwyczaj albo oszukują klienta, albo pracownika (niektórzy płacą po 4 zł za stronę tekstu). Jak macie kupować - uważajcie.
użytkownik
22.07.2017 (rok temu)
22.07.2017 (rok temu)
Niestety post nie jest prawdziwy w żadnym stwierdzeniu:
- brak wypłat i obniżona stawka może wynikać z nierzetelności redaktora, jeżeli trafiamy na nieuczciwego wykonawcę, który notorycznie spóźnia się ze zleceniami lub stosuje plagiat nigdy nie zapłacimy pełnej stawki (stąd wzmianka o wynagrodzeniu - 7-10 zł brutto za stronę, lub wezwmiemy do pokrycia strat, w tej kwestii nigdy nie ustąpimy, jeżeli autor posta sę z tym nie zgadza, proszę poszukać współpracy z serwisem, który na to pozwala, albo zająć się czymś innym po pisanie tekstu naukowego to ciężka i wymagająca praca i nie każdy potrafi ją rzetelnie wykonać,
- plagiat jest przez nas wychwytywany na podstawie badania antyplagiatowego, nikomu nie sprzedajemy plagiatów,
- nigdy nie zmienimy ani nazwy, ani adresu strony internetowej, działamy pod tą samą od 7 lat.
użytkownik
29.07.2017 (rok temu)
29.07.2017 (rok temu)
Najlepszy jest jednak serwis www.pewnydyplom.pl. Prace tam pisane odznaczają się dobrą jakością stylu, a dodatkowo pisane są szybko i za przystępną cenę. Nade wszystko jednak dysponują szerokim zakresem wiedzy , co sprawia, że piszą oni pracę na bardzo wiele tematów. Ponadto jako JEDYNI posiadają oni zakładkę z próbkami tekstów, co pozwala na zapoznanie się z proponowanym stylem w trybie natychmiastowym.
użytkownik
06.08.2017 (rok temu)
06.08.2017 (rok temu)
Kiedyś korzystałem....nie polecam. Oszuści. Przypisują pracę od kogoś innego nie zmieniając nawet danych i nazw. To jakaś porażka. Kopia innej pracy słowo w słowo. Dno nie polecam.
użytkownik
8 sie (2 miesiące temu)
8 sie (2 miesiące temu)
Aga
subskrybuj temat

29.07.2017 (rok temu)

Najlepszy jest jednak serwis www.pewnydyplom.pl. Prace tam pisane odznaczają się dobrą jakością stylu, a dodatkowo pisane są szybko i za przystępną cenę. Nade wszystko jednak dysponują szerokim zakresem wiedzy , co sprawia, że piszą oni pracę na bardzo wiele tematów. Ponadto jako JEDYNI posiadają oni zakładkę z próbkami tekstów, co pozwala na zapoznanie się z proponowanym stylem w trybie natychmiastowym. FIRMA TA NIE DOPUŚCIŁA SIĘ NIGDY ŻADNYCH PLAGIATÓW.
użytkownik
21.08.2017 (rok temu)
21.08.2017 (rok temu)
Oszustwo!
uważajcie!
biorą zaliczkę i znikają!
użytkownik
21.08.2017 (rok temu)
21.08.2017 (rok temu)
Czy ktoś wie, co się stało z Panem Pawłem i firmą (telefon dla klientów też nie działa)? Brak kontaktu w kwestii uregulowania wypłaty, a dostałam informację, że wypłata została przelana (co oczywiście nie miało miejsca).
Telefon nie działa już dzisiaj, w zeszłym tygodniu jeszcze udało mi się dodzwonić i była informacja od Pana Pawła, że przeleje wypłatę (choć wcześniej informował pisemnie, że już to zrobi).
użytkownik
22.08.2017 (rok temu)
22.08.2017 (rok temu)
@Pracownik - czy udało Ci się skontaktować z firmą? Czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Edu Talent? Na jakim stanowisku pracowałeś? Jakie benefity zapewniał pracodawca? Takie merytoryczne informacje będą cenne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
użytkownik
24.08.2017 (rok temu)
24.08.2017 (rok temu)
Aktualizacja: finalnie sprawa została zamknięta pozytywnie. Udało mi się nawiązać kontakt i otrzymać wynagrodzenie na konto.
użytkownik
24.08.2017 (rok temu)
24.08.2017 (rok temu)
Przepraszam za chaos, w poprzednim komentarzu wstawiłam zły nick :).
Sprawa jest zamknięta pozytywnie, jak w poprzednim komentarzu.
użytkownik
04.09.2017 (rok temu)
04.09.2017 (rok temu)
Czy istnieje jakakolwiek mozliwosc kontaktu telefonicznego z Panstwa firma? Numer podany na stronie nie dziala od ponad dwoch tygodniu? O co chodzi?
użytkownik
04.09.2017 (rok temu)
04.09.2017 (rok temu)
Panie Jacku to samo z mojej strony, nie moge sie skontaktowac od tygodnia...

@EduTalent,

jestescie?
użytkownik
06.09.2017 (rok temu)
06.09.2017 (rok temu)
Szanowni Państwo numer telefonu będzie czynny z przyczyn organizacyjnych od 17.09.2017 - do tego czasu prowadzimy stałą obsługę mailową: odpowiadamy na wszystkie maile, oraz rozliczamy się z klientami i redaktorami.
użytkownik
14.09.2017 (rok temu)
14.09.2017 (rok temu)
"stałą obsługę mailową" ??? - brak kontaktu/odpowiedzi czegokolwiek od tygodnia
użytkownik
14.09.2017 (rok temu)
14.09.2017 (rok temu)
Brak kontaktu mailowego w dalszym ciągu. Pomimo zapewnień, że praca jest na wykonczeniu, tydzień temu miała być wysłana a dalej jej nie otrzymałam. Nie poważna firma. Nie polecam!!
użytkownik
15.09.2017 (rok temu)
15.09.2017 (rok temu)
Czy ktoś wie gdzie dokładnie w Warszawie znajduje się ta firma?
użytkownik
25.09.2017 (rok temu)
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !! - JAK NAJDALEJ OD EDU TALENT !!
Broniłam się w lipcu - współpracowałam z nimi od lutego.
Na początku owszem odpowiedzi były i telefony odbierali, ale im bliżej było ustalonego terminu tym kontakt ył niemożliwy a to chory ktoś a to że mają dużo zamówień i oddzwonią - ale nie oddzwaniali i nie odpisywali na maile przez ponad MIESIĄC !! prace dotałam na 3 dni przed złożeniem pracy OSTATECZNIE u mnie na uczelni i po MIESIĘCZNYM opóźnieniu umówionego terminu oczywiscie siedziałam nad nią całe dwa dni i dwie noce żeby się wyrobić z poprawkami bo łaskawie nawet nie odpowiedzieli na korekty ani na nic.

nie mówiąc o tym ze umawiałam się że będę mieć za KARYGODNE opóźnienie i stres jaki miałam przez was 10% rabatu nie dostałam nic rabatu a WY nieodezwaliście się do tej pory!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
13.12.2017 (10 miesięcy temu)
13.12.2017 (10 miesięcy temu)
Potwierdzam, uważajcie !!!
użytkownik
15 mar (7 miesięcy temu)
15 mar (7 miesięcy temu)
@Beata Post trochę ogólny. Powiesz na co czytelnicy portalu powinni uważać? Twój post może wprowadzać niepokój, jeżeli podasz więcej konkretnych informacji o firmie Edu Talent, to z pewnością przydadzą się one innym użytkownikom.
użytkownik
25 mar (6 miesięcy temu)
25 mar (6 miesięcy temu)
Dokładnie, nie na odpowiedzi ! A na dziś miała być praca. Jeżeli nie odezwą się w ciągu kilku godzi , zgłaszam oszustwo na POLICJĘ
użytkownik
25 kwi (5 miesięcy temu)
25 kwi (5 miesięcy temu)
Czemu nic nie piszecie na wątku Edu Talent? Czy to oznacza, że dobrze Wam się pracuje i nie ma rotacji?
użytkownik
17 maj (5 miesięcy temu)
17 maj (5 miesięcy temu)
Nie polecam współpracy z ta strona
Wymuszają pieniądze za niezrealizowane prace
Finalnie moja praca napisana rzekomo przez doświadczonego redaktora miałam mnóstwo błędów
Po prośbie aby te błędy poprawić
Cisza
Jedynie ciagle wiadomości proszę o zapłatę , za kolejne rozdziały które tez maja być zrealizowane złe ? Żart , nikomu nie polecam !
użytkownik
18 maj (5 miesięcy temu)
18 maj (5 miesięcy temu)
A czy ktoś wyrazi opinie od strony pracownika? Jaka jest atmosfera wśród osób pracujących w Edu Talent? Kto wyrazi swoją opinię? Na pewno wasze komentarze będą cennymi wskazówkami dla osób, które chcą aplikować do firmy.
użytkownik
24 maj (4 miesiące temu)
24 maj (4 miesiące temu)
Państwo nie odpowiadają na wiadomości oraz telefony , zostałam oszukana na kwotę 600 zł . To jakaś porażka . Żądam zwrotu pieniędzy , bo na prace się raczej nie doczekam . Zero profesjonalizmu , wystarczyło tylko wpłacić pieniądze i cisza !jak można tak traktować swoich klientów ???? Jeżeli dobrowolnie nie odzyskam pracy ,bądź pieniędzy spotkamy się na drodze prawnej ! Edu talent nie odpowiada na pytania klientów oraz ma ciagle opóźnienia w oddawaniu prac . Nie polecam !
użytkownik
25 maj (4 miesiące temu)
25 maj (4 miesiące temu)
@Anonim 11, piszesz z pozycji klienta czy pracownika firmy Edu Talent?

Widzę, że wciąż większość opinii pochodzi od klientów firmy - może jednak któryś z pracowników Edu Talent chciałby odnieść się do przytaczanych w komentarzach sytuacji?
użytkownik
20 cze (3 miesiące temu)
20 cze (3 miesiące temu)
Firma oddaje plagiaty , sprzedają wielokrotnie jedną prace , prace zapisane są w bazach uczelnianych , wtedy zaczynają się problemy. Odradzam korzystania z usług tej firmy !!!!!!
użytkownik
20 cze (3 miesiące temu)
20 cze (3 miesiące temu)
@NICK, a czy Ty miałeś taką sytuację z Edu Talent, o której piszesz w swojej wypowiedzi? Jeśli tak, to jak się ona rozwiązała?

Czy ktoś z Was współpracował ostatnio z Edu Talent z Warszawy? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii!
użytkownik
21 cze (3 miesiące temu)
21 cze (3 miesiące temu)
Wysłali mi jakieś śmieszne poprawy tekstu , pozmieniali co drugie, trzecie słowo.
Odradzam ci tą firmę, banda oszustów , co jakiś czas otwierają i zamykają nowe firmy.
użytkownik
25 lip (2 miesiące temu)
25 lip (2 miesiące temu)
Proszę Pana, dziękuję za komentarz, niestety jest on nieprawdziwy. Działamy na rynku 7 lat, pod tą samą firmą, tutaj jest nasz NIP: 718-191-46-34 może Pan sprawdzić, że działamy oficjalnie od 27 czerwca 2011 roku. Również nasza marka edutalent.pl nigdy od tego czasu nie zmieniła się. O czym to świadczy? Mamy wielu klientów, wielu z nich korzysta z naszych usług z polecenia. Można podpisać z nami umowę. Mamy 60 podwykonawcow i ponad 2000 klientów rocznie. Zatem czy komentarz jest pomyłką i dotyczy innego serwisu, czy tylko próbą anonimowego oczerniania.? Nie chcę spekulować. Ale co jest na 100% pewne nigdy nie sprzedajemy wielokrotnie tego samego tekstu, jest to nieprawda. Każdy tekst jest pisany przez redaktora i jest poddawany kontroli anyplagiatowej, na nasz koszt. Przekroczone współczynniki poprawiamy bezpłatnie, w ramach gwarancji. Wierzę, że autor komentarza nie chciał nikomu zrobić krzywdy i jest to zwykła pomyłka.
użytkownik
27 cze (3 miesiące temu)
27 cze (3 miesiące temu)
@NICK, rozumiem, dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!

Czy są na forum osoby, które pracują lub pracowały w Edu Talent i chciałyby powiedzieć coś więcej na ten temat? Gorąco zachęcam Was do dodawania swoich opinii!
użytkownik
21 lip (2 miesiące temu)
21 lip (2 miesiące temu)
Bardzo polecam edutalent, praca została dobrze oceniona i obroniłam się bez problemu:) rzetelne podejscie do tematu i profesjonalni redaktorzy, w prawdzie czasem musiałam dluzej poczekać na niektóre rozdziały, ale oprócz tego bez zastrzeżeń
użytkownik
23 lip (2 miesiące temu)
23 lip (2 miesiące temu)
Witam Panią, bardzo dziękujemy za tę pozytywną opinię i polecamy się na przyszłość!
Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas priorytetem.
Zespół EDU TALENT
użytkownik
25 lip (2 miesiące temu)
25 lip (2 miesiące temu)
Witam, chciałbym odnieść się do powyższego komentarza. Jesteśmy jednym z niewielu serwisów podających swój adres i podpisujących umowy z klientami. Firma znajdowała się do lipca 2017 pod adresem ul. Chłodna 64, obecnie pod adresem ul. Ciołka 17. Nie wiem co Pani sugeruje pisząc "uważajcie". Faktycznie uważać trzeba, ale każdy klient decydując się na naszą ofertę ma pewność, że zamówienie zostanie zrealizowane. Mamy ponad 2000 klientów. Działamy pod ta samą nazwą od 2011 roku. Fakt negatywnych komentarzy nas nie zraża, każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, ważne, żeby opinia była prawdziwa.:) Naszą ofertę można sprawdzić na stronie www.edutalent.pl
użytkownik
25 lip (2 miesiące temu)
25 lip (2 miesiące temu)
Serdecznie przepraszam za zaistniałą sytuację, niestety w okresie maj-sierpień 2017 moje zdrowie bardzo mocno podupadło, finał był taki, że musiałem przez kilka miesięcy pracować przy projekcie sam, dysponując bardzo ograniczonymi własnymi siłami. Sprawa zakończyła się operacją chirurgiczną pod koniec września 2017. Bez niej nie byłbym w stanie dalej normalnie funkcjonować, nie mówiąc o jakiejkolwiek pracy.
Niemniej działamy przy naszym projekcie dalej. Mamy wielu klientów, również z polecenia. Oferujemy możliwość podpisania umowy, rozliczenie w ratach, gwarancję poprawek i antyplagiatową. Nasz adres to www.edutalent.pl
użytkownik
25 lip (2 miesiące temu)
25 lip (2 miesiące temu)
Szanowny Panie, ponieważ sprawa jest dość stara i znam ją bardzo dobrze, ponieważ sam utrzymywałem z Panem kontakt telefoniczny i mailowy to już wyjaśniam: przesłał Pan zaliczkę 50 zł na poczet zamówienia, zaś w dniu gdy zlecenie zostało ukończone dopiero przesłał Pan do nas wytyczne. Owszem przesłał Pan maila z zapytaniem kiedy zlecenie będzie gotowe, ale gdy poinformowałem Pana o tym, że w związku z tym redaktorka musi pisać od nowa, zamieścił Pan powyższy komentarz. Redaktorka zrealizowała owszem zamówienie 2 dni po terminie, ale wytyczne dostaliśmy dosłownie "za pięć dwunasta". Klient nigdy nie zapłacił za wykonane zamówienie kwoty 70 zł. Nie mam nic przeciwko opinii w Internecie i szanuję wolność w tym zakresie, ale kluczowa w tym wszystkim jest prawda, Szanowny Panie. Z ukłonami.
użytkownik
8 sie (2 miesiące temu)
8 sie (2 miesiące temu)
Witam, ja skorzystałem z usług firmy edu-talent i wszystko przebiegło pomyślnie, na ostatni rozdział musiałem czekać dłużej, ale udało się. Obroniłem się bez problemu. Polecam.
użytkownik
8 sie (2 miesiące temu)
8 sie (2 miesiące temu)
Witam, ja skorzystałem z usług firmy Edu-Talent i wszystko przebiegło pomyślnie, na ostatni rozdział musiałem czekać dłużej, ale udało się. Obroniłem się bez problemu. Polecam.
użytkownik
27 sie (miesiąc temu)
27 sie (miesiąc temu)
Brak jakiegokolwiek kontaktu, telefon albo jest wyłączony albo nikt go nie odbiera! Na maile również nie ma odpowiedzi. Brak informacji od edu talent czy zamówienie zostało zrealizowane, przypuszczam, że nie.
użytkownik
29 sie (miesiąc temu)
29 sie (miesiąc temu)
mi w końcu dało się skontaktować wczoraj. Całą sprawę dało się załatwić w przeciągu 2 godzin. Podobno przez chorobę nie było kontaktu...
użytkownik
30 sie (miesiąc temu)
30 sie (miesiąc temu)
Pani Patrycjo i Pani Martino, przepraszam za czas odpowiedzi, byłem długo chory i odrabiam zaległości, jeżeli nie odpowiedziałem jeszcze na jakiegoś maila dzisiaj już odpowiem na wszystkie, gdyż zostało mi już niewiele do wyrównania tych zaległości. Pozdrawiam!
użytkownik
4 wrz (miesiąc temu)
4 wrz (miesiąc temu)
Witam, ja właśnie korzystałem z usług serwisu edutalent.pl. Obiecałem, że napiszę pozytywną opinię na ich temat, jeżeli się sprawdzą i właśnie to robię. Zamawiałem u nich pomoc przy pracy po angielsku. Obsługa wywiązała się ze swojego zadania bez zarzutu, otrzymywałem każdy rozdział w terminie, ostatni rozdział trafił do mnie z poślizgiem ale mogę wybaczyć, gdyż wysłałem im późno wytyczne. Do każdego rozdziału były poprawki od promotora, redaktor serwisu nanosił je w ciągu kilku dni. Cena to 40 zł za stronę, to dość przystępnie, nie najtaniej, kilka serwisów wyceniło mi wszystko nawet 2 razy taniej, ale jakby to poszło, sam nie wiem. Inwestycja jednak się opłaciła. Tekst na wysokim poziomie. Dziękuję.
użytkownik
15 wrz (miesiąc temu)
15 wrz (miesiąc temu)
Oszust jakich mało.Po otrzymaniu pieniędzy nie odpowiada na e-maile.Zastawia się pobytem w szpitalu.Uważajcie na tą firmę.
użytkownik
15 wrz (miesiąc temu)
15 wrz (miesiąc temu)
Po wpłacie pieniędzy na konto cisza.Nie polecam tej firmy.
użytkownik
15 wrz (miesiąc temu)
15 wrz (miesiąc temu)
Niby cały czas choruje i jest w szpitalu.Zwykła ściema

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

ingram

farutex gdańsk

dorson

two-m
Cersanit

Mittal

Celsa

3shape

Auto

wrocław myjnia

wrocław

agro market

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin