test

Opinie o Elgum Automotive Sp. z o.o. sp.k. - Sosnowiec

Korzystałeś z usług Elgum Automotive Sp. z o.o. sp.k. - Sosnowiec? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): malenka
Data: 2012-01-19 17:51

Wizyt: 8788
Komentarzy: 36
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.01.2012 (6 lat temu)
19.01.2012 (6 lat temu)

Elgum Automotive Sp. z o.o. sp.k. - Sosnowiec

poieram w 100000000000000000%%%
użytkownik
28.01.2012 (6 lat temu)
28.01.2012 (6 lat temu)
malenka

poieram w 100000000000000000%%%ja tam pracuję i nie narzekam ,ani na pracę ,ani na wynagrodzenie.Szefostwo też spoko.
użytkownik
28.01.2012 (6 lat temu)
28.01.2012 (6 lat temu)
Normalna praca,normalni pracownicy i w porządku szefostwo.
autor
31.01.2012 (6 lat temu)
31.01.2012 (6 lat temu)
to w takim razie pracjemy w innych firmach bo ja odnajduje w tej firmie 75%negatywow 25%pozytywow czyli pracownicy sa ok reszta wielki minus znaczy siepraca nie jest zla ale podejscie pracodawcy ...........
użytkownik
03.02.2012 (6 lat temu)
03.02.2012 (6 lat temu)
pracownicy biurowi są ok.,szef troszkę nerwowy,pracownicy na hali normalni ciężko pracujący ludzie , ja nikogo nie bronię ,no przecież nikt na siłę nikogo tu nie trzyma,
użytkownik
15.03.2012 (6 lat temu)
15.03.2012 (6 lat temu)
Jak dla mnie to ok.firma.Zarobki?... jak wszedzie teraz.Pracownicy najlepsi ludzie jakich mogłam w życiu poznać.Pan i Pani prezes za leży jak ktoś z Nimi rozmawia ogólnie ok tylko mogli By zważyć na to,że inni ludzie też mają swoje życie i problemy i nie zawsze mogą wstawić się w pracy:(
użytkownik
17.03.2012 (6 lat temu)
17.03.2012 (6 lat temu)
DORA

Jak dla mnie to ok.firma.Zarobki?... jak wszedzie teraz.Pracownicy najlepsi ludzie jakich mogłam w życiu poznać.Pan i Pani prezes za leży jak ktoś z Nimi rozmawia ogólnie ok tylko mogli By zważyć na to,że inni ludzie też mają swoje życie i problemy i nie zawsze mogą wstawić się w pracy:(Tak wszystko ok. A Zarząd bardzo wyrozumiały.Bo który szef by pozwolił pracownikowi pracować od wtorku do czwartku?Bo od piątku coś wypadnie .................?
użytkownik
19.04.2012 (6 lat temu)
19.04.2012 (6 lat temu)
przez jakiego posrednika mozna sie tam dostac? sa moze przyjecia?
użytkownik
30.11.2012 (5 lat temu)
30.11.2012 (5 lat temu)
Osoby, które piszą takie rzeczy mają kompleks niższości, jak można oczerniać kogoś w tak perfidny sposób. Owe forum jest stworzone po to, aby oceniać pracodawców a nie pracowników i jeszcze pisać po imieniu...załoga Elgum pracuje tam z wlasnego wyboru i zakład oceniam jak najbardziej pozytywnie, a co do Szefostwa to bardzo uprzejmi i kulturalni ludzie, którzy zawsze wysłuchają i służą radą. Polecam!
użytkownik
13.01.2013 (5 lat temu)
13.01.2013 (5 lat temu)
Chce zmienic prace. Tez zawsze sprawdzam info o pracodawcy, Bo o to pytaja na rozmowach kwalifikacyjnych. Wchodze na Najlepszy Fachowiec w tu same negatywy.....szukam dalej.
użytkownik
28.10.2015 (2 lata temu)
28.10.2015 (2 lata temu)
Ze co?? Szefostwo wyżej sra niż dupę ma. Mimo ze codzien przez kilka miesięcy mówiłem dzień dobry nisko się kłaniając nigdy nie usłyszałem odpowiedzi. Trzy miesiące wystarczyły żeby zobaczyć ze wszyscy tam są fałszywi z kilkoma małymi wyjątkami
użytkownik
19.01.2013 (5 lat temu)
19.01.2013 (5 lat temu)
Ja też szukam pracy ,ale w tej firmie mają bardzo duże wymagania , na PUP w Tychach jest ogłoszenie o pracę tej firmy niezłe zarobki , tylko duże wymagania .To musi być bardzo dobra firma ,może ktoś wie czy mam szansę na zatrudnienie jeśli nie znam j. angielskiego może ktoś by mi pomógł tam się dostać na stanowisko pakowacza .
użytkownik
20.01.2013 (5 lat temu)
20.01.2013 (5 lat temu)
Po co na stanowisko pakowacza znajomosc jezyka angielskiego? Niezla prowokacja swoja droga....
użytkownik
20.01.2013 (5 lat temu)
20.01.2013 (5 lat temu)
Nie polecam tej firmy. Brak mozliwosci rozwoju, szkolen czego kolwiek, stagnacja. No chyba ze ktos sie naprawde nudzi w domu i chce byc xxxxxxx za byle co - to moze tam isc pracowac.
użytkownik
21.01.2013 (5 lat temu)
21.01.2013 (5 lat temu)
wiecie co szukam pracy i naprawde ciężko jest. jak wam tak zle to sie zwolnijcie wszyscy to bebe miała wieksze szanse na zatrudnienie. bez obrazy skoro mi tak zle to sie zwalniam a nie pisze ze nie polecam a sam tam pracuje. to jest jakaś porażka sami sobie xxxxxxx . żenujace.
użytkownik
21.01.2013 (5 lat temu)
21.01.2013 (5 lat temu)
A w pośredniaku byłaś?
użytkownik
21.01.2013 (5 lat temu)
21.01.2013 (5 lat temu)
owszem byłam
użytkownik
22.01.2013 (5 lat temu)
22.01.2013 (5 lat temu)
na sosnowcu tez jest ogłoszenie i nie trzeba znać języka jutro jade złożyć cv a wiec moze sie cos uda
użytkownik
22.01.2013 (5 lat temu)
22.01.2013 (5 lat temu)
Jeśli ktoś szuka na pewno znajdzie .
użytkownik
17.04.2013 (5 lat temu)
17.04.2013 (5 lat temu)
Czytajac opinie wiem i rozumiem byłych pracowników. Też tam pracowałam. Pozdrawiam byłych pracowników. Pozdrawiam z gradowania.
użytkownik
13.05.2013 (5 lat temu)
13.05.2013 (5 lat temu)
Ja na postoju jestem już od roku. xxxxxxx mi z tym. Pozdrawiam nadal pracujących.
użytkownik
24.05.2013 (5 lat temu)
24.05.2013 (5 lat temu)
A jakie są zarobki?
użytkownik
27.05.2013 (5 lat temu)
27.05.2013 (5 lat temu)
Mógłby ktoś powiedzieć jakie są zarobki na wtryskarkach, byłem teraz na rozmowie i powiedziano mi że 1700-2000 na rękę, jest to prawdą?
użytkownik
05.06.2013 (5 lat temu)
05.06.2013 (5 lat temu)
Pracowałam tam i nie pamiętam żeby w tej firmie rozdawano prezenty ,nie przypominam sobie również żebym była przymuszana do pracy.Pomimo że nie wspominam zakończenia mojej pracy w tej firmie miło to uważam, że każdy ma prawo odejść jeśli mu coś nie odpowiada .Pozdrawiam pracowników biurowych i szefostwo ,a pracownikom fizycznym życzę szczęścia i wytrwałości .Ja znalazłam nową pracę i jestem zadowolona więc jeśli komuś tam ciężko niech również zmieni pracę.Przestańcie pisać bzdury .
użytkownik
12.07.2013 (5 lat temu)
12.07.2013 (5 lat temu)
byla pracownica

Nie polecam tej firmy. Brak mozliwosci rozwoju, szkolen czego kolwiek, stagnacja. No chyba ze ktos sie naprawde nudzi w domu i chce byc op* za byle co - to moze tam isc pracowac.wszyscy piszecie o szefostwie a ile zarabiacie tysiac czy wiecej bo mniej chyba sie nie da
użytkownik
12.12.2013 (4 lata temu)
12.12.2013 (4 lata temu)
Chlopaki na 4 wtryskarkach bez weekendow zarabiaja po 1,500/600 kola
Pracownicy sa bardzo mili fajna praca troche odciskow sie lapie ale to tam szczegol :p a co do tych co odesli to szefostwo mialo racje jak mieli co innego robic a robili co innego ;) a na innych maszynach zarobicie 1,2 kola ;P
użytkownik
04.02.2014 (4 lata temu)
04.02.2014 (4 lata temu)
I ja dodam troche od siebie
praca jak kazda inna tyle ze trzeba sie nacharowac . zawsze malo gosc od logistyki i kontroli tragedia , mydlenie oczow szefostwu ze wszystko jest ok a w prawdzie nie jest. pani basia jedynie wporzadku i czesc pracownikow z produkcji,
ogolnie zenada
użytkownik
29.08.2014 (4 lata temu)
29.08.2014 (4 lata temu)
napiszcie o co chodzi z tymi postojami i czyn dużo jazdy jest. no i muszę wiedzieć czy jakieś cele miesięczne są, limity, wymagania itd. Na serio nie ma szkoleń i kursów? Niby pracownik rozwija się poprzez samą pracę ok ale fajnie jakby się dało rozwijać i jakość w górę. jak ze zdrowiem i warunkami pracy dajcie znać
użytkownik
30.04.2015 (3 lata temu)
30.04.2015 (3 lata temu)
Jak sądzicie czy w okolicy można lepiej trafić na pracodawcę związanego z motoryzacją niż elgum? Nie mam co prawda porównania z nikim innym więc liczę na waszą odpowiedź.
użytkownik
28.10.2015 (2 lata temu)
28.10.2015 (2 lata temu)
Wydaje mi się @zuzan, że to co opisujesz, faktycznie nie należy do najprzyjemniejszych, ale wydaje mi się, że nie świadczy to od razu źle o firmie. Wiem, że ludzie mają różne opinie na temat Elgum, ale opierają to na podstawie wynagrodzenia, czasu pracy i tak dalej. Szefostwo może być niekulturalne i nic na to nie poradzisz.
użytkownik
13.05.2016 (2 lata temu)
13.05.2016 (2 lata temu)
Wynagrodzenie to najlepsza część tej pracy, serio.
użytkownik
18.03.2017 (rok temu)
18.03.2017 (rok temu)
Wystarczy robic swoje i jest ok.
użytkownik
10 kwi (6 miesięcy temu)
10 kwi (6 miesięcy temu)
Niestety, nie wypowiem się na temat warunków pracy w tej firmie, akurat tutaj się nie zatrudniłam, ale proszę o zastanowienie się przy zostawianiu CV. Pracownicy za nic mają ochronę danych osobowych o czym przekonałam się na własnej skórze. Wychodzi na to że każdy mógł przeczytać sobie moje CV bez jakiegokolwiek problemu. Dlatego nie polecam.
użytkownik
11 maj (5 miesięcy temu)
11 maj (5 miesięcy temu)
Dawno nie było wypowiedzi na temat Elgum Automotive Sp. z o.o. sp.k., a przydałyby się informacje na forum czy kogoś szukają nowego do zespołu i jak się tam pracuje.
użytkownik
25 wrz (27 dni temu)
25 wrz (27 dni temu)
Mogę prosic informacje na temat tej pracy ?
użytkownik
27 wrz (25 dni temu)
27 wrz (25 dni temu)
http://www.ea-elgum.com/praca.html
Firma Elgum poszukuje osoby na stanowisko operatora maszyn do produkcji wyrobów gumowych. Oferowana jest umowa o pracę, lecz nie pojawia się informacja dotycząca systemu premiowego czy też benefitów. Czy można na nie liczyć?
@Kamilka25, chcesz pracować jako operator, czy może wiesz coś o innej ofercie? Jeśli weźmiesz udział w rekrutacji, zachęcam Cię do opisania tego procesu. Jakie pytania są stawiane kandydatom?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lagardere duty free

aelia

trenkwalder

Poltel

Indesit łódź

whirlpool łódź

szymanowska

archicom

gralbet

whirlpool

termetal

KORAB

budimex
casus

sekretariat kraków

sekretariat

Wspólny sekretariat

randstad tychy

randstad

Exclusive Białystok

geopartner

konsalnet poznań

konsalnet realizacja
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin