test

Opinie o Elite School Szkoła Języków Obcych, ul. Powstańców Śląskich 38, Goczałkowice-Zdrój

Korzystałeś z usług Elite School Szkoła Języków Obcych, ul. Powstańców Śląskich 38, Goczałkowice-Zdrój? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): I marketingowiec
Data: 2009-11-26 13:07

Wizyt: 10030
Komentarzy: 571
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
26.11.2009 (9 lat temu)
26.11.2009 (9 lat temu)

Elite School Szkoła Języków Obcych, ul. Powstańców Śląskich 38, Goczałkowice-Zdrój

A pracowało się w xxxxxxx tej państwowej firmy pod p. xxxxxxx . Kobieta psychicznie niezrównoważona, która z nienawiścią i sadyzmem dobijała i wydzierała się na każdego nowo przyjętego pracownika. Stałych było dwóch, reszta rotowała, Bardzo szybko rotowała. Kobieta jest inwalidką, ale jeszcze bardziej stuknięta jest w główkę. Ze swoim xxxxxxx , po każdej imprezie, sympozjum, zebraniu wynosiła z firmy co się dało. Robiła sobie prywatne prezenty z tego co kupowała dla spółki.
Praca pod nią była niemożliwa. Najczęściej człowiek po wypiciu kawy (jeżeli zdążył) dostawał paraliżu, co potem skutkowało błędami, niedopatrzeniami i ogólnie bylejakością.
Dział ten był pod szczególną opieką prezesa, który na miejsce nienormalnej przyjął córkę prezesa poczty polskiej. No i interes się kręci. Pracować tam się nie da, ale jak ktoś jest z układu, może nieźle się w tej firmie zabawić. Odradzam, chyba że ktoś chce leczyć się potem u psychiatry lub powtarzać sobie, dlaczego nie jestem z układów. Jeżeli ktoś chce popełnić samobójstwo, wystarczy pół roku pod p. xxxxxxx . A samo PKP energetyka; stara opasła firma państwowa, gdzie układy i kasę i polityków widać prawie codziennie.
Nie dla normalnych ludzi.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie, a już napewno nie na pociągu sieciowym, ciężka i niebezpieczna praca swiątek piątek i niedziela w deszcz, mróz, upał pod ciągłą presją i notoryczne łamanie przepisów (prwcownicy zastraszani przez kierowników, naczelników) to wszystko za jałomużne , owszem znajda sie zaraz osoby ktore powiedzą że po 3tys z kawałkiem z grupy, tak ale co z tego kiedy w to juz jest wliczony staż ?
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Potwierdzam. Prawa pracownicze są delikatnie mówiąc....naginane. Pracowałem ponad 25 lat i dzieki sprzedaży do CVC znalazłem nowe, lepiej płatne i bezpieczniejsze zajęcie niż praca s tej spółce. Wieczna presja i straszenie. Szkoda gadać
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Sprawdziłem i to wielokrotnie jak jeszcze pracowałem. Jeżeli ta osoba ma największą wiedzę to już wiem co tą Spółkę czeka i to niebawem. Gratuluję fachowców. Faktycznie, prawdziwi już odeszli i zostali tylko blond spece, współczuję
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Piszesz chyba o sekcji Słupsk
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Witajce.
Mam do wszystkich czytających/ piszących.
Włączcie dzisiaj o 18:45 Polsat- Jest 15Blok Mikołajkowy (reklamy) a cały dochód z reklam pójdzie na dzieci.

....To nic nie kosztuje a możecie pomóc.
i powiedzcie bliskim

pozdrawiam
Mikołaj
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Oczywiście że jesteście firmą prywatną...i to mocno prywatną wasze akcje czyli udziały w spółce są w rękach funduszy i nie tylko funduszy rozsianych po całym świecie!!!CVC tylko tym zarządza i pomnaża zyski dla udziałowców biorąc z tego tytułu rzecz jasna odpowiednią prowizję!!!
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Bzdury piszesz CVC nie decyduje czy odsprzedać akcje spółki czy nie odsprzedać...decydujące decyzję podejmują udziałowcy którzy są w posiadaniu waszych akcji i są rozpierzchnięci głównie w USA I NA DALEKIM WSCHODZIE...choćby w Singapurze tzn.Asia Pacyfik...większość piszących na tym portalu obecnych pracowników spółki nie orientuję się kompletnie w swojej własnej sytuacji zawodowej.Pakt gwarancyjny dla pracowników wygasa 25.09.2019 r... No i chyba pozostanie tylko... ulica lub zagranica?....ta zagranica to na kontraktach którymi chwali się zarząd spółki gdzie to tylko jest możliwe!!!!
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Ciekawe M.K. skąd w Tobie tyle nienawiści do samego Siebie...pewnie w dzieciństwie nie byłeś przytulany...no ale To Twój problem!
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Ktoś bezczelnie podszywa się tutaj pod jeden wpis... Nawet wiem kto.To pewien rozgoryczony Pan P.C. który do niedawna pracował w PKP ENERGETYKA i którego nikt tam nie lubił niestety...teraz swoje żale i złośliwości wylewa tutaj na portalu na jedną i tą samą osobę która raz dokonała wpisu a On nawet potrafił skopiować tekst i powtórzyć go kilka razy....teraz wiecie dlaczego go nikt nie lubił
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami.
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Tych, którzy zasilili ostatnio Wasze szeregi.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Mam Propozycję ,może opiszemy podejście do pracowników przez kierowników na naszych sekcjach czy to z tzw Usług lub tzw Obsługi ?
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
A ja mam inną propozycję. Ci którzy się tu wypowiadają negatywnie niech opiszą jakie mają kompetencje i czy próbowali rozmawiać z kierownikami
o swoich problemach
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Nieasz racji to K. Baniak tego pracownika nie znosili len pierdział prz przkrecaniu wieszaków jak się zwolnił to wszyscy byli szczęśliwi bo już kawa i cukier nie giną szafek haha
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Tu zasadniczo opisujesz sekcje Słupsk ,grafik mamy zmieniany 4 razy w miesiącu bo jest nas za mało i wieczne przestawki ,faworyzuje nadwornego spawacza i sąsiada z za ściany
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Jeżeli ktoś przepracowal ponad 20 lat a tu nowy kierownik został z teczki wyjęty to kto tu nie ma kompetencji. Ta Spółka to jeden wstyd i kolesiostwo
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
ta spółka to przechowalnia kolesi z PO, rządzi teraz inna partia i sporo ludzi potraciło posadki w państwowych spółkach, a cvc z wdzięczności dla kolesi co sprzedało spółkę teraz wsadza "kompetentnych" kierowników z PO. Wystarczy spojrzeć na zarząd tej spółki i gdzie wcześniej byli za czasów PO.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Przepracowałem ponad 40 lat w Energetyce Dolnoślaskiej jestem emerytem od 5 miesięcy czekam na dofinasowanie za wczasy jestem roaczarowany podejsciem i traktowaniem emerytów. nigdy tak nie było jak teraz.
autor
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Kielce i pani kierownik z blond włosami
Wstyd
autor
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Ludzie skąd u Was ten jad?
Chyba tylko zazdrość!!!!
Młoda osoba nadaje sie do kierowania zespołem a zwłaszcza umowami z których to mamy pensję.
A pracownicy z długoletnim stażem nie dorastają jej do pięt.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Jeśli chodzi o Panią blond, to widać, że wpisy są przez zazdrość. Pomimo wieku ma największą wiedzę w zakresie usług dystrybucji z tych ludzi co zostali . Nim coś napiszesz lepiej to sprawdź.
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Jeżeli chodzi o Panią blond obcasik M.H. z Dystrybucji Kielce to jest jakaś farbowana porażka. Zero wiedzy, brak kompetencji tylko.....no właśnie. Wszyscy którzy coś wiedzieli już odeszli a PKP Energetyka Dystrybucja tonie. Już niedługo osiądzie na mieliźnie o ile jeszcze dryfuje
użytkownik
10 lut (6 dni temu)
10 lut (6 dni temu)
OOO TAK TA PANI TO ŻENADA UMYSŁOWA

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin