test

Opinie o Energia dla firm S.A. Warszawa

Korzystałeś z usług Energia dla firm S.A. Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): lok
Data: 2010-10-28 15:57

Wizyt: 10095
Komentarzy: 371
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)

Energia dla firm S.A. Warszawa

Witam ,ostatnio EDF poszukuje elektryków na całą Polskę oczywiście z działalnością - mam pytanie czy ktoś już pracuje w tej firmie------proszę o opinie.
autor
27.10.2017 (11 miesięcy temu)
27.10.2017 (11 miesięcy temu)
Pracuje w firmie dopiero 2 miesiąc i jak na razie wszytko jest w porządku. Warunki mogłyby być trochę lepsze ale jak na ten czas mi odpowiadają, pensja też. Zawsze na czas jest. Ludzie sympatyczni pracują . Wiadomo na początku człowiek wszystkiego nie wie ale można było się dopytać
użytkownik
29.10.2017 (11 miesięcy temu)
29.10.2017 (11 miesięcy temu)
Ta praca to trochę taki skok na głęboką wodę był dla mnie. Wcześniej raczej w małych lokalnych firmach się zatrzymywałem. Ale tutaj normalna umowa, nie goni pełno deadline nie do osiągnięcia, praca w normalnych godzinach. Może dla mnie to lekkie utrudnienie, bo niestety muszę dojeżdżać kawałek do pracy, ale inne plusy to rekompensują.
użytkownik
06.11.2017 (11 miesięcy temu)
06.11.2017 (11 miesięcy temu)
Pracuję w firmie od prawie 4 lat i nie zamienię jej na żadną inną nawet z wyższą pozornie prowizją. Dzięki
EDF poznałem inny komfort życia co daje mi swobodę zaplanowania wydatków. Firma sprawiedliwie podchodzi do pracowników , a podnosząc prowizje daje duże możliwości rozwoju i stabilizacji. Byli pracownicy zawsze będą mówili źle o EDF chwaląc się ile to dzisiaj zarabiają. Popatrzmy na tych co wrócili ponownie do EDF . Uważam , że EDF jest uczciwym pracodawcą i gorąco polecam.
użytkownik
13.11.2017 (11 miesięcy temu)
13.11.2017 (11 miesięcy temu)
Od początku jasne zasady. Szkolenia są, wypłaty na czas. No i oferta cenowo przyzwoita, więc nie jest trudno znaleźć klienta. Nie szukam innej roboty, bo mi warunki odpowiadają.
użytkownik
11 sty (9 miesięcy temu)
11 sty (9 miesięcy temu)
Ale w koło jest wesoło, człowiek w pracy małpa w zoo :) Jest świetnie, a wszyscy którzy plują jadem to nie ludzie to wilki :) Taki gorszy sort, a nawet zdradzieckie mordy!!! I to jest moja opinia, która zapewne zostanie skasowana, ale niech tam :)
użytkownik
13 sty (9 miesięcy temu)
13 sty (9 miesięcy temu)
Przemek były pracownik
Witam piszę z zapytaniem czy Energa dla Firm to w ogóle jeszcze działa ???? bo nie mogę się doprosić swojej zaległej wypłaty - wypłata w ratach prowizji największy minus firmy- jak się nie upomnieć i zagrozisz wniesieniem sprawy do sądu to nie mają zamiaru płacić byłym pracownikom zaległych wypłat , Dlatego radzę się każdemu zastanowić zanim się zatrudni czy chce się upominać o swoją wypłatę , bo na pewno kiedyś będzie byłym pracownikiem EDF.
użytkownik
24 sty (8 miesięcy temu)
24 sty (8 miesięcy temu)
Współpracowałem z różnymi firmami, ale takiego syfu jak tam nie spotkałem nigdzie. Nie wiem na jakiej zasadzie to funkcjonuje i jeszcze się nie rozpadło. Chaos, problemy z płynnością, itp. I ten ich właściciel, który kreuje się na guru, mówi o jakichś zasadach, turkusowych organizacjach podczas gdy w jego firmach można spotkać wszystko co najgorsze. Od kilku lat próbuje to sprzedać, a nikt tego nie chcę więc to też świadczy o tym co tam się w środku kryje. Popytajcie na mieście ludzi, to wam powiedzą jaka jest prawda. Tu nie ma co szukać opinii, bo je kasują, chociaż widzę, że dwie ostatnie nieprzychylne wiszą - zobaczymy jak będzie z moją.
użytkownik
29 sty (8 miesięcy temu)
29 sty (8 miesięcy temu)
Poszkodowany- to dlaczego wasze oferty są znacznie droższe od rynkowych
użytkownik
30 sty (8 miesięcy temu)
30 sty (8 miesięcy temu)
Ja na Energie dla firm i menagera zlego slowa nie powiem. Pracowalem 6mc. praca super klimat w firmie tez. Jak masz slaby miesiac to wiadomo spinki zlosci itp. Pracuje u konkurencji i zaluje ze odszedlem. gdybym mogl cofnąć czas.
użytkownik
1 lut (8 miesięcy temu)
1 lut (8 miesięcy temu)
Pracowałem w firmie 2 lata. Wypłaty zawsze na czas, umowa o pracę, samochód flota... Wszystkie narzędzia do pracy. Na tą chwilę nikt z branży energetycznej nie proponuje takich warunków. Szczerze polecam.
użytkownik
1 lut (8 miesięcy temu)
1 lut (8 miesięcy temu)
Pleciesz bzdury o tym nie wypłacaniu, a może kasa ci się nie należy bo klient się wycofał lub inne różne sytuacje losowe. Osobiście znam ludzi którzy nie pracują w tej firmie po dwa lata i kolejne transze z umów dostają.
użytkownik
4 lut (8 miesięcy temu)
4 lut (8 miesięcy temu)
Pracuje 3 miesiąc i nie mogę powiedzieć złego słowa na cokolwiek. Nowy zarząd wprowadza pewnoego rodzaju bezpieczeństwo i super perspektywy!
użytkownik
7 lut (8 miesięcy temu)
7 lut (8 miesięcy temu)
Jasne i wchodzisz na najlepszyfachowiec.pl i piszesz pozytywne komentarze. Śmierdzi propagandą, aż wstyd. I większość tych pozytywnych komentarzy - są tak pozytywne, że aż niemożliwe, żeby to pisali prawdziwi pracownicy - sami z siebie. Please.
użytkownik
28 lut (7 miesięcy temu)
28 lut (7 miesięcy temu)
DORADCA ENERGETYCZNY.
Nawiążemy współpracę z osobami działającymi samodzielnie, jak również grupami sprzedażowymi.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod numerem 730867795
użytkownik
1 mar (7 miesięcy temu)
1 mar (7 miesięcy temu)
widać, że słabo znasz branżę :) wszyscy proponują samochody, bonusy a większość podstawy, do tego większość proponuje wyższe prowizje, często wypłacane w jednej transzy, rozejrzyj się...
użytkownik
15 kwi (6 miesięcy temu)
15 kwi (6 miesięcy temu)
Za wiele nie wiemy na temat warunków zatrudnienia. Ktoś chce się wypowiedzieć na temat firmy Energia dla firm S.A.?
użytkownik
17 kwi (5 miesięcy temu)
17 kwi (5 miesięcy temu)
Pracowalem w Energii dla Firm .Warunki : auto fabia lub octavia. Zaczynasz od Fabi. Podstawa 2600 brutto przez pierwsze 3 mc. Potem dostaniesz 2800brutto. Premie dzielone na 3 transze po 10% brutto. Obiecuja kokosy a sa zimnioki. Sprzedaz energii jest ciezka klienci boja sie innych firm niz ich maciezysta typu PGE. Po spotkaniu klient wchodzi na www czyta opinie i bierze go przerazenie i rezygnacja.juz jestem dlugo poza strukturami. Ale slyszalem ze sporo dobrych i bardzo dobrych pracownikow odeszlo z firmy. Nie maja ponoc pracownikow.
użytkownik
18 kwi (5 miesięcy temu)
18 kwi (5 miesięcy temu)
@Byly zaskoczony Czyli z tego co rozumiem to firma Energia dla firm S.A. aktualnie poszukuje pracowników. Możesz powiedzieć na jakie stanowiska potrzebują ludzi? Możesz powiedzieć coś więcej na temat tych premii, co dokładniej rozumiesz przez to?
Każdy zainteresowany pracą, będzie Ci na pewno wdzięczny.
użytkownik
21 kwi (5 miesięcy temu)
21 kwi (5 miesięcy temu)
Premia dzielona na 3 przelewy. Puerwsze 10% brutto mas wyplacane za podpisanie umowy, kolejne 10% brutto po podpieciu klienta np. w 1.1.2019r. ostatnie 10% brutto po 1 roku od podpiecia. Zrobisz np. 10000 brutto masy marzy od tego twoje jest 30% brutto / po 10% od kwoty odlicz 23% vat czasami za 1 klienta masz od 100 do 600 zl brutto w 3 transzach.
użytkownik
9 maj (5 miesięcy temu)
9 maj (5 miesięcy temu)
@Byly zaskoczony Z jakiego powodu ktoś odszedł to już nie mnie oceniać. W tym wątku proszę wypowiadajmy się na temat warunków w firmie Energia dla firm.
Może jeszcze napiszesz coś proszę o atmosferze w firmie?
Od dłuższego czasu nikt tego zagadnienia nie poruszył.
użytkownik
7 paź (9 dni temu)
7 paź (9 dni temu)
Mi najlepiej wyszlo branie zlecen z serwisow, nie place za uzywanie konta ani nic takiego tutaj: https://www.duer.pl/

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

aurelis

vescom

WITPOL WITOLD GĘBICKI

amazon

clever frame

wspólny sekretariat polska słowacja

cukiernia sowa warszawa

mobica

viva invest

starol

Perfect construction
szczecin

chemifarb

Kirchhoff Gniezno

eurobus

pelc

machlański

pajcher

profi credit

profi

noex

folplast

Veritas opiekunki

Timken

elzab

Skanska

Promedica24

cushman

sabre

Avoria opiekunki

Abacent

Centrum Parkietowe

Pietrzak

clearsense

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin