test

Opinie o Ergonomika Zakład Szkolenia i Doskonalenia BHP Artur Kułacz, ul. Stęczyńskiego 4, Jelenia Góra

Korzystałeś z usług Ergonomika Zakład Szkolenia i Doskonalenia BHP Artur Kułacz, ul. Stęczyńskiego 4, Jelenia Góra? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Stanisław
Data: 2012-10-26 12:56

Wizyt: 3787
Komentarzy: 1323
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.01.2009 (10 lat temu)
28.01.2009 (10 lat temu)

Ergonomika Zakład Szkolenia i Doskonalenia BHP Artur Kułacz, ul. Stęczyńskiego 4, Jelenia Góra

na cały etat jesy
1450zł brutto. Więc łatwo sobie policzyć.Zazwyczaj dostajemy 1300-
1450zł bo przy ruchu na naszej stacji wyrabiamy zadania
premiowe.Odradzam prace na stacji(jakiejkolwiek).Nie garnijcie sie
do tego.Co chwile ludzie odchodzą.Zresztą jest forum pracowników
stacji Statoil .Bez sniadania,bez wolnej chwili na toalete z 4 kartkami
papieru A4 jako obowiązkami,użeranie sie po nocach z
blokersami.
autor
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Ja tez juz odeszlam, na stacji 3 os ????
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Mam takie pytanie, a są jakieś stacje które posiadają podwójne nocki? I jakim cudem to zrobiły :D Ja co prawda już tam nie pracuję , ale ostatnio jechałam i zajechałam zatankować o 1 w nocy i były 2 osoby i jak zapytałam czy prywatna to powiedzieli, że nie, że sieciówka. Jak to zrobiliście ? Ja z powodu pojedynczych nocek odeszłam. Pozdrawiam
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Wytłumaczenie tej nietypowej jak na standardy Circle K sytuacji jest bardzo proste, a mianowicie takie, że wszyscy się stamtąd zwalniają i zatrudniają ciągle nowych pracowników, którzy z resztą też się od razu zwalniają. Druga osoba, którą widziałaś na stacji, to najprawdopodobniej był nowy pracownik podczas szkolenia, który pewnie i tak już stamtąd uciekł. Ja zwolniłem się z Circle jakieś 3 miesiące temu i od tamtego czasu ciągle widzę jakichś nowych podczas szkolenia, jako drugą osobę na nocce. Ilekroć przejeżdżam widzę jakąś jedną nową osobę, a później już jej nie widzę, tylko jakiegoś innego nowego i tak w koło macieju. Ludzie się stamtąd zwalniają już podczas samego szkolenia, bo jeśli słyszą, że to wszystko będą musieli później robić sami to oni pitolą taką robotę i to za kilkaset złotych na miesiąc przy sztywnym grafiku pracy i bezwzględnej wobec pracownika dyspozycyjności. W sumie na ironię losu i tak wyszło na to, że są 2-osobowe zmiany, tylko zamiast doświadczonych, porządnych pracowników pracują na nich ludzie zatrudniający się na tydzień, góra dwa i zaraz stamtąd uciekający w popłochu. Jeśli ktoś mnie pyta o opinię o tej firmie, jako o opinię byłego pracownika, zawsze mówię, że jest to firma, która już dawno się skończyła - zarówno dla klienta, jak i dla pracownika. Jest to firma ze złotym medalem w kategorii "najgorsza firma na świecie" i właśnie znajduje się w końcowej fazie upadku. Po moich radach znajomi zawsze decydują się tankować na stacjach innych firm, nawet kiedy Circle jest im po drodze. My byli pracownicy tego obozu koncentracyjnego tyle możemy zrobić dla nieszczęśników, którzy jeszcze trwają w tych katuszach, w tej nieludzkiej męczarni - możemy solidarnie, wszelkimi siłami odciągać klientów od tankowania na stacjach Circle. Nasza opinia dla naszych znajomych jest kluczowa, pamiętajmy o tym, gdy ci nas o nią pytają. Wszystkiego dobrego życzę w nadchodzącym 2019 roku. Życzę Wam, żebyście w nowym roku już tam nie pracowali, bo nie ma nic gorszego od pracy w tej firmie. Rzućcie to w cholerę, a wszystko Wam się jakoś ułoży, tak jak mi się ułożyło. Uwierzcie w siebie, bo praca w tej firmie nie jest Was warta, stać Was na coś więcej. Pozdrawiam cieplutko.
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Zgadam sie . Robiąc to samo w innej firmie jesteś chociaż traktowany jak człowiek a nie jak robot !! Uciekajcie !!
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
To zalezy jaki jest model i ile jest transakcji po północy do rana jeśli np ok 150 od polnocy do 7 to dwie osoby to norma jak wejdą wam hamburgery wrapy frytki i inne nowości foodowe i klientów będzie ponad 100 po polnocy to będą dwie osoby
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Ej! A to takie łyse g...wno u was jeszcze pracuje we Wrocławiu jako regionalny? No wiecie chyba o kogo chodzi? Jego matka jest koniem, stary nosorożcem, a wys***ała go świnia. Jak będzie kiedyś jeździł na tym swoim spedalonym rowerku po mieście to wp***erdol w łysy dzban dostanie za to, że jest ch***em do szcz***nia i fraj***erem do bicia. Nawet nagrywanie telefonikiem go nie uratuje i straszenie pozwem, bo zanim telefonik wyciągnie, wszystkie zęby mu wylecą na chodnik. Niech się ma kur***wa na baczności, zobaczy kiedyś jak kończą fleciory jego pokroju.
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Już robot jest lepiej traktowany przez ludzi jako ciekawy wynalazek technologiczny. Pracownik tej firmy jest traktowany jak bawół ciągnący wagony z węglem, grzęznący po kolana w błocie i biczowany szpicrutą po garbie, aby ciągną je szybciej kiedy się ślizga kopytami po szlamie. Coś strasznego, wręcz niewyobrażalnego i z toalety nie można nawet skorzystać, już nie mówiąc o takich fanaberiach jak przerwa czy jedzenie.
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Ogarnąć ludzi nie jest łatwo , zwłaszcza przy takich rotacjach .
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Zapomniałeś dodać że wylaczasz jeszcze telefon żeby nikt Ci nie dokuczala jak się wygrzewasz. To wy macie tefony firmowe które powinny być dostępne 24h a nie tylko wtedy jak się jest w pracy.
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Brednie, brednie i jeszcze raz brednie.
Zapraszam do mnie. Na nocce 200 osób, pełen food czyli hamburgery itp.
I 1 osoba.
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Coś słychać na temat podwyżek? I czy w ogóle będą, skoro płaca minimalna wzrosła? Podobno trzeba czekać do lipca jak ma się to 2250 brutto
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Dokładnie, to są brednie. Po północy może być 10 000 klientów i wszyscy po hamburgery oraz wrapy, a i tak będzie jedna osoba. Oni to sobie ubzdurali w głowie w ten sposób, że jeśli hipotetycznie postawi się tam jednego pracownika i ktoś przyjdzie po wrapa na stację w środku nocy, to temu komuś już się nie będzie chciało wracać, nawet jeśli kolejka będzie kilometrowa i i tak zaczeka, a pracownik i tak będzie musiał go obsłużyć, bo skoro stoi sam, to przecież nie ma innego wyboru. Taka logika. Jeśli nie będziecie się wyrabiać, to najzwyczajniej w świecie przyjedzie na stację regionalny, żeby zrobić wam zdjęcie, jak się nie wyrabiacie z kolejką, aby mieć podkładkę do tego, żeby uciąć wam premię, czyli całe 3,20 zł. brutto. On wam utnie 3,20, a w zamian w nagrodę, w ramach premii, dostanie 40 tys. złotych netto, że niby jest taki elokwentny, przystojny, zaradny i obrotny ...wiadomo, przecież rodzina ;)
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Brednie, nikt nie płaci za infolinię 24h
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
To po co wam w takim razie telefony służbowe?
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Żeby nas uwiązać, to kara nie przywilej.
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Podwyżki od lipca. Od stycznia siatki w górę. Ale symbolicznie. Spytaj ks to Ci powie ile u Ciebie jest
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Odkąd na nocy jest jeden pracownik, można powiedzieć że firma zeszła na psy. Same wymagania a warunki pracy coraz gorsze. Na szczęście już tam nie pracuję. I każdemu radzę odejść bo nigdzie nie będzie gorzej, naprawdę...
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Nie bój , nie bój ta paranoja będzie miała ciąg dalszy, od lutego nowe modele pracy. Dopiero będzie się działo.
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Rozwiń coś swoją wypowiedź. Modele od Lutego na + czy - ?
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Oczywiście że na -
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
A to się jeszcze da coś obciąć????? Czy zamykamy na noc? lub KS na nockach.... :))))
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Dało radę ze jedna osoba jest na nocy to i czemu by nie dało rady jedna osoba na dniu. Przecież był plan żeby kierownik miał jeden weekend i jedna noc w miesiącu ale oczywiście to byly tylko pomysł który nigdy w życiu nie wszedł.
użytkownik
04.10.2018 (4 miesiące temu)
04.10.2018 (4 miesiące temu)
Chyba ONa dawno po twarzy nie dostała do tego gdzie jestem doszedłem ciężka pracą.lachy jak ty robić nie muszę.
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
tak mówią wszystkie lachociągi, pałą w łeb dawno nie dostałeś, ale kto wie, co jutro przyniesie

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin