test

Opinie o Eter Wojciech Malec - Kraków

Korzystałeś z usług Eter Wojciech Malec - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2011-10-10 03:39

Wizyt: 13639
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
10.10.2011 (7 lat temu)
10.10.2011 (7 lat temu)

Eter Wojciech Malec - Kraków

UWAGA! ten facet bezprawnie zajmuje lokale, nie płaci czynszów,podkupuje fikcyjne udziały w nieruchomościach, jest arogancki i podstępny. Absolutnie NIE POLECAMY kontaktów z nim!
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
windykacja ściga go już gdzie się da. Dzwonią nawet po sąsiadach
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
ten anonim i znający sprawę to chyba jakiś psychol. Współpracowałem z ta firmą i z p.Malcem jest super fachowcem w branży elektronicznej zaznaczam uczciwy człowiek!
użytkownik
15.11.2011 (7 lat temu)
15.11.2011 (7 lat temu)
DNO! xxxxxxx bezprawnie zajmuje lokale przy ul. Czarnowiejskiej 51 i nie płaci czynszu ani odszkodowania od ponad 2,5 lat !!! Ma sprawy o eksmisje.
użytkownik
29.05.2012 (6 lat temu)
29.05.2012 (6 lat temu)
wiem, że warto tego człowieka sprawdzić w Krajowym Rejestrze Długów przed wchodzeniem z firmą ETER w jakiekolwiek umowy czy zlecenia
użytkownik
21.09.2012 (6 lat temu)
21.09.2012 (6 lat temu)
xxxxxxx zdewastował lokal przed jego eksmisją wykonaną przez komornika.
Normalny człowiek tak by się nie zachował. On powyrywał drzwi, krany, w puszkach po gniazdach elektrycznych poodcinał kable na równi ze ścianą. Zabrał dla własnych potrzeb nawet muszlę klozetową i nie zatkał otworu kanalizacyjnego. Zostawił po sobie smród .Ten mieszkaniec Nowej Huty to całkiem wypatrzona osobowość o mściwym i wrednym charakterze cwaniaka, któremu nie wyszły przekręty z księgami wieczystymi i próba nielegalnego przejęcia lokali.
Wkrótce następna eksmisja z kolejnego lokalu.
użytkownik
23.09.2015 (3 lata temu)
23.09.2015 (3 lata temu)
uważam że nawet zakład instalacji elektrycznych powinien mieć swoją stronę internetową, jednak każda firma w moim mniemaniu powinna skrupulatnie dbać o taki marketing. a poza tym jak już się zainteresowałam firmę zawodowo, chciałabym poczytac coś więcej bo może i podjęłabym u nich pracę, ale tak to jestem bezradna
użytkownik
23.04.2016 (2 lata temu)
23.04.2016 (2 lata temu)
kalina, no niestety www nie mają, to Ci napisze co robi firma. Wojciech Malec Eter Zakład Instalacji Elektrycznych Energetycznych i Elektronicznych specjalizuje się w sprzedaży elektrycznych artykułów pochodzących od cenionych wytwórców.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin