test

Opinie o eura7 - Kraków

Korzystałeś z usług eura7 - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Zaczesław
Data: 2013-11-14 09:56

Wizyt: 10344
Komentarzy: 118
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
14.11.2013 (5 lat temu)
14.11.2013 (5 lat temu)

eura7 - Kraków

Mała agencja bez ambicji, żadnych perspektyw i niskie pensje. Eura7, szybko przyjść i szybko wyjść.
autor
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w eura7? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!
użytkownik
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
Warto aplikować? Jaką macie atmosferę?
użytkownik
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
Takie coś się pojawiło: https://youtu.be/VIVTcCPe_Ow
użytkownik
19.06.2018 (7 miesięcy temu)
19.06.2018 (7 miesięcy temu)
@Margretka a możesz opisać powody, dla których tak uważasz? Jak dokładniej w Twojej ocenie rozkładają się plusy pracy w firmie - możesz wymienić te najważniejsze? To bardzo duża zachęta dla wszystkich osób, które aktualnie poszukują zatrudnienia. Jednak to szczegóły pozwolą zrozumieć, co dokładnie masz na myśli.
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Byłem tam na rozmowie kwalifikacyjne na web deva. Żenada. Na początek testy na inteligencje, a potem dwóch niemiłych Panów każe Ci kodować na kartce. Biuro w jakimś obskurnym starym bloku, w środku nie lepiej. Pełno pięknych ulotek eury i abanana, ale na tym się kończy urok tego miejsca.
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Firma to nie jest jeden pracownik i opieranie opinii tylko na tej podstawie jest błędem. Są różni ludzi i bardzo dobrzy również.
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Czy zechciałbyś wobec tego napisać coś więcej na temat tego jak Ty odbierasz firmę Eura7? Na całość firmy pracuje sztab wykwalifikowanych osób, każdy robi co innego, jak więc z własnej perspektywy oceniłbyś pracę w tej firmie?
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Litwo, Ojczyzno moja! ty jesteś jak zdrowie;
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie
Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie.
Wbijajcie na naszą stronę: www.allegro.pl i kupujcie RTV!
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie polecam tej firmy. Jest dwóch szefów, z czego jeden zachowuje się jakby zjadł wszystkie rozumy i jest zwyczajnie chamski, a drugi po studiach technicznych (chyba nie chodził na zajęcia), ale czasem zupełnie nie kuma, o co chodzi i w ogóle uważa, że media społecznościowe i reklamy są głupie. Poza tym dwaj panowie preferuja towarzystwo panów, nawet w ich podcastach występują sami panowie, a co najśmieszniejsze większość z tych, którzy u nich pracują. Normalnie seksizm! Poza tym oferują umowy łączone (śmieciówki). Generalnie wynagrodzenie jest niskie, brak benefitów, rozwoju i perspektyw, o awansie nie wspominając, no, chyba że z account na key account, co się wiąże tylko z dodatkowym słowem i niczym więcej;)
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Byłem na rozmowie i uciekłem jak najszybciej. Bardzo nieprzyjemny i arogancki szef, na wstępie wzbudza niechęć i brak zaufania. Zdecydowanie mnie zniechęcił.
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Ja też tam byłam. Banda oprychów niewychowanych i zbójów. Chcieli mi torebkę schować.
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Aha, jeszcze jedno. Mojemu koledze nie płacili za to, że przychodził i nic nie robił. Tak był umówiony. Nie polecam. Nie popłacam ich.
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Miła, bardzo miła atmosfera.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Byłem na rozmowie kiedyś tam. Dwóch mężczyzn mnie rekrutowało. Pytali szczegółowo o moje umiejętności PHP, mysql, js. Poległem niestety. Ale firma wydaje się przyjemna. Przynajmniej jak ja byłem, było tam dość wesoło.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Z Twojej opinii mogę wnioskować, iż jesteś zatrudniony w Eura7 z Krakowa? Jeśli tak, to czy powiesz coś więcej an temat tej firmy, oprócz atmosfery jaka tam panuje? Interesuje mnie między innymi wynagrodzenie, jakie przysługuje pracownikom tej firmy. Czy warto jest się ubiegać o posadę w tym miejscu?
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Ile można tu zarobić? Tylko mówcie o realnych zarobkach.
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
słyszałem, że jak na polską firmę to takie średnie zarobki. 2-6k. W korpo zarobisz więcej, ale życie przeleci. W eurze masz fajną atmosferę, co widać na ich facebuku i Youtybie.
użytkownik
18.04.2018 (9 miesięcy temu)
18.04.2018 (9 miesięcy temu)
Pracuję w Abanana i jestem zadowolona! Na podstawie samej rozmowy rekrutacyjnej nie można oceniać firmy. Są lepsze i gorsze chwile, ale ogólnie na plus. I to duży plus. Jak jest tutaj - można na Facebooku i insta looknąć. I na wywiady z pracownikami na xxxxxxx
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
Tak, masz rację. Aby ocenić firmę, nie wystarczą jedynie informacje jakie zostały zawarte podczas rozmowy rekrutacyjnej. Wszystko jak to się mówi - wychodzi w praniu. Czy mimo to mogłabyś napisać jaki był przebieg rozmowy rekrutacyjnej. Jakie były zadawane Tobie podczas niej pytania?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Aspen polska

archman

Kik textil Kik

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin