test

Opinie o Eurocast Sp. z o.o., Wejherowska 9, 84-220 Strzebielino,

Korzystałeś z usług Eurocast Sp. z o.o., Wejherowska 9, 84-220 Strzebielino, ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Fryta
Data: 2016-02-11 14:18

Wizyt: 10886
Komentarzy: 95
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.02.2016 (2 lata temu)
11.02.2016 (2 lata temu)

Eurocast Sp. z o.o., Wejherowska 9, 84-220 Strzebielino,

A co powiecie na temat dowozów do pracy? Dla każdego starcza miejsca? coś wiecej na ten temat????
autor
29.03.2017 (rok temu)
29.03.2017 (rok temu)
operator magazynier
użytkownik
02.04.2017 (rok temu)
02.04.2017 (rok temu)
Czy firma Eurocast udziela urlopów ?
użytkownik
03.04.2017 (rok temu)
03.04.2017 (rok temu)
@Stefan - nie. robisz cały rok bez wolnego. żartuję oczywiście - daje normalnie, tyle ile przysługuje



@Radek - z premią, a praktycznie zawsze jest, płacą nowym na magazynie około 2500-2600 na reke
użytkownik
03.04.2017 (rok temu)
03.04.2017 (rok temu)
Na stronie internetowej firmy możecie znaleźć najnowsze oferty pracy: http://www.eurocast.com.pl/pl/operator-maszyn Będziecie aplikować?
użytkownik
06.04.2017 (rok temu)
06.04.2017 (rok temu)
2500-2600 na rękę nowym pracownikom ? nie wiem skąd masz takie informacje, ale mocno przesadzone
użytkownik
12.04.2017 (rok temu)
12.04.2017 (rok temu)
Nowi na produkcji dostają około 2200-2300zl na rękę. 2500-2600 dostaniesz jak już chwilę popracujesz i oczywiście sprawdzisz się na okresie próbnym. Biorąc pod lupę inne firmy w regionie, to są to całkiem dobre zarobki..jaka inna firma da ci 2200-2300 na start...i to jeszcze z umową o pracę.
użytkownik
20.04.2017 (rok temu)
20.04.2017 (rok temu)
To prawda. Byłem na rozmowie na operatora maszyn i pani kadrowa od razu powiedziała, że na dzień dobry zatrudniają na umowę o prace. Wyglądało to wszystko naprawdę fajnie. Zrezygnowałem bo na pół roku wyjeżdżam do roboty za granicę, ale jak wrócę i będą jeszcze szukać do pracy, to pewnie sie zgłoszę jeszcze raz.
użytkownik
06.05.2017 (rok temu)
06.05.2017 (rok temu)
Mam pytanie : jaka temperatura panuje na halach produkcyjnych w zimie?
użytkownik
08.05.2017 (rok temu)
08.05.2017 (rok temu)
@Olo, czy możesz powiedzieć nam więcej o przebiegu Twojej rozmowy kwalifikacyjnej? Może masz jakieś rady dla przyszłych kandydatów, którzy również będą się ubiegać o stanowisko: operator maszyn.
użytkownik
11.05.2017 (rok temu)
11.05.2017 (rok temu)
zimą jest około 20 st. Pracujemy w krótkich rękawkach
użytkownik
21.05.2017 (rok temu)
21.05.2017 (rok temu)
To prawda że pomimo podwyżek w firmie zarabia się mniej? doszły mnie takie słuchy a rozmyślam nad złożeniem dokumentów do firmy.
użytkownik
21.05.2017 (rok temu)
21.05.2017 (rok temu)
To prawda że pomimo podwyżek w firmie zarabia się mniej? doszły mnie takie słuchy a rozmyślam nad złożeniem dokumentów do firmy.
użytkownik
21.05.2017 (rok temu)
21.05.2017 (rok temu)
to nie jest logiczne co napisałeś. Złóż, sprawdź i sie przekonaj sam.
użytkownik
11.06.2017 (rok temu)
11.06.2017 (rok temu)
A jak wygląda sprawa powrotu do domu po nadgodzinach-jest dodatkowy autobus ?
użytkownik
11.06.2017 (rok temu)
11.06.2017 (rok temu)
nie ma nadgodzin.

zmiana się kończy i wracasz do domu autobusem
użytkownik
16.07.2017 (rok temu)
16.07.2017 (rok temu)
Z jakiego punktu miasta Lęborka autobus Eurocastu zabiera pracowników?
użytkownik
22.07.2017 (rok temu)
22.07.2017 (rok temu)
Starostwo -- Dworzec (naprzeciwko pks) -- ul. Gdańska (przy parku) -- Lębork Mosty
użytkownik
17.08.2017 (rok temu)
NIE POLECAM TEN PRACY- 0 szacunku do pracownika - A firma pod względem organizacji jeszcze raczkuje Mógłbym tutaj wypisywać pełno wad tego zakładu , ale szkoda mojego czasu i nerwów
użytkownik
18.08.2017 (rok temu)
18.08.2017 (rok temu)
a co? Pewnie po premii dostałeś za niejakościową produkcję? Trzeba było patrzeć co się robi.
użytkownik
29.08.2017 (rok temu)
29.08.2017 (rok temu)
Czy produkcja jest też przez święta i nowy rok?
użytkownik
29.08.2017 (rok temu)
29.08.2017 (rok temu)
tak, ale w grudniu są remonty maszyn i produkcja jest na pół gwizdka. Pracują właściwie tylko chętni i dostają za to dodatkową całkiem niezłą kasę. Parę stówek zawsze może wpaść.
użytkownik
30.08.2017 (rok temu)
30.08.2017 (rok temu)
Tyle kłamstw w jednym poście. Wypadałoby sprostować.

- Remonty maszyn w grudniu.
* Eksploatacja i konserwacja maszyn w tej firmie jest jak legenda o smoku wawelskim.

- Pracują tylko chętni :D
* Pracują wszyscy, świątek piątek czy niedziela. Wielkanoc i inne święta tu nie istnieją, rozumiem jakby ktoś jeszcze za to zapłacił odpowiednie pieniądze, tymczasem dostajemy pieniądze jak za zwykły dzień tygodnia. Cudem jest wolne w Boże Narodzenie czy w nowy rok.

- Niezła dodatkowa kasa :D
* Tego nawet nie skomentuję ;) albo spróbuję. Dodatkowa "kasa" +200 brutto, ubytek z premii -300 netto. Czyli i tak wychodzimy na minus. Może Twoja wypowiedź dotyczy się adorowanej hali APET? bo pozostali pracownicy są ewidentnie dyskryminowani względem pracowników APET.

I tyle w temacie. Przestańcie usuwać posty które odnoszą się bezpośrednio do firmy, a biuro niech przestanie mydlić oczy. Zamiast wzrostu pracowników jest totalny ubytek. Można napisać tu niezłe wypracowanie o aktualnym stanie firmy. Szkoda mojego cennego czasu.
użytkownik
31.08.2017 (rok temu)
31.08.2017 (rok temu)
Jak twój czas taki cenny, to się lepiej weź do roboty. Jakby maszyny nie były remontowane to byś mógł co najwyżej granulat łopatą do kubła sypać!

Adorowana hala Apet - dlaczego tam nie chcesz pracować? Przecież dostałeś propozycję. Wiem - ty wolisz w ciszy i spokoju pokręcić sowje :-)
użytkownik
01.09.2017 (rok temu)
01.09.2017 (rok temu)
@Hajs musi się zgadzać co masz na myśli pisząc, że firma ma brak szacunku do pracownika? Napisz coś więcej na temat tego dlaczego masz takie złe zdanie o firmie Eurocast Sp. z o.o.
Proszę o pozostawianie merytorycznych informacji o pracy w tej firmie.
użytkownik
06.09.2017 (rok temu)
06.09.2017 (rok temu)
Zastanawiam się nad podjęciem pracy na magazynie...

Może ktoś coś więcej na ten temat powiedzieć? Jak to wygląda tak naprawdę i jakie są zarobki na rękę (zakładając, że nic się po drodze nie zepsuje) :P

Dodam, że mam kilkuletni staż na wózku widłowym...

Czytając poprzednie posty, ciężko wywnioskować co jest prawdą a co fałszem...

Pozdrawiam
użytkownik
07.09.2017 (rok temu)
07.09.2017 (rok temu)
Dziękuję za zainteresowanie się ofertą pracy na stanowisku magazyniera/operatora wózków widłowych.

Zapraszam serdecznie do aplikowania na to stanowisko, wszelkie informacje dotyczące warunków pracy oraz wynagrodzenia uzyska Pan podczas rozmowy rekrutacyjnej.



"Dołącz do nas" http://www.eurocast.com.pl/pl/magazynier-operator-wozka-widowego
użytkownik
08.09.2017 (rok temu)
08.09.2017 (rok temu)
A może ktoś wypowiedzieć się troszkę mniej "oficjalnie"? Nie chcę tracić Waszego i mojego czasu na rozmowę kwalifikacyjną, wolałbym wiedzieć jak to wygląda naprawdę, a nie z "gadki"...

Pozdrawiam
użytkownik
09.09.2017 (rok temu)
09.09.2017 (rok temu)
kamil 2016-10-09 14:34

@Paweł - 2016-10-09 13:39

latem na CPP jest gorąco, ale nie przekracza 35 stopni. Na innych halach chłodniej







Hahahahahahahahaha latem na CPP jest co najmniej 40, a co dopiero przy głowicy ...
użytkownik
13.09.2017 (rok temu)
13.09.2017 (rok temu)
@Majonez to prawda.

@MIŚ ściema bo tylko apet dostaje "niezłą kasę" bo mają innego głównego kierownika.

Produkcja i magazyn nic nie dostaje, tylko mowia że dostaną i naciągają a potem wypłata nawet mniejsza.
użytkownik
22.12.2017 (9 miesięcy temu)
22.12.2017 (9 miesięcy temu)
Czy firma potrzebuje ludzi do pracy? Słyszałem dobre opinie o firmie.
użytkownik
27.12.2017 (9 miesięcy temu)
27.12.2017 (9 miesięcy temu)
Potrzebuje. Budują hale i będą wstawiać maszyny do folii - tak mi powiedzieli na rozmowie kwalifikacyjnej.
Na rozmowie zaprowadzili meni na produkcję abym zobaczył jak to wygląda i czy mi się podoba. Wygląda całkiem ciekawie.
Ale zobaczymy jak się bedzie pracowało.
użytkownik
26 sty (8 miesięcy temu)
26 sty (8 miesięcy temu)
Czy ktoś coś wie, co to mają być za zmiany w wynagrodzeniu?
użytkownik
26 sty (8 miesięcy temu)
26 sty (8 miesięcy temu)
Czy to potwierdzone info, że główny szef magazynów i zakupów odchodzi, ktoś coś wie?
użytkownik
26 sty (8 miesięcy temu)
26 sty (8 miesięcy temu)
tak mówią
użytkownik
26 sty (8 miesięcy temu)
26 sty (8 miesięcy temu)
do góry
użytkownik
28 sty (8 miesięcy temu)
28 sty (8 miesięcy temu)
Podwyżki nie będą miały dużego wpływu na wynagrodzenie. Nie ma co liczyć na jakieś duże pieniądze.
użytkownik
29 sty (8 miesięcy temu)
29 sty (8 miesięcy temu)
Będzie wyższa podstawa i mniejsza premia. W sumie dobrze, bo jak we wrześniu pierwszy raz od długiego czasu, byłem chory przez 2 tygodnie, to mi premie obcieli i gołą wypłate dostałem. TO BYŁ ŻART. Człowiek zapiernicza, potem go coś złapie i zaraz po premii. Teraz będzie przynajmniej normalnie.
użytkownik
15 mar (7 miesięcy temu)
15 mar (7 miesięcy temu)
Mogliby oddawac wszystkim nadgodziny ,ludzie maja nadrobione a zalegaja z 2017 r ,nie chca dawac to niech placa a jak nie no coz moze l4 xd
użytkownik
16 mar (7 miesięcy temu)
16 mar (7 miesięcy temu)
Oddają. Pamiętaj, że maja na to 4 miesiące. A L4 - ostatnio kilku ściągnęli z lewych zwolnień.
użytkownik
17 mar (7 miesięcy temu)
17 mar (7 miesięcy temu)
Podpowiecie jak się tu pracuje? Czy firma potrzebuje pracowników?
użytkownik
23 mar (6 miesięcy temu)
23 mar (6 miesięcy temu)
fakt nie oddają w danym miesiącu, ale w kolejnych jak najbardziej
użytkownik
6 kwi (6 miesięcy temu)
6 kwi (6 miesięcy temu)
Jak nie masz rodziny i znajomych to jak najbardziej. Zapraszamy, sobota, niedziela, Wielkanoc, wszystkie święta są do Twojej dyspozycji. Nie będziesz musiał w domu patrzeć na bliskich bynajmniej. =)
użytkownik
20 kwi (5 miesięcy temu)
20 kwi (5 miesięcy temu)
Trzeba wybierać albo kasa i praca albo leżenie i cienko w portfelu?
użytkownik
24 kwi (5 miesięcy temu)
24 kwi (5 miesięcy temu)
Jak obecnie wygląda praca ? CZY ktoś pracował w administracji ?
Wynagrodzenie warte systemu 3 zmianowego?
użytkownik
7 sie (2 miesiące temu)
7 sie (2 miesiące temu)
jakiś emeryt-geriatryk na stanowisku kierowniczym ksywa Bułka zatruwa atmosferę ... nikt tam nie chce pracować bo to zapadła wiocha,,,wiec ponabierali już wszystkich okolicznych wiochmenów dalej brakuje to wzieli Ukraińców...poziom ludzi mierny. Na tzw stanowiskach to samo...zrobili odbiór nowych pomieszczeń socjalnych ,,w których nie ma powietrza do oddychania-gratulacje inteligencji,,,a sam szef produkcji siedzi caly dzień w wentylowanym nowym biurze ...spróbujcie swoich "kompetencji" w jakijś firmie na poziomie to się okaże że nadajecie się jedynie na sprzątanie kibli.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

ingram

farutex gdańsk

dorson

two-m
Cersanit

Mittal

Celsa

3shape

Auto

wrocław myjnia

wrocław

agro market

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin