test

Opinie o Eurofoam Polska - Zgierz

Korzystałeś z usług Eurofoam Polska - Zgierz? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): GOSIUNIA
Data: 2009-10-16 14:25

Wizyt: 6283
Komentarzy: 243
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)

Eurofoam Polska - Zgierz

Haha
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
To prawda wszystko powinno sie wziasc za nich w Zgierzu ludzi maja. Za niewolników a gdzie inspekcja pracy kupiona w kieszeni masakra debile i tyle
autor
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
no no.. jak odejdzie Seba to kierownikiem zostanie kto ? :) bedziecie miec jeszcze bardziej przesrane.
użytkownik
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
Za Pana.G Kow. Było 100 razy lepiej.a Ś. J nie robi nic tylko najlepiej mu wychodzi zabieranie ludziom.
użytkownik
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
Nie ważne kto będzie, komuś zawsze coś nie będzie pasować..taka natura ludzka;) praca sama w sobie nie jest zła,stawki troche za niskie..no i to straszenie,brakiem premii...jeśli ma to motywować, to myśle ze efekt jest odwrotny..pozdrawiam;)
autor
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
kto to jest rudy i motocyklista? mozesz napisac konkretniej ?
użytkownik
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
Chciałam Wam przypomnieć o tym, że regulamin najlepszyfachowiec.pl zabrania wycieczek personalnych, nawet jeśli używacie tylko inicjałów osoby, której dana opinia się dotyczy. Wspominam o tym, ponieważ takie posty mogą znikać.

Zachęcam wszystkich do przestrzegania regulaminu i pozostawienia opinii na temat Eurofoam Polska, to pomoże innym użytkownikom tutaj zaglądającym.
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
Eurofam schodzi na psy jednym słowem :) xxxxxxx się robi , niedługo będą żądać od człowieka niemożliwego,wykorzystywanie i straszenie na każdym kroku,a warunki w pracy naganne ! Inspekcja jakaś konkretna niezapowiedzianie powinna wpaść i zrobić porządek z tymi NIBY ,, rządzącymi '' !
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
Atmosfera między pracownikami jest w porządku ,sympatyczni ludzie z poczuciem humoru ( piszę o jednej ze zmian oczywiście nie wiem jakie są inne ;) ), jest pomoc w razie potrzeby i nikt od nikogo się nie odwróci . Co innego Mistrz szanowny tej zmiany Bułgar tak zwany do niego można trochę mieć pretensji ale wiadomo to Mistrz co kiedyś NIBY pracował , a teraz robi z siebie Bóg wie kogo ( Popychacza i dupowłaza z siebie ) ????
:)
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
Ha ???? Pogratulować wypowiedzi hahaha
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
Asa ha ha. Pozdrawiam ta osobę co to pisala.tam jest koszmar i niepolecam nikomu.ludzie prowadzący mistrzowie. Szczególnie kurdupel co kroil na karuzeli a został mistrzem.Pusty lep ciągle w strachu pampersy chyba nosi ???? współczuję wam ludzie co z nim pracują .POWODZENIA.
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
Jest dobrym mistrzem
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
Opinia napisała przez kogoś kto pewnie nie potrafi się z nim dogadać... Potwierdzam jest dobrym mistrzem...
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
A z Ciebie pewnie jest wysoki przystojniak?;)Chyba nie taki pusty skoro daje rade..najlatwiej przychodzi ocenianie innych...zacznij od siebie..
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
No nie wiem. Tutaj może ktoś z Tobą dobrze gada, a za plecami Ci obrobi tyłek u wszystkich. A najbardziej irytujące są niektóre niewyżyte panie. Aż mnie skręca jak patrzę albo słyszę.
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
Dobry jest na palarni gdzie chodzi z ludźmi co 20 min
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
Dobrze było kilka lat temu.teraz zabierają wszystko wczasowe i na św.coraz mniej. Bez powodu ludzie by się nie zwalniali na przełomie 3 miesięcy zwolnili się kilka os.uciekaja z obozu nawet pracownicy z Ukrainy uciekają.NEDZA.NEDZA.
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
Atmosfera napieta, Ukraincy chyba sa na innych prawach niz nasi- siedza,bawia sie telefonami,maja dluzsze przerwy,nikt nie zwraca im uwagi. Pare lat do tylu bylo lepiej... nasi pracownicy sa wykorzystywani maksymalnie, zero podwyzek za nabyte umiejetnosci,obslugiwanie maszyn a awanse najlepiej po rodzinie.. nie widze przyszlosci w tej firmie,pozdrawiam
użytkownik
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
Rudy mechanik ? Moto to pewnie Daniel
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ja tam jestem zadowolony z posady handlowca w tej firmie. Dostałem samochód do użytku prywatnego/firmowego z zawsze pełnym bakiem paliwa więc moim nie jeżdżę. Do tego telefon z nielimitowanymi rozmowami i Internetem. Jedyne co w tej pracy robię to wystawiam noty kompletacyjne na towar, którego nawet na oczy nie widziałem. Pensja 5000zł do łapki. Czego chcieć więcej? Nie rozumiem tych robotników...
autor
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
aaaaaaaaahahahahahahhahahha You are an idiot :)
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ale się ubawiłam :))
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Chcialbym poznac goscia ktory ma nick 5 x pozdrawiam
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Robie z tym kurduplem i xxxxx ma racje dlatego napije sie z nim chetnie piwa pozdro.
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
A może jesteś synkiem tego pana i twój komentarz to podpucha?
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Przeciez i tak sie nie ujawni, na forum wszyscy zgrywaja kozakow a rzeczywistość jest inna...:)
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
Brack ja nie jestem zadnym pupilem,synkiem czy jeszcze jabys tam nazywal nie lubie goscia i tyle pozdrawiam
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
Jaro zarabiasz tyle co mistrz a moze wiecej to gratuluje albo masz znajomosci albo nie mam pojecia o co chodzi
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
Lucynka uwierz mi ze sie ujawnie ale nie na forum tylko osobiscie bo mi juz nie zalezy i powiem prosto w twarz co sadze tylko musze chwile poczekac juz nie dlugo i sie nie martw jestem szczery w przeciwienstwie do tych napinaczy co tu pisza jestem na wygranej pozycji bo powiem prosto w twarz co sadze na temat tej firmy i paru osob serdecznie pozdrawiam
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
Zastanów się dobrze, czasem nie warto zamykać pewnych furtek bo niewiadomo co nas jeszcze spotka..:)
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Odnośnie wycieczek na palarnię jak ktoś tu wspomniał - gdyby pracodawca był normalny to przerwa trwała by 20 minut + dwie 5-minutowe na papierosa, a nie tak, że jesteś uwiązany przy maszynie i nie możesz odejść.
użytkownik
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
Furtek? A znasz kogoś kto zatrudnił się w tym kołchozie dwa razy?
użytkownik
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
Znam :p
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
Brack ja tez znam takich ale nie o to tu chodzi,chodzi o sam fakt bo ja jestem honorowy nie dlugo napisze o co mi chodzi ale musze....Podozhdi nemnogo.EuroUkraina ci powie o co chodzi pozdro.
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
Zamiast Eurofoam,to jak na Euro 2012 Polska i Ukraina.W EuroPolskoUkrainie czas milutko plynie.EuroPolskoUkraina czy ten zaklad to wytrzyma?Pozdro
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ja znam????.
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
3.200 wypłata ukrainca po miesiącu pracy . jeszcze nagrody im dają po 300 zł . W głowie się nie mieści co się dzieje w tym zakładzie .
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
jest taki mistrz na 10 który ogarnie wszystko.... razem z ukraincami bo po 9 miesiącach pracy zna się tyle co te ukrajnce . zakład będzie szedł wysoko dzięki nim .... ????
użytkownik
18.09.2018 (4 miesiące temu)
18.09.2018 (4 miesiące temu)
Czesiek czemu mi zadajesz to pytanie?
użytkownik
18.09.2018 (4 miesiące temu)
18.09.2018 (4 miesiące temu)
Przepraszam,Franek,czemu zadajesz mi to pytanie?
użytkownik
25.09.2018 (4 miesiące temu)
25.09.2018 (4 miesiące temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Na co można liczyć na początek?
użytkownik
25.09.2018 (4 miesiące temu)
25.09.2018 (4 miesiące temu)
Myślę, że tak..wystarczy się zgłosić do kadr i zapytać..
użytkownik
26.09.2018 (4 miesiące temu)
26.09.2018 (4 miesiące temu)
Nie pchaj się. Znajdź lepszą robotę. Taka dobra rada.
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Witam Lucynka domyslam sie kim jestes Pozdrawiam Serdecznie

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin