test

Opinie o EUROTEMP - Gdańsk

Korzystałeś z usług EUROTEMP - Gdańsk? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): zawiedziny
Data: 2015-03-23 21:16

Wizyt: 12581
Komentarzy: 11
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
23.03.2015 (3 lata temu)
23.03.2015 (3 lata temu)

EUROTEMP - Gdańsk

Panowie...Praca na platformach .... praca za granicą ?? to ogólna ściema!! Proponują na dzień dzisiejszy pracę w stoczni remontowej i żadnej innej nie mją .Ja przyjęty do pracy zostałem 2 tygodnie wcześniej niby ale wcześniej organizują szkolenie 2 tygodniowe na ex z miesicem urlopu bezpłatnego ale wcześniej podpisujesz umowę w której małym druczkiem jest że jeśli wycowasz się nawet w trakcie kursu płacisz 2000 euro. Kurs po angielski z tłumaczem obok nie ma co mówić trudny ale jeśli chcesz się wycofać pan Piotr W straszy oddaniem sprawy do sądu bo chcą odzyskać te 2000 euro
Nie polecam i czytajcie umowę przed podpisaniem !!
użytkownik
28.03.2015 (3 lata temu)
28.03.2015 (3 lata temu)
sporo pisali na ten temat euro temp olsztyn ogolnie masakra spieprzyli robote na platformie gdzies a byli pracownicy co sie zwolnili lub zostali zwolnieni sa obwiniani za zla robote wykonani i robia syf im jak przechodza do innej firmy w w9
wiec nieznajda pracy w innej firmie na remontowce ja to potwierdzam wejcie na olsztyn tam cala prawda
użytkownik
29.03.2015 (3 lata temu)
29.03.2015 (3 lata temu)
tu jest co pisali o tej firmie na olsztynie tylko do gazety dac ich przekrety razem z w9
NIEPOLECAM !!!!!!!!! PRACY NA STOCZNI W GDAŃSKU
zdjecie uzytkownika
Romek odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ja, hej, a byłbyś taki miły i napisał jeszcze dlaczego tak tej pracy nie polecasz? co było nie tak, nadgodziny, wypłata sie opóźniała, szef nieprzyjemny, atmosfera mogła by być lepsza, czy tez miałeś daleko do pracy? Proszę napisz jakis argument, bo może jestes z konkurencji eurotemp i napisałeś ogólnego posta, by odstraszyć chętnych.
zdjecie uzytkownika
elektryk odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w stoczni Remontowej w Gdańsku na platformie to jakaś MASAKRA.
Ludzie leca (sa zwalniani) za nic, Pan menadzer Piotr (tz Rysiek) nie ma zielonego pojecia co się dzieje - trudno sie dziwic, jak jest bylym pracownikiem firmy Play w elektryce jest zielony nie wie co to napięcie a co prąd. On nic nie potrafi załatwić od narzedzi (niewlaściwych) po ciuchy (dopiero jak PIP przyszedł to pojawiła sie odzież zimowa). na poczatku potrafiliśy stać pod bramą ponad 1godz w mrozie bo Rysiek Wróbel nie potrafi załatwić wejściówek. zero kompetencji, zero umiejetności. Nie potrafi odpowiedziec na podstawowe pytania co do urlopow, papierow harmonogramow pracy na przyszly tydzień - wróbel to czlowiek z kosmosu
zdjecie uzytkownika
kris odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Interesuje mnie praca w zawodzie tokarz w Holandii za pomoc zapłacę .
zdjecie uzytkownika
elektryk odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rysiu koniec kariery , skończysz tak szybko jak i wszyscy pracownicy . Brak profesjonalizmu ze wszystkim problem , ktoś zarobił i żeby nie zrobić zwolnienia grupowego systematycznie zwalniają po parę osób .. chaos się nie zgadza .. nie wspomnę o tym kursie którym zamydlaja oczy
zdjecie uzytkownika
on odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jeszcze troche tu popracuje i naraaaaaa.To xxxxxxx a w9 to osły z łosiem Danielem na czele!!
Szkoły policealne Olsztyn - zdobądź nowy zawód i pracę!
Praca w Niemczech dla opiekunek.
zdjecie uzytkownika
o eurotemp odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na mnie sie tez powoli szykuja ale mam na nich wszystkich wyjeb.ne. Wróbel to ciota , w9 pała lać, a w raportach zawsze bajki mozna pisac heheheheheh.
zdjecie uzytkownika
jaa odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niewarto tam pracowac nieprzepracujesz mc i cie wyjebia i tyle i niewiesz zaco poprostu oni potrzebuja xxxxxxx do roboty niedouczonych a pech trafili na grupe ludzi lepszym doswiadczeniem niz ci z (W9 glaby ),i sie pozbywaja iteligetnych a biora do roboty idiotow ktorymi pomiatac moga
zdjecie uzytkownika
onn odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie tych co pracowali w stoczni w gdansku na platformie czy dostaliscie certyfikaty odnich na Ex?
zdjecie uzytkownika
jaja odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
onn masz coś z głową?
zdjecie uzytkownika
kris odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomoże ktoś znależć pracę za granicą w zawodzie tokarz manualny adres [email protected]
zdjecie uzytkownika
ten odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda 21 zeta na rękę w gdańsku
zdjecie uzytkownika
gdanskkk odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja im zalozylem sprawe w sadzie skoncza sie zady pana piotra wrobelka
zdjecie uzytkownika
iras odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Chcę ostrzec wszystkie osoby, które wybierają się do pracy jako operator CNC oraz tokarz uniwersalny Okolice SNEk do firmy GOGOMETAL. Nie narażajcie się na koszty, bo tylko straciecie pieniądze. Ja wróciłem po tygodniu, a kolego po dwóch tygodniach. Kierownikiem w tej firmie jest Bułgar i nie ma szacunku do nowo- przybyłych, a bron Boże nie pokazujcie ze umiecie wiecej niż on. Jeśli chcecie szczegóły to zostawcie e- mail, a odpowiem. Teraz pracuję w niemczech i tu potrafią docenić umiejętności. Nie podejmujcie tam pracy.
zdjecie uzytkownika
gland odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Chcialbym sie dowiedziec czy ktos zdal i dostal certyfikat comex ? z Gdanskiej stoczni ?

pozdraiwma
zdjecie uzytkownika
rodrigez odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam te info co do pracy na platformie masakra sie
użytkownik
29.03.2015 (3 lata temu)
29.03.2015 (3 lata temu)
ja jestem tylko ciekaw czy daniel i ten 2 z W9 ladnie musza brac lapowki od eurotempu zeby ta firma sie utrzymala
użytkownik
08.04.2015 (3 lata temu)
08.04.2015 (3 lata temu)
Ja wlasnie zakonczylem z ta firma współpracować niestety potwierdzam te wpisy co tu dotycza tej firmy i p wrobla kusza kasa ale niezata odpowiedzialnosc umywaja raczki i kozlow szukaja i jestes oskarzony o zle wykonana prace mimo ze jej niewykonywales nawet raportu niema kto wykonal ta robote lipa niewarto popracowac 2mc a puzniej miec 3 mc urlopu bezplatnego dajcie sobie z nimi spokuj a tak wogole wam kusrs ten niejest potrzebny bo on jest poto jak ktos chce wyplynac na platforme i zyc jak żeglarz
użytkownik
01.05.2015 (3 lata temu)
01.05.2015 (3 lata temu)
Ja się zastanawiam dlaczego wybrali właśnie Eurotemp do takiej roboty.To jakaś paranoja że biorą agencję bez zaplecza ,przecież jest mnóstwo firm elektryki okrętowej w Trójmieście które spokojnie mogłyby pociągnąć taką robotę .
użytkownik
15.09.2015 (3 lata temu)
15.09.2015 (3 lata temu)
ehh niekotre opinie nie sa najmilsz, ale ja sie chce jakos sam o tym przekonac i sprobowac. chce sie dostac na mechanika, spawacza. wiem ze firma oferuje holenderską umowa o pracę (ubezpieczenie+opieka zdrowotna), atrakcyjne wynagrodzenie godzinowe (tygodniowo ok. 400 Euro netto przy 50 h pracy ). co juz jest fajne, ale jedne co chcialem zapytac to jak z zakwaterowaniem?
użytkownik
16.02.2016 (2 lata temu)
16.02.2016 (2 lata temu)
ale lipa to sa fakty potwierdzam
użytkownik
24.04.2016 (2 lata temu)
24.04.2016 (2 lata temu)
jak dla mnie fakty są takie, że szukają teraz trochę ludzi do pracy i może to info będzie dla innych bardziej wartościowe, np. inspektora bhp w gdańsku z wykształceniem bhp oczywiście
użytkownik
15 kwi (6 miesięcy temu)
15 kwi (6 miesięcy temu)
Możecie opisać świeżą sytuację EUROTEMP? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.
użytkownik
3 paź (19 dni temu)
3 paź (19 dni temu)
po prostu co tu duzo mowic Eurotemp tylko szuka roboli nie odzywac sie nie zglaszac wypadkow w pracy i jest git a ja z nimi teraz walke prowadze i nie dam sie

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lagardere duty free

aelia

trenkwalder

Poltel

Indesit łódź

whirlpool łódź

szymanowska

archicom

gralbet

whirlpool

termetal

KORAB

budimex
casus

sekretariat kraków

sekretariat

Wspólny sekretariat

randstad tychy

randstad

Exclusive Białystok

geopartner

konsalnet poznań

konsalnet realizacja
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin