test

Opinie o Eurotemp Polska - Gouda

Korzystałeś z usług Eurotemp Polska - Gouda? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): kon bogdan
Data: 2010-03-15 18:19

Wizyt: 4587
Komentarzy: 40
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.03.2010 (8 lat temu)
15.03.2010 (8 lat temu)

Eurotemp Polska - Gouda

pracowalem w tej firmie badziew warunki syf kila i mogila zarobki co o dupala rozbic nie oplaca sie jechac robilem na drzewkach w zieleni i paczkach wyzysk ludzi i nowa dyrekcja w holandi sami popaprancy
użytkownik
15.03.2010 (8 lat temu)
15.03.2010 (8 lat temu)
kon bogdan

pracowalem w tej firmie badziew warunki syf kila i mogila zarobki co o xxxxxxx rozbic nie oplaca sie jechac robilem na drzewkach w zieleni i paczkach wyzysk ludzi i nowa dyrekcja w holandi sami popaprancy

ma pan racje ja chyba pana znam pan jest z opola bo ja z koszalina
użytkownik
04.03.2011 (7 lat temu)
04.03.2011 (7 lat temu)
Witam serdecznie pracowalem w eurotempie kiedys powiem krotko na tych drzewkach to jest wyloacznie syf rzadza nami jakies slazaki i czuja sie szefami a pracujesz za marne pieniadze a charujesz za 4 . Tragedia na waszym miejscu bym nie jechal na zielen .. Moze bym proponowal ISS miejska zielen niz te dzewka nie narobisz sie duzo ale lepsze to niz dzewka bo tam jest tragedia pracowalem tam i nie proponuje tego .. male zaronki a traktuja jeszcze xxxxxxx ... Tragedia jesz na polu .. moze czasem na kantyne pojedziesz i zjesz w baraku ... Proponuje zielen miejska niz te krzaki kiedys pracowalem tam i tam w eurotempie ale teraz nie jedze bo nie mam zamiaru wykorzystuja ..
użytkownik
12.06.2012 (6 lat temu)
12.06.2012 (6 lat temu)
Witam proszę jechać na spawanie światłowodów w ERMELO lub ZEWOLDE jak wam po pracy zaspawają z tyłu światłowód to będziecie potrzebować większy rozmiar ,pozdrawiam ludzi z bydgoskiego srebrnym golfem w Ermelo .
użytkownik
25.05.2013 (5 lat temu)
25.05.2013 (5 lat temu)
Hej, pracował ktoś może jeszcze na drzewkach w Euro Temp i zweryfikuje posty powyżej lub doda swoją opinię? Zdarzyło się może komuś, że miał niespodziewany wypadek i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej?
użytkownik
01.07.2013 (5 lat temu)
01.07.2013 (5 lat temu)
Agencja wypłacalna ale niestety opinie psuje koordynator w Harderwijku xxxxxxx obiecuje długoterminową pracę a siedzi się tygodniami w domu ,nawet daje ogłoszenia na niedzieli,dobra rada trzymajcie się z daleka od niego raczej nie zarobicie ani nie popracujecie.nie jest to odosobniony przypadek nie jedną osobę tak załatwił namawiał na podpisanie umowy ,a jak się potem okazywało zostawało się skoczkiem lub pracowało raz w tygodniu lub wcale.
Zdecydowanie nie polecam może kierownictwo zastanowi się nad zmianą koordynatora na kogoś wiarygodnego i kompetentnego
użytkownik
01.07.2013 (5 lat temu)
01.07.2013 (5 lat temu)
Marek, a jak wygląda to zakwaterowanie jesli chodzi o warunki i ile jest płatne? Ty gdzie wyjechałeś z euro temp? Harderwijk? Wyrabiają SOFI, czy musze sam?
użytkownik
14.05.2014 (4 lata temu)
14.05.2014 (4 lata temu)
UWAGA NA DOMKACH GRASUJE JEDEN "JASTRZĄB" POLEWA SWOJE OFIARY WODĄ ZEBY ZAMOCZYĆ IM SKRZYDŁA A SZCZEGÓLNIE UWAŻAJCIE NA MACIEJA PSEUDONIM "ŻURAW" NIEGDYŚ ZNANY POD PSEUDONIMEM "WILGOTNY MACIEK"
użytkownik
23.05.2014 (4 lata temu)
23.05.2014 (4 lata temu)
Fajna przenośnia, dzięki za ostrzeżenie, dopiero szukam informacji na temat euro temp, ale będę miał to na uwadze - dzięki.
użytkownik
22.07.2014 (4 lata temu)
22.07.2014 (4 lata temu)
Opinia eurotempr
użytkownik
22.07.2014 (4 lata temu)
22.07.2014 (4 lata temu)
Firma jest wypłacalna w100procentach nie oszukują na wypłatach .Przyjezdza się tu pracować jak się chce zarobić ,chyba ze ktoś przyjeżdża na wczasy .Tylko jest jeden mankament nie odpowiedzialna rekrutorka która myśli ze to jest jej prywatne biuro i ma pracownikow za nic.Zapomina się ze to my pracownicy eurotepu na jej wypłatę pracujemy ,Jak jestem w tym biurze takiej szopki nie było.Np.dzis przyjezdzasz do pracy jutro daje do ręki 60e ispowrotem do Polski,albo obiecuje dużo pracy a tu 2 dni raptem,no i mieszkanie zapłacone? A ty sobie smaruj głowę co dalej,tu w Polsce rodzina czeka ze coś przywieziesz grosza a ty tu jesteś na wczasach zafundowanych przez rekrutorka ,Wiele można przytaczać przykładów.Wiele ma stała prace gdzie jej macki nie sięgają to w spokoju pracują .Wybor rodaku należy do Ciebie.
użytkownik
25.07.2014 (4 lata temu)
25.07.2014 (4 lata temu)
Wazne jest, że w Polsce Eurotemp posiada certyfikat o dokonaniu wpisu firmy do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia, a w Holandii Eurotemp posiada certyfikat VRO. To jest duzo jesli chodzi o wiarygodność, więc to nie jest firma krzak. Dodatkowo maja certyfikaty RIV (Register Inleenbedrijven Vleessector), a oznacza to, iż Eurotemp jest uprawniony do zatrudniania pracowników w sektorze mięsnym oraz VCA czyli niderlandzki skrót oznaczający Certyfikat Bezpieczeństwa. Jak dla mnie można im zaufać, nie kazda agencja ma te certyfikaty.
użytkownik
31.08.2014 (4 lata temu)
31.08.2014 (4 lata temu)
Witam. Byłwm kilka dni temu jako murarz i wróciłem po kilku dniach do domu. Obiecywali 9euro, a tak naprawde jest 6,70 euro. Właściciel w miarę, ale jego syn- to kawał xxxxxxx traktuje ludzi jak śmieci, albo gorzej. Nawet nie chcieli dac na powrót do domu, nie mowiac juz o przepracowanych kilku dniach, za ktore nie zaplacili. Ostrzegam wszystkich nie warto..... traktuja ludzi jak niewolnikow......praca dotyczy Holandii.......
użytkownik
05.10.2014 (4 lata temu)
05.10.2014 (4 lata temu)
Witam. To prawda ze traktują nas jak śmieci ale za to możemy podziękować naszemu rządowi ze nas skazał na tułacza żebraczkę.A najgorsze jest to ze my Polacy sie za granica nie szanujemy i nie trzymamy sie razem wręcz przeciwnie jestesmy wobec siebie wrogami.To nas w pracy wykorzystują poniżają mało tego gardzą nami bo na nasze miejsce jest wielu innych szukających pracy .Dlatego mogą sobie pozwolić na wymianę pracownikow.Nie zdajemy sobie sprawę jakie pieniądze biuro zarabia na nas oni nie maja po 250 e tygodniówki co najmniej 2'5 raza więcej inic nie robią dla nas ani koło nas
użytkownik
06.10.2014 (4 lata temu)
06.10.2014 (4 lata temu)
Euro temp na swojej stronie napisało, że organizują zakwaterowanie dla pracowników. Zawsze starają się ulokować pracowników jak najbliżej miejsca pracy. Pracownicy są zakwaterowani najczęściej w domkach jednorodzinnych. Każde mieszkanie jest komfortowo urządzone, posiada pełne wyposażenie i nadaje się na dłuższy pobyt. Oferowane zakwaterowanie jest różne, a więc ilość osób, z którymi pracownik dzielić będzie lokum, też jest różna. Zwykle w jednej sypialni śpi nie więcej niż 1-2 osoby. Pracownicy ponoszą wkład własny w koszty zakwaterowania. Każda osoba wyjeżdżająca do pracy zostanie odpowiednio wcześnie poinformowana o opłatach oraz miejscu zakwaterowania. Aktualnie koszt zakwaterowania wynosi € 65,- i jest cotygodniowo odliczany z wynagrodzenia brutto pracownika. Ile jest w tym prawdy?
użytkownik
06.10.2014 (4 lata temu)
06.10.2014 (4 lata temu)
Euro temp na swojej stronie napisało, że organizują zakwaterowanie dla pracowników. Zawsze starają się ulokować pracowników jak najbliżej miejsca pracy. Pracownicy są zakwaterowani najczęściej w domkach jednorodzinnych. Każde mieszkanie jest komfortowo urządzone, posiada pełne wyposażenie i nadaje się na dłuższy pobyt. Oferowane zakwaterowanie jest różne, a więc ilość osób, z którymi pracownik dzielić będzie lokum, też jest różna. Zwykle w jednej sypialni śpi nie więcej niż 1-2 osoby. Pracownicy ponoszą wkład własny w koszty zakwaterowania. Każda osoba wyjeżdżająca do pracy zostanie odpowiednio wcześnie poinformowana o opłatach oraz miejscu zakwaterowania. Aktualnie koszt zakwaterowania wynosi € 65,- i jest cotygodniowo odliczany z wynagrodzenia brutto pracownika. Ile jest w tym prawdy?
użytkownik
10.10.2014 (4 lata temu)
10.10.2014 (4 lata temu)
witam.Jak jest w eurotepie w razie wypadku ,najcześciej nie ma dla poszkodowanego pracy bo nie potrzebują problemów .Ta firma wyróżnia sie od innych tylko dwiema rzeczami ze jest solidna w wypłatach pieniądze na czas i tym ze jak masz stała prace w jednej firmie czyli jesteś nie zastąpiony to nie masz problemu z firma.Czesto bywa tak ze ludzie nie dają sobie radę no i wtedy pracodawca dziękuje klientowi po pierwszym dniu pracy wtedy pretesja tylko do siebie ,w Polsce tymbardziey za darmo forsy nie dają .Kwatery w eurotemp ,rożnie zależy od miejscowości i mieszkańców .Jak to sie mówi jak dbasz tak masz ,proste jak dwa razy dwa.Ogolnie rożnie w tej firmie bywa .
użytkownik
29.10.2014 (4 lata temu)
29.10.2014 (4 lata temu)
Zbieram informacje do pracy na studia o pośrednikach pracy/ agencjach. EURO TEMP wypada dość dobrze i ciekawa jestem jakie jest zdanie osób z tego forum. Moglibyście odpowiedzieć mi na kilka pytań? - jak przebiega proces rekrutacji na stanowiska? - czy firma pomaga w odnalezieniu się w innym kraju, można liczyć na jakąś pomoc na miejscu? - gwarantują odpowiednie zakwaterowanie? Czekam na odzew !
użytkownik
16.12.2014 (3 lata temu)
16.12.2014 (3 lata temu)
Nie rozumiem troszeczkę - jeżeli ktoś odnosi obrażenia w następstwie pracy to jest to jak najbardziej zagadnienie dotyczące pracodawcy. Czy aby na pewno zostały zapewnione wszelkie elementy bezpieczeństwa. Ponadto pamiętajcie, że BHP jest serio traktowane przez wszystkiego typu sądy. Jeżeli pracownik świadomie go nie zachowuje to robi sam sobie KUKU.
użytkownik
07.04.2015 (3 lata temu)
07.04.2015 (3 lata temu)
Zbliża się sezon i już powoli można się zastanawiać na pracą za granicą. Trafiłem na Eurotemp Polska, bo mają oferty pracy w Holandii co ostatnio jest i modne i opłacalne. Możecie mi powiedzieć czy można zaufać tej firmie ? Nie chcę być oszukany a nie okradziony z pieniędzy więc jeśli możecie to napiszcie jak tu wygląda sytuacja.
użytkownik
19.04.2015 (3 lata temu)
19.04.2015 (3 lata temu)
Pracowałem w euro tempie prawie cały poprzedni rok , praca się skończyła wraz z nowym rokiem . Nikt nic nie wie czemu się skończyła ponoć o kasę się rozchodzi . Jeśli chodzi o kwestie finansowa to tyle ile powiedzą to będzie , ale mieszkania nie zbyt bo zatrudniają dużo pijaków i wiadomo jak jest -syf nad syfem . Reasumując da się pracować . Powodzenia
użytkownik
23.04.2015 (3 lata temu)
23.04.2015 (3 lata temu)
znajoma mi mówiła że szukają mechanika do pracy w stoczni. nie mogę tego ogłoszenie znaleźć w internecie niestety. liczę że od was dowiem się nieco więcej o tym stanowisku
użytkownik
22.01.2016 (2 lata temu)
22.01.2016 (2 lata temu)
mam znajomych którzy pracowali przez Eurotemp i nie narzekali. zawsze wypłata była na czas, nie rzucano ich z miejsca na miejsce a kwatery pracownicze spełniały ich oczekiwania. fajnie że szukają znowu sporo mechaników i ludzi na budowę, może uda mi się wyjechać
użytkownik
12.02.2016 (2 lata temu)
12.02.2016 (2 lata temu)
jeśli chodzi o pracę w eurotempie to rzeczywiście praktycznie cały czas kogoś poszukują. głownie mechaników, chociaż wymagająod nich również umiejętnosci spawalniczych
użytkownik
18.02.2016 (2 lata temu)
18.02.2016 (2 lata temu)
Przede wszystkim pewnie tylko zmajmuja sie rzeczami i sprawami mechanicznymi ale również maja inne zadania np, spawanie ale trzeba zaznaczyć ze na spawacza trzeba miec uprawnienia, na pewno o tym wpsominali
użytkownik
23.02.2016 (2 lata temu)
23.02.2016 (2 lata temu)
lasek, wspomnieli w ogłoszeniu na mechanika, że szukają z umiejętnością spawania. Trzeba miec do tego doświadczenie w spawaniu elektrodą 111, TIG 141, 135 migomat, umiejętność spawania rur. Praca zajmuje 50 godzin tygodniowo.
użytkownik
06.03.2016 (2 lata temu)
06.03.2016 (2 lata temu)
Ogólnie sporo godzin trzeba wyrobić @adik, jednak przy 200 godzinach miesięcznie za granicą zarobki są bardzo duże, kwoty dochodzą nawet do 4000 euro miesięcznie
użytkownik
09.03.2016 (2 lata temu)
09.03.2016 (2 lata temu)
O rany, skoro można liczyć na zarobki dochodzące nawet do 4 tysięcy euro, to się nie dziwię, że ich oferty są tak popularne. A czy wypłata pojawia się w terminie? Dzięki
użytkownik
13.05.2016 (2 lata temu)
13.05.2016 (2 lata temu)
faktycznie super sprawa takie wysokie wynagrodzenie..a powiem Wam ze w dalszym ciagu mozna u nich znalezc zatrudnienie na przyklad jako elektrk przemyslowy w Amsterdamie oferuja kontrakt holenderski,40 h pracy/tydzień + możwlie nadgodziny (do 50 h )
użytkownik
07.05.2017 (rok temu)
07.05.2017 (rok temu)
To prawda syf a gorszy syf to koordynatorki jedźcie zachecam jak ktoś lubi na walizkach siedzieć cały czas czekać na kolejną zmianę miejsca zamieszkania pracy albo nie odbierania telefonów sklarisy ja dostaje po kilkanaście w tygodniu plus minus chodzi o obliczenia aż dostajesz obłędu umowy nie doczekasz się w najbliższych tygodniach po pujsciu do pracy możesz ich zmienić wiele miejsc jesteś jak ten tramp jesli chcesz stracić kilka lat życia przez nerwy to zapraszam samochodem SWOIM nie przyjezdzaj bo koordynatorki jak pijawki czepia się byś swoim jeździł wierz mi wyjdziecie na tym jak zablocki na mydle oszukują w kilometrowkach obiecują jedno robią drugie musisz upominać się o swoje a koordynatorka moja mimo że do tej pory jestem na chorobowym to powiedziała że nie jest moją taksówka :) ale wozi po lekarzach u rehabilitacja bo jest od tego jak dupa od srania
użytkownik
08.09.2017 (rok temu)
08.09.2017 (rok temu)
@Andrzej Wernerski na forum nie możesz nikogo obrażać. Polecam więc zapoznać się z regulaminem forum przed przystąpieniem do wystawienia komentarza http://najlepszyfachowiec.pl Czy ktoś mógłby pozostawić opinię na temat Eurotemp Polska?
użytkownik
10.10.2017 (rok temu)
10.10.2017 (rok temu)
jako firma nie jest zla tylko koordynatorzy coniekturzy do dupy leniwi i wygodni trzeba z Larsem rozmawiac bezposrednio
użytkownik
16 kwi (7 miesięcy temu)
16 kwi (7 miesięcy temu)
Nie polecam totalne dno na domkach cpaja zapasci dostaja ludzie nerwowi szukaja niewolnikow pracowalem 5 lat temu nic sie nie zmienilo zostaniesz oszukany wrocisz bez pieniedzy nawet dla desperatow nie naprawde nie jedzcie tam ja pojechalem drugi raz bo mam cos w głowie i szybko ich rozgryzłem nigdy wiecej nie polecam naprawde nie masz tam poco jechać tylko stracisz zdrowie naprawdę poszukaj pracy gdzieś indziej
użytkownik
3 paź (2 miesiące temu)
3 paź (2 miesiące temu)
masz racje
użytkownik
16 kwi (7 miesięcy temu)
16 kwi (7 miesięcy temu)
@anonymous, przez 5 lat wiele mogło zmienić się w firmie. Czy w umowie nie miałeś zapisu o konkretnych stawkach wynagrodzenia i pozostałych warunkach?

Czy ktoś z Was także pracował w Eurotemp Polska? Na stronie internetowej widziałam wiele ofert pracy w tym miejscu - wszystkie znajdziecie tutaj: https://www.eurotemp.pl/oferty-pracy/
Będzie aplikować na któreś ze stanowisk?
użytkownik
3 paź (2 miesiące temu)
3 paź (2 miesiące temu)
dla mnie koordynatorka Marta jest dnem pisalam jej o wypadku w pracy i cisza nadal ale jak ukrasc pieniadze jest pierwsza
użytkownik
16 kwi (7 miesięcy temu)
16 kwi (7 miesięcy temu)
ta treść jest ustosunkowana do ludzi którzy chcą zarobić nie jedźcie omamią was te panie z biura jak nie mieszkasz na terenie Holandii tym bardziej bo gdzie się podziejesz jak przyjedziesz z Polski a na domkach impreza albo zaczniesz tak samo imprezować i nic nie odłożysz albo stracisz prace bez niczego winne jest biuro
użytkownik
8 maj (7 miesięcy temu)
8 maj (7 miesięcy temu)
@rickirick, a jak dokładnie wygląda zakwaterowanie oferowane przez Eurotemp Polska? Czy praca jest ciężka?

Jak oceniacie pracodawcę, którym jest Eurotemp Polska? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu? Jakie warunki oferuje ten pracodawca?
użytkownik
3 paź (2 miesiące temu)
3 paź (2 miesiące temu)
jezeli chodzi o ich filie w Harderwijk oceniam na miare srednia zalezy na jakiego koordynatora sie trafi Jest Marta to od niej najlepiej z dala warunki mieszkaniowe tez sa tragiczne z tego biura
użytkownik
3 paź (2 miesiące temu)
3 paź (2 miesiące temu)
to biuro schodzi na psy

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pronet

targi poznanskie

besthillwork

lucbel

Art-bud

almus

komandor gdansk

Aberit rzeszów

węglostal

efes-pol

pfw

sushi

sushi factory

andpol

Mondelez płońsk

leader

Citronex pruszcz gdański

paweł kaźmierczak

trw gliwice

kasa stefczyka

alten

stefczyk finanse

wody polskie

Colian bydgoszcz

Wody
Alpla

Wiking Graf

Stocznia marynarki wojennej

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin