test

Opinie o Evres Cleaning Sp. z o.o. Łódź

Korzystałeś z usług Evres Cleaning Sp. z o.o. Łódź? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Joanna K
Data: 2016-09-19 13:05

Wizyt: 13365
Komentarzy: 26
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.09.2016 (2 lata temu)
19.09.2016 (2 lata temu)

Evres Cleaning Sp. z o.o. Łódź

Byłam w piątek na rozmowie w tej firmie , dziś do mnie zadzwonili że mają dla mnie prace cieszę się że szybko się to odbyło
użytkownik
20.09.2016 (2 lata temu)
20.09.2016 (2 lata temu)
Ja pracuje już od kilku miesięcy i chwalę sobie wszystko , fajna atmosfera i pomocne biuro
użytkownik
22.09.2016 (2 lata temu)
22.09.2016 (2 lata temu)
Ja też pracuję od kilku miesięcy i też cieszę się że tu pracuje
A Ty Renata od dawna pracujesz ? bo ja od stycznia 2016
użytkownik
21.09.2016 (2 lata temu)
21.09.2016 (2 lata temu)
ja też polecam pracę w tej firmie wynagrodzenia na czas i umowa o pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
26.09.2016 (2 lata temu)
26.09.2016 (2 lata temu)
Dorota Ja pracuję od 4 miesięcy
użytkownik
28.09.2016 (2 lata temu)
28.09.2016 (2 lata temu)
ja też pracuje od 6 miesięcy i jest ok
użytkownik
29.09.2016 (2 lata temu)
29.09.2016 (2 lata temu)
ja pracuje od roku prawie , nie mam na co narzekać , wszystko jest ok
użytkownik
30.09.2016 (2 lata temu)
30.09.2016 (2 lata temu)
Ja też pracuję sprzątam mam fajny obiekt , w pracy jest sympatycznie
jestem zadowolona
użytkownik
03.10.2016 (2 lata temu)
03.10.2016 (2 lata temu)
Ja niestety zachorowałam dosyć poważnie i nie mogę nadal pracować w Evres Cleaning , choroba się pogłębiła szkoda bo to fajna firma i mili ludzie
użytkownik
14.10.2016 (2 lata temu)
14.10.2016 (2 lata temu)
Ja pracuję od 2 misięcy atmosfera super , pieniądze na czas i jeszcze ubezpieczyłam się w grupowym ubezpieczeniu
użytkownik
21.10.2016 (2 lata temu)
21.10.2016 (2 lata temu)
rozpoczynam od dziś pracę , dostałam umowę o pracę na razie na 3 miesiące , cieszę się bardzo
użytkownik
02.11.2016 (2 lata temu)
02.11.2016 (2 lata temu)
zostałam zatrudniona tu 3 miesiące temu koordynator ok wypłata na czas polecam
użytkownik
06.11.2016 (2 lata temu)
06.11.2016 (2 lata temu)
no to i my z mężem coś tu wysmarujemy
oboje zaczęliśmy pracować około 2 tygodnie temu i pracujemy na jednym obiekcie na razie póki co jest okey zobaczymy jak będzie dalej.
W biurze wszystko sprawnie załatwiliśmy papiery i szkolenia i koordynator też wporządku
użytkownik
22.11.2016 (2 lata temu)
22.11.2016 (2 lata temu)
Witam,
Serdecznie polecam ta Firmę świadczą u mnie usługi od ponad roku , bardzo dogodne warunki współpracy i 100% ulga na PFRON
Firma sprząta w kilku naszych obiektach i zawsze na czas wywiązują się z powierzonych zadań
użytkownik
28.12.2016 (2 lata temu)
28.12.2016 (2 lata temu)
My pracujemy z siostrą od roku w Warszawie , szkoda że się nie znamy wszyscy tylko tu z wpisów.
Życzymy wszystkim kolegom z pracy i koleżanką szczęśliwego nowego roku
i do zobaczenia moze kiedyś
użytkownik
02.01.2017 (2 lata temu)
02.01.2017 (2 lata temu)
hej dziewczyny
My pracujemy też rodzinnie tylko w Łodzi też od ponad roku
pozdrawiamy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku
użytkownik
19.01.2017 (2 lata temu)
19.01.2017 (2 lata temu)
To, że zatrudniacie ludzi z orzeczeniem 02-P to nie oznacza, że Ci ludzie są tak głupi, że wierzą w opinie jakie sami piszecie. Pracowałam w tej firmie o stanowczo odradzam. Po pierwsze nie płacą wynagrodzenia na czas. Po drugie wpis "Prezes Zarządu" jest z nr IP...( pracownika). Po trzecie doprosić się o odzież roboczą graniczy z cudem, po czwarte to samo z śr chemia i czystości. Pobierają dofinansowanie z PFRON i to spore a zarobki najniższe. Przykład: Pracowałam w evres jako pracownik serwisu sprzątającego. obiekt ten ma również własne sprzątaczki. Różnica - Ja dostawałam z evres niecałe 1400 zł a koleżanka zatrudniona bezpośrednio przez obiekt 1700 zł za tą samą pracę. 10 wypadał na niedzielę to już w piątek koleżanka miała pieniądze a od 6 do 20 dni opóźnienia. Kolezanka dostawała paczki świąteczne bony a firma evres nic nie daje. Nastawieni na branie i wykorzystywanie. Właściciela teoretycznie nie było a w praktyce bał się rozmów. Nie polecam!!
użytkownik
26.02.2017 (rok temu)
26.02.2017 (rok temu)
Pracowałem z półtora roku u Kliniewiecza i o wszystko trzeba się wykłucać.
Badania... Żenada, przychodzi "lekarz" i po krótkiej rozmowie podbija, że jesteś zdatny/a do pracy. Szkolenie BHP to już w ogóle robione jest na kolanie.
Przez pierwszy rok miałem wypisane z 5 umów. Każda na inną firmę tego samego człowieka. A to Evres HR, Evres Security, V88, Evres Cleaning. W końcu już i mnie i im się popierd...o gdzie pracuję, bo tych pieczątek mieli w biurku z 10.
Średnie opóźnienie pensji 3-5 dni, a raz było ponad 2 tyg. i zasłaniali się, że nie dostali pieniędzy. Co mnie to obchodzi, że nie dostali pieniędzy, ja też mam pewne zobowiązania i muszę się z nich wywiązać, a oni nie?
Przy zwolnieniu kadrówka wciska, że nie mogą mi wypłacić ekwiwalentu urlopowego, bo przy zwolnieniu na własną prośbę urlop musi być wybrany i zmuszają do podpisania karty urlopowej. A to już jest nieprawda. Jeżeli ja się nie zgodzę na wybranie urlopu to mają obowiązek wypłacić mi ekwiwalent urlopowy za zaległy urlop zgodnie z Art. 171 par. 1 KP
Miałem zaległy urlop dodatkowy, którego nawet nie raczyli sobie odnotować w aktach osobowych i twierdzili, że go nie ma. Doprosić się załatwienia jakieś sprawy graniczy z cudem, a umowy o pracę pisane są na kolanie i zawierają często kuriozalne błędy. Jednym słowem zamknąłbym ten burdel. Szef ukrywał się przede mną rok i nikt nawet jak szef jest to nie chce nawet go dać do telefonu.
użytkownik
08.02.2018 (rok temu)
08.02.2018 (rok temu)
Wszystko się zgadza. Ma także firmę PROPERTY Security I, a także PROPERTY Security II jest i PROPERTY Security III również PROPERTY Security IV. Kombinuje jak może . Oszust a firma jedno wielkie bagno. Gdy idziesz z interwencją trzy osoby starają się Cię przekrzyczeć tak że nie słyszysz własnych myśli . z sekretarką p. Małgosią na czele. Ubezpiecza innych a nie zna podstawowych przepisów o ubezpieczeniu grupowym. Normalka. Przecież to znajoma prezesa i broni go jak tylko może. Wejście do firmy to jak dostanie się do sezamu. Co chcą ukryć że nie można swobodnie wejść i wyjść z firmy?
użytkownik
18 sty (29 dni temu)
18 sty (29 dni temu)
Ja w Łodzi takich problemów nie widzę. Przełożeniu ludzie myślący i poukładani, praca zorganizowana, bez przestojów i płace także.
użytkownik
11 lut (5 dni temu)
11 lut (5 dni temu)
Pracuję w tej firmie od 3 miesięcy. Koleżanka powiedziała mi, że są takie opinie, więc dziś je przeczytałam. Dobrze, że nie widziałam ich wcześniej. Pewnie nie podjęłabym tej pracy w obawie, że spotka mnie to samo. Na dziś mogę powiedzieć, że wszystko ze strony firmy jest w porządku. Wygląda na to, że czasy się zmieniają.
użytkownik
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
ostrzegam przed tą firmą wczesniej klinkiewicz miał agencje ochrony V88 ogłosił upadłosc kilkaset ludzi bez wypłat wyzyskuje niepełnosprawnych najpierw opóznienia w wyplatach a potem upadłosc ostrzegam młody łepek a dobry cwaniak
użytkownik
13.02.2018 (rok temu)
13.02.2018 (rok temu)
Świetna firma, zastanawiam się jednak dlaczego od dawna nikt nie pisze?
użytkownik
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
Jak na ten moment wygląda sytuacja w Evres Cleaning Sp. z o.o.? Czy zechcecie się podzielić z użytkownikami newsami?
użytkownik
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
Ludzie proszę, piszcie na mój adres e-mail [email protected] w tej sprawie! Powiedzcie mi jakie mieliście przygody z tą firmą! Jeśli to czytasz i zostawiłeś wszystko w cholere i nie walczysz o swoje to proszę, ZRÓB COŚ Z TYM. Zauważcie, że jest nas bardzo dużo, prosze, zmobilizujmy się, pomyślmy o tym co wycierpieliśmy przez tą firmę, ale pomyślmy też o innych ludziach! Oni dalej działają, dalej zatrudniają bezkarnie ludzi tylko po to, żeby ich oszukać tak jak nas oszukują! Bardziej, lub mniej! Pamiętajcie, że takich ludzi jak my jest więcej. Kolejny Iksiński własnie nie dostał wypłaty, kolejnego przesuwają na obiekt jak najdalej od domu i wykańczają, kolejna osoba ma info że nie dostanie zasiłku chorobowego bo Z3 jest źle wypełniony! Siedze już miesiąc bez zasiłku bo źle go wypełnili i za późno wysłali. Zus ma związane ręce a ja się wpędzam w kredyty, żeby mieć z czego JEŚĆ! O zapłacie rachunków nawet nie ma mowy, bo bym sie do końca życia bankowi nie wypłaciła! Pamiętajcie, że pracują tam SAMI NIEPEŁNOSPRAWNI LUDZIE!!!! Jesteśmy traktowani jak gorszy sort człowieka, pracujemy ciężko i nie dostajemy nic, nawet wypłaty! Nie rzucajcie tego w kąt. Wiem, że to nie jest łatwe walczyć o swoje i o to, żeby nie potraktowali tak innych, ale może się opłacić! Pomyślcie jak wspaniale by było, gdyby ta firma została zamknięta i nikogo już tak źle nie potraktowali, nie oszukali... Ci ludzie nie wypłacają wam pieniędzy, wam niepełnosprawnym, biorą ciężkie pieniądze z PFRONU na takich jak wy i śmieja wam się w twarz. Oni wiedzą, że jak jesteście przed emeryturą, chorzy, to nie złożycie skargi, nie pójdziecie do sądu i machniecie ręką i śmieją się jeszcze głośniej! Nie pozwólcie na to, żeby wasze wypłaty lądowały zbiorowo na lokatach i szły w procent dla ich zysku! ZRÓBCIE COŚ! Zgłoście wszystko do PIP! Im więcej zgłoszeń, tym lepiej!!!!
użytkownik
06.05.2018 (9 miesięcy temu)
06.05.2018 (9 miesięcy temu)
Witaj Anna widze że poświęciłaś w swoim komentarzu wiele uwag na temat nieregularnego wynagrodzenia. Czy możesz opisać konkretną sytuację, która by to potwierdziła? Jak długo trwa to zjawisko? Dlaczego taka sytuacja miała miejsce, czy istniały ku temu konkretne powody? Czy próbowałaś wyjaśniać to ze swoim pracodawcą?
na mój gest to towarzyszka Anna jest albo z konkurencyjnej spółki Jumar Sp. z o.o.Firma Handlowo-Produkcyjna Oddział, ul. Obwodowa 1, Giżycko lub jest zausznikiem tej firmy osobą wybitnie jaskrawo niewiarygodną nigdy nie opisuje konkretów nie zostawia odpowiedzi na maila mimo ze prosi zeby do niej pisać. Natomaist firma w/w Jumar zraz po komentarzu annay dodaje oliwy do ognia wspominają coś o wierzycielach itp co jest też niepotwierdzone nie ma rzadnych konkretów

natomiast ja pracuje już od kilku miesięcy i chwalę sobie wszystko jako pracownik tej firmie w Katowicach , fajna atmosfera i pomocne biuro pieniądze przed czasem za każdym razem jeśli rzekomo ta firma Evres nie płaci naczas z czym ja sie spotkałem w firmie gdzie kiedys pracowałem Quriers opóźnienia wyniakły z tego jak kontrahenci nie płacili na czas tam to było nagminne ponieważ ludzie chcieli by kurierzy jeździli za darmo. Niemniej jednak tutaj nigdy tak nie było każde druki firma dobrze wypisuje nie ma problemu stała praca na umowe o prace za dobrą kase. Też uważam ze po ostatnim problemie pracownika za którego musiałem przyjść i za co dostałem pieniązki sytuacja sie klaruje tak byli pracownicy sa niezadowoleni gdyz zostali zwolnieni w wiekszej ilosci przypadków jakie widziałem na własne oczy bo chlali wóde ci wykolejeńcy na służbie przychodzili pijani też ale juz nie zwrocili uwagi ze zostali zwolnieni bez dyscyplinarki. Potem jeszcze żebrali a nie którzy rzadali by wrócic do parcy bo przeciez nikt ich nie przyłapał nic sie ich zdaniem nie stało. JA MÓWIE NIE JAKO PRACOWNIK TEJ SPÓŁKI WYKOLEJENCOM ALKOCHLIKOM PRZEZ KTÓRYCH MOGE JA STRACIC PRACE BO KONTRACHENT ZREZYGNUJE Z USŁUG FIRMY EVREST I DO ANNA JESLI TWIERDZISZ ZE NIE PLACILI CI NA CZAS TO PODZIEKUJ BYC MOZE SOBIE OBRAŻONA PANI LUB TYM ALKOCHLIKOM WYKOLEJENCOM MORALNYM CO ŁAZILI PIAJANI CHLALI W ROBOCIE BO PRZEZ TAKICH TOWARZYSZY UPADJĄ SPÓŁKI . CHODZI O KLIENTÓW KONTRAHENTÓW TEJ SPÓŁKI KTÓRZY ODESZLI ZREZYGNOWALI Z USŁUG TEJ SPÓŁKI BO PRACOWNIK PIJANY NASRANY NACPANY SIEDZIAŁ I HANIEBNIE SIE ZACHOWYWAŁ LUB SCHLAŁ SIE POSZEDŁ W CIAG I NIE PRZYSZEDŁ DO PRACY BO BYŁ TEŻ NAĆPANY NASRANY PIJANY A POTEM DZIWIŁ SIE I MIAŁ WIELKIE PRETENSJE ZE GO ZWOLNIONO A MNIE OBWINIAŁ ZE IDAC ZA NIEGO MU ZASZKODZIŁEM LECZ TO JA OCHRONIŁEM FIRME I SIEBIE PRZED STRATĄ PRACY A FIREM PRZED STRATA KONTRAHENTA KLIENTA I TO BARDZO DOBREGO KLIENTA. TAKZE SADEZ ANNA ZE LUDZIE JAKICH ZRZESZASZ TO TEN SORT LUDZI BYC MOZE I TY A ZE WCIAGASZ W TO KONKURENCJE TO JUZ KOMPLETNIE JEST SPRAWA JASNA TY HEJTEROWSKIE NASIENIE
NO I Z TAKIM ODPADEM SPOŁECZNYM ALKOHOLIKAMI NALEZY WALCZYC A NIKT NIE MA NAPISANE NA TWARZY ZE JEST ALKOHOLIKIEM WYKOLEJEŃCEM NIEMNIEJ JEDNAK TO CI LUDZIE WIDZE ZE MAJA NAJWIEKSZE PRETENSJE ATAKUJA SZKLAUJĄ POMAWIAJĄ DZIŁAJA NA POGRANICZU PRAWA ALE TO SA SKUTKI KOMPLETNEGO ODERWANIA OD RZECZYWISTOSCI SPATRZENIU UMSŁOWEGO PO ALKOHOLWEGO I TO WY JESTESCIE SOBIE SAMI WINNI I TO WY PROWADZICIE TAK NAPRAWDE SWOIM HANIEBNYM ZACHOWANIEM DO NIEWYPLACALNOSCI FIRM CZEGO JA BYŁEM I ZAPEWNE JESZCE NIE RAZ BEDE SWIADKIEM

I URATUJE SYTUACJIE BO PRZYSZEDŁEM DO PRACY PRZED WSZYTSKIM A NIE PO ZASIŁEK TAK JAK TY ANNA I BEDE TEŻ JAK ŻYCIE POKAZAŁO RATOWAŁ SYTUCJE JAK ZNOWU KTOS ZALEGNIE NA GLEBIE BO SIE SCHLA I ZNOWU BEDZIE NIEOBECNOSC NIEUSPRAWIEDLIWIONA ALE JA URATUJE SIEBIE I SPÓLKE BYM MIAŁ ROBOTE
I NA KONIEC PRZESŁANIE DO ANNA OPRÓCZ ALKOCHOLIKÓW I TEŻ CWANIAKÓW KTÓRZY PRZYCHODZA DO PARCY BY CHOROWAC I BRAC ZASIŁKI JEST TO ISTNA PLAGA ZAKRAWAJACA W MOIM MNIEMANIU NA PROBLEM SPOŁECZNY KTÓRY NIEKORZYSTNIE WPŁYWA NA GOSPODARKE Z OCZYWISTYCH POWODÓW W/W I UWAZAM ZE LUDZIE NIEPEŁNOSPRAWNI NIE SA GORSZYM SORTEM LUDZI BO SAM MAM GRUPE A JEDNAK JESTM DOBRZE GODNIE WYNAGRADZANY, MAM PEWNOSC DO TEJ FIRMY WIEM ZE NIKT MNIE NIE OSZUKA A JESLI KTOS WIE ZE NIE DA SE RADY W PRACY LUB PRZYCHODZI PODPISUJE UMOWE ZEBY CHROWAC BRAC ZASIŁKI TO OCZYM MY MOWIMY A TEZ JEST TUTAJ NA SLASKU PODOBNA ROSZCENIOWA OSOBA KTORA TEZ KOMBINUJE I CORAZ BARDZIEJ ODGRAŻA SIE CO ZROBI JAKIE MA HANIEBNE WIZJE JAK JA ZWOLNIA LUB NIE PRZEDŁUŻĄ UMOWY. NO ALE TO JEST KLOPOT JAK KTOS MOSI ZA CWANIARE ALKOCHLICZKE TEZ PRACOWAC DIZEN W DZIEN BO ZDYCHA I JEST NA KACU. ZAPEWNE TAK JEST W TEJ OPINII ANNA WIDAC TE SYMTOMY AMEN

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin