test

Opinie o EWA S.A. - Krotoszyn

Korzystałeś z usług EWA S.A. - Krotoszyn? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): byłam_tu_pracownikiem
Data: 2017-05-08 10:45

Wizyt: 2497
Komentarzy: 260
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
08.05.2017 (rok temu)

EWA S.A. - Krotoszyn

Nie polecam, jeśli nie jesteś synem/córką "kogoś" z kliki (zarządu) to szkoda Twoich umiejętności i wykształcenia dla tej firmy. Panuje tu system donosicielsko-kolesiowski. Procedury i regulaminy to fikcja. Zarobki beznadziejne, dobre tylko dla wybranych. Spółka pracownicza a rozrzutność Zarządu jak za czasów 'pezetpeeru'
użytkownik
26.12.2018 (miesiąc temu)
26.12.2018 (miesiąc temu)
Masz racje opluwać nie wolno ale martwić się o jej przyszłość i ludzi tam pracujących to trzeba bo to przecież 200 ludzi którzy muszą pracować co by rodziny wyżywić i jeszcze coś zostało
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Nikt tutaj nie opluwa firmy. Czytaj ze zrozumieniem trolu. Od kiedy krytyka osob odpowiedzialnych za zarządzanie i nadzór jest krytyką firmy. Jest to raczej dowód troski o firmę tym bardziej jeśli zachowanie członków wymienionych organów budzi wątpliwości i godzi w jej interes i interes akcjonariuszy.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Pochodzi z Krotoszyna a branża techniczna
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Wybrano już może nowego szefa? Jeżeli nie, to wiesz może, na kiedy przewidziany jest wybór tej osoby? Będzie to na podstawie konkursu, czy może rada nadzorcza sama ma podjąć taką decyzję? Zachęcam, abyś przedstawił, jak to obecnie wygląda, ponieważ widzę, że masz dużą wiedzę na ten temat.
autor
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Hejka Tomasz jest nowy członek zarządu niespodzianka !!!!!!!!!!!!!!!! bo to członek rady- Justa, a to się porobiło, wieszczę pelną porażkę
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Witaj Piotr wybrano nowego szefa na postawie castingu w grudniu , pracę rozpoczyna od 01.02.2019, wyboru na podstawie przepisów dokonała rada nadzorcza, znam nazwisko ale niestety jest RODO, dodam tylko że z poprzedniej pracy musiał odejść ciekawe czemu ?
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Tragedia jacy ludzie są powoływani na stanowiska decyzyjne.....rok temu pani G. nie miała czasami przesunięcia na produkcję na operatora pakowania....
Do kompletu to brakuje jeszcze chyba Romana z rowerkiem....hehe
autor
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
I dobrze, bo na kosztach się zaoszczędzi. Do roboty będzie mógł chodzić pieszo albo dostanie parę stów na dojazd własnym samochodem. Pensje też dostanie krotoszyńską. Same korzyści. Na wyniki i tak większego wpływu mieć nie będzie. Liczy się sztuka. Ma szczęście chłopina bo startuje z dołka. O ile poprzedni zarząd robił wszystko aby pokazać coś na plusie o tyle nowy nie musi się nadwyrężać i pewnie będzie strata.
autor
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
Witaj Blacha obyś się nie zdziwił w końcu panisko przywędruje w wielkiego miasta to nie zadowoli się pensją krotoszyńską, a samochodzik i tak musi dostać , żeby poznał się przynajmniej z niektórymi kontrahentami przecież nie będzie jeździł PKS-em . Łatwo chłopina miał nie będzie nie ma przecież zielonego pojęcia o tej branży potrzebuje dobrego nauczyciela więc pewnie przewodnicząca się zaoferuje z pomocą bo zna się na wszystkim i wieszczę , że po kwartale chłopina wysiądzie.
użytkownik
26.12.2018 (miesiąc temu)
26.12.2018 (miesiąc temu)
Przestańcie wreszcie opluwać tą firmę i ludzi w niej pracujących. Jesteście tacy odważni pod pseudonimami,ujawnijcie się.Przedstawcie się,Ci wszyscy którym na tej firmie zależy a którą tak szkalujecie.Piszeci o tej firmie w ten sposób bo myślę że albo nie znacie reali w niej panujących ,albo jesteście byłymi sflustrowanymi pracownikami, bądź też obecnymi pracownikami którzy tracą przywileje po zmianie władzy.Włączcie opamiętanie albo udajcie się do odpowiedniego lekarza specjalisty bo to jest chore co wyprawiacie. Dajcie tym ludziom spokojnie pracować a swoje flustracje wyładujcie w inny sposób.
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
To z Krotoszyna jest czy nie z Krotoszyna?
Piszecie w jednym miejscu , że z Krotoszyna a potem że z wielkiego miasta...
Bez doświadczenia?? Czyli z jakiej branży przyszedł?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin